TRE KJAPPE- TATOVERING, GRÅTING OG BOTOX

Hei dere!

Shit, i dag har jeg hatt et så spennende møte. Jeg tror og håper at alt vil gå i boks, og at dette blir bra. Dette har vært en drøm for meg i flere år, og endelig har vi startet med planlegging. Jeg ville egentlig starte på dette i fjor, men på grunn av et hektisk år måtte det vente. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det, for jeg er helt sikker på at dere vil elske det!

I og med at det ikke ble noen ukens spørsmål i helgen, så tenkte jeg å svare på tre raske nå. Jeg har fått en del spørsmål i det siste om forskjellige ting, og da tenkte jeg å plukke ut de tre mest stilte.

Har du tatt tatovering? 

Dette spørsmålet har jeg fått mye etter forrige helg, og det er kanskje ikke så rart. Jeg postet vel to storyer der jeg sa jeg hadde tatt tatovering, og ja jeg har gjort det. Jeg var på et arrangement forrige helg, noe som var sinnsykt gøy. Erik kom plutselig bort til meg, og sa at det var en tatovør der. Denne tatovøren tok en veldig billig penge for tatoveringer, og jeg ble så klart ganske gira. Jeg tenker meg veldig sjeldent om to ganger, og er ganske spontan med enkelte ting. Jeg har aldri tatt en ordentlig tatovering før, bortsett fra prikken på håndleddet mitt. Jeg valgte da å ta en tatovering, mens jeg dessverre var påvirket av alkohol. Jeg angrer ikke på tatoveringen, men jeg hadde kanskje ikke tatt den uten alkohol i bilde. Likevel tenker jeg yolo, og det er ikke noe å angre på. Jeg har tatt den på et sted man så vidt ser, men samtidig er det en tatovering som kanskje ikke er så lurt å ta. Jeg tenker å lage en ordentlig storytime som kommer ut på søndag, og da kommer jeg også til å vise frem tatoveringen. Den er absolutt ikke stor, men mange vil nok bli litt sjokkert. Haha!

Hvorfor gråt du så mye i forhold til de andre på Farmen?

Fordi de andre var smarte!! De andre gråt og klagde da kameraene ikke var tilstedet, men så langt tenkte ikke jeg. Jeg blottet alle følelsene mine foran kameraene, noe jeg kanskje angrer litt på i dag. Dere skulle bare visst hvor mange meldinger og kommentarer jeg har fått fra eldre damer som kaller meg sutreunge. Haha! Jeg burde gjort som de andre, og heller grått på kveldene. Dessverre tenkte jeg ikke så langt. Jeg skal love dere at det var ikke bare jeg som var lei meg, klagde og savnet hjem. Flere har jo gått ut med det i ettertid, men samtidig var de smarte som holdt det borte fra kameraene.

Hvorfor lyver du om at ansiktet ditt er naturlig når har tatt botox?

Jeg har da alltid vært ærlig om det? Likevel tok jeg aldri botox for utseende sin del, for det har jeg ikke behov for. Jeg tok det fordi jeg slet mye med migrene og hodepine, og derfor tok jeg det. Jeg vet at mange mener det er en dårlig unnskylding fordi man vil ta botox, men tro meg. Jeg er 23 år gammel, og jeg har virkelig ikke et behov for å fjerne rynker nå. I tillegg har jeg sprøyteskrekk, og gråt meg så og si gjennom hver behandling. Det er riktignok ett år siden jeg tok det sist, og alt er borte. Jeg skal ærlig innrømme å si at jeg mest sannsynlig kommer til å ta det igjen. Rett og slett fordi det hjalp meg ekstremt mye i hverdagen, og jeg slapp å ta paracet og migrenetabletter annenhver dag. Migrenen og hodepinen min har ofte hindret meg i ting, noe som har vært veldig frustrerende for meg. Jeg kommer forresten ikke til å svare noen som spør om tips angående dette, for det må dere ta med legen deres eller noen profesjonelle. Jeg vet hva som funker for meg, og har ikke kunnskap til å gi andre råd.

VI PUSSER OPP LEILIGHETEN + TRY ON HAUL MED BUBBLEROOM

ANNONSE- BUBBLEROOM

Hei fininger!

Endelig har jeg fått lastet opp en video igjen på youtube! I dagens video får dere se da vi pusset opp hele leiligheten. Altså, det er så fint her nå! Vi fikk malt, kjøpte nye møbler og gjorde det skikkelig koselig her. I tillegg viser jeg frem noen nye kjoler jeg har fått fra Bubbleroom. Jeg håper dere liker videoen♡

Dere finner link til kjolene HER, og rabattkoden ML10 gir dere 10% rabatt + gratis frakt♡ Om dere vil abonnere på kanalen min finner dere den HER!

