Ut å spise

Hei!

Nå er jeg på Nodee med Aleksander, pappa, broren min og kjæresten til pappa. Vi skal spise og kose oss masse. Vi er på Nodee som ligger på barcode og det er SÅ fint her! Jeg skal ta masse bilder så jeg kan oppdatere når jeg er hjemme.

Gårsdagens bursdagsfeiring

Hei!

Feiringen i går var kjempe morsom og vi koste oss masse! Vi startet som sagt hos Sofie, og hun hadde pyntet så fint! Vi var flere fra Paradise pluss et par andre venner som vorset hos Sofie før vi dro videre på Heidis. Der møtte vi igjen mange av de andre deltagerne, noe som var veldig hyggelig! 

Nå er jeg hos Sofie og skal rydde leiligheten hennes. Det ser ikke ut her nå, så nå er det på tide å komme i gang. Vi blogges senere!

♡Martine

Bursdagsfeiring

Heey!

Nå er vi midt i feiringen av Sofie, men jeg tenkte jeg kunne blogge litt. Har jo bare fått lagt ut ett innlegg i dag og det er ikke bra nok.

Vi feirer som sagt Sofie nå og det er dødsbra stemning! Vi er en gjeng fra Paradise og et par andre venner samlet og vi koser oss masse. Sofie har vært så flink til å pynte leiligheten sin, det ser virkelig kjempe fint ut her!

Jeg er så glad jeg har blitt kjent med Sofie! Hun er så sprudlende og sprer alltid så mye glede. Så gratulerer med dagen igjen, Sofie!

Nå skal vi vorse ferdig før vi tar turen ut på Heidis. Det er alltid bra stemning der på Torsdager, så jeg gleder meg masse!! Blir uansett alltid bra med den gjengen her!

Ukens spørsmål 1

Hey!

Da har jeg samlet sammen noen av spørsmålene som har kommet inn den siste uken. Jeg får veldig mange av de samme spørsmålene, så nå håper jeg dere blir fornøyd med svarene!

Har du gjort noe med leppene dine? Jeg har aldri gjort noe med leppene mine, rett og slett fordi jeg ikke tør. Det eneste jeg har fikset på er puppene mine og det blir nok det eneste også. 

Hvor er overdelen fra? Den er fra Missguided, men jeg vet at de har en som nesten er helt lik på Bikbok.


Hvorfor sover du med sminke og øredobber inne på Paradise? Den eneste grunnen til at jeg ikke fjerner sminken er fordi jeg er for lat og ikke orker. Og øredobbene tar jeg aldri av med mindre jeg dusjer. 

Kan du legge ut sminkevideo snart? Ja, det kommer! Jeg skal prøve å få laget video i løpet av helgen, men jeg kan ikke love noe. Det er utrolig mye som skjer for tiden, så jeg har ikke alt for mye tid etter jeg har blogget hver dag.

Hvor er jakken fra? Den er fra Stradivarius. Jeg kjøpte den i Spania for noen år siden, så tviler på at den er i salg enda.

Processed with VSCO with s2 preset
Er det ditt ekte hår? Ja, jeg bruker ikke extension. Jeg har vel brukt extensions 3-4 ganger i hele mitt liv og synes egentlig det er ganske ubehaglig å ha på.

Kan du ha spørsmålsrunde og svare på video med Aleksander? Haha, jeg tror dessverre ikke han er så gira på det. Jeg kan selvfølgelig prøve å overtale han, så vi får se. 

Kan du legge ut et innlegg om sminken du bruker? Ja, det kommer i helgen!

Har du alltid håret opp på fest? Jeg har håret ofte løst på fest, men det ender alltid med at jeg setter det opp. 

Brukte du fargelinser i VGTV intervjuset? Hm, nei det gjorde jeg ikke. Jeg har aldri prøvd fargelinser, men har så lyst til å se hvordan jeg hadde sett ut med brune øyne!

♡Martine

 

Sponset av Fridays?

Desverre ikke, men man skulle nesten trodd det så mye jeg har vært der i det siste. Jeg begynner å bli flau over å gå inn døra der nå, fordi jeg har vel vært der sånn tre ganger i uken de siste ukene.. Maten er utrolig god der og det er jeg ikke alene om å tenke. Hver gang vi skal spise ender det alltid med at det er dit vi drar. 

Vi hadde det hvertfall kjempe koselig! Det var meg, Sofie, Martine, Kevin, Aleksander og Morten, og senere kom Isabelle og en annen kompis. Er alltid så hyggelig å henge med den gjengen og vi har det kjempe gøy sammen! Imorgen skal flere av oss ut å feire Sofie, og det gleder jeg meg super mye til til. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset


Ingen av bildene vi tok i dag ble særlig bra. På alle bildene så alltid en av oss helt gal ut, dere ser vel kanskje det på resultatet over. 

Nå skal jeg ha en liten jentekveld med Martine og Sofie. Vi skal se Paradise sammen og spise MASSE!

