Aleksander og jeg har et problem..

Hei dere!

Da har jeg endelig kommet på plass i leiligheten min igjen, og det føles mye bedre enn forventet. Det er jo ganske deilig å komme hjem igjen, til egen seng og alt annet. Nå er jeg ganske glad for å være hjemme!

Haha, jeg må fortelle dere hva vi klarte å gjøre i går. Aleksander og jeg skulle dra på senteret for å kjøpe oss en ny koffert siden vi begge hadde overvekt. Vi fant ut at Aleksander kunne ha med to kofferter på flyet, så da slapp vi å betale for overvekten om vi kjøpte en ny koffert. Vi kjøpe derfor en koffert til kun 300 kroner, men hva tror dere skjedde da vi hadde kjøpt den? Vi dro så klart innom noen butikker på senteret, og hver gang vi kjøpte noe la vi posen i kofferten vi akkurat hadde kjøpt. Da vi skulle dra fra senteret skulle jeg hente noe i kofferten, og jeg fikk sjokk da jeg åpnet den. Vi hadde klart å fylle opp hele kofferten, så vi hadde jo nesten ikke plass til noe av det vi hadde i koffertene det var overvekt på. Snakk om shoppeproblem.. Da vi kom til hotellet igjen måtte jeg stappe alt i kofferten, og heldigvis fikk vi plass til litt til. På flyplassen i dag hadde vi så klart overvekt begge to, men heldigvis slapp vi å betale noe ekstra. Flaks! Om noen vet hvordan man kan slutte å shoppe, så kom gjerne med tips. Jeg tror nok vi begge har et problem på den fronten der. Haha, neida!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og så kommer jeg nok til å sovne tidlig. Jeg blir alltid så trøtt og sliten når jeg flyr, så jeg er jo helt utslitt nå. 

Vi blogges mer imorgen♡

 

Jeg vil ikke..

Hei dere!

Nå sitter vi på flyplassen og venter på boarding. Nå skal vi hjem for denne gang, men jeg skulle helst vært her mye lenger. Jeg har absolutt ikke lyst til å dra hjem til kalde Norge. Jeg liker meg best her i varmen! Uansett er det ikke lenge til jeg reiser igjen, for om under en uke skal jeg jo ut på tur igjen. Yey! Så en uke hjemme er ikke så alt for ille, jeg får bare satse på at været er bra.

Jeg har seriøst drømt om Burger King de siste dagene, og jeg har bare ventet på å komme meg på Burger King på flyplassen. De har Burger King rett ved Villa Joyosa også, men jeg tror ikke resten av gjengen var like gira på det.

Nå skal vi straks inn på flyet, så vi blogges i Norge♡

Jeg er brunere nå, enn det jeg var etter to måneder i Mexico

ANNONSE

 Processed with VSCO with s2 preset
 

Hey!

I dag har vi vært noen timer på stranden, og herregud så varmt det er. Jeg har for det meste vært under en parasoll hele ferien, om ikke hadde jeg ikke orket å ligge på stranden. Likevel har jeg fått en veldig fin farge, og det er takket være Betakaroten Gold som har vært med meg til Spania i år. Jeg har tatt en kapsel hver dag, og for det første har jeg aldri fått en så gyllen brunfarge før. Og for det andre, jeg har ikke blitt solbrent. Det at jeg ikke har blitt solbrent er det sykeste, for jeg blir alltid solbrent i utlandet. Det hender alltid at jeg må droppe solen en dag fordi jeg er for solbrent, men denne ferien har jeg ikke blitt solbrent en eneste gang. Resten av familien derimot har blitt solbrente på både skuldre og nesen, men det har jeg sluppet. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Jeg skal innrømme at jeg var veldig skeptisk i starten med å bruke Betakaroten, fordi jeg har vært usikker på om det faktisk funker. Nå har jeg fått det skikkelig bevist, for jeg er brunere nå etter to uker i Spania, enn det jeg var etter to måneder i Mexico. Hvor sykt er ikke det? Jeg er hvertfall veldig imponert, og Betakaroten Gold skal helt klart bli med meg da jeg reiser til Portugal om en uke. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Nå er jeg veldig spent på om brunfargen kommer til å holde når jeg kommer hjem. Jeg vil jo ikke miste fargen med en gang, og disse kapslene skal jo gi meg en varig brunfarge. Jeg er hvertfall kjempefornøyd til nå, og jeg er mest overrasket over at jeg ikke har blitt solbrent. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Om dere også har lyst til å prøve ut Betakaroten Gold får dere nå 20% rabatt ved å bruke koden “Martine20″. Koden vil vare i en uke♡ Dere finner direktelink HER. Når man bestiller hos Good For Me kan man også velge om man vil kun ha en boks, eller om man vil starte et abonnement slik at man får en boks i posten hver måned, hver andre måned og helt opptil hver fjerde måned. Veldig smart om man ikke vil gå tom! Jeg er hverfall superfornøyd, og jeg kommer definitivt til å fortsette selvom jeg ikke er på ferie. Jeg sier ikke nei takk til denne brunfargen året rundt! 

 Processed with VSCO with s2 preset

 

SPANIAVLOGG- Aleksander sin bursdag♡

Hey!

Jeg lovte jo at jeg skulle vlogge på bursdagen til Aleksander, og jeg tenke å poste den nå. Vi koste oss veldig på bursdagen hans, og vi gjorde akkurat det han ville. Så jeg tror Aleksander hadde en veldig fin dag her nede i Spania♡

Gjerne abonner på kanalen våres som dere finner HER! Husk å trykke på tannhjulet og 720p for best kvalitet. Håper dere liker vloggen♡

Teite utesteder, nakenbading og låst ute fra hotellet

Hei dere!

I dag har jeg brukt sinnsykt lang tid på en youtubevideo som kommer senere. Nettet på hotellet er ikke verdens raskeste, så videoen har allerede lastet opp i noen timer, men den holder fortsatt på.. Irriterende!

I går spiste vi først, før vi så på fyrverkeriet. Det var skikkelig fint i år også, og det varte sykt lenge.

Etter fyrverkeriet dro vi til et utested som ligger her. Utested, og utested.. Haha, det er hvertfall det eneste stedet her som spiller høy musikk og lager drinker. Vi ble sittende der en stund, og da vi skulle betale holdt det på å klikke for meg. Jeg dro frem kortet, og plutselig sier damen som jobbet der at de ikke tok kort. Så sa jeg at vi kun hadde kort, og da mente hun at jeg skulle gå opp i byen klokken halv to på natten for å ta ut penger. Jeg hadde aldri turt å gå opp der så sent, og jeg spurte om vi heller kunne komme med pengene i dag. Det var selvfølgelig ikke greit. Damen som jobbet der fortsatte å være vanskelig, og plutselig begynte hun å si at ingen av restaurantene her heller tok kort. Det er jo bare tull, for alle restaurantene i denne byen tar kort. Heldigvis var det noen norske folk der som hadde kontanter, så fikk jeg heller vippset de. Da jeg ga damen pengene sa jeg at de burde informert oss om at de ikke tok kort på forhånd, for etter min mening er det veldig merkelig at et utested ikke tar kort. Denne damen skulle vel ta pengene rett i lommen, og de fire drinkene vi kjøpte var forresten sinnsykt dyre.. De kostet mer enn hva vi ville betalt i Norge. Hun fikk hvertfall pengene sine, og det var nok siste gangen vi var der. Surere dame skal man lete lenge etter!

 Processed with VSCO with s2 preset
 Processed with VSCO with s2 preset
Etter vi hadde vært på utestedet nakenbadet vi faktisk, haha! Midt på natten i Spania. Det var veldig gøy, men samtidig skummelt. Aleksander gikk til hotellet litt før meg, og da jeg skulle gå inn på hotellet var alle dørene låst. Jeg fikk panikk og ringte Aleksander med en gang. Heldigvis kom det en mann etterhvert og åpnet for meg. Jeg var ganske stresset der jeg sto, litt full og omringet av fulle spanjoler på stranden. Et par minutter trodde jeg at jeg ikke skulle komme meg inn, haha!

Måtte redigere på litt svarte skyer her, for alt egner seg ikke på en blogg. Haha!

Nå er straks videoen lastet opp, så den kommer straks ut!

Tjue minutters fyrverkeri + outfit

Inneholder sponsede produkter

Hei dere!

I kveld er det tid for slutten på festivalen, og det avsluttes med et stort fyrverkeri. Fyrverkeriet varer i hele 20 minutter og det er utrolig fint å se på. Jeg har sett det i mange år nå, men for hvert år blir det finere!

Før fyrverkeriet skal vi spise med noen venner av pappa, så vi har langbord på en restaurant her. Der har de spesialmeny for kvelden, så man kan bare velge mellom enkelte retter. De rettene man kan velge mellom er ikke ting jeg hadde valgt til vanlig, så det blir veldig spennende å prøve noe nytt.

