Summer nights

Hei dere!

I går hadde vi en liten shoot på stranden. Det var helt mørkt ute, men med blitz ble bildene fine. Vi brukte ikke lang tid på disse bildene, og det så man på enkelte av dem. På flere av bildene så vi gærne ut begge to, men noen ble veldig søte.

Favoritten min♡

Nå er vi på vei til Alicante for shopping. I Alicante har de andre butikker enn det de har på senteret her, så jeg håper jeg finner noe fint i dag.

Jeg skal forresten skrive ukens spørsmål innlegget nå, så om noen har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar♡ Vi blogges senere!

23 kommentarer
  1. Hvordan synes du forholdet mellom deg og Alex er?❤
   Jeg synes dere er sååå søte sammen,og dere passer utrolig godt med hverandre😍

  2. Ååå dere er så søte sammen!❤️😍 Om du skulle vært på en øde øy uten noen tilgang til pc, mobil og Internett etc. Hvilke 3 ting ville du tatt med og hvorfor?

  3. Reagerer du på at aleks løp naken rundt på paradise? Og at alle dere omgås liksom så “deres” private deler?

  4. Hva mener du om serien 13 reasons why? Mener du at den oppfordrer til å gjøre tiltak, som gjør at selvmord kan unngås? Eller at serien får fler til å ville ta sitt eget liv, og at ungdommer ikke bør se den?

  5. Hva heter Alexander på snappen din, og hva heter du på hans? Ps, elsker bloggen din, synes du er drit flink! jeg elsker den spesielt fordi du ikke lyger med overskriftene dine, sånn som nesten alle andre!

  6. Virkelig elsker deg og Alex! dere er helt perfekte begge to! kan du please lage flere vlogger eller videoer med aleksander?
   Bare digger at dere har youtube! Dere kan f.eks lage “My boyfriend does my makeup” eller Boyfriend tag hvo dere må svare på spm om hverandre, eller storytime om hvordan dere fikk følelser for hverandre og hvordan dere ble sammen. bare et tips altså

  7. Hvordan var d å gå fra veldig uskyldig instabilder og til mye nakenhet og sex på ph, var du redd for å bli stemplet? Elsker bloggen din<333

  8. Hvor høy er dere
   Hvordan er ditt forhold til Aleksander sin familie og omvendt
   Ditt forhold til broren din

  9. Hvordan ble du og isabelle kjent?
   Hvem er din aller bestevenn?
   Hva hadde du gjort om Alex va utro og ba om unnskyldning for å ta han tilbake?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg