EN PERFEKT DAG

Hei dere!

Åh, i går hadde jeg den beste dagen på lenge. For noen dager siden la jeg ut en DM på Instagram, der jeg spurte om noen visste om et sted her i Bergen man kan være med griser. En dame kontaktet meg, og satte meg igjen i kontakt med en mann. Han hadde flere griser, slanger, ender og øgler. Han var så utrolig grei, og inviterte oss hjem til seg for å hilse på grisene. Ikke bare hadde han minigriser, men han hadde også helt nyfødte grisunger. Disse var bare noen dager gamle, og mindre enn hånden min. Jeg har aldri sett noe så lite og søtt før. Herregud, jeg ble helt forelsket i de søte, små grisene.

Etter Farmen ble jeg helt besatt av griser. Så fort jeg kom hjem sluttet jeg å spise gris, rett og slett fordi jeg fikk et så nært bånd med grisene og jeg klarte ikke se på det som mat lenger. Aleks og jeg holdt på å kjøpe oss en gris i februar, men droppet det i siste liten. Nå er jeg tilbake på den tanken, og jeg har virkelig lyst til å skaffe meg en liten gris. Aleksander er jo allergisk mot hunder, og har også reagert på flere allergivennlige. Derfor kan jeg ikke ha hund, men gris derimot har samme type hud som oss mennesker. Tenk dere å ha en liten gris da.. Jeg har jo mye å gjøre om dagen, så dette må vurderes grundig før jeg tar et valg om å skaffe meg en eller ikke. Jeg vet det er et stort ansvar, og jeg må egentlig se om jeg har tid til det.

Jeg fikk mange reaksjoner etter videoen jeg la ut på instastory i går (Martinelunde) med slangen. Jeg har aldri vært redd for slanger, og synes det er noen veldig interessante dyr. Jeg har holdt slanger tidligere, og det er en så merkelig å ta på en. Så kule dyr, men en slange vil jeg nok ikke skaffe meg. Haha!

Jeg må bare takke de snille menneskene som inviterte oss til seg. Så fine folk, og ikke minst greie. Vi fikk møte mange barn som hadde tatt turen for å hilse på oss og vi fikk kake. NAM! Jeg hadde en helt super dag, og koste meg fra jeg kom til jeg gikk. Jeg skal helt klart ta turen innom neste gang jeg er i Bergen, slik at jeg kan få se hvor store babygrisene har blitt da. Jeg er også glad for at Aleksander fikk være med griser, sånn at han skjønner hvor fine dyr det er. Jeg tror jeg straks har klart å overtale han til å kjøpe en, haha!

 

HER ER GREIA

Hei dere, og god mandag!

Jeg er fortsatt i Bergen, og jeg er fortsatt veldig usikker på når jeg drar hjem. Jeg har bestilt en enveisbillett, og grunnen til det er fordi jeg trenger å ha det litt rolig rundt meg akkurat nå. Det er lenge siden jeg har vært personlig på bloggen, og jeg hater egentlig å være det. Jeg vil ikke at bloggen min skal være et sted det er mye negativitet og kjipe innlegg. Heller at dere kommer inn her og synes det er gøy å lese. Likevel har det ikke vært sånn i det siste, og jeg har lenge vært usikker på om jeg skal fortelle dere greia. Nå har jeg kommet til et punkt der jeg føler jeg må fortelle, og jeg håper virkelig dere har forståelse. Jeg har faktisk prøvd å si dette i en vlog tidligere, men det ble bare surr og derfor fjernet jeg hele klippet. Jeg føler meg så teit som har det vanskelig for noe så “enkelt”, og jeg føler meg flau over å ta opp noe som ikke er så viktig.

Som dere kanskje husker, så hadde jeg mangel på både jern og B12. Dette fikk jeg vite under Skal Vi Danse, og på det tidspunktet var jeg så sinnsykt sliten. Jeg trodde ting skulle bli bedre etter dansingen, men det har det ikke blitt. På det tidspunktet spiste jeg kjøtt, men likevel var verdiene mine superlave. Nå spiser jeg ikke kjøtt, bortsett fra sjømat. Jeg tør ikke en gang å tenke på hva verdiene mine er nå. Jeg har aldri trodd at mangel på vitaminer kan bety mye, og fikk litt sjokk da jeg satt og leste om det.

Ikke bare gjør mangel på B12 og jern deg trøtt, men også skade nervesystemet, gjøre deg ufokusert, dårligere hukommelse og man kan føle seg deprimert. I det siste har jeg følt meg veldig nede, noe som er veldig ulikt meg. Jeg kan ligge i sengen en hel dag, og ikke komme meg opp fordi jeg er så sliten. Og da sliten av ingenting. Jeg synes det er skummelt, for jeg har aldri vært som dette før. Jeg har skrevet flere innlegg til bloggen, men slettet det fordi jeg ikke selv har følt det har vært bra nok. Jeg har vært ekstremt streng med meg selv, og følt at alle andre gjør så mye bedre enn meg. Derfor har jeg bare droppet å legge ut noe, og så deretter hatt dårlig samvittighet for det igjen. Motivasjonen min har virkelig vært på bunn, og det på grunn av at jeg ikke har energi til overs. Jeg kan ha dager som er veldig bra, og andre dager der jeg sover hele dagen. Det verste er at jeg vet grunnen, men at jeg ikke føler meg bedre uansett om jeg går på medisiner mot b12 og jernmangel. Jeg skulle egentlig tatt en sprøyte, men det har vært så mye tull frem og tilbake med resepter, så nå er jeg nødt til å ta nye tester igjen i dag.

Jeg vet dette innlegget blir skikkelig surrete, men jeg vil bare at dere skal vite hvordan ting er om dagen. Jeg har ingen grunn til å føle meg nede, men i det siste har det bare vært for mye. Jeg jobber med flere store prosjekter som tar ekstremt mye tid og energi av meg, og så fort jeg har litt fritid sover jeg bare. Jeg håper jeg får noen sprøyter så fort som mulig, for nå er jeg så lei. Jeg savner den gamle Martine som hadde masse energi konstant, og som aldri ble sliten. Sånn jeg har det nå skremmer meg veldig, rett og slett fordi det er så ulikt meg. Jeg vet folk kommer til å mene at jeg overdriver nå, for det er jo bare vitaminmangler. Jeg hadde garantert tenkt det samme, men dere som har det vet hva jeg snakker om. Jeg håper hvert fall dere har forståelse, for jeg er så lei av dette nå. Jeg håper den gamle Martine snart er tilbake igjen, og at jeg snart føler meg på topp igjen.

MIN 17. MAI FEIRING

ANNONSE- KOUTURE

Hey fininger!

Jeg håper dere alle hadde en super feiring i går, og koste dere masse. Jeg hadde en veldig fin dag her i Bergen, og vi tok det rolig hele dagen. Jeg var ganske bestemt på at jeg ville ha en rolig feiring i år, for jeg er ikke helt i form enda og i tillegg ble det nok festing i LA. For meg pleier egentlig 17.mai å være en dag med alkohol fra morgen til kveld, og festing uten stopp. I år derimot var jeg i Bergen og feiret med familien til Aleksander. Aleks og jeg startet morgenen på hotell, og da på et dødsfint hotellrom Aleks hadde fikset. Vi sto opp og ble liggende en god stund i sengen for å se på barnetoget i Oslo på TV. Deretter fikset vi oss, og så dro vi til søsteren til Aleksander. Der var vi en god del timer med resten av familien hans og koste oss skikkelig med grillmat, kake, is og skravling. Det var akkurat en sånn her feiring jeg trengte, der vi bare tok det rolig og koste oss med familien hans.

Kjolen min er fra Kouture.

Det er forresten så digg å være med Aleksander igjen. Det var så godt å se hverandre, og vi har hatt noen skikkelig fine dager sammen til nå. Jeg er så glad for at jeg endelig kom meg til Bergen igjen, og tro meg.. Vi skal aldri være fra hverandre i to måneder igjen. Haha, fy så utfordrende det var til tider! Nå skal vi komme oss ut døren, for i dag sov vi (jeg) alt for lenge. Jeg sovnet kjempetidlig i går, og fikk sjokk da jeg våknet i dag og så at klokka var 13.30. Jaja, jeg trengte det nok, for jeg har ikke fått sove så mye etter LA. Nå skal vi hvert fall spise og bowle, noe jeg gleder meg veldig til. Vi blogges mer senere!

SLIK BLIR MIN 17.MAI

Hei dere!

Dagen i dag har gått til en lunsj med to venninner, Sandra og Therese. Det var utrolig koselig, og vi koste oss i solsteika. Deretter var det rett i seng, haha! Jeg har kun sovet en time, men fy søren så trøtt jeg er. Jeg gjør alt jeg kan for at døgnrytmen skal komme seg på plass igjen, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg tror derfor jeg skal møte en venninne nå, slik at jeg ikke sovner så alt for tidlig.

Imorgen reiser jeg forresten ENDELIG til Bergen. Jeg gleder meg så sinnsykt mye, og kan nesten ikke vente med å se Aleksander igjen. Tenk dere at vi har vært borte fra hverandre i to måneder nå, altså hvor sykt er ikke det? Jeg er helt sikker på at det å savne hverandre i et forhold er viktig, men aldri om jeg er fra han i to måneder igjen. Det har vært skikkelig vanskelig til tider, og jeg har merket det utrolig godt på humøret mitt. Når man så gjerne vil være med noen, men absolutt ikke får tid til det. Imorgen derimot sees vi igjen, og det blir så godt!

Jeg har fått mange spørsmål om mine planer på 17. mai, og ja jeg skal være i Bergen. Det blir veldig rart, for jeg har alltid feiret i Oslo. I år skal jeg heller ikke bruke festdrakten min, noe som blir så kjipt. Jeg elsker å bruke den, men i år må jeg finne et annet alternativ. Grunnen er at jeg ikke orker å ta den med meg på et fly, og i tillegg har vi ikke lagt så mange planer for 17. mai. For min del kan vi bare chille, for jeg er ikke helt i form enda. Jeg tipper vi skal være med familien til Aleks, og kanskje vi stikker en tur til byen. Jeg tror kanskje vi også skal bo på hotell natt til 17. så det blir koselig!

De siste årene har 17. mai bestått av alt for mye festing og alkohol, og det merker jeg at jeg ikke orker i år. Det ble mye festing i LA, så jeg har fått litt nok nå. Jeg tror heller ikke Aleksander var så gira på det, men kose oss skal vi uansett. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir i Bergen, så får jeg heller ta igjen champagnefrokost med jentene neste år.

Nå skal jeg komme meg ut døren, for nå skal Sandra og jeg bowle. Sandra er en nær venninne av meg som studerer i Tromsø om dagen, så når hun endelig er i Oslo må vi møtes. Jeg gleder meg!

Processed with VSCO with m5 preset

EN HEKTISK DAG

Hallo dere!

Nå er jeg endelig tilbake i Oslo igjen, og har en utrolig hektisk dag fremfor meg. Jeg sov heldigvis hele flyturen i går, og vi landet i Oslo rundt 17.00. I natt derimot fikk jeg ikke sove, noe som var ganske kjipt i og med at jeg har så mange planer i dag. Jeg ble hentet av en taxi klokken 04.55 i natt, og var allerede da sminket klar for God Morgen Norge. Kevin og jeg skulle dit for å snakke om sangen, og også synge den. Jeg skal ikke si at jeg føler meg ekstremt komfortabel med å gjøre det, men heldigvis gikk det bra!

Blusen er fra Nelly, men den er dessverre utsolgt.

Rett etter det gjorde vi et intervju med God Kveld Norge, noe som også gikk veldig bra. Jeg skal innrømme at jeg er ekstremt trøtt nå, men søvn har jeg ikke tid til enda. Jeg tok faktisk akkurat å leide meg inn på et hotell, slik at jeg skal få slappet av litt i løpet av dagen. Jeg har ikke tid til å reise hjem, men trenger litt tid til å roe ned. Haha! Nå skal jeg nemlig på en ny shoot i et par timer, og deretter skal jeg på et nytt intervju i 18.00 tiden. En lang og hektisk dag med andre ord, noe som ikke passer så godt med at jeg har tidenes jetlag.

Jeg har heldigvis fått i meg masse redbull i dag, og håper at jeg ikke får helt knekken før jeg er ferdig med alt jeg skal i dag. Jeg merker det er deilig med hotell, slik at jeg kan dra rett hit etterpå å sove. Jeg har en lang dag fremfor meg imorgen også, så jeg trenger virkelig søvn i natt.

