STORYTIME- HAN LAGDE EN FALSK BRUKER AV MEG FOR Å MOTTA NAKENBILDER AV GUTTER

Hei dere!

Nå tenkte jeg å komme med en ny storytime, og denne gangen skal jeg fortelle om en skikkelig ekkel opplevelse. Jeg vil ikke dele all info, men jeg skal fortelle dere om mesteparten. 

Dette skjedde da jeg skulle konfirmere meg. Jeg var 14/15 år gammel, og skulle konfirmere meg i kirken. Jeg var som alle andre ganske spent på konfirmasjonstiden, og ikke minst gledet jeg meg til selve dagen jeg skulle konfirmeres på. Første møtet i kirken ble jeg kjent med en gutt som var en av lederne. Han var noen år eldre enn meg og han var veldig hyggelig. Jeg var en del med han fordi jeg nesten synes litt synd på han. Jeg vet det er litt slemt å skrive, men det gjorde jeg. Jeg har alltid vært en person som ikke vil at folk skal sitte alene, og jeg har alltid brydd meg om disse menneskene. Jeg var derfor en del med denne gutten i kirken, og jeg ble også invitert i bursdagen hans. Vi fikk god kontakt, men som venner. Han likte gutter, så det var ikke noe romantikk i bildet. 

En dag oppdaget jeg en falsk profil av meg på Facebook. Denne profilen fant jeg også på Instagram og Kik. Jeg synes selvfølgelig det var veldig ubehagelig, så jeg sendte en melding til denne falske brukeren og spurte om personen som eide den kunne slette den. Etter noen timer var profilen slettet. 

 Processed with VSCO with b5 preset

En ting jeg reagerte mye over på denne tiden var at jeg fikk en del bilder fra smågutter. Jeg fikk bilder av kjønnsorganet deres, og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Jeg svarte han ene gutten at jeg ikke ville ha slike bilder, og at han var alt for ung til å skulle sende sånt til meg. Han svarte da at jeg hadde bedt om disse bildene. Jeg begynte å lure, for jeg har da aldri bedt om et slikt bilde? Jeg fortalte han at han må ha blandet meg med en annen, og at jeg ikke ville ha flere bilder som det. 

Noen år senere startet jeg på videregående. En gutt i klassen min fortalte meg om en Facebookbruker med bilder av som hadde lagt han til. Jeg ba om å få se brukeren, og det var den samme som jeg hadde funnet noen år senere. Facebookprofilen fantes altså enda, men jeg fikk den ikke opp. Jeg fikk derfor panikk, i og med at denne profilen hadde eksistert så lenge. Jeg bestemte meg derfor da jeg kom hjem for å ta ordentlig tak i denne profilen. 

Jeg kom hjem og lånte Facebooken til broren min. Jeg søkte opp brukeren og stalket den. Stalket en bruker som utga seg for å være med, bare med et annet navn. Jeg skrollet nedover Facebookveggen til denne brukeren, og jeg fant helt syke statuser. Det var statuser om at denne personen ville ha sex og søkte gutter til dette. Det var merkelige statuser om at denne profilen ville ha kontakt med gutter, og ikke minst at denne personen konstant skrev om hvor seksuelt frustrert den var. 

 Processed with VSCO with b5 preset

Jeg bladde videre nedover og plutselig så jeg et kjent navn. Gutten som var en av lederne i kirken hadde skrevet på veggen til denne personen som utga seg for å være meg. Han hadde skrevet noe som “Hei! Hvordan går det med deg? Savner deg masse vennen<3”. Jeg reagerte veldig på dette, for han burde jo vite at denne personen brukte bilder av meg. Jeg sendte han derfor en melding og spurte om hvorfor han hadde gjort dette. Han forsvarte seg med at han ikke hadde skjønt at dette var bilder av meg, enda jeg og denne falske brukeren hadde samme profilbilde. Jeg spurte han derfor om han kjente denne personen, siden han skrev at han savnet henne. Han sa sa at han kun hadde snakket med henne over Facebook. 

