MILANO

Hei fininger!

I går hadde vi vår første dag i Milano, og dagen fikk vi brukt på utrolig mye. Vi sto opp klokken 06.30 for å fikse oss, og klokken 08.00 satt vi i en taxi på vei til første møte. Jeg hadde to møter her i Milano i går, og altså dere.. Jeg var faktisk litt stresset over disse møtene, fordi jeg ante ikke hva jeg gikk til. Jeg har aldri vært i møter som dette i utlandet, annet enn Sverige. Jeg var derfor litt stresset over kommunikasjonen. Heldigvis gikk begge møtene superbra, og jeg er veldig gira på ting jeg skal fremover. Jeg ble så positivt overrasket i begge møtene, og har mye gøy å se frem i mot.

Møtene var ferdig i 12 tiden, og da stakk vi tilbake til hotellet. Deretter fikk vi i oss lunsj, siden vi begge var ekstremt sultne. Vi rakk ikke frokost i dag tidlig, så vi begge var ganske hangry på veien tilbake fra møtene. Haha! Vi fikk i oss litt mat, og så var det shopping som var planen. Vi vandret bort til noen av butikkene, og deretter måtte vi ta uber rundt om kring. En ting jeg har merket med Milano er at det er sinnsykt store avstander mellom ting. Det er ikke en gate med alle butikker, men flere bra butikker ligger spredd rundt om kring i hele byen. Litt irriterende, men med uber tok det ikke så alt for lang tid.

 

Jeg fikk shoppet med meg noen fine plagg som jeg tenker å ha med til LA. Herregud, jeg reiser til LA om under en uke. Helt sykt at tiden har gått så fort, og nå begynner jeg å glede meg veldig. Jeg har nå fått kjøpt meg noen fine ting å ta med, og som jeg gleder meg veldig til å bruke. Etter shoppingen dro vi for å spise på en restaurant som heter Kowa. Det er en asiatisk restaurant, som ligger rett bortenfor hotellet vårt. Maten der var supergod, og vi endte opp med forrett, to hovedretter og dessert. NAM! Vi koste oss skikkelig, og har absolutt fått utforsket Milano litt. I kveld drar vi hjem igjen, noe som er ganske kjipt. Jeg skulle gjerne vært her lenger, men dagene fremover er stappet med jobb i Norge. Jeg har mye å få unnagjort dagene før LA, så hjem må jeg. Jeg har hvert fall kost meg masse her i Milano, og håper jeg kan dra hit ved en senere anledning og kanskje fått sett mer av byen.

Nå skal vi komme oss ut, og nyte de siste timene her. Det er en helligdag her i dag, så mye er stengt. Jeg er derfor veldig usikker på hva vi skal finne på, men vi finner vel noen steder som er åpne får vi håpe! Vi blogges i Norge igjen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg