GJENSKAPER PARADISELOOKEN

ANNONSE- VITA

Heei!

Dere husker kanskje for en god stund siden at jeg var gjest på youtubekanalen til Vita? Jeg fikk være med i den aller første episoden, noe som var utrolig gøy. Nå er sesong to ute, og jeg er nok en gang gjest i den første episoden. I denne episoden gjenskaper jeg looken fra da jeg sjekket inn på Paradise Hotel. Det vil si MYE eyeliner, rød leppestift og en alt for gul foundation. Haha! Fine Johanne sminket seg som jeg gjør i dag, så da kan jo dere bedømme hva som er finest. Jeg håper jo litt på at dere liker 2019 looken best. Hehe! Tusen takk for at jeg fikk være med i enda en episode av “På Badet” til Vita. Det er alltid like gøy på innspilling, og episodene blir så morsomme.

MILANO

Hei fininger!

I går hadde vi vår første dag i Milano, og dagen fikk vi brukt på utrolig mye. Vi sto opp klokken 06.30 for å fikse oss, og klokken 08.00 satt vi i en taxi på vei til første møte. Jeg hadde to møter her i Milano i går, og altså dere.. Jeg var faktisk litt stresset over disse møtene, fordi jeg ante ikke hva jeg gikk til. Jeg har aldri vært i møter som dette i utlandet, annet enn Sverige. Jeg var derfor litt stresset over kommunikasjonen. Heldigvis gikk begge møtene superbra, og jeg er veldig gira på ting jeg skal fremover. Jeg ble så positivt overrasket i begge møtene, og har mye gøy å se frem i mot.

Møtene var ferdig i 12 tiden, og da stakk vi tilbake til hotellet. Deretter fikk vi i oss lunsj, siden vi begge var ekstremt sultne. Vi rakk ikke frokost i dag tidlig, så vi begge var ganske hangry på veien tilbake fra møtene. Haha! Vi fikk i oss litt mat, og så var det shopping som var planen. Vi vandret bort til noen av butikkene, og deretter måtte vi ta uber rundt om kring. En ting jeg har merket med Milano er at det er sinnsykt store avstander mellom ting. Det er ikke en gate med alle butikker, men flere bra butikker ligger spredd rundt om kring i hele byen. Litt irriterende, men med uber tok det ikke så alt for lang tid.

 

Jeg fikk shoppet med meg noen fine plagg som jeg tenker å ha med til LA. Herregud, jeg reiser til LA om under en uke. Helt sykt at tiden har gått så fort, og nå begynner jeg å glede meg veldig. Jeg har nå fått kjøpt meg noen fine ting å ta med, og som jeg gleder meg veldig til å bruke. Etter shoppingen dro vi for å spise på en restaurant som heter Kowa. Det er en asiatisk restaurant, som ligger rett bortenfor hotellet vårt. Maten der var supergod, og vi endte opp med forrett, to hovedretter og dessert. NAM! Vi koste oss skikkelig, og har absolutt fått utforsket Milano litt. I kveld drar vi hjem igjen, noe som er ganske kjipt. Jeg skulle gjerne vært her lenger, men dagene fremover er stappet med jobb i Norge. Jeg har mye å få unnagjort dagene før LA, så hjem må jeg. Jeg har hvert fall kost meg masse her i Milano, og håper jeg kan dra hit ved en senere anledning og kanskje fått sett mer av byen.

Nå skal vi komme oss ut, og nyte de siste timene her. Det er en helligdag her i dag, så mye er stengt. Jeg er derfor veldig usikker på hva vi skal finne på, men vi finner vel noen steder som er åpne får vi håpe! Vi blogges i Norge igjen

RYKTER DERE HAR HØRT

Da du skulle designe klokken fikk du ikke bestemme noe selv.

Det stemmer heldigvis ikke, haha! Det hadde vært veldig rart for meg å gi ut noe med mitt navn, om jeg ikke hadde vært med på prosessen. Derimot kom de med forslag, og samme gjorde jeg. De kom med mange bra ideer som jeg elsket, så noen av ideene til Mockberg ble brukt. Jeg hadde likevel siste ordet, og de ville at jeg skulle være fornøyd.

At du og Aleksander ikke er sammen lenger.

Nei.. Joda, haha! Vi er enda kjærester, og jeg savner han alt for mye nå. Jeg har ikke sett han på over en måned, og det er fortsatt tre uker igjen til jeg ser han.. Det er så kjipt, og jeg skulle gjort mye for å se han oftere. Jeg vurderer nesten å flytte til Bergen så jeg slipper avstandsforhold.

At du egentlig ikke liker kjæresten til broren din.

Det stemmer ikke. Jeg liker Emilie kjempegodt, og hun er en utrolig søt og herlig jente. Hun er en skikkelig bra kjæreste for Simen, og de har det veldig bra sammen. Jeg er ekstremt glad for at Simen har funnet seg en jente som Emilie.

At det ble drama under skal vi danse fordi Aleksander var så intim med partneren sin.

Haha, neei! Det stemmer ikke. Det ble aldri noe drama under skal vi danse, noe jeg er veldig glad for. Jeg synes Aleks og Lillian var kjempeflinke, og Aleks imponerte meg hver uke. Jeg ble aldri stresset over at de hadde danser som spilte på sex.

At du vil ha barn, men at Aleks ikke vil.

Ingen av oss vil ha barn enda, men vi begge ønsker det om en god stund. Vi er ikke klare for barn nå, men kanskje når vi nærmer oss 30. Jeg hadde fått litt panikk om Aleks hadde ønsket barn nå, for det hadde jeg absolutt ikke vært klar for. Heldigvis er ikke det aktuelt for han enda.

At du skal ta ut silikonen din.

Åh, dere.. Jeg har vært skikkelig inne på tanken. Ikke fordi jeg har noe problemer med de, men heller fordi jeg kanskje synes de er litt for store til min kropp. Jeg kan si så mye som at jeg ville aldri lagt inn silikon i dag om jeg ikke allerede hadde det. Jeg angrer ikke på at jeg tok det, men jeg ville ikke tatt det samme valget i dag. Jeg har tenkt mye på det i det siste at jeg vil fjerne de, men vi får se. Det er hvert fall ikke utelukket. Dette er bare hva jeg tenker, så ikke klikk i vinkel om jeg ikke fjerner de. Det må være et valg jeg selv tar.

At du kjøpte deg en ny veske i Frankrike. 

Uh, juciy! Haha, neida. Men ja, det gjorde jeg. Jeg kjøpte meg en ny veske, og den har jeg helt glemt å vise dere ordentlig. Flere har vel kanskje allerede sett den på noen av bildene jeg har lagt ut? Jeg er hvert fall veldig fornøyd med den, og bruker den masse.

At du og Isabelle møtes i blant. 

Ja, det stemmer! Jeg var hos Isabelle for et par måneder siden, noe som var veldig koselig. I tillegg møtes vi ofte ute på byen, eller på arrangementer. For to uker siden dro vi også ut sammen. Selvom vi ikke er sammen like mye som før, så er vi fortsatt venner. Ting kan skje i et vennskap, men betyr det ikke at man hater hverandre. Vi har det alltid gøy sammen når vi møtes!

HEI FRA..

ANNONSE- NELLYLENKER

HEEI!

Akkurat nå befinner jeg meg i et helt annet land enn Norge. Jeg er nemlig i Italia på en liten jobbtur. Jeg er her med manageren min, Caroline og vi skal være her et par dager. Vi landet akkurat, og skal nå komme oss i en taxi til hotellet. Etter det skal vi få i oss noe mat, og så legge oss. Imorgen har vi et par møter her i Milano, noe jeg gleder meg skikkelig til. Det er to veldig spennende møter, så jeg håper virkelig de går bra. Jeg klarer nesten ikke å vente på morgendagen, så det sjokkerer meg ikke om jeg ikke får sove i natt.. Haha! Vi har også en fridag her, og vi er veldig usikre på hva vi skal finne på da. Det er visst en helligdag her på torsdag, så jeg vet faktisk ikke om butikker og sånt er åpent. Jeg krysser fingrene for at de er det, for de har jo en del bra butikker i Milano. Om noen har tips til restauranter og shopping, så gjerne fortell meg!

Genser HER – Skjørt (lignende)  HER – Sko HER

MIN PÅSKE

Hei dere!

Håper alle har hatt en super påske, og nyter siste fridag. Selv har jeg hatt det helt fantastisk på hytta, og jeg har virkelig kost meg så mye. Det var så koselig å få tilbringe masse tid med lillesøsteren min, for det er ikke så ofte i hverdagen jeg får vært med henne. Hun er i den søteste alderen nå, selvom hun er ganske rampete (haha). Hun skravler i vei, og har lært seg masse ord. I tillegg har jeg blitt vekt av henne hver morgen, noe som har vært skikkelig koselig. Åh, jeg ser så frem i mot å være masse på hytta med henne i sommer. Jeg har vlogget hver dag på hytta, så jeg tenkte å begynne på den vloggen senere i dag. I mellomtiden kan vi kjøre på med et bildedryss, så kan jeg fortelle dere om alt vi har gjort.

I DRØBAK

På lørdagen dro vi inn til Drøbak, noe som var skikkelig hyggelig. Er det en ting som gir meg en følelse av sommer, så er det å være i Drøbak når været er bra. Vi gikk litt rundt og tittet, spiste supergod mat og koste oss i sola. Jeg blir så lykkelig nå som været er bedre, og jeg ser så frem i mot varmere tider. Bortsett fra at jeg har pollenallergi, og så vidt klarer å åpne øynene. Hehe.. Vi spiste også is nede ved vannet, og koste oss skikkelig. Jeg synes Drøbak er et SÅ fint sted! Og forresten, over her ser dere pappas forsøk på duckface. Haha!

PÅ AKVARIUMET

Vi dro også innom akvariet som ligger i Drøbak, og da mest for lillesøsteren min sin del. Hun er i den alderen der alt er spennende, så hun storkoste seg. Jeg synes det var mest interresant å lese om haier, og da haier som lever i Norge. Det er så sykt å tenke på at det finnes ganske store haier i norske farvann. Jeg snakket også med en som jobbet der, og jeg spurte så klart om han trodde hvithaien ville komme til Norge. Da fikk jeg til svar at om den ikke er her enda, så vil den nok komme. Jeg vet ikke om det gjør meg glad, eller redd. Jeg vil ikke bade og så plutselig se en hvithai ved siden av meg. Derimot å se en hvithai litt på avstand hadde jeg digget. Jeg har alltid hatt en greie for haier, og en av mine største drømmer er å være i et bur under vann med hvithaier svømmende rundt meg. Og dere, skiltet over her.. Hvor sykt? For hvert menneske som blir drept av en hai, så blir nesten to millioner haier drept av mennesker. Det er helt sinnsykt.

HYTTEKOS

Ellers har vi bare kost oss på hytta med masse digg mat, litt spill, godteri, påskeegg, leking med Cornelia og masse avslapning. Jeg elsker å være på hytta, og jeg skal være der masse i sommer. Om det så er med venner, familie eller Aleksander. Jeg er så glad for at vi har en hytte som ligger så nærme Oslo, og at vi ikke må reise mange timer for å komme dit. I tillegg er det så idyllisk der, og tidenes utsikt. Bilde dere ser over her av solnedgangen er faktisk uredigert, så dere kan jo se hvor fint det er der. Jeg gleder meg til å redigere vloggen, for vi har kjørt litt drone også. Simen har fått til noen sykt fine klipp som jeg gleder meg til å bruke.

Jeg har hatt en helt super påske, og har faktisk ikke savnet afterski og masse alkohol. Jeg har vært på noen sånne turer tidligere, og ja det er gøy. Samtidig har jeg så mye som skjer fremover nå, så jeg må bruke fridagene på å slappe litt av. Jeg har en fullstappet uke foran meg, og herregud så mye jeg gleder meg til å fortelle dere. Det er to superspennende prosjekter som skal jobbes med, og jeg ser så frem i mot det. I morgen reiser jeg faktisk på en jobbtur, og jeg reiser til en land jeg ikke har vært i på mange år. Jeg forteller dere mer om det imorgen!

PÅSKEKOS

Hei fininger!

Nå har jeg endelig kommet meg på en liten påskeferie på hytta, og det er så fint her nå. Herregud, jeg elsker at været er så bra om dagen og håper det holder seg sånn. Hytta er så fin, og ligger rett ved vannet. Så dagene fremover skal jeg tilbringe på terrassen. Jeg skulle nesten ønske pappa hadde hentet båten nå, for det ser så koselig ut med alle båtene på vannet. Jeg dro hvert fall i dag tidlig med broren min og kjæresten hans, og pappa, dama hans og lillesøsteren min var allerede på hytta. Så nå skal vi kose oss skikkelig i noen dager fremover med god mat, masse godteri, spill og bruke masse tid i solen. Vi har akkurat vært på jakt etter påskeegg, og jeg fant selvfølgelig mitt til sist.. Jeg tror muligens at høydepunktet til pappa i påsken er å gjemme påskeegg ute, og at vi skal lete etter det. I år hadde han funnet de sykeste gjemmestedene, så vi holdt på en god stund. Haha! Det han ikke vet er at jeg har kjøpt påskeegg til de også, så nå når jeg avslutter dette innlegget skal de få ta seg en leterunde.

Den lille frøkna her ble veldig glad for påskeegg. Jeg vlogger, så dere skal få se hvordan hun reagerte. Haha, hun er så nydelig!

Chilleklærne er på, og de skal få være på helt til jeg er hjemme igjen.

Se så fint det er her!

Dagen i dag skal brukes på å slappe av, og så skal jeg få med hele gjengen på et spill jeg har tatt med. Jeg elsker å spille spill, og når vi er så mange blir det ekstra gøy. Det eneste kjipe er at vi mangler Aleksander her, noe jeg synes er ganske kjipt. Jeg savner han så mye nå, og skulle virkelig ønske han var her med oss nå. Vi har ikke sett hverandre på en måned, og det er muligens en hel måned til før jeg ser han. Etter denne uken kommer alt å gå i ett, så jeg har ikke tid til Bergen. I tillegg skal jeg reise en del.. Avstandsforhold er noe dritt, og jeg misunner alle dere som har kjæresten i samme by. Jaja, nok klaging. Nå skal jeg gå ut til de andre igjen, og så skal jeg gjemme påskeegg. Pappa forventer nok ikke dette, så jeg gleder meg. Haha!

 

FESTING OG FEIRING I MONACO

Hei dere!

Endelig er det en ny video ute på kanalen min. Jeg har virkelig ikke hatt tid til å redigere i det siste, og har derfor flere videoer liggende. Heldigvis skjer det ikke så mye i påsken, så derfor skal jeg få redigert og filmet masse. Jeg skal jo blant annet på hytta med blant annet broren min og kjæresten hans, så kanskje dere ønsker en video med oss tre sammen? La meg vite hva dere ønsker å se, så skal vi få fikset det.

I denne vloggen får dere være med oss i Monaco. Det ble en del festing, noe som egentlig ikke var planlagt. Haha! Vi feiret hvert fall bursdagen til Sofie, var på casino og mye mer. Herregud, jeg savner Monaco. Det var et så fint sted, og vi koste oss skikkelig der. Jeg skal helt klart tilbake dit, og jeg håper kanskje på en tur dit rett etter sommeren. Jeg håper dere liker vloggen!

Om dere vil abonnere på kanalen min finner dere den HER

DET SYKESTE SALGET

ANNONSE- KIDS BRAND STORE

Hei dere!

For en liten stund tilbake fortalte jeg dere om Kids Brand Store, en nettbutikk som spesialiserer seg på merkeklær til både barn og voksne. Jeg mottok en pakke derfra med masse fine klær, og da også mye sommerklær. Kids Brand Store har merker som Adidas, Ralph Lauren, Levis, Parajumper, Nike, Calvin Klein +++. De har et så sinnsykt stort utvalg, og så mye fint! De har også nå åpnet en butikk som ligger på Storo Storsenter. MEEEN, det er ikke den jeg skal snakke om nå. Jeg skal nemlig fortelle dere noe ganske bra!