Jeg synes alt dette var ekstremt merkelig, og bestemte meg for å sende en melding til denne falske brukeren på Kik. Kik var en app der man kunne chatte med hverandre, og jeg vet ikke om denne appen i det hele tatt eksisterer enda. Jeg lagde derfor en ny bruker på denne appen med broren min sitt navn. Jeg startet samtalen vanlig, og personen svarte. Jeg snakket vanlig med personen litt, før jeg bestemte meg at NÅ skal jeg finne ut av hvem dette er. Jeg skrev til personen at om ikke jeg fikk vite hvem som eide brukeren kom jeg til å anmelde. Etter noen minutter fikk jeg da tilsendt et navn som tydeligvis skulle være det ekte navnet til denne personen. Et guttenavn. Jeg søkte opp navnet på Facebook, og kom inn på en profil med 10 venner og ett profilbilde. Jeg så gjennom vennene til denne personen, og han som var lederen i kirken var en av vennene hans. 

Da begynte ting å gå opp for meg. Personen som eide denne falske brukeren var han som var en av lederne mine i kirken. Jeg fikk panikk, og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg sendte en melding til han med en gang og forklarte at jeg skjønte at det var han som eide den. Det tok ikke lange tiden før han innrømte at det var han, og jeg merket jeg ble dårlig av tanken. Denne personen hadde da utgitt seg for å være meg i 4 år, og denne personen var en venn av meg. Jeg spurte hva han hadde brukt brukeren til, og etterhvert kom det frem at det var for å komme i kontakt med gutter. Jeg sjekket gjennom Facebookvennene til denne falske brukeren av meg, og de yngste var 13 år gamle. Han som var vennen min hadde altså utnyttet meg for å komme i kontakt med mindreårige gutter. 

 Processed with VSCO with b5 preset

Jeg vil egentlig ikke fortelle så mye mer enn dette, og jeg blir virkelig kvalm når jeg tenker tilbake på dette. Jeg skjønner ikke hvorfor han valgte å lage en slik bruker av meg, og jeg blir lei meg av tanken over guttene han hadde lurt. Jeg skulle gjerne fortalt dere absolutt alt rundt denne saken, men jeg velger å holde noe av det privat. Rett og slett fordi jeg ikke vil at all info skal ut. Det var etter jeg skrev om de falske brukerne i går at jeg begynte å huske tilbake på denne historien igjen. Jeg vil bare påpeke hvor alvorlig det kan være å lage falske brukere, og det er absolutt ikke greit. Uansett hvor lyst du har til å utgi deg for å være en annen, IKKE GJØR DET. Det kan få så alvorlige konsekvenser, og jeg håper dere forstår det. 

Bilen snurret rundt flere ganger

Hey! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en veldig lang dag. Jeg sto opp ganske tidlig i dag, for i dag var det tid for glattkjøring. Jeg har egentlig hatt ganske blandede følelser rundt akkurat dette med glattkjøring, og det er mest fordi jeg er redd for å miste kontrollen. Jeg var jo ganske forberedt på at jeg kom til å skulle miste kontrollen mye i dag, og gjett om jeg gjorde. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg snurret rundt. Jeg skal jo innrømme at det var gøy der, men hadde det skjedd ute på veien hadde det absolutt ikke vært gøy. Da tror jeg mest sannsynlig jeg hadde dødd bare av skrekken. Jeg føler jeg lærte utrolig mye i dag, og ikke minst fikk jeg meg mange overraskelser. Noe av det som satte meg mest ut er hvor lang tid det tar før bilen bremser helt opp når man er på glatt føre. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Ellers går det veldig bra med veien mot lappen. Jeg har ikke hatt muligheten til å øve intenst på teorien, og det er ganske dumt. Likevel prøver jeg å sette av litt tid hver dag, og nå begynner det å gå bedre. Nå har jeg kommet meg ned på 10 feil, og det er en stor forskjell fra 26 feil som jeg hadde i starten. Nå merker jeg også at kjøringen går så bra, så det er ikke lange veien igjen nå før jeg har lappen. Jeg har som mål å ha lappen innen dette året, og det håper jeg virkelig jeg klarer. Tror dere jeg klarer det? 