Nå skal jeg hoppe i en taxi, og komme meg til shooten. Det er en veldig morsom shoot, så jeg gleder meg skikkelig. Jeg har forresten også med kamera i dag, og vlogger. Så får dere se hva jeg gjør annet en sosiale medier også! Nå må jeg kjappe meg, så vi blogges etterpå!

 

SANGEN ER UTE

Hallooo!

Da er sangen endelig ute, og jeg er så spent på å høre hva dere synes. Jeg har allerede fått masse meldinger på DM, og alle har vært positive. Jeg må bare si tusen takk for alle fine meldinger, jeg setter så stor pris på det. Jeg må også takke Kevin som turte å ta meg med på en sang. Dette er jo først og fremst han sin sang, men jeg er utrolig glad for at jeg fikk være en del av den. Jeg synes den er superfengende, og har hatt den på hjernen lenge nå. Jeg må også takke Henning og Stanley i Starlab Studios, for at de autotunet meg som bare det. Hehe.. Det er en SÅ fin gjeng jeg har fått jobbe med på dette prosjektet!

Sangen handler altså om at Kevin vil bli en influencer. Jeg håper ingen tror at jeg ble med på denne sangen for at jeg føler meg bedre enn de andre. Absolutt ikke. Jeg er dronninga av spraytan, jeg tar bilder av maten min, tannbleking bruker jeg og bildene mine gjør jeg finere med filter (ikke photoshop). Jeg legger også ut SWIPE UP 20 ganger om dagen. Sangen er jo også veldig overdrevet, altså jeg får ikke alle klær sponset. Haha, I wish!

Jeg håper hvert fall at dere liker den, og spiller den MASSE. Jeg skal ikke satse på noe artistkarriere, men det har vært kjempegøy å få være med på dette. Kevin er så dyktig, og jeg synes han fortjener mye mer oppmerksomhet enn det han allerede har. For dere som enda ikke har hørt sangen, så finner dere den HER!

Et lite fall på Venice

Hei dere, og god morgen fra LA!

Her er klokken nå 09.00, og jeg har allerede vært våken i en time. Som jeg har fortalt dere, så er hodet mitt fortsatt i Norge. Uansett hvor sent jeg legger meg, så våkner jeg kjempetidlig. I går tror jeg bare kroppen min trengte søvn, så jeg sovnet rundt 21.00 og våknet i dag 08.00. Jeg har med andre ord sovet skikkelig godt i natt, og fått mange timer søvn. Så digg, for jeg har vært så sliten og slapp de siste dagene.

I går hadde vi en skikkelig koselig dag. Vi spiste donuts i en park og etter det dro vi til Venice. Der leide vi oss rulleskøyter, før vi avsluttet dagen med en piknik på stranden. Jeg var egentlig ganske skeptisk til å stå på rulleskøyter, for jeg har ikke gjort det siden jeg var kjempeliten. Jeg har tidenes dårligste balanse, så jeg skjønte at dette ikke ville gå bra. Likevel ville jeg prøve, for jeg elsker å utfordre meg selv. Jeg hater også å være den kjipe jenta som ikke gidder å være med på ting, så derfor var det bare å manne seg opp.

Så fort jeg fikk på meg rulleskøytene skjønte jeg jo at dette kom til å gå dårlig. Jeg hadde virkelig null kontroll, og ble faktisk redd til tider. Likevel lo jeg konstant, for det hele var jo superkomisk. De som så oss må jo ha lurt på hva vi holdt på med, haha! Nina og Zelia måtte faktisk dra meg etter seg, for jeg kom meg ikke en gang fremover selv. Det resulterte i en alt for høy fart, og jeg klarte ikke å bremse. Heldigvis klarte jeg å svinge meg mot stranden, slik at jeg traff sanden i stedet for asfalten. Så ja, det ble et lite fall, men heldigvis gikk det bra.

Selvom det var vanskelig på rulleskøyter var det også sinnsykt gøy. Absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen, for det var jo kult da jeg klarte det. Og ikke minst, vi ga alle rundt oss en god latter. Haha!

Nå skal jeg vente på at de andre våkner, og så skal jeg begynne å fikse meg. I dag skal vi gjøre noe som kommer til å bli så morsomt, men jeg vet at vi kommer til å få hate. Haha, jeg synes likevel bare at dette er superkomisk, og jeg gleder meg! Gled dere til å høre, haha…