 

Tidenes clickbait?

Hei dere!

Jeg er enda ikke helt frisk, så dagen i går ble brukt til å ta det rolig. Jeg fikk også gjort unna en del jobb for de neste dagene, noe som var veldig deilig. Jeg håper snart at denne tørrhosten forsvinner, og ikke minst kaldsvettingen. Jeg har holdt på i to uker nå, og jeg er seriøst SÅ lei!

Ellers har jeg fått en del meldinger de siste to dagene om en artikkel som ligger ute. Et bilde av Fredric og meg, og teksten “Fant kjærligheten etter Skal Vi Danse”. Jeg fikk sjokk da jeg først fikk det tilsendt, for jeg trodde at avisene hadde misforstått det jeg hadde lagt ut på story. Jeg måtte så klart sjekke ut artikkelen, og heldigvis var overskriften kun en clickbait.

Jeg har derfor fått ekstremt mange spørsmål om Fredric og jeg nå er kjærester, for folk har ikke klikket seg inn på selve artikkelen. Fredric og jeg er ikke sammen. Jeg er fortsatt sammen med Aleksander, og Fredric er bare en god venn. MEN noe som er utrolig koselig er at han har blitt sammen med en av mine bestevenninner. Jeg introduserte de for hverandre under dansingen, og hadde aldri trodd da at de skulle ende opp sammen. Da dansingen var over fikk de en god tone, og nå er de altså kjærester. Altså, hvor koselig er ikke det? Jeg er så glad jeg endelig kan fortelle dere om det, for jeg har fått en del spørsmål om hva som skjer mellom de to. Jeg ville jo ikke svare på det før de følte seg klare.

Raija og jeg har kjent hverandre i mange år, så det at hun nå er sammen med han som var dansepartneren min synes jeg er veldig koselig. De er så fine sammen, og jeg er så glad på deres vegne. Jeg var jo redd jeg aldri kom til å se Fredric igjen etter dansen, i og med at han bor i Sverige og vi begge er mye opptatt. Nå får jeg jo se han mer enn jeg hadde forventet, i og med at de er et par. Fredric skal jo også gjøre Skal Vi Danse i Sverige nå, og da skal Raija og jeg på tur. Jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan programmet fungerer der, og ikke minst til å dra på tur med Raija.

Gammelt bilde, men fineste Raija!!

 

I FENGSEL

Hei dere!

Herregud, for en dag jeg har hatt. Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er en av de kuleste dagene i mitt liv. For litt siden ble jeg kontaktet av RøverRadion, der Mina jobber. Mina og jeg ble veldig nære på Farmen, og jeg synes hun seriøst har den kuleste jobben i hele verden. Da jeg ble spurt om å være med inn i fengselet sa jeg ja med en gang. Altså, min drømmejobb er jo innen politi og sikkerhet. Jeg har gledet meg til denne dagen så lenge, og i dag fikk jeg endelig komme inn i et fengsel.

Det startet med at jeg fikk være med inn i en celle, med en innsatt. Jeg satt der ALENE med han, og snakket masse. Jeg var litt skeptisk i starten, for jeg hadde ikke sikkerhetsalarm eller noen ting. Likevel tok jeg sjansen, noe jeg er så glad for. Han jeg var i cella med var så utrolig hyggelig, og ikke minst snill. Jeg er sjokkert enda, for jeg så for meg at jeg skulle være redd. Jeg var ikke redd en eneste gang, og jeg ville egentlig bli igjen for å snakke mer.

Etter besøket i cella fikk jeg en liten omvisning av fellesområdet deres, og så var det inn for å lage radio. Der fikk jeg hilse på flere innsatte, og fikk snakket en del med de. Det var forresten kun gutter som var i fengselet jeg besøkte, og mange av de var på min alder. Det var veldig spesielt å snakke med noen som var like gamle som meg, men som har en så annerledes hverdag. Det var så merkelig å prate med noen som faktisk soner en dom, og som har gjort noe såpass alvorlig til at de sitter inne. Det å få høre hva de hadde gjort, hvordan det skjedde og alt sånn var så spennende. Jeg er jo verdens mest nysgjerrige person, så jeg tror de ble litt satt ut av spørsmålene til tider. Haha!