Jeg tenkte også jeg kan vise dere dagens outfit nå før vi skal spise♡ Beklager for elendig kvalitet på bildene, men jeg hadde klart å komme nær en innstilling på kameraet så kvaliteten ble ikke på topp..

Topp og skjørt- Kouture Veske- River Island Sko- Forever 21

Toppen og skjørtet fikk jeg sponset fra Kouture, og jeg synes det er så fint! Jeg har ventet hele ferien på å kunne bruke det, og i dag passet det jo perfekt♡

Hvem kler badedrakten best? Aleksander VS Meg

Heey! 

I sta ba jeg Aleksander ta noen bilder av meg ute på verandaen her. Han knipset selvfølgelig noen bilder, og plutselig kom han med ideen om at han også skulle ta på seg badedrakten. Jeg trodde først han tullet, men etter noen sekunder sto han med badedrakten på. Haha, jeg tror ikke denne badedrakten er laget for de med guttetiss, for her hang virkelig alt ut. Jeg måtte selvfølgelig ta noen bilder av han også i den, også kan jo dere bedømme hvem av oss som kledde den best. Badedrakten kommer fra Triana sitt merke, og jeg har fått den sponset. 

MEG

 Processed with VSCO with s2 preset
 Processed with VSCO with s2 preset
 Processed with VSCO with s2 preset
 Processed with VSCO with s2 preset

ALEKSANDER

{
{
{

Så, hvem kledde den best? Hahah! 
 

Jeffree Star sin sommerkolleksjon♡ Ny favoritt highlighter

ANNONSE

Processed with VSCO with s2 preset

Heey! 

For kanskje rundt en måned siden våknet jeg opp til en skikkelig gladnyhet. Jeg har hatt samarbeid med Tanstore tidligere, og da var jeg strålende fornøyd med alle produktene. Og for rundt en måned siden så jeg plutselig at de hadde fått inn Jeffree Star og jeg ble så sinnsykt glad! Jeg elsker Jeffree Star, og har fulgt han på Youtube kjempelenge. Jeg har hatt lyst på produktene hans siden de kom ut, men jeg har gått på et par smeller med høye tollregninger etter jeg har bestilt fra USA før så jeg droppet det. Derfor ble jeg kjempeglad da jeg så Tanstore hadde fått det inn. Fine priser, og man slipper toll. Woho!

Så da jeg ble spurt om å reklamere for noen Jeffree Star produkter sa jeg selvfølgelig ja. Jeg har allerede brukt leppestiftene mye, og det samme med highlighterne. Leppeskrubbene prøvde jeg for første gang her om dagen, men jeg elsket de. Så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noe fra sommerkolleksjonen hans, og det er så mye fint! 

 Processed with VSCO with s2 preset
 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Disse to leppeskrubbene kommer først og fremst i en skikkelig fin forpakning. Man får veldig mye produkt, og jeg ble overrasket over hvor stor boksen var. Jeg fikk en i blå som heter Blue Raspberry Sucker som dere finner HER og en som er rosa som heter Watermelon Gum som dere finner HER. Begge to lukter kjempegodt, og de smaker bedre. For ja, disse er spiselige! 

Over til leppestifter♡

 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Denne leppestiften heter Skin Tight og den finner dere HERDette er en nydelig peachyrosa farge, og den er perfekt nå om sommeren når man har blitt litt brunere. Denne har jeg brukt flere ganger, og den passer kjempefint til en glowy sminkelook. 

Processed with VSCO with s2 preset

Denne elsker jeg! Denne har blitt brukt mye på kveldene her i Spania. Den heter Birthday Suit og den finner dere HER. Dette er en mørkere rosafarge og den er så fin! Den er litt mørkere enn hva den ser ut på disse bildene, og jeg vil nok nesten si den er litt mørk rosarød. Denne er også dødsfin nå om sommeren, og jeg er helt sikker på at denne blir brukt mye når jeg kommer hjem også. En ting jeg likte veldig godt med disse leppestiftene er at de er veldig creamy og man merker nesten ikke at man har de på. 

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Så over til Liquid Lipstick♡ Denne heter Calabasas og denne finner dere HER. Dette er en veldig mørk rosarød farge, men gud så fin den er. Jeg bruker jo nesten alltid kun nude produkter på leppene, men etter jeg fikk denne har jeg prøvd ut mer farger på leppene. Denne er så sinnsykt fin, og se hvor hvite tennene ser ut med denne på. Dette er en Liquid Lipstick, og den sitter på dødslenge. Jeg sovnet med denne på en gang, og den satt fortsatt på da jeg våknet. Denne merker man heller ikke at man har på leppene, og vet dere hva? Jeffree Star sine Liquid Lipsticks er de beste jeg har prøvd! 