Nå skal jeg i bursdag til broren min og tanten min, og deretter skal jeg rett for å filme til det vi gjør nå. En veldig fullstappet dag med andre ord. Imorgen har jeg helt fri, så da skal jeg få jobbet mye med bloggen, og forhåndsskrive masse innlegg. Vi filmet forresten på glattkjøringen i dag, så dere har mye å glede dere til. Mye skriking og latter kan dere virkelig se frem i mot. 

 

Hvorfor er jeg på Tinder når jeg har kjæreste?

Hei dere!

De siste dagene og ikke minst månedene har jeg fått ekstremt mange kommentarer fra folk om at de har snakket med meg på Tinder. De reagerer også på at jeg kaller meg noe annerledes på Instagram. Allerede da burde de skjønne at noe ikke stemmer mener nå jeg. Jeg vet det finnes et par norske brukere av meg på Tinder, men stedet jeg har skjønt det er flest brukere av meg er i Sverige. Jeg skjønner ikke hvorfor akkurat Sverige, men jeg tror muligens den norske sesongen av Paradise akkurat har blitt sendt der. 

Hvertfall har jeg mottatt en del meldinger fra folk som lurer på hvorfor jeg ikke svarer dem når det kommer til Instagram. Jeg fikk også en kommentar der en skrev at han hadde kreft og det eneste som fikk han til å kjempe videre var meg. Han skrev også at han hadde matchet med meg på Tinder. Jeg skal innrømme at jeg blir trist og ikke minst irritert over dette. Det at noen utgir seg for å være meg på en datingapp og rett og slett lurer gutter synes jeg ingenting om. 

Jeg husker også for noen år siden da en person hadde utgitt seg for å være meg på Tinder og sendt masse nakenbilder til folk. Jeg fikk sjokk, og da spesielt fordi folk trodde det var meg. Det var utrolig ubehagelig for meg, selvom jeg godt visste at det ikke var meg. 

 Processed with VSCO with b5 preset

Folk blir også sure på meg fordi de tror jeg har Tinder bak Aleksander sin rygg, og det er jo helt sykt. Jeg ville aldri hatt en datingapp når jeg har kjæreste. Jeg har heller ikke hatt Tinder på sikkert tre år, og for å være helt ærlig ble den ikke mye brukt. De fleste falske brukerne har også andre navn, og jeg ville aldri kalt meg noe annet enn hva jeg heter. 

Jeg har altså ikke Tinder, Hot or Not eller andre datingapper. Jeg tror heller jeg aldri kommer til å skaffe meg en. Jeg ville heller på ingen måte prøvd å lure Aleks ved å ha en slik app. Sånn gjør man ikke om man er i et forhold, med mindre man har blitt enige om det. Derfor håper jeg ingen tror det er meg om jeg dukker opp på en slik app, og da hadde jeg blitt glad om dere rapporterte. Det er veldig kjipt å bli anklaget for å være utro, og også det at noen andre utgir seg for å være meg. Jeg aner ikke hva disse menneskene som later som de er meg skriver til folk, og for all del kan det være helt syke ting. 

Det er også ulovlig å utgi seg for å skulle være noen andre, og det kan faktisk ende med straff om jeg velger å anmelde. Dessverre har jeg ikke kontroll på disse falske brukerne i Sverige, men om jeg hadde hatt det skulle jeg gjerne tatt det videre. 

Dagens innkjøp♡

Hei dere!