Det var også så fint å se hvor mye de satt pris på å få lov til å lage radio. Flere svarte at det var høydepunktet med å være i fengselet, og det gjorde meg så glad. Det at de får lov til å være med på ting, som kun gir de erfaring. Det å se hvor seriøst de tok programlederrollene sine, og ikke minst hvor åpne de var om ting. Jeg sitter igjen med kun positive inntrykk, og det virket som at de hadde det veldig fint der. At de får hjelp til å få stell på livene sine igjen, og at de også får muligheten til å studere der. At de får rutiner, og finner veien ut av problemene de hadde før de ble satt inn.

Jeg skal innrømme at jeg fikk en skikkelig åpenbaring i dag. Jeg elsker jobben jeg har nå, men jeg vil gjøre noe mer i tillegg. Og da mener jeg for folk. Jeg ble så inspirert av Mina, og det hun gjør. Det at hun lager radio, og gjør det til ukas høydepunkt for de innsatte var så fint å se. At hun gjør hverdagen til noen som kanskje har det dritt bedre, og at hun hjelper de med å komme inn i rutiner igjen. Jeg vil jobbe med der her, og jeg skulle ikke hatt en krone for det. Haha! Jeg vil gjøre noe som gir meg noe, og det gjorde virkelig dette. Det å se hvor glad de ble for besøk gjorde meg glad, og det å bruke noen timer av tiden sin på dette koster meg ingenting. Jeg har allerede sagt til Mina at når hun pensjonerer seg, da tar jeg over.

Alt er forresten filmet av en som var med oss, så jeg håper jeg får det tilsendt om ikke lenge. Vi tok også bilder, men alt sånn må godkjennes før jeg poster. Jeg gleder meg til å vise dere mer fra besøket mitt der!

PS: Jeg mener med dette innlegget IKKE å si at fengsel er et kult sted. Absolutt ikke. De innsatte var superhyggelige mot meg, men de sitter inne for en grunn. Jeg synes bare det er bra at de får hjelp der, og at fengsel blir en bra opplevelse- men også et sted de ikke vil tilbake til. At de får studere, lage radio, kommer i rutiner- og da for at de skal klare seg bedre i fremtiden. Sånne ting har jeg så lyst til å hjelpe med! 

Tankene nå

Hei dere!

I dag var egentlig planen en Sverigetur, men den blir utsatt. I dag er en sånn dag der hvor jeg ikke vil gjøre noe som helst. Aleksander reiser til Bergen imorgen, og det merkes veldig godt på humøret mitt. Jeg elsker å være med han, og når jeg vet det nærmer seg at han skal dra blir jeg skikkelig lei meg. Jeg vet det er teit, men det kjipe er at jeg ikke vet når vi sees igjen. Det er det kjedeligste med et avstandsforhold..

Jeg tenkte faktisk å være litt personlig i dag, for det er det en stund siden jeg har vært her på bloggen. Jeg har det veldig bra om dagen, MEN jeg vil så mye mer. Jeg blir veldig fort rastløs, og skulle gjerne hatt 50 ting å gjøre samtidig. Jeg hater at ting tar tid, og jeg føler nesten jeg kaster bort tid om jeg ikke har stappa dager. Jeg har spennende ting på gang, men ting tar tid. Jeg skulle gjerne knipset, og så var alt klart. Sånn funker det dessverre ikke, og da blir jeg sittende litt som et spørsmålstegn. Etter i fjor, så trodde jeg at jeg ville ha et rolig år nå. Jeg har ombestemt meg, for jeg er avhengig av stressende hverdager. Jeg trenger at ting skjer, og jeg klarer ikke sitte rolig. Akkurat nå er jeg i en periode der ting er veldig rolig, og da føler jeg ikke at jeg gjør nok.

Jeg har tenkt tanken på at jeg kanskje bare burde reise, og være borte litt. Bare få litt ny motivasjon, og gjøre noe annet akkurat nå. Jeg vil lage bra innhold til bloggen og youtube, og akkurat nå føler jeg ikke at det går. Hver vinter faller humøret mitt noen hakk, og jeg mister kanskje litt motivasjon. Jeg vil ha sommer og fint vær! Jeg trenger noe som skjer, og det høres sikkert veldig rart ut. Jeg håper bare ting går fort fremover, og at jeg virkelig får kommet i gang med alle planer. Jeg har et prosjekt på gang som jeg seriøst dør etter å starte på. Jeg vil bare komme i gang nå!!

Dette er noen av tankene mine akkurat nå. Jeg har rett og slett funnet ut at jeg er en person som trenger at ting skjer, og da helst for mye. Jeg vil heller ha alt for mye å gjøre, enn ikke noe å gjøre. Nå håper jeg tiden går litt raskere de neste månedene!

Nå venter jeg på at Aleksander og kompisen hans skal komme hjem hit. Vi skal spise tror jeg, og så skal jeg ned til Sofie senere. Jeg skal sove der i natt, for Aleks skal på hotell med kompisen sin. Toget hans går så tidlig imorgen, så derfor er det lettest. Ah, jeg gruer meg til han drar..

MINE PLANER FREMOVER

Hey hey!

Herregud, starten på dette året har virkelig gått fort. Vi er allerede snart i mars, noe som føles helt rart. Var ikke julaften for bare sånn to uker siden? Jeg har gjort masse dette året allerede, men nå fremover skjer det virkelig mye spennende. Jeg gleder meg til dette året, for jeg er helt sikker på at det vil bli bra. Jeg skal innrømme at året startet litt tregt, og jeg ble veldig rastløs etter å gjøre ting. 2018 var hektisk som bare det, og når starten av 2019 var ganske rolig fikk jeg panikk. Nå derimot begynner ting å ta seg opp, og jeg har masse å se frem i mot.

TV

Jeg skal gjøre mer TV, men hva jeg skal gjøre er fortsatt hemmelig. Jeg trives veldig godt foran kameraet, og elsker å jobbe med det. Hadde jeg ikke vært foran kameraene, kunne jeg gjerne jobbet bak også. Det virker så spennende, men jeg tror selv at jeg trives best foran.

ET HEMMELIG PROSJEKT

Shit, jeg jobber med noe så spennende nå. Ting er fortsatt veldig i startfasen, men jeg har virkelig troen på dette. Det kommer til å bli veldig slitsomt, og ikke minst dyrt. Likevel har jeg så lyst til å få til dette. Jeg har et bra team rundt meg, og jeg vet at dette kommer til å bli veldig gøy.

MEETUP

Jeg skal straks ha meetup igjen, og jeg tror jeg snart kan avsløre hvor. Jeg vet at mange vil jeg skal komme til denne byen, og i tillegg er jeg veldig glad i den byen selv. Jeg elsker meetups, så jeg kan nesten ikke vente!

REISING

Om jeg har savnet å reise? JA! Det er snart ett år siden sist jeg var på ferie, noe som er ganske rart siden jeg reiste hele tiden før. Det siste året har det kun vært fokus på jobb, så jeg har ikke hatt tid til å ta meg en ferie. Nå derimot har vi planlagt flere turer, og jeg gleder meg sånn. Forresten, to av venninnene mine ga meg Londontur i bursdagsgave!! Ææ, jeg kan ikke vente.

SAMARBEID

Jeg har så mange kule samarbeid fremover, og jeg gleder meg skikkelig til å gjøre fler av dem. Jeg skal også gjøre et samarbeid som jeg vet dere kommer til å like. Jeg elsker jobben min, og at jeg får gjøre så mye forskjellig. Bloggen er en av jobbene mine, men jeg gjør mye annet også som tar mye tid.

 

Har dere noen spennende planer fremover?

 

 

NYE KLÆR- HAUL

ANNONSE- KIDSBRANDSTORE

Hei mine fine!

I dag tenkte jeg faktisk å vise frem noen klær jeg fikk i postkassen her om dagen. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan vise mer klær, og da kan jeg jo nå ha en liten haul her på bloggen. Jeg fikk et spørsmål om jeg ville gjøre et samarbeid med KidsBrandStore, og først var jeg litt i tvil. Jeg trodde de kun solgte klær til barn, men etter en runde på siden deres skjønte jeg at de har klær som passer meg også. Jeg vet at jeg har en del yngre følgere, og derfor tenkte jeg at jeg nå kan vise klær som både kan passe barn og voksne.

KidsBrandStore er nordens største nettbutikk med kvalitetsklær som er tilpasset ungdommer. De har masse merkeklær, og da blant annet Ralph Lauren, Adidas, Calvin Klein, Gant ++. De siste årene har de åpnet flere butikker i Sverige, men i mars åpner de også en i Oslo. Jeg synes det er så kult at de har klær som passer de minste, men også de litt mer voksne. Hadde jeg hatt en datter hadde jeg lett kjøpt matchene klær til oss her, haha!

MED RABATTKODEN MARTINE20 FÅR DERE 20% PÅ ALT. Også salgsvarer, og de har MASSE på salg nå. Rabattkoden varer frem til 26. februar. Direktelink til KidsBrandStore finner dere HER

La oss starte med denne kjolen. Jeg synes den er SÅ kul! Jeg har fått skikkelig øynene opp for dyreprint i det siste, noe som sikkert er ett år etter alle andre. Haha! Jeg ser for meg denne med et par sneakers og en fin veske til sommeren. Denne kan både være kul til hverdags og fest, noe som kommer helt an på hva man bruker til. Denne vet jeg blir mye brukt til sommeren, om ikke jeg drar den med meg på en ferietur før den tid. Shit, jeg tror faktisk dette er en av mine favoritter av det jeg plukket ut. Denne er forresten på salg nå, og koster kun 223kr nå med rabattkoden min! Dere finner direktelink HER.