Så over til highlightere♡ 

 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Okei, først og fremst. Dette er de største highligherne jeg har sett. Disse kommer jeg nok å ha i mange år. Jeg begynte å lure på hva jeg hadde fått da jeg så pakningen på disse, for de er så store! Den første highlighteren heter Crystal Ball og den finner dere HER. Altså, kan vi bare se litt på resultatet denne highlighteren gir? Jeg tror jeg aldri har prøvd en så pigmentert highlighter før. Denne er så sinnsykt fin, og jeg tenkte jeg skulle ta på litt ekstra for at man skulle se resultatet godt på bilder. Vel, det trenger man absolutt ikke. Åh, denne er så fin! 

Processed with VSCO with s2 preset

Så over til denne som heter Summer Snowcone som dere finner HER. Altså, har dere noen gang sett en så pigmentert highligter? Det har ikke jeg. Denne er i en mer gullaktig farge, og den er helt nydelig på huden. Denne gir en så fin glød, og jeg tror jeg har fått meg en ny favoritt highligher.

Det beste av alt er at Tanstore nå har opptil 20% på alle Jeffree Star produkter. De har så mye fint inne fra det merke, og jeg ville absolutt tatt en titt på hjemmesiden deres om dere vil ha Jeffree Star produkter til en billigere pris. I tillegg har Tanstore utrolig rask levering og gratis frakt. Woho! Dere finner hjemmesiden til Tanstore HER

 

 

Ukens spørsmål 16

Heey!

Det er fredag, og det betyr ukens spørsmål! Husk at om dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg pleier også å spørre i blant på Snapchat om noen har spørsmål, så dere kan følge meg der også om dere vil det. Der heter jeg martineluunde med to u'er.

Hvor høy er du? Jeg er 168cm høy. Jeg føler selv jeg er ganske høy, men ofte når folk kommer bort til meg sier de at de trodde jeg skulle være mye høyere. Man ser vel kanskje litt høyere ut på TV?

Hva slags prevensjon bruker du? Jeg går på p-piller og har gått på det i flere år nå. Jeg har egentlig lyst til å bytte til noe annet slik at jeg slipper å ta en pille hver dag, men samtidig er jeg fornøyd med p-piller.

Krangler du og Sofie? Hæ, nei? Vi er gode venner og snakker ofte sammen. Vi reiser jo faktisk også til Portugal sammen om ikke så alt for lenge. Gleder meg!

Er rumpa de fake? Nei, den er ekte. Hadde jeg putta noe i rumpa mi skulle jeg fortalt det med en gang.

Kan du fortelle mer om broren din? Haha, ser ut som det er fler som vil vite om han. Han heter Simen og blir 19 år gammel. Han trener mye og han driver med drifting. Så han er veldig glad i biler. Han heter Simenlundee på Instagram til dere som lurer på det!

Hva vil du at barna dine skal hete? Det er hemmelig! Haha, jeg har en liste med navn på mine fremtidige barn om jeg får det på mobilen faktisk.

Hva var det verste med å være inne på paradise hotel? Det var nok da folk røk ut. Det var aldri gøy da folk røk ut, og vi ble alltid så lei oss. I tillegg visste man ikke om den personen skulle sjekke inn igjen senere, eller om man måtte vente helt til man var i Norge igjen med å se personen igjen.

Hva sa besteforeldrene dine til at du hadde sex på TV? De brydde seg egentlig ikke så mye. Nå så man jo ikke veldig mye av den sexen, og det kunne egentlig bare sett ut som vi kyssa. Så de sa ikke noe på det. Før jeg kom hjem hadde faktisk bestemor sagt til pappa at han ikke måtte bli sur om jeg hadde sex der inne, fordi sex er helt naturlig. Haha, så de er støttende uansett hva jeg gjorde der inne.

Håper dere fikk svar på noe dere lurte på!

Summer nights

Hei dere!

I går hadde vi en liten shoot på stranden. Det var helt mørkt ute, men med blitz ble bildene fine. Vi brukte ikke lang tid på disse bildene, og det så man på enkelte av dem. På flere av bildene så vi gærne ut begge to, men noen ble veldig søte.

Favoritten min♡

Nå er vi på vei til Alicante for shopping. I Alicante har de andre butikker enn det de har på senteret her, så jeg håper jeg finner noe fint i dag.

Jeg skal forresten skrive ukens spørsmål innlegget nå, så om noen har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar♡ Vi blogges senere!