♡Martine
 

Ut med Paradisegjengen

Heei!

Nå er jeg på vei ut døren for å møte noen av de andre fra Paradise. Vi skal ut å spise sammen og kjøpe inn litt greier til imorgen, da har nemlig Sofie bursdag og det skal så klart feires! 

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Har egentlig bare skrevet ferdig noen innlegg og sovet. Er veldig trøtt for tiden og har følt meg litt dårlig de siste dagene. Jeg håper det snart går over for jeg hater å føle meg sånn her. Er så slitsomt å gå rundt konstant sliten og slapp i kroppen. 


Nå venter de andre, så nå må jeg komme meg ut døren! Vi blogges mer senere i dag. Skal ha med kamera sånn at jeg kan poste masse bilder senere.

♡Martine

Ting du kanskje ikke visste om meg

Hey!

Jeg er jo ganske ny på blogging, så er nok mange som lurer på forskjellige ting om meg. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere noen ting dere kanskje ikke visste om meg!

Jeg har ikke ledd i tomlene mine- Eller det er noe som mangler der. Jeg kan knekke tommelen bakover og da ser det faktisk ut som om jeg ikke en gang har noe bein inni der. Jeg elsker å tulle med folk og ta de i hånden for og så brekke tommelen bakover. Jeg tror de fleste synes det er kjempe ekkelt, men hey! PARTYTRIKS. Isåfall det eneste partytrikset jeg har, hehe!

Jeg leser horoskop hver dag- Og jeg tror faktisk på det. Jeg blir sjokkert hver gang jeg leser det fordi jeg føler absolutt alt stemmer. Høydepunktet hver mandag er å lese ukeshoroskopet og første hver månede er det månedshoroskop. Jeg er avhengig og fikk faktisk panikk når jeg kom på at jeg ikke kunne lese horoskopet mitt mens jeg var i Mexico. Derfor kjøpte jeg meg en bok med årshoroskop og leste hele før jeg dro. 


Jeg har en ting for haier- Jeg elsker haier og kan sitte i flere timer å se på videoer, filmer eller dokumentarer om haier. Jeg følger flere instagrambrukere som kun legger ut bilder av haier og blir like fascinert hver gang. Jeg synes haier er kjempe fine og jeg kan så mye unødvendig fakta om haier. En av mine største drømmer er faktisk å bade med hai og det skal jeg få til en gang!

Jeg hater å shoppe i butikker- Eller kun i Norge. Jeg synes det er så kjedelig og jeg er faktisk lei av mange butikker her. Så fort jeg kommer til et annet land elsker jeg å shoppe, da kan jeg gå rundt i butikker i flere timer. Jeg synes andre land har mye bedre utvalg og jeg liker å kjøpe ting alle andre ikke har. Om de har en fin kjole på Bikbok har alle jentene i Norge den. Derfor bruker jeg ekstremt lite penger på shopping, men det er kanskje like greit.

Jeg elsker å bo helt alene- Jeg tror aldri jeg hadde klart å bo i et kollektiv. Jeg får ofte spørsmål om det ikke er kjedelig og ensomt å bo alene, men nei. Jeg har besøk alt for ofte, så de gangene jeg er alene er det bare veldig deilig! 

Jeg har aldri brukket noe- Jeg tror sånn nesten alle vennene mine har brukket noe i løpet av livet, men det har aldri jeg og bank i bordet for det! Jeg drev med drill i veldig mange år og fikk drillstaven smelt i armen, skulderen og ikke minst nesa flere ganger i uken, likevel gikk det alltid bra! Jeg begynte heller aldri å blø neseblod når drillstaven traff nesa, jeg har nemlig aldri blødd neseblod heller. Jeg var også i en gokartulykke for noen år siden og fikk en skikkelig smell i hånden. Fingrene mine hovnet opp og legene fortalte meg tidlig at de var sikre på at de var brukket, men neida. Jeg er selvfølgelig utrolig glad for at jeg har vært så heldig som det jeg har vært! 


Jeg bruker veldig sjeldent sminke- Jeg går oftere uten sminke enn med, og ja dere får se meg masse uten sminke på TV. Jeg synes det er veldig merkelig at så mange henger seg opp i at jeg bruker mye sminke og at folk maser om å få se meg uten sminke daglig. Altså, er det så kult å se noen uten sminke? Jeg bryr meg ikke om folk for se meg uten sminke og tenker ikke over det selv. Selvfølgelig ser jeg annerledes ut uten sminke, men hadde jeg sett helt lik ut hadde jeg da aldri brukt tid på å sminke meg. 

Jeg tåler ikke cava- Dette ver faktisk ganske flaut! Hver gang jeg drikker cava begynner jeg å gråte over hver minste ting. Vennene mine må alltid passe på at jeg ikke får det i meg, for da blir jeg en sutreunge resten av kvelden. Jeg takker ofte ja til cava, men heldigvis tar vennene mine glasset fort fra meg. Isabelle filmet meg en gang jeg hadde drukket ett glass cava og dagen etter var jeg så flau da jeg fikk se videoen. Det er helt krise!