Jeg plukket ut noen kjoler, rett og slett fordi jeg nesten ikke klarer å vente på varmere tider nå. Kan sommeren komme, for jeg vil bruke de nye, fine kjolene mine! Bare se på den her for eksempel. Altså, den blåfargen er en av de fineste fargene jeg vet om. I tillegg går den veldig fint til øynene mine, og det er et pluss. Jeg ser for meg sene dater på Aker Brygge med denne supersøte kjolen. Dere finner link til den HER!

Så over til den siste kjolen jeg plukket ut. Dette er en kjole som er i et så digg stoff. Den har samme stoff som en hettegenser, og den passer nok perfekt til de litt kaldere kveldene. Jeg elsker rysjedetaljene på denne, og også at den har en strikk i livet som gir den en veldig fin fasong. Denne kommer til å bli dødskul med sneakers til, i og med at den er ganske chill. Eller så kan man slenge på et par høye heler, og dermed er man klar for party. Jeg elsker kjoler som kan brukes både på dagen og kvelden, i og med at om sommeren er jeg ganske spontan. Plutselig kan jeg bestemme meg for å dra ut, og kanskje jeg da ikke rekker å dra hjemom. Da er denne kjolen perfekt! Dere finner den på salg HER.

Denne toppen føler jeg er veldig meg. Jeg blir veldig ofte sett i ting som ligner denne, så derfor måtte jeg klikke hjem denne også. Svart, søt og passer til alt. Jeg ville brukt denne med en svart bukse, sandalheler, fine smykker og en kul veske. Dere finner den HER!

Jeg er virkelig avhengig av digge gensere. Den på bilde over er en genser jeg lett kan flytte inn i, haha! Den er litt oversized, deilig stoff og passer bra til de dagene man ikke orker å pynte seg sånn alt for mye. Jeg tror denne også kan bli kul med et svart olaskjørt til sommeren, men jeg har allerede tatt den i bruk. Jeg synes den er ganske kul, selvom den er ganske basic. Så fort ting blir litt oversized, gir det en helt annen look. Flere av gensere som denne i garderoben, takk! Dere finner den HER til kun 239kr med min rabattkode.

Så over til det siste plagget. Dette føler jeg er en t-skjorte som passer til absolutt alt. Jeg elsker kombinasjonen av rødt og hvitt, så denne måtte jeg ha. Aleks har en, og jeg skal innrømme at jeg har vært litt småsjalu. Han er redd for sminkeflekker rundt kanten på klærne sine, så derfor måtte jeg skaffe meg min egen. Denne sitter perfekt på, og er også litt oversized. Et plagg som kommer til å bli masse brukt av meg fremover! Dere finner den HER til kun 159kr(!!) med min rabattkode.

Jeg håper dere likte dette innlegget, og fortell meg gjerne om dere ønsker fler som dette fremover. Husk rabattkoden min MARTINE20 for å spare litt penger! Og dere.. Følg med på instagramen min (Martinelunde), for snart kan to stykker vinne et gavekort på en ganske høy sum hos KidsBrandStore

Ukens spørsmål 72

Hei dere!

Hvordan går det med dere? Jeg har holdt meg inne i hele dag, og det er egentlig planen resten av denne dagen også. Som dere kanskje har skjønt, så er jeg ikke helt frisk. Jeg har vært syk i en uke, og det er nok mest sannsynlig influensa. Hoste, tett i nesa, kaldsvetting og kroppen har vært ganske sliten. Det var kanskje ikke det lureste å ta helt av i helgen, men hallo.. Man har bursdag en gang i året. Jeg har derfor kun meg selv å skylde, i og med at jeg fortsatt er dårlig. Derfor holder jeg meg inne i hele dag, i håp om å bli frisk. Jeg har brukt dagen på en serie jeg har begynt å se på, og om dere ikke har sett den går dere glipp av noe. Jeg kan ikke se på serier med for mye handling, rett og slett fordi det kan gå flere uker mellom jeg ser episodene. Jeg faller helt ut.. Derfor ser jeg kun på det folk ville kalt søppeltv, nemlig Kardashians og programmer som det. I dag startet jeg på en annen, nemlig Yummy Mummies. Altså, dere må sjekke det ut. Det handler om gravide damer, som lever det luksuslivet. Hun ene er opphengt i merkeklær, og ungen som ikke er født enda har tidenes garderobe. Hun har handlet klær helt frem til den er 14 år gammel, og ungen er ikke en gang født?? Haha, jeg er avhengig nå.

Siden jeg ikke er helt i slaget, så tenkte jeg å svare på ukens spørsmål. Planen var egentlig å gjøre det på søndag, men i og med at jeg ble overrasket rakk jeg det ikke. Håper dere liker svarene!

 

Har du tenkt på å bli helt vegetarianer?

Jeg har ikke spist kjøtt på snart tre uker nå, men jeg skal innrømme at jeg synes det er litt utfordrende. Derfor har jeg spist fisk, fordi jeg er ganske kresen i matveien. Jeg kunne kuttet ut kjøtt, men da hadde jeg nok fortsatt å spise fisk og sjømat. Jeg tror ikke jeg ville spist kjøtt om jeg hadde fått det servert nå, men man vet aldri. Jeg er redd jeg nå sier jeg skal bli vegetarianer, og at jeg da kanskje spiser kjøtt en dag og får kjeft for det. Sånn som ting er nå spiser jeg ikke kjøtt (bortsett fra fisk), og jeg tror og håper jeg fortsetter sånn.

Har du tatt restylane?

Nei, det har jeg ikke. Jeg tror aldri jeg kommer til å ta det heller. Jeg er kjemperedd for å ødelegge leppene mine, og at jeg ender opp med å se ut som en and. Jeg synes personlig at for mye restylane ikke er fint, og at naturlige lepper er det fineste!

Er du grunnen til at Ingrid og Erik gjorde det slutt?

Absolutt ikke! Jeg synes det er veldig rart at enkelte nekter å tro at man kan ha guttevenner. Det virker som at så fort en gutt og en jente henger, ja da har de en greie. Erik er kun en god kompis, og vi kunne aldri blitt noe. Erik og jeg ble som søsken på Farmen, og vi støttet hverandre veldig der. Aleks og Erik er også gode kompiser, og de trener ofte sammen. Aleks har aldri reagert på at jeg har vært med Erik, og jeg tror ikke han synes det er noe rart at vi var close på Farmen.

I den ene episoden av Farmen ser man du har p-piller på nattbordet. Hvorfor brukte du det på Farmen?

Det har jeg ikke fått med meg at ble vist, men jeg gikk på p-piller inne på Farmen. Jeg brukte det ikke som prevensjon der inne, men for å hoppe over mensen. Jeg ville ikke ha mensen på gården, rett og slett fordi vi ikke hadde dusj og i tillegg får jeg veldig vonde smerter. Derfor gikk jeg heller på pillene for å slippe det der inne.

Føler du at du har endret deg mye etter du ble kjent?

Nei, egentlig ikke. Eller jeg har vokst mye siden Paradise Hotel, men det er kanskje ikke så rart selvom det bare er to år siden. Jeg blir jo eldre, men jeg føler jeg kun har endret meg positivt. Jeg føler jeg er samme jenta som det jeg var for fem år siden, bare litt eldre. Hadde jeg endret meg negativt tror jeg både venner og familie hadde satt meg på plass, haha!

Hvorfor er du på jodel?

Det virker som at folk tror jeg er på Jodel konstant, men det er jeg ikke. Jeg sjekker innom et par ganger om dagen, også får jeg ofte tilsendt om det står noe om meg. Jeg tror nok det er mange andre bloggere som også er innom, men som kanskje ikke vil innrømme det. Jeg synes ikke noe om disse gossipgruppene, for det står veldig sjeldent noe positivt der. Jeg synes det er trist at det finnes et sted der folk kan skrive så mye vondt om andre anonymt. Jeg håper de som skriver negativt tar noen runder med seg selv i blant, og kanskje tenker over hvordan det faktisk er for de som de skriver om. Vi er unge jenter og gutter, som har laget vår egen arbeidsplass. Som prøver å gjøre noe som kanskje er litt annerledes, og som synes det vi gjør er gøy. Jeg synes det er så kjipt at noen da skal prøve å trykke enkelte av de ned hver eneste dag gjennom å være anonym. Jeg synes det er kult at unge jenter og gutter får til ting på egenhånd, som tør å gå sine egne veier og kanskje kunne leve av det i lang tid fremover. Kan vi ikke heller heie litt på hverandre, og unne hverandre kule ting som skjer? Greit nok at vi bloggere kan drite oss ut i blant, men det gjør alle mennesker. Forskjellen er at når vi som er offentlige gjør det, ja da blir vi skrevet negativt om på en app med flere tusen anonyme mennesker. Det er en stor forskjell å diskutere noe en blogger har skrevet, enn å skrive at for eksempel en blogger er en dårlig mor. Det må være det verste for en mor å lese, og jeg er helt sikker på at ungene vil synes at sin mor er den beste. Jeg håper dere forstår hva jeg mener, selvom dette kanskje ble litt langt. Jeg elsker derimot flausergruppa på jodel, den er morsom. Gossipgruppene derimot burde kanskje ikke eksistert, eller at det hadde vært mer strengt om hva man kunne skrevet der.