Kids Brand Store har akkurat nå et mid season salg gående, og ALT er på rabatt. Her snakker vi ikke en liten rabattert pris, for alt er nemlig nå på 20-60% rabatt. Det vil si at nå kan dere spare en god del penger om det er noe dere ønsker dere litt ekstra mye. Og ikke nok med det dere.. Jeg har også en rabattkode til dere, som igjen gir dere 15% rabatt på den allerede rabatterte prisen. Rabattkoden er martine15, og salget varer frem til 22. april.

Kids Brand Store har klær av veldig bra kvalitet, og har som sagt nesten alle merker innenfor merkeklær. De har et veldig stort utvalg, og jeg tror nesten dere må sjekke ut siden for å skjønne det. Selvom butikken heter Kids Brand Store, så har de ikke kun klær til barn. Jeg passer fint klærne på denne siden, selvom det er klær spesielt for ungdommer. Når lillesøsteren min blir litt eldre skal jeg helt klart kjøpe matchende klær til oss her. Altså, tenk så søtt det blir! De har utrolig mye fint inne nå, og jeg har funnet noen favoritter jeg tenkte å vise dere.

Hvit genser HER – Rosa genser HER – Svart t-shirt HER

Hvit kjole HER – Svart jakke HER – Blå joggedress HER

Kids Brand Store har superrask frakt, frakten koster kun 39kr og klærne er nå billigere. Jeg liker også at størrelsene både kan passe mine yngre følgere, men også flere av de litt eldre. I og med at de har et såpass stort utvalg, så er jeg helt sikker på at nesten alle vil finne noe de kan like her. Søte sommerkjoler, t- skjorter med print (som jeg har fått dilla på), digge joggedresser og mye mer. Husk rabattkoden min martine15 for enda mer rabatt enn hva som allerede er, og kos dere med salget♡ Dere finner direktelink til hjemmesiden deres HER!

PÅ MIN TELEFON..

Heyhey!

Da jeg spurte dere om bloggønsker på instagram (Martinelunde), så var det flere som ønsket et innlegg der jeg viser dere innsiden av min telefon. Jeg synes selv sånne innlegg er veldig morsomme å lese, og jeg har vel lagt ut et par sånne selv tidligere. I dag derimot tenkte jeg å vise dere de siste meldingene, facebookchatter, snapchatlogg osv. Jeg håper dere liker innlegget♡

SISTE SAMTALE PÅ MELDINGER

Min siste samtale på meldinger er altså med pappa. Her måtte jeg tegne over noe, rett og slett fordi det er et prosjekt vi jobber på sammen. Samtalen kunne vært juicy, men i og med at jeg måtte tegne over ble den ikke det. Haha!

SISTE FACEBOOKSAMTALE

Siste facebooksamtale er med Aleksander, og ja vi er enda sammen. Jeg får så mye spørsmål om det, i og med at vi ikke har vært med hverandre på lenge. Aleksander er i Bergen om dagen, og vi har ikke sett hverandre på snart en måned. Det er så kjipt at vi bor i forskjellige byer, og jeg savner han ekstremt mye nå. Greit nok at det er viktig å savne kjæresten sin i blant, men nå har jeg savnet han nok. Dette var hvert fall det vi snakket om sist, og igjen- ikke en veldig spennende samtale. Han har spart ut barten sin, og har sendt meg flere bilder av den i dag. Haha!

BESTEVENNER PÅ SNAPCHAT

Mine bestevenner på snapchat er kun venninnene mine, og mamma. Her er finner vi Sofie, Isabelle (nei, vi hater ikke hverandre), Therese, kjæresten til broren min, Raija, Ine, Amanda og mamma. Dette er altså de jeg snapper mest med, og jeg snapper egentlig ganske lite.

SISTE PÅ KAMERARULLEN

Det er en video faktisk, og klarer noen å se hva jeg har gjort? Haha, dere får snart se. Jeg tipper nok de fleste skjønner, og det har vært veeeldig etterspurt. Woop woop!

