Jeg er med i et nytt program

Hei dere!

Jeg er med i et nytt program, woho! Denne gangen er Isabelle og jeg med i Insider FEM og dere skal få bli enda bedre kjent med oss. Jeg har allerede sett episoden, og jeg er nesten litt redd for tilbakemeldinger. Jeg snakker om både lønn og haters, og det kan til tider være litt vanskelig begge deler. Dere får følge med da jeg slapp kula og responsen det fikk, og dere får også se en litt annen side av meg kanskje. Jeg viser dere enda mer av hvem jeg er, og sånn at det er sagt så kan jeg virke litt tøff og care. Det er fordi jeg rett og slett ikke klarer å ta meg nær av slemme kommentarer, og det kommer kanskje litt tydeligere frem blant annet.

Dette ble faktisk spilt inn for snart ett år siden, og det er ganske sykt. Jeg hadde nesten glemt at jeg var med i dette programmet, helt til jeg fikk den tilsendt. Jeg ble dratt rett tilbake i tid, spesielt da det kom til finaledagen og alt hatet som kom. Jeg husker nå hvor ekstremt det var, og hvor mye dritt jeg faktisk fikk.

Jeg håper dere vil se på denne episoden! Jeg skal innrømme at jeg likte den godt. Den blir sendt den 15. mars klokken 21.30, på FEM.

Siste dagen

Hei dere

Herregud, dette er min siste dag her i Mexico. Disse to månedene har gått utrolig fort, og jeg har hatt det så fint her. Likevel er jeg veldig klar for å komme hjem nå. To måneder er lenge, og jeg savner hjem veldig nå. Familie, venner, norsk mat og nett er det jeg savner. Varmen derimot skulle jeg gjerne vært i litt til, for etter hva jeg har sett er ikke været på topp i Norge. Jeg gruer meg faktisk skikkelig til å ta på meg vinterjakka og tykke klær igjen, for nå har jeg blitt så vandt til å gå rundt i bikini og sommerklær. 

I dag må dagen gå til pakking, og det burde jeg vel egentlig begynt med for noen dager siden. Jeg har alt for mye klær med meg, så det kan ta sin tid å pakke. I tillegg har jeg helt panikk, for her om dagen skulle jeg ta på meg en jumpsuit som lå i kofferten. I det jeg skulle ta inn det ene benet falt det en stor edderkopp ut av den. Fyfader, det var helt grusomt. Jeg er kjemperedd for edderkopper, og her i Mexico vet man aldri om en edderkopp er giftig eller ikke. Heldigvis var Aleks der og fikk hjulpet meg, men jeg er likevel redd nå. Hva om det er fler av de i kofferten min? Alle klær skal hvertfall ristes godt, for det siste jeg vil ha med meg til Norge er en edderkopp. 

Selvom det blir deilig å komme hjem er det også litt trist. Vi har fått fulgt en ny gjeng inne på hotellet, og det er litt trist at nok et eventyr er ferdig i Mexico. Jeg føler likevel jeg nå har fått tatt ordentlig farvel med hotellet, for det følte jeg ikke jeg fikk i fjor. Hele 2017 gikk til å savne hotellet, og nå føler jeg heldigvis at savnet ikke kommer til å være så alt for stort når jeg kommer hjem igjen. Det har vært helt fantastisk å få sett alt igjen, alt fra hotellet til stedene rundt her. I fjor var jeg deltager, mens i år jobbet jeg her. Det er en ganske stor overgang, men jeg føler det har gått kjempebra. Det har vært veldig merkelig å se Paradise Hotel fra en annen side, og jeg er så glad for at jeg har fått oppleve det!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Om dere forresten har noen spørsmål til ukens spørsmål kan dere spørre om det nå! Jeg må skrive det ferdig i og med at jeg skal reise i to dager i strekk. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til den flyturen, men jeg håper den går fort! 

