MOR OG DATTER Q&A

Hei dere!

Ny video er nå ute på kanalen, og denne gangen med mamma. Er det en som kjenner meg godt, så er det jo henne. Derfor svarer mamma på masse spørsmål om meg i dagens video. Jeg håper dere liker den, og fortell meg gjerne om dere ønsker flere videoer som dette!

Husk å abonnere på kanalen min!

NORWAY CUP

Heei!

Akkurat nå sitter jeg oppe på Ekeberg, for i dag skal jeg nemlig være en del av Norway Cup sitt åpningsshow. Markus Bailey er programleder, og jeg skal være bak scenen og intervjue artistene. Så i dag skal jeg også få prøve meg litt som en programleder, noe som blir veldig spennende. Jeg har jo aldri gjort noe som dette, så jeg er veldig spent.

Jeg har vært her siden klokken 9, og straks er det klart for generalprøve. Etter det er det showtime, så dagen går i ett. Det blir en lang dag, for i kveld skal jeg spise med familien til Aleks og noen fra min familie. Det blir så koselig! Deretter blir det kanskje en liten tur ut, men jeg får se om jeg orker. Haha!

Skal noen av dere på åpningsshowet?

DEN BESTE SOMMEREN

Hei dere!

Herregud, så rart det er å skrive her igjen. Jeg har tatt en lang pause, noe jeg er utrolig glad for at jeg gjorde. Jeg skal innrømme at det ble ekstremt mye jobb en periode, og det gikk veldig utover familie, venner og kjæreste. Jeg hadde ting å gjøre konstant, og jeg var veldig sliten. Det var reising hit og dit, ofte bare dagsturer fordi jeg hadde andre møter på kvelden. Jeg hadde en veldig hektisk periode, og det er mye dere ikke vet enda. Jeg har tre ganske store ting som skjer i høst, og alt det tar tid. Jeg begynner allerede med en stor ting nå i august, som jeg dør etter å fortelle dere. Så selvom bloggen ikke har blitt oppdatert, så gjør jeg andre ting. Eller nå de siste ukene har jeg så og si tatt helt ferie, og HERREGUD så digg det har vært.

Jeg har vært i Spania, jeg har vært noen turer på hytta, jeg har vært i Kristiansand og jeg har tatt det skikkelig rolig. Jeg har så og si ikke brukt sosiale medier, noe jeg faktisk tror jeg sunt i blant. Før da jeg var på reise dro jeg med kameraet over alt for å få de beste bildene, og ikke minst de perfekte bikinibildene. I år la jeg kameraet hjemme (bortsett fra da jeg vlogget, og vloggen kommer snart), og jeg brukte kun tid med mamma. Jeg bruker alt for mye tid foran en skjerm, så det å legge den bort var så digg. Uansett om man jobber med sosiale medier eller ikke, så tror jeg det å legge bort skjermene litt kan være bra. Det å heller bruke tid med de rundt seg, og virkelig nyte en ferie. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en ferie som dette, for enten har jeg løpt opp fra stranda for å få ut blogginnlegg eller så har jeg vært på jobbturer.

Og dere, jeg føler meg så bra nå. Jeg føler jeg har en helt ny glow, motivasjon og energi! Det føles så himla bra, for det er lenge siden jeg har følt meg som dette. Det var så mye stress før sommeren, og jeg husker så vidt hva jeg holdt på med. Jeg hadde så mange baller i luften, og jeg klarte ikke planlegge dagene mine ordentlig. Nå skal jeg ha mye mer struktur fremover, slik at jeg får tid til alt jeg vil.

Jeg tenker å lage egne innlegg med for eksempel Spaniaturen og andre ting jeg har gjort i sommer. Jeg vet at mange har savnet å lese bloggen min, og tro meg- jeg har savnet å blogge også. Likevel har jeg trengt en ferie. Jeg har lest noen kommentarer om at jeg kun blogger for pengene, men guess what- jeg tjener ikke penger når jeg ikke blogger. Jobb og penger er ikke alt, og denne sommeren valgte jeg å fokusere på de rundt meg. Og det var så verdt det! Jeg føler meg så klar for en hektisk høst, og jeg gleder meg til å fortelle dere om alt som skjer♡ Nå skal jeg komme meg i et møte, og deretter skal jeg i et møte med managementet mitt. Vi blogges!

 

MINE PLANER FOR SOMMEREN

Hei fininger!

I dag har jeg vært i et møte, noe som gikk veldig fint. Det er noen ganske kule greier som skjer fremover, som jeg seriøst dør etter å fortelle dere om. Deretter hadde jeg fri, og da brukte jeg resten av dagen på å være med lillesøsteren min. Jeg elsker seriøst å være med henne, og hun har fått så personlighet nå. Hun er virkelig så søt og morsom, og jeg blir så glad av å være med henne♡

Hvert fall, jeg har jo ikke fortalt dere noe om mine sommerplaner enda. Jeg hadde egentlig ikke en eneste plan for sommeren, men nå har jeg klart å planlegge litt.

SPANIA

Herregud, jeg reiser til Spania på fredag. Dette skjedde veldig spontant, og det startet med at jeg hadde planer om å dra alene. Jeg bestilte egentlig billetten fordi jeg var irritert, og derfor bestilte jeg denne turen uten å tenke meg ordentlig om. Jeg har også kun bestilt en vei, så jeg må fikse billett hjem også nå. Hvert fall, mamma heiv seg på denne turen, så nå reiser vi på jentetur♡ Jeg har ikke vært på en ordentlig ferie på to år, hvor sykt? Jeg har vært på reiser, men da har det enten vært jobb eller med et kamerateam. Det blir derfor skikkelig deilig å reise nå, og kun fokusere på mine sosiale medier, soling og god mat. Det er også lenge siden jeg har reist med mamma, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg føler meg egentlig ikke litt klar for å reise, og har hverken pakket eller planlagt noe som helst. Haha, så typisk meg.. Jeg reiser forresten til et sted rett ved Alicante, og til en leilighet vi har der.

HYTTETUR

Når jeg kommer hjem fra Spania reiser jeg nok rett på hytta. Jeg har enda ikke fått vært med i den nye båten, så det vil jeg gjøre da. Jeg elsker jo å være på hytta, så jeg håper jeg får mange turer dit i løpet av sommeren. Jeg håper virkelig på fint vær da, for da er det så digg der ute. Jeg er ganske lei av denne norske sommeren, og det frister ikke så mye med en hyttetur akkurat nå. Jeg krysser fingrene for at været er bedre når jeg kommer hjem.

INNSPILLING

Mye av sommeren går også til en innspilling. Jeg kan ikke fortelle så veldig mye om det akkurat nå, annet enn at dere burde GLEDE dere. Dette blir så kult, og jeg er veldig gira. Jeg tror mange vil bli litt satt ut, for dette er ikke noe jeg trodde jeg skulle få muligheten til. Shit, jeg er så spent!

FESTIVALER

Jeg skal på festivaler i sommer, eller hvert fall en. Jeg håper kanskje på to, om jeg får tid. Jeg elsker festivaler, så jeg krysser fingrene for at jeg får vært med på noe av det. Jeg vurderer faktisk Stavern, har noen vært der før? Folk jeg har snakket med sier den er bra, så kanskje jeg slenger meg på. Ellers skal jeg så klart på Findings. Skal noen av dere på noen festivaler i år?

Dette er altså mine sommerplaner til nå, og mest sannsynlig blir det kanskje en helgetur et sted også♡ Jeg føler sommeren enda ikke har startet, men kanskje jeg føler mer på det når jeg faktisk reiser!