I dag har jeg hatt en veldig stressende dag, og jeg kom ikke inn døren her før nå. Først var jeg i et møte med managementet mitt, og etter det dro jeg videre for å spise med Aleks. Så fort vi var ferdig med å spise måtte vi rett til et sted for å spille inn noe til den serien vi holder på med nå. Nå er det faktisk ikke så alt for lenge til dere får vite hva det er, og ikke minst slippes det jo snart ut. Det blir kjempegøy, og jeg gleder meg til dere får se♡

Jeg spurte dere tidligere i dag på Snapchat om dere ville se innkjøpene mine fra i dag. Tidligere i dag var jeg jo i byen, og etter møtet dro jeg på en liten shoppingrunde alene. Jeg kjøpte ikke sånn alt for mye, men jeg kjøpte ting jeg er veldig fornøyd med. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Genser fra H&M- 599kr. 

Denne genseren synes jeg var så fin! Jeg trengte noen tykke gensere, fordi jeg fryser så sinnsykt mye om dagen. Derfor var denne helt perfekt! Utrolig varm, stor og fin. Denne kommer til å bli brukt mye nå i høst og vinter. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Genser fra H&M- 599kr. 

Denne ble også med meg fra H&M i dag. Jeg likte denne fargen skikkelig godt, og jeg har ikke så mange gensere i en så mørk beigefarge. Derfor kjøpte jeg denne også. Jeg må bli flinkere til og ikke bare kjøpe svarte klær, og det synes jeg selv jeg klarte bra i dag. Denne gleder jeg meg også til å bruke fremover, og om jeg fryser da begynner jeg virkelig å lure. 

SÅ OVER TIL MITT FAVORITTKJØP

 Processed with VSCO with s2 preset

Lommebok fra Louis Vuitton- 1300kr. 

Jeg har lenge trengt en liten lommebok som har plass til kort og kontanter. Jeg har allerede en fra Louis Vuitton, men den synes jeg selv er litt for stor. Denne derimot passer perfekt i jakkelomma, og jeg slipper å legge fra meg kortet mitt overalt. Det går ikke en dag uten at jeg lurer på hvor bankkortet mitt ligger, så nå håper jeg på å få litt mer kontroll. I tillegg trodde jeg denne skulle være mye dyrere, så jeg ble veldig glad da jeg fikk vite prisen. I tillegg synes jeg den er superfin, og det er noe jeg kan ha i mange år fremover. Elsker den♡

Hva synes dere om innkjøpene mine? 

 

 

 

NY VIDEO- BLI MED OSS PÅ HALLOWEENFEST

Produktplassering

Heey!

Vi var jo som sagt tidligere denne uken på NYX sin halloweenfest. Jeg har jo skrevet flere ganger nå at jeg hadde det så gøy der, og derfor er jeg veldig glad vi vlogget. Jeg synes det er dødsmorsomt å vlogge, og ikke minst se på vlogger. Da kan dere bli enda litt bedre kjent med oss, og se hvordan vi er i forskjellige situasjoner. Nå for eksempel får dere bli med oss på fest, og det har dere vel aldri før?

Jeg håper dere liker videoen, og om dere gjør kan dere gjerne gi den en tommel opp! Dere kan også abonnere på kanalen vår som dere finner HER

2Jkfm_zwdKw

 

Uken som gikk- Ny bil, narkotika og festing

Hey! 

En uke til har gått, og det betyr at det er klart for uken som gikk igjen. Jeg skal innrømme at denne uken ikke har vært min favoritt, for jeg har egentlig bare stresset og hatt mye å gjøre. Jeg har vært konstant sliten, og egentlig mest lei av alt mulig. Jeg håper neste uke blir bedre, og det gjør den nok! 

