8 ÅRS JUBILEUM!

ANNONSE- KIDS BRAND STORE

Heei!

Nå skal jeg straks ut døren for å komme meg på dansetrening, men først tenkte jeg å vise dere noen nye klær jeg har fått hjem. Jeg har tidligere fortalt dere en del om Kids Brand Store, en nettside som selger merkeklær til ungdom og voksne. Jeg skjønner at mange tror de kun har klær til barn på grunn av navnet, men her kan også vi unge voksne finne klær. Jeg har en haug av klær derfra nå, og grunnen til det er kvaliteten. Det er grunnen til at jeg gang på gang vil fronte denne siden, for klærne der er fantastiske. Her blir ikke genseren ødelagt etter en vask, langt i fra. Jeg er så fornøyd med alt jeg har derfra, så nå tenkte jeg å vise dere det jeg nå sist fikk hjem.

La oss starte med denne joggedressen. Jeg elsker klær som er komfortable, men samtidig kan brukes til hverdags. Sånn som dette settet her. Det er så deilig å ha på, og har et skikkelig mykt stoff på innsiden. I tillegg ser det utrolig kult ut spør dere meg. Dere finner genseren HER, og buksa HER.

Hver gang jeg har på meg noe rødt, så får jeg alltid så mange komplimenter. Derfor måtte jeg klikke hjem denne røde genseren, og jeg skal innrømme at jeg har fått en skikkelig greie for røde gensere nå. Jeg pleier alltid å bruke ganske nøytrale farger, så det er virkelig på tide med mer farger i klesskapet mitt nå. Genseren er superdigg på, og samme med tightsen. Genseren finner dere HER, og tightsen HER.

Denne genseren synes jeg var SÅ søt. Jeg elsker fargen på den, og også selve materialet. Denne kommer til å bli mye brukt fremover, om det så er til å chille i eller til hverdags. Dere finner genseren HER.

Sist, men ikke minst.. Se på denne genseren! Denne er så digg på, og den er også så fin. Faktisk så har jeg den på meg akkurat nå som jeg skriver denne innlegget. Denne likte jeg utrolig godt! Dere finner den HER.

Akkurat nå har Kids Brand Store 8 års jubileum, og derfor er det mellom 20-70% rabatt på ALT på hele hjemmesiden(bortsett fra parajumpers). I tillegg har jeg så klart en rabattkode til dere, og den gir dere 8% rabatt i tillegg til rabatten som allerede er. Nå kan dere spare mye penger om dere vil shoppe litt. Dette er en side med god kvalitet på klærne, masse fint og jeg tror alle vil finne noe de vil like der. Klikk dere inn HER for å se hele utvalget, og god shopping♡

Jeg skal danse med..

Hei dere!

Nå er jeg en tur hos bestemor og bestefar, og har akkurat spist her. Straks skal jeg hjem for å fikse meg, og så skal jeg til dansesenteret igjen. På lørdag skal jeg være med på All Star sendingen til Skal vi Danse, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg savner det å danse ekstremt mye, så jeg ser så frem i mot litt dansing denne uken.

Jeg skal danse med Isabel, noe som blir veldig spennende, og ikke minst gøy. Vi har en utfordrende dans, i og med at vi begge synes det er litt kleint å skulle være sexy på kommando. Haha! Det blir derfor masse øving denne uken, for på lørdag skal vi lage show. Benjamin er jo dødsflink, så jeg er helt sikker på at dette blir bra!

Jeg gleder meg hvert fall veldig til trening i dag♡

LUKSUS I HVERDAGEN

ANNONSE- GOODIEBOX

Jeg husker da jeg var yngre, og jeg hadde lest i et blad om et abonnent der man fikk en gave hver måned. Jeg husker jeg etterhvert klarte å mase meg til det, og fikk noen penner, viskelær og lipglosser en gang i måneden. Nå som jeg har blitt litt eldre har ikke tankene mine endret seg så veldig mye, for jeg vil fortsatt ha en pakke med masse godsaker. Riktignok ønsker jeg andre ting nå enn da, for viskelær og penner er kanskje ikke det mest spennende. Derfor kom jeg over Goodiebox, et helt genialt konsept. Her får man en pakke hver måned, med flere digge produkter. Her kan man virkelig få teste nye ting, som man kanskje ellers ikke hadde kjøpt selv. Jeg er helt sikker på at jeg vil få noen nye favoritter fremover, og så skal jeg heller ikke legge skjul på at jeg elsker å teste nye produkter!