SAMTALELOGG

Dette er de siste jeg snakket med, men ett nummer måtte jeg tegne over siden det ikke var lagret. Jeg har altså snakket med venner, management og Aleksander. Den jeg har krysset over var en samtale om noen prosjekter fremover, og litt info om det. Jeg er forresten glad i å facetime, haha! Jeg foretrekker å facetime fremfor å ringe vanlig faktisk.

SISTE DM

Siste DM var med venninnen min, Cornelia. Det eneste vi gjør på DM er å sende hverandre morsomme videoer og bilder som dere ser. Vi er veldig interne også, så her sendes det mye rart. Haha!

SISTE NOTAT

Dette notatet er fra bursdagen min, og er en liste over hva jeg skulle huske. Jeg pleier å skrive ned sånne lister, slik at jeg får gjort alt jeg skal. Nå var jo ikke denne dagen den mest hektiske, men det er likevel greit å huske alt man skal. Jeg jobber så mye bedre når jeg vet akkurat hva jeg skal, og pleier ofte å skrive ned slik at jeg har en plan. Det er så lett å glemme ting, og med en liste får jeg gjort alt.

Dette var altså noe av det som er på min telefon. Jeg håper dere likte innlegget, og gjerne fortell meg om dere ønsker mer av dette fremover. Jeg håper alle får en super kveld, også blogges vi senere fininger♡

 

COACHELLAPARTY

Hei dere!

I går var jeg på coachellafesten til Jan Gunnar og Jan Thomas, noe som var så gøy. Jeg er egentlig ikke så glad i å dra ut i Oslo, men de klarte virkelig å lage fest. Jeg dro dit med en stor venninnegjeng, og vi koste oss skikkelig. Vi var der ganske tidlig i forhold til når jeg egentlig pleier å dra ut, så jeg klarte ikke å holde ut hele kvelden. Det var hvert fall skikkelig hyggelig å møte mange folk man ikke har sett på lenge, og ikke minst hilse på nye. Jeg fikk også være DJ med Jan Gunnar, noe jeg elsker. Jeg havner alltid bak DJ-bordet, uansett hvor jeg er. Jeg er den irriterende jenta som kommer med sangønsker, og som tror jeg er en DJ. Kanskje jeg bare skal prøve meg som det? Det virker jo veldig gøy, og jeg ender jo alltid opp bak der uansett. Haha!

Skjørt og jakke fra Berhska – Topp fra Pull & Bear – Briller fra Kouture

Jeg hadde det så gøy, og glemte faktisk helt å ta bilder. Jeg fikk tatt noen, og det var de over her. Jeg har lagt ut masse fra kvelden på Instastory, om noen vil se. Der heter jeg Martinelunde. Jeg hadde hvert fall en superbra kveld, og Jan Gunnar og Jan Thomas klarer virkelig å lage party. Det var også koselig at nesten alle venninnene mine var samlet. Vi manglet noen, men mesteparten kom. Det er ikke så ofte det passer for så mange samtidig, men i går klarte vi det. Jeg merker jo at så fort man er en stor gjeng man liker å henge med, så blir kvelden tusen ganger bedre. Jeg har hvert fall ingenting å klage på med kvelden i går. Dansing, masse venner og bra stemning er noe jeg ser frem i mot med denne sommeren.

Vi dro også bort til Bar Vulkan i går fordi Morten var DJ der. Han har bursdag i dag, så vi måtte så klart være der da klokken slo 00.00. Jeg hadde det kjempegøy der også, og Morten er seriøst en av mine favoritt DJ’er. Han spiller akkurat sånn type musikk som jeg elsker, og musikken har så mye å si når man er ute. Vi dro ganske tidlig hjem, og jeg sovnet med en gang. Jeg våknet i dag tidlig, og formen var topp. Jeg er utrolig heldig som aldri er dårlig dagen derpå, og om det skjer slutter jeg å drikke. Haha! Jeg har hvert fall nå fått sminket meg, og straks skal jeg til byen for å møte Morten og Sofie. Vi skal spise, og så får vi se hva vi gjør resten av kvelden.

Jeg håper dere får en superduper lørdag videre!