Ukens høydepunkt

Denne uken har jeg gjort så mye gøy, men jeg må nok si at NYXfesten var et stort høydepunkt denne uken. Jeg hadde det så gøy, og jeg koste meg skikkelig. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på NYX sin fest, og jeg ble så glad da jeg fikk komme. Bare det å se hvor mye folk har lagt i kostymene sine var kult. Alt var så gjennomført! Jeg møtte også flere mennesker jeg ikke har sett på lenge, og jeg ble også kjent med noen nye. En skikkelig bra kveld med andre ord♡

Ukens opptur

Dette har jeg ikke fortalt dere enda, men for et par dager siden fikk jeg en melding om at bilen min har ankommet Norge. Woho, jeg gleder meg så mye til å få den, og ikke minst vise dere den! Jeg hadde helt glemt at jeg ventet en bil, og da jeg fikk meldingen om at den hadde kommet fikk jeg litt panikk. Jeg har ikke lappen, men bil har jeg snart. Jeg skal hente den på torsdag, og da skal jeg vise dere masse bilder av den. Den er så fin! 

Ukens nedtur

At bloggmotivasjonen ikke har vært helt på topp. Jeg skal innrømme at jeg har hatt en litt vanskelig uke, nettopp på grunn av dette. Jeg elsker jo å blogge, men denne uken har det ikke fristet i det hele tatt. Jeg tror jeg bare har vært veldig sliten og hatt alt for mye å gjøre, og derfor har jeg bare sett på bloggen som enda mer stress. Heldigvis blir neste uke mye roligere, og jeg merker allerede at bloggmotivasjonen er på vei tilbake. Denne uken har egentlig vært fæl, og det er flere ganger jeg har begynt å gråte fordi jeg føler selv at jeg har gjort en så dårlig jobb. Den dagen jeg var på halloweenfesten til NYX dro jeg derfra tidlig for å redigere sminkevideoen. Da satt jeg oppe til klokken fem på natten for å redigere, og klokken ti på morgenen igjen måtte jeg stå opp igjen for å filme til det vi gjør nå. Fem timer søvn er ikke bra for noen. Jeg hater jo å skuffe meg selv, og denne uken har jeg gjort det. Nå er jeg lei av å gjøre det dårlig, og nå vil jeg og skal jeg føle meg på topp igjen. 

Ukens irritasjonsmoment

Dophuer. Altså jeg er en person som er veldig i mot narkotika og det har jeg alltid vært. Jeg har aldri prøvd noe som helst av det tullet der, og jeg holder meg langt unna. Jeg synes det er ekkelt, ekstremt teit og ikke minst totalt unødvendig. Jeg takler ikke være med mennesker som tar dop, og sånne mennesker vil jeg ikke ha i livet mitt. Jeg synes også det er tragisk og trist at folk ikke har nok selvtillit til å dra ut på byen uten en stripe kokain. Æsj, dop er hverken kult eller smart. Hold dere unna folkens! 

Ukens tanke

Jeg tror jeg har nevnt dette hundre ganger før, men jeg drømmer meg hele tiden bort i varmere strøk. Jeg har så lyst til å reise nå! Jeg elsker varmen, fint vær og ikke minst det å kunne gå i mindre klær. Jeg føler jeg får så mye mer livsglede i varmen, mens her i Norge nå merker jeg humøret synker. Det at det blir mørkt klokken 5 er jeg ikke fan av, så jeg trenger sommer igjen. Jeg håper virkelig Aleks og jeg får tid til å ta oss en uke i Spania om ikke lenge, for det tror jeg vi begge trenger. 

Akkurat nå

Akkurat nå sitter jeg i leiligheten og blir filmet, haha! Veldig spesielt å sitte her og blogge mens kameraet følger meg. Ellers har jeg veldig lyst til å gå bort i butikken nå, så jeg skal prøve å få med meg Aleks på det. Jeg har så lyst på godteri og klementiner, så jeg må faktisk komme meg bort dit nå. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg er tidenes godtemoms. Jeg spiser godteri hver dag, og ofte som det første måltidet i løpet av en dag. Jeg har også lyst på godteri hele tiden. Sånn som nå, nå MÅ jeg faktisk bort på butikken. Haha!

Ukens mest leste innlegg

Bilder av lillesøsteren min♡

Bilder fra min fjortisperiode- DEL 2

Ukens spørsmål 29♡

 

 

Hey Barbie, Hey Ken♡

Heey!

I går var det halloweenfest her, og hele dagen gikk bort til å fikse med det. I går ble vi filmet hele dagen, og da vi kom hjem etter en bytur var det bare å stelle i stand til fest. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan jeg klarte det, for vi hadde to timer på å rydde og fikse hele leiligheten + fikse meg selv. Da gjestene kom satt jeg fortsatt på badet og fikset meg. Jaja, sånn får det bli i blant. 

Hva synes dere forresten om kostymet til Aleks og meg? Vi var Barbie og Ken, og jeg synes vi fikk til kostymene bra. Vi begge var enig om at vi ikke orket noe alt for mye, og da tenkte vi at Barbie og Ken gikk fort. Jeg synes vi var veldig søte♡ I tillegg hadde jeg på linser for første gang i går, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere som bruker linser fast orker det. Jeg brukte for det første nærmere to timer på å få de inn, og når jeg først fikk de på var det så vondt. Øynene mine rant i ett sett, og jeg var helt rød i øynene. Sminken måtte jeg gjøre på nytt, for den så ikke ut etterpå. Hele kvelden gikk jeg og så halvveis, og det var bare dødsirriterende å ha de på. Jeg klarer ikke å skjønne hvordan dere som bruker linser hver dag klarer det, for etter fire timer taklet jeg det ikke mer. Det var også helt forferdelig å skulle få de ut. Nei, det var nok første og siste gangen jeg brukte linser. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Hva synes dere?♡ Ikke veldig skummelt nok en gang, men jeg liker det!

Ukens spørsmål 29♡

Hei dere!

Endelig tid for ukens spørsmål igjen. Denne gangen har jeg valgt å svare på ting jeg aldri har svart på før, og jeg er kanskje litt mer personlig denne gangen. Jeg håper dere liker svarene♡

Hva synes du om at du tjener så mye på blogging, mens de som jobber som sykepleier eller vernepleier for eksempel tjener så dårlig? Det synes jeg er helt sykt egentlig, men samtidig er ikke det min skyld. Jeg synes det er trist at bloggere tjener med enn folk som redder liv, men jeg får ikke gjort så mye med den saken. Når jeg kan få en pris for et innlegg ber jeg ikke om mindre fordi noen andre tjener mindre enn meg. Samtidig er det trist at mange som gjør en viktig jobb tjener dårlig. Jeg synes akkurat dette temaet er litt vanskelig å snakke om, for selvfølgelig er jeg enig i at folk som redder liv skal ha mer betalt enn bloggere. 

Når vil du ha barn og gifte deg? Jeg er veldig usikker, men jeg vil ha barn kanskje når jeg er rundt 25/26. Jeg tenker det er en veldig grei alder å få barn i. Jeg vil gifte meg før jeg får barn, så kanskje om 3/4 år? Jeg synes det er vanskelig å planlegge sånne ting, for man vet aldri hva som skjer. Det kan jo være at jeg plutselig er singel som 25 åring, men jeg håper så klart jeg fortsatt er sammen med Aleks da. De alderne jeg har skrevet over er hvertfall min drømmesituasjon, noe rundt der. 

Hvor lang tid bruker du på hverdagssminken? Jeg bruker maks 15 minutter, ofte kortere også. Jeg orker ikke bruke så alt for lang tid på sminken i hverdagen, men skal jeg på fest bruker jeg ofte en time. Da liker jeg å bruke god tid. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hvilket dyr ville du hatt om du kunne valgt mellom hva som helst? En hai, haha! Drømmen min er å ha en stort akvariet med en stor hvithai i. Ikke at det noen gang kommer til å skje, men det er drømmen. 

Er du en åpen person eller har du noe du skjuler? Jeg vil si jeg er ganske åpen, men det er også mye jeg holder skjult. Dere blogglesere tror kanskje at dere vet alt om meg, men det gjør dere langt i fra. Haha! Jeg deler mye, men absolutt ikke alt. Litt privatliv må man få lov til å ha♡

Er du dårlig til å lage mat siden du alltid spiser ute? Ja, jeg er faktisk skikkelig dårlig til å lage mat, men jeg skulle gjerne ønske jeg var flinkere. Eller jeg tror ikke at jeg er dårlig om jeg først prøver, men jeg synes det er så kjedelig å lage mat. Når jeg er sulten vil jeg spise med en gang, og ikke bruke lang tid på å lage maten. Jeg må skjerpe meg veldig på dette området, for jeg kan ikke fortsette å bruke så mye penger på å spise ute. Det å bruke penger på å spise ute må være en av mine dårligste egenskaper. Fyfader, så mye penger jeg sløser bort på det. 200kr for en salat jeg kan lage hjemme for 50kr..

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva hadde du gjort om Aleks hadde mistet følelsene for deg og blitt forelsket i en annen? Jeg hadde helt klart blitt knust. Jeg vil egentlig ikke tenke så alt for mye på det, rett og slett fordi det er noe av det verste som kunne skjedd. Jeg har det så bra med Aleks, og jeg vil ikke se for meg noe uten han. Jeg håper aldri det skjer at han mister følelsene, for da hadde jeg nok vært ødelagt i flere måneder etterpå. 

Når begynte du med sminke? Jeg begynte ordentlig med sminke i 9/10 klasse. Jeg var sent ute i forhold til vennene mine, men nå er jeg bare glad jeg startet så sent. Man trenger ikke sminke når man går i 6 klasse, og om jeg var dere ville jeg ventet så lenge som mulig. Selvfølgelig begynner man med sminke når man selv føler for det, men jeg er glad jeg begynte med det såpass sent. 

Hvordan hadde du det på Paradise? Jeg hadde det helt fantastisk! Jeg koste meg så mye der, og jeg savner det hver dag. Helt klart en opplevelse for livet, og noe jeg aldri kommer til å angre på at jeg ble med på.

Er det noe du angrer på at du gjorde på Paradise? Nei, absolutt ingenting. Det eneste er kanskje at jeg ikke var ærlig med Aleks med en gang og fortalte hva jeg synes om han, for jeg skal innrømme at det var helt forferdelig da Aleks måtte sjekke ut. Ingen av oss visste hva den andre tenkte og det eneste jeg tenkte på var om han følte det samme som meg. 

Hvor ofte er du ute på byen og fester? Veldig sjeldent faktisk. Før var jeg ute alt for ofte, men nå drar jeg ut maks to ganger i måneden. Jeg drikker heller ikke hver gang jeg drar ut, og det er fordi jeg er ganske lei av det å skulle være full. Alkohol smaker heller ikke godt, så jeg drikker det veldig sjeldent. 

Hvor mye tjener du? Jeg tar ut 20.000 til meg selv i måneden, men det er vel ingen hemmelighet at jeg tjener mer enn det. For å være helt ærlig med dere vet jeg faktisk ikke hvor mye som kommer inn hver måned, og det er fordi alt står på bedriftskontoen. Jeg tenker heller ikke særlig mye over hvor mye penger som står der, og det er fordi jeg vil spare det. Så de 20.000 går til husleie, mat og ting jeg vil bruke på meg selv. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Kunne du vært med på Farmen? Ja, helt klart! Jeg synes det virker kjempemorsomt og jeg tror jeg hadde kost meg mye der. Jeg vet ikke hvor langt jeg hadde nådd da, for jeg hadde aldri vunnet en tvekamp tror jeg. 

Hvilken BH størrelse bruker du? Det er vel ingen hemmelighet i og med at det kom ganske klart frem på Paradise. Jeg bruker 70E. 

Bor du med foreldrene dine eller for deg selv? Jeg bor alene, og det er så deilig. Jeg tror helt seriøst jeg aldri hadde klart å bo fast med noen bortsett fra Aleks. Jeg savner det å bo hjemme i blant, men etter to dager hos foreldrene mine savner jeg å være alene. 