Hva gjorde dere om dere fikk mensen på Farmen?

Vi hadde heldigvis (!!) en eske på utedoen med tamponger og bind. Om de ikke hadde gitt oss det hadde det faktisk bare vært ekkelt. Haha!

Kunne du hatt et åpent forhold?

Nei, det ville ikke vært noe for meg. Jeg har ikke behov for å ligge med andre enn kjæresten min og jeg er fornøyd med hvordan forholdet vårt er nå.

Er du sjalu i forholdet ditt?

Nei, det vil jeg ikke si jeg er. Jeg lar han gjøre alt han vil, og han vet jo hvor grensen går. Jeg har aldri vært en som har blitt sur for at han skal på byen, eller for at han snakker med andre jenter som venner. Når jenter åpenbart prøver å gjøre meg sjalu blir jeg egentlig mest oppgitt.

Skal du kjøpe minigris?

Hallo, jeg kunne hatt en minigris nå. Jeg blir nesten litt lei meg av tanken, fordi jeg var så innstilt på å skulle ha en. Aleks hadde planer om å gi meg en i bursdagsgave, og jeg ville virkelig ha en. Heldigvis fikk jeg snakket med folk som har erfaring med griser, og da skjønte jeg fort at det ikke ville gått. Minigriser i Norge kan veie opp til 80kg, og trenger til slutt veldig stor plass. I USA for eksempel får man tak i griser man faktisk kan ha hjemme, men i Norge er ikke det lov å avle frem så små (noe som er bra, for grisene kan få problemer). Jeg må derfor legge fra meg tanken om gris, men jeg håper jeg kan kjøpe griser i fremtiden. Om jeg en dag flytter til et hus skal jeg bygge et fjøs utenfor, der jeg kan ha masse griser.

Hvor mye kostet leiligheten din?

Den kostet litt over 5,5 millioner. Det er så dyrt for leilighet i Oslo, og tanken på at jeg kunne fått en like stor leilighet i Bergen til en mye lavere pris irriterer meg. Likevel vil jeg bo i nærheten av familien, og jeg vil ikke flytte fra Oslo enda. I den jobben jeg har skjer alt i Oslo, og da vil jeg ikke flytte til en annen by. Leiligheten står forresten klar i 2020 til de som har lurt på det. Jeg har kjøpt nybygg, og de har ikke begynt å bygge opp leilighetene enda. Jeg håper de starter snart, for jeg gleder meg sånn!

Fikk du ikke snakke med Aleksander mens du var på Farmen?

Nei, og aner dere hvor fælt det var? Dette er uke 4 på Farmen, og det vil si at vi hadde gått en måned uten å snakke sammen. Det at man ikke vet hvordan det går med kjæresten sin er ikke gøy. Jeg savnet bare å høre stemmen hans, og ikke minst å få vite at alt gikk bra hjemme. Jeg tror ikke dere skjønner hvor mye jeg savnet han..

Hvorfor har du ikke postet video på en uke?

Fordi jeg har mistet overgangen til minnekortet IGJEN. Hvordan er det mulig? Vi har jo pusset opp leiligheten nå, og jeg husker at jeg sto med den i hånda og lurte på hvor jeg skulle legge den. Jeg har lagt den et smart sted sånn at jeg ikke skulle miste den, men nå husker jeg jo ikke hvor jeg har lagt den. De nye macene har ikke minnekortinngang, så derfor er jeg avhengig av den. Jeg har bedt Aleks kjøpe en ny i dag, så jeg håper han husker det. Om han gjør det kommer det ny video imorgen!

Har du noen spennende prosjekter på gang nå?

Oh yes!

 

SURPRISE!!

ANNONSE- OLIVIA

Alle bildene i dette innlegget er tatt av flinkeste Cato Ingebrigtsen.

Hei dere!