Om du ønsker Goodiebox får du hjem en boks i måneden med håndplukkede skjønnhetsproduker. Nå tenker du kanskje at dette er dyrt, og noe du ikke kan ta deg råd til? Vel, Goodiebox koster 199kr i måneden. Månedens boks inneholder produkter til en verdi av 727kr, men nye medlemmer får også med et ekstra produkt. Så om du er ny kunde får du altså produkter til en verdi av hele 1047kr, og det til 199kr. Her får man ekstremt mye for pengene, og hvor digg er det ikke med litt luksus i hverdagen?

I månedens boks får man:

♡ Hairlust- vitaminer for håret.

♡ Neglfil i glass fraFulgent World.

♡ Parfyme fra Zarkoperfume.

♡ Hudskrubb fra Du Monde á la Provence.

♡ MineTan- selvbruning.

Månedens boks slår et slag for det å roe ned tempoet, slappe av og fokusere på de enkle tingene i livet. I en hektisk hverdag skal man ikke glemme egenpleie og det å ta vare på seg selv. Nå som sommerferien akkurat er ferdig, kan jeg tippe de fleste kjenner stresset med å komme tilbake til jobb og skole. Tilbake til den vanlige hverdagen med kanskje lekser, prøver og det presset etter å skulle prestere. Andre igjen kanskje har barn, og all tid går til dem. Vi må ikke glemme å lade batteriene, og tenke litt på oss selv også.

FOR Å LADE BATTERIENE GJØR JEG DETTE:

♡Ansiktsmaske.

♡Går en tur.

♡Ser på favorittserien.

♡Tar en lang dusj.

♡Leser en bok.

Om Goodiebox høres interessant ut, kan dere trykke HER♡ Husk at alle nye medlemmer får med en ekstra gave, og den er jeg litt sjalu på selv. Hehe! Hvor digg er det ikke å betale 199kr i måneden, og få en pakke hver eneste måned? Det er jo nesten som å ha bursdag en gang i måneden, og hvem takker vel nei til det? Abonnementet er forresten uten binding, og hver måned består boksen av produkter til minst 650kr. Så, om du ønsker denne luksusen i hverdagen- trykk HER

 

MIN HELG

Hei fininger!

Denne helgen har vært så bra! Jeg har gjort masse gøy, og tilbragt tid med både venner og familie. Denne helgen har virkelig vært perfekt, og skulle ønske flere helger var som dette.

FREDAG

På fredag arrangerte Therese og jeg overraskelsesbursdag for moren hennes. Vi dro til byen tidlig, og fikk handlet med oss alt fra ballonger til champagne. Vi fikk stresset oss til leiligheten hennes, og pyntet fort som bare det. Etterhvert kom gjestene, og kvelden ble skikkelig vellykket. Vi koste oss med kake, og 80 talls musikk. Haha, sånn er det på voksenfest!

LØRDAG

På lørdagen var det klart for konfirmasjon. Fetteren min, Jonathan skulle konfirmere seg. Jeg ELSKER konfirmasjoner og dåper. Jeg får endelig brukt festdrakten min, det er god mat og kaker. Kan det bli bedre? Nope. Det var så koselig, og maten var fantastisk. Jeg spiste meg så mett at jeg kun orket ett kakestykke. Det er veldig ulikt meg, men det sier litt om hvor god maten var. I tillegg var det kjempekoselig med familien samlet, og jeg tror Jonathan koste seg veldig. Han var så fin♡

På kvelden dro jeg på Skal Vi Danse. Det var så rart å være der igjen, og ikke minst gøy å se alle deltagerne. For et nivå det er i år, jeg er SÅ imponert! Jeg skal innrømme at jeg ble dratt tilbake, og faktisk ble nervøs på deltagerne sine vegne i det dansen startet. Godt jeg er ferdig med det, eller?? På lørdag står jeg på parketten igjen, ÆÆ!

SØNDAG

I dag startet jeg dagen på dansesenteret, og der fikk jeg møte personen jeg skal danse med på lørdag. Jeg tenker at jeg forteller dere hvem dette er imorgen, og i mellomtiden kan dere jo gjette! Dette blir så gøy, og jeg er skikkelig gira♡ Etter det dro jeg og spiste med Therese, og deretter dro hun meg med for å se Optimist, en musikal som går nå. Nå skal jeg rydde litt her, og så skal jeg legge meg. Jeg er så trøtt, og har en lang dag fremfor meg imorgen. Uka som kommer blir morsomt for og si det sånn!

HELGENS PLANER

Hei!