Processed with VSCO with s2 preset

Har du alltid vært så tynn? Ja, jeg har alltid vært ganske tynn. Jeg har en veldig høy forbrenning, så jeg har aldri stresset noe med vekten. Jeg spiser akkurat det jeg vil, så jeg jobber ikke for den vekten jeg har nå. 

Har ikke du allerede en pomeranian? Den døde i sommer, dessverre.. Jeg nevnte det vel en gang på bloggen da det skjedde, og det er veldig trist. 

Når hadde du sex første gangen? Jeg ventet en god stund, og det er faktisk ikke så alt for mange år siden. Jeg synes det er viktig å skulle vente til man selv føler seg klar for det, og ikke stresse noe med det. Vent til dere er klare, for om ikke kan dere angre på det. 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke legg igjen en kommentar. Da får du svar på det neste fredag♡

Luksus i hverdagen♡

Hey!

Nå har jeg akkurat kommet inn etter en veldig koselig dag her i Oslo by. I går bestilte Isabelle og jeg oss massasjetime til i dag, og det er jeg så sinnsykt glad for. I det siste har jeg tatt massasje rundt en gang i måneden, og det er fordi jeg sitter så mye foran macen. Jeg har ofte vondt i rygg og nakke på grunn av det, og derfor unner jeg meg selv en massasjetime i blant. Så sykt deilig, og ikke minst avslappende. Så i dag har vi hatt en skikkelig jentedag og en no makeup Friday. Haha, jeg synes det er så deilig å gå uten sminke. 

Jeg drar alltid til Daikai som ligger rett ovenfor Aker Brygge, og de er så flinke der. Jeg pleier alltid og ta kinesisk aromamassasje, og det koster 890kr for en time. Ganske dyrt, men så verdt det! Det er også skikkelig rolig der og man blir avslappet så fort man kommer inn i lokalet. Man får også sykt god té når man er ferdig, og i dag endte jeg med å kjøpe en pose av den da jeg skulle hjem. Så god! Jeg får ikke disse behandlingene sponset, men dette er bare nok et tips til dere om dere vil ha litt luksus i hverdagen. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Etter vi var ferdig på massasjetimen dro vi videre for å møte Therese. Vi spiste på Fridays som vanlig, og i dag spiste jeg noe jeg aldri har spist der før. Vi spiste biff, og den var helt grei. Ikke den beste jeg har spist, men den var ikke dårlig heller. Vi fikk unna litt jentesnakk og fikk oppdatert hverandre litt. Veldig koselig som vanlig♡

Min ønskeliste denne uken + en sykt bra rabattkode♡

ANNONSE

Heey!

Som sikkert mange har fått med seg nå har Nelly nok en gang et stort salg på mange av sine varer. Nå kan du få hele 20% på en haug av klær, og det kan man spare mye penger på! Nelly har som alltid utrolig mye fint inne, og så fort det er salg shopper jeg som en gal. Jeg synes de har en god blanding av ting, og selvfølgelig har jeg funnet mine favoritter. Det på bildene under her er ting jeg helt klart vil klikke hjem nå under salget, for hvem sier vel nei til klær billigere? Ikke jeg hvertfall! Dere finner hele salget til Nelly HER

RABATTKODEN ER TREAT

1. HER  2. HER  3. HER

4. HER  5. HER  6. HER

7. HER  8. HER  9. HER

10. HER  11. HER  12. HER

Dette vippeserumet har jeg akkurat begynt å teste og jeg gleder meg så mye til å se resultatet. Jeg har begynt å gå litt lei av falske vipper, og nå vil jeg ha så lange som mulig vipper selv. Jeg har sett resultatet til noen av de som har brukt dette, og et slikt resultat håper jeg også på. Lange, svarte og fyldige vipper, JA TAKK! De fleste vippeserum koster en god del, men dette får dere nå til kun 159kr ved bruk av rabattkoden. Dere finner vippeserumet HER

Dere finner som sagt hele salget til Nelly HER

SHOP I VEI, OG GOD HELG!