Det beste jeg har spist på lenge!

Hei dere!

I går var jeg skikkelig frustrert, for jeg fikk ikke blogget. Nettet her nede har aldri vært bra, men i går funket absolutt ingenting. Jeg brukte en halvtime på å komme meg inn på blogg.no, og da jeg først kom meg inn fikk jeg ikke lastet opp bilder. Dere aner ikke hvor deilig det blir å komme hjem til bra internett igjen. Nå har jeg vært her i to måneder med et internett som virkelig ikke fungerer når det kommer til blogg og youtube. Hvert eneste bilde jeg har lagt ut på denne bloggen de siste to månedene har det tatt ti minutter å laste opp. Tenk dere, ti minutter på ett bilde. Hjemme i Norge tar det 2 sekunder å laste opp et bilde, så dere kan tro jeg gleder meg til et fungerende nett igjen. Det er hertfall grunnen til at jeg ikke fikk opp noen innlegg i går, men jeg satser på at nettet funker litt bedre i dag. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder fra da vi var å spiste her om dagen. Vi ble invitert på middag av en som jobber med Paradise Hotel, og vi var på en sinnsykt fin restaurant. Skikkelig kjipt at vi ikke fant ut om denne restauranten før nå, for herregud maten var fantastisk. I tillegg var lokalet så fint, og vi koste oss så masse. Vi bestilte en god del mat som vi delte, og absolutt alt smakte himmelsk. Helt klart den beste maten jeg har spist her i Mexico! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Se så koselig det er der! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Denne maten var så god! Vi bestilte blant annet and, kjøtt og noe pasta som vi delte. Det smakte så utrolig godt, men det beste ar helt klart desserten. Altså, NAM! Jeg kan ikke huske sist jeg spiste noe som smakte så godt. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Oss to♡

 

NY VIDEO- JEG SMINKER ISABELLE I BLINDE

Hei dere!

I dag er det tid for en ny video på kanalen vår, og denne gangen sminker jeg Isabelle i blinde. Haha! Denne videoen må dere se, for herregud så grusom Isabelle ble. Det er absolutt ikke lett å sminke noen i blinde, selvom man kanskje skulle tro det er enkelt. Det er helt umulig, og man har virkelig null kontroll. Man skjønner ikke hva som er hva, og man finner ikke de riktige stedene sminken skal være. Vi har også laget en video der hun sminker meg i blinde, og den kommer ut på onsdag. Gled dere! Til dere som lurer på når vi poster videoer, så er det hver søndag og onsdag. 

Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

Håper dere liker videoen!

 

“Du har blitt ekkelt tynn”

I går tok det helt av. Kommentarer, meldinger fra venner og ting som ble skrevet forskjellige steder. “Du har blitt alt for tynn”, “Hun er usunt tynn nå”, “Æsj, beina dine stikker ut” og mye mer. For første gang på lenge gikk kommentarene deres inn på meg nok en gang, men jeg ble ikke lei meg. Jeg ble sint. Hvorfor skal folk ha retten til å mene det ene og det andre om noen ANDRES kropp? Jeg vet at flesteparten kun mener godt ved det å spørre om hvorfor jeg er så tynn, og jeg blir selvfølgelig glad av at folk bryr seg. Likevel har vi disse menneskene som kommer med kommentarer som “Spis en kebab”, “Du trenger mat”, og til og med Aleksander har fått meldinger med spydige kommentarer. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for enkelte av disse kommentarene er slemme. Jeg blir sint, for jeg har klart å bli fornøyd med kroppen min. I dag er det ikke en selvfølge at folk elsker kroppen sin, og er det egentlig så rart? Er man for tynn er det feil, og har man noen kilo ekstra er det feil. Kropp burde ikke diskuteres, enkelt og greit. 