Er det bare meg, eller har denne uken gått ekstremt fort? Jeg føler det er to dager siden jeg var i Trondheim, men det er allerede en uke siden. Denne helgen har jeg noen veldig morsomme planer, og tenkte derfor å fortelle dere om det nå. Jeg hadde egentlig planer om å ligge i sengen hele helgen, men det er jeg for rastløs til. Derfor ser min helg sånn her ut:

 

BERGEN

I dag var jeg i et møte med regnskapsfører, før turen gikk til Bergen. Det er bare en uke siden Aleks og jeg så hverandre sist, men jeg tar meg likevel en tur til Bergen nå. Jeg får bare vært her i to dager, men det er bedre enn ingenting. Jeg får ikke reist til Bergen før om en god stund nå, så derfor må vi presse det inn i denne helgen her. Jeg har gledet meg så mye til å komme tilbake til Bergen igjen, for jeg har det alltid så bra der. Jeg elsker å være der, og skulle ønske jeg kunne vært der mye oftere. Kanskje det en gang ender med at jeg flytter dit? Haha, hadde det ikke vært for været hadde jeg sikkert bodd der allerede. Jeg gleder meg også til å være med Aleksander igjen, og ikke minst skal vi bo på hotell den ene natten. DET GLEDER JEG MEG TIL!

MILANO

Aldri tro på meg når jeg sier jeg skal ta det rolig. Hehe.. Jeg reiser til Italia på søndag, og dit skal jeg på jobb. Jeg holder på med et STORT prosjekt, og det må nå ferdigstilles. Det er så rart at vi snart har kommet i mål med dette, for det her har jeg holdt på med siden januar. Endelig begynner ting å skje, og snart kan jeg fortelle dere om det. Dette er et prosjekt jeg egentlig er livredd for å vise dere, for jeg er så stressa for at ting skal gå galt. Dette har holdt meg våken til sent på kveld alt for mange ganger, og jeg har nesten utsatt det fordi det stresser meg. Nå har jeg endret tankemønster og tenker at jeg bare skal kjøre på! Jeg blir i Italia i to dager, og det med manageren min. Vi var der en gang tidligere i år også, noe som var superkoselig. Jeg gleder meg veldig til enda en tur med henne!

Hva er deres planer i helgen?

JEG HAR SAVNET DERE

Heeeei!

Nå har jeg tatt meg en halv dag fri, og tenkte derfor at jeg kunne oppdatere dere litt igjen. Egentlig hadde jeg planer om å ta meg helt fri noen dager, men det klarer jeg ikke. Haha! En halv dag fikk holde, og nå vil jeg blogge igjen. Det er jo en god stund siden sist. Dagene mine har vært himla hektiske i det siste, men GUD så gøy jeg har hatt det. Som noen kanskje har fått med seg, så har jeg nå blitt programleder. Hvor sykt? Hvem hadde sett den komme liksom? Ikke jeg i hvert fall! Jeg er fortsatt i sjokk over at jeg har fått denne muligheten, og jeg har seriøst aldri kost meg så mye på jobb før. Programlederrollen er noe jeg har kost meg skikkelig i, og hver dag på jobb har vært helt fantastisk. Hele produksjonen, Dajana, Tomas og deltagerne har virkelig gjort dette til en av de beste månedene i mitt liv.

Arbeidsdagene har likevel vært lange. Og når jeg skriver lange, så mener jeg opp til 13 timer. Vi hadde mellom 10-13 timers arbeidsdager hver eneste dag, men vi hadde det jo så gøy at vi glemte at vi var slitne. Nå derimot merker jeg det på kroppen, så det er digg nå med noen dager med avslapping. Jeg håper at folk har forståelse for at jeg har tatt en pause fra bloggen, for etter en 13 timers arbeidsdag trengte jeg å slappe av. Det virker kanskje ikke så slitsomt å stå foran et kamera i så mange timer, men tro meg. Man må hele tiden være på og prestere, og kameraet suger energi. Haha! Bloggen er ikke den eneste jobben min, og i dette tilfelle måtte jeg prioritere programlederjobben. Det var helt nytt for meg, masse å sette seg inn i og jeg ville at dette skulle være hovedfokuset mitt i denne perioden.

Jeg har en del ting som skjer dagene som kommer, men det tenkte jeg å lage et eget innlegg om. Nå skal jeg i et møte, og så skal jeg kanskje ut en tur. Jeg har savnet så sykt å være med vennene mine, så det trenger jeg nå. Jeg gleder meg til å skrive ferdig masse innlegg nå, for det er mye jeg vil fortelle dere om. Mye har skjedd i livet mitt i det siste, og jeg føler ikke jeg har fortalt dere ordentlig om det enda. Jeg har hvert fall savnet å oppdatere her, og ikke minst savnet dere. Om det er noe dere vil jeg skal skrive om, så fortell meg gjerne i kommentarfeltet! Jeg har mange forslag selv, men jeg vil så klart at dere skal være med å bestemme.