♡Martine

 

 

 

Sex på TV

Hei!

Flere av dere har sikkert sett kveldens episode av Paradise Hotel og da har dere nok fått med dere at jeg hadde sex. Jeg har faktisk gruet meg til at dette skulle komme frem, men samtidig så er jo sex noe av det mest naturlige som finnes. Alle har sex og det er en grunn for at vi alle sitter her i dag. I tilegg var denne sexen veldig uskyldig. Man så ingenting og det kunne like så godt sett ut som at vi bare kysset under dynen. 

Jeg vil også forklare litt av situasjonen rundt meg og Aleksander der inne. Noe alle må huske på er at vi faktisk blir filmet tjuefire timer i døgnet. Det dere får se på TV er en hel dag klipt ned til under en time. Ut i fra episodene jeg har sett ser det ikke ut som jeg og Aleksander hadde noe som helst kontakt på dagen, men når kvelden kom var vi helt på hverandre. Det stemmer ikke, fordi jeg og Aleksander var mye sammen og hadde det veldig koselig. Vi klikket med en gang jeg sjekket inn og da er det naturlig at sex kan skje. Jeg skulle ønske at alle kunne oppleve den boblen vi var i, fordi det er helt sykt. Vi er ti mennesker som skulle forholde oss til hverandre og alle følelser blir forsterket. Jeg var fast bestemt før jeg sjekket inn på at jeg ikke skulle ha sex, men så møtte jeg en gutt jeg likte godt og da ble det helt naturlig. Man glemmer dessverre litt for fort at det er flere kameraer inne på rommet.


Jeg har allerede, og vet at jeg kommer til å få mye negative kommentarer på alt rundt dette. Selv føler jeg at den sexen vi hadde var veldig uskyldig og noe man ikke egentlig kunne se noe som helst av, men jeg vet enkelte kommer til å reagere uansett. Jeg mener at sex på TV har litt gått ut på dato, og det er vel derfor de ikke la så mye fokus på det heller. Det er liksom ikke noe spesielt lenger, fordi det har skjedd så mange ganger allerede.

Noen lurer vel også på hva familien min synes om det, og de bryr seg faktisk ikke så mye. Jeg fortalte det så fort jeg kom hjem og det ble ikke noe snakk rundt det. Selvfølgelig er det ikke morsomt å tenke på at familien min skal sitte å se på at jeg har sex, men jeg synes faktisk at episoden forrige uke der jeg og Aleksander klinte var MYE verre. Da så man ting, det gjør man ikke nå. Så familien min har tatt det veldig fint og det er jeg selvfølgelig glad for! Igjen, sex er helt naturlig!

Jeg er også veldig glad for at jeg og Aleksander har såpass god kontakt i dag, om ikke hadde det nok kanskje vært verre. Dere kan lese mer om det her.

♡Martine

 

 

Shopping og Fridays med guttene

Hey!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen, igjen. Jeg ble med Kevin og Aleks siden de skulle shoppe litt og senere dro vi en tur på Fridays. Er så deilig i Oslo om dagen! Super fint vær og skikkelig deilig temperatur. Jeg får så mye mer motivasjon når det begynner å gå mot sommer. Jeg er absolutt ikke noe vintermenneske, så jeg er veldig glad jeg slapp mesteparten av vinteren og heller tok meg en tur til Mexico. 


Fine Kevin♡


Tror også Aleks fikk opplevd sin største drøm. Eller det virket hvertfall sånn da vi gikk forbi slottet. Han har nemlig aldri vært så nærme slottet før, så da ble det knipset en haug av bilder og han virket så fornøyd! Haha.. 

Nå skal jeg skrive ferdig noen innlegg, og etter det er det klart for en ny episode av Paradise. Jeg gruer meg!!

♡Martine

Koselig dag

Hey!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en liten shoppingtur med Sofie! Vi har shoppet litt og spist sammen. Det er alltid like koselig å være med henne! Nå skal jeg enda en tur til byen med Kevin og Aleksander. De skal shoppe litt de også, så da får jeg nesten bli med. 

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Ellers har jeg hatt et telefonintervju med se og hør i dag, dere kan finne intervjuet her (inneholder litt spoli). Også gruer jeg meg som vanlig til episoden i kveld. Jeg blir faktisk så stresset enkelte dager at jeg helst bare vil sove meg gjennom episoden. Jaja, jeg får bare håpe på det beste i kveld og at det ikke kommer med alt for mye galt. Jeg skal hvertfall poste et lenger innlegg senere i dag om kveldens episode.

Jeg skal få tatt masse bilder i byen med guttene etterpå, så kommer det på bloggen så fort jeg er hjemme igjen!

♡Martine