Herregud, for en kveld jeg hadde i går. Jeg skrev i går at jeg skulle møte en venninne, og at jeg ikke visste hva planene var. Jeg trodde vi kanskje skulle på kino, eller dra ut å spise. Jeg var SÅ nære på å ta på meg chilleklær, men Aleks stoppet meg og sa at jeg burde jo pynte meg i og med at jeg hadde bursdag. Jeg hadde halvveis rett med hva vi skulle, for spise skulle vi. Aleks skulle kjøre oss, og plutselig fikk jeg bind foran øynene. Vi gikk i noe som føltes ut som 15 minutter, i og med at jeg ikke så noe. Endelig var vi fremme, og jeg merket at vi var inne. Jeg måtte opp masse trapper, og til slutt fikk jeg ta av bindet. I det jeg tar det av hører jeg “SURPRISE!!”. Jeg ble helt satt ut, for der satt så mange av vennene mine. Jeg hadde aldri trodd at de skulle sitte der, og jeg ble så glad.

Flere av de som var der hadde jeg vært med dagen før, og det er ganske sykt at de ikke forsnakket seg. Dette har vært planlagt siden desember, og det at de har holdt det hemmelig for meg så lenge er ganske sykt. Jeg har aldri blitt overrasket på den måten før, så jeg ble ganske satt ut med en gang. Det var hvert fall utrolig koselig, og jeg hadde en så fin avslutning på bursdagen min. Jeg har ikke feiret bursdagen min på to år, siden jeg har vært i Mexico. Nå derimot har jeg tatt igjen for det, for herregud for en helg jeg har hatt. Den har vært perfekt, og jeg har kost meg så mye!

Jeg må si det igjen: Jeg har så sinnsykt fine venner♡ Bare det at de har planlagt dette, og fikk dagen min til å bli så bra. Jeg har fått fine gaver, fine ord og fått tilbringe masse tid med dem. Jeg er så takknemlig for hver og en av de, og jeg kunne virkelig ikke bedt om en bedre bursdag. Tusen takk dere♡ Og en spesiell takk til Therese som sto for hele overraskelsen. Hun har styrt og ordnet for å samle en gjeng, og ikke minst lurt meg trill rundt.

Jeg må også si takk til dere for alle gratulasjoner i går♡ Shit, så snille følgere jeg har! Alle fine ord, bilder og lange meldinger. Dere er fantastiske hele gjengen, og dere var med på å gjøre dagen min såpass bra. Jeg smiler mens jeg ser gjennom alt jeg ble tagget i, i går. Herregud, TAKK♡

ET SMIL ER DET..

ANNONSE- PREMIUM WHITE

FINESTE!! 

Nå skal jeg straks ut døren, for jeg skal møte en venninne. Hun fikk dessverre ikke kommet på feiringen min i går, fordi hun var bortreist. Derfor skal vi møtes i dag, og jeg aner ikke hva planen er. Jeg har fått oppmøte halv fem, så det blir spennende. Jeg har akkurat fikset meg, jeg har smurt meg inn med litt selvbruning og ikke minst tatt en runde med Premium White. Premium White er tannblekingen jeg bruker, og den har jeg brukt i flere år nå. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får hvite tenner, og om jeg tar tannbleking. Jeg har ganske hvite tenner fra før av, men Premium White hjelper meg med å opprettholde hvitfargen.

Jeg synes et smil er så fint, og det er smilet jeg først legger merke til ved folk. Hva er vel finere enn folk som smiler? Derfor er jeg opptatt selv av å ha et fint smil, og smiler alltid litt ekstra mye etter en runde tannbleking. Tannblekingen tar forresten ikke lang tid. Jeg bruker vel 30 minutter på en behandling, og da pleier jeg som regel å se på noen youtubevideoer, og vipps slukkes LED-lampen, og behandlingen er over. Det iser ingenting på tennene, og man kjenner ikke noe ubehag ved å bruke denne.

Jeg følger ikke noe plan når det kommer til når jeg bruker tannblekingen, men jeg gjør det for eksempel om jeg skal noe spesielt. Eller om det bare er lenge siden jeg har tatt en runde. En annen ting jeg liker veldig godt, er at dette ikke er en tannbleking som kommer i strips. Det har jeg testet før, og det faller bare av og krøller seg. Dette derimot er skinner som man legger i vann, og deretter former den seg etter tennene mine. Da sitter den mye bedre på, og den føles ikke ubehagelig ut.

Akkurat nå får dere Premium White til kun 459kr om dere trykker dere inn HER. Før kostet det 1190kr, så nå får man det til under halv pris! Nå må jeg komme meg avgårde, og imorgen skal jeg oppdatere dere om hva jeg har gjort i dag. Vi blogges, fininger!