Jeg får kommentarer om at jeg er forferdelig fordi jeg legger ut bikinibilder, og det skaper kroppspress. Vet dere hva jeg synes bidrar mer til kroppspress? Negative kommentarer om kropp. Dere som sitter der og sier at bloggere bidrar til kroppspress og dårlig selvbilde blant unge jenter, enkelte av dere er mye verre. La oss si en jente på 15 år er innom bloggen min. Hun har en ganske lik kropp som min, og er kanskje fornøyd med det. Likevel forteller kommentarfeltet mitt at kroppen hennes er ikke fin. Hun er for tynn, hun er ekkel og usunn. Det er ikke jeg som bidrar til at denne jenta da ikke er fornøyd, det er dere i kommentarfeltet mitt. 

Jeg som influencer må lære meg å få hat er det noen som sier. Så fordi jeg velger å være offentlig på nett, så er det helt greit at folk kommer med slemme kommentarer om utseende mitt, personligheten min, klærne jeg går i og hva jeg velger å gjøre? Kritikk kan jeg ta i mot, men hat skal ingen trenge å vende seg til. Det er ikke sånn at noen mennesker skal måtte lære seg at andre skal snakke negativt om utseende sitt. Jeg kan for eksempel ikke noe for at min kropp ser ut som den gjør, fordi jeg har en høy forbrenning. Dette er tydeligvis ikke greit for enkelte, og derfor skal jeg tåle stygge kommentarer. Hva vil dere jeg skal gjøre? Operere meg slik at jeg ser annerledes ut? Nei, for det er feil for dere det også. Hva vil dere frem til, og hva vil dere vi som må tåle hatet skal gjøre?

Jeg kan jo fortelle litt om kroppen min, siden vi først er inne på dette temaet. Jeg har for det første alltid vært tynn, og jeg har en høy forbrenning. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, og det går for det meste i drittmat. MEN, her nede i Mexico får jeg ikke tak i den maten. Maten vi får servert her er den sunneste maten jeg noen gang har fått. Hva skjer da med kroppen min når jeg plutselig begynner å spise sunnere enn hva jeg er vant til? Jo, jeg går kanskje ned noen kilo. Jeg vet ikke om jeg har gått ned noe her, men det er mulig. Jeg har aldri spist så sunn mat før i en så lang periode, og kroppen min er vant til burgere, pizza og sjokolade flere ganger i uken. Nå derimot går det i kylling, grønnsaker og frukt flere ganger i uken. Om jeg har gått ned i vekt har det ikke vært planlagt, og det har ikke vært noe jeg har ønsket selv. Så fort jeg er hjemme igjen kommer de kiloene tilbake, så dere har ingenting å bekymre dere for. Jeg er ikke syk, kroppen min er ikke usunn og jeg takker ja til den kebaben dere spør om jeg vil ha i kommentarfeltet. 

Tenk dere to ganger om før dere kommenterer andres kropp, for kropp er et sårt tema for mange. Jeg skal love dere at det er like ille å bli kalt beinrangel som tjukk for enkelte. Det er ikke kult å få kommentarer slengt om kroppen sin, og spesielt ikke når man kanskje ikke klarer å gjøre noe med det. Igjen, kropp burde ikke diskuteres. Husk at om dere legger igjen en negativ kommentar om min kropp, så er det ikke bare jeg som ser den kommentaren. De som også kan se den kommentaren er yngre jenter som ser ut som meg, som er usikre fra før av og som da kanskje hater kroppen sin enda mer. Jeg har så mye tanker i hodet mitt om akkurat dette, og jeg kunne sikkert snakket om det i flere timer. Jeg håper likevel dere skjønner hva jeg skal frem til, og at dette innlegget ikke ble for surrete. 

HER BOR VI I MEXICO

Hei dere!

Siden vi kom hit har jeg fått ekstremt mange spørsmål om hvor vi bor. Folk vil se området, hva man kan gjøre her og hvordan det ser ut. Derfor har Aleksander laget en video der han viser dere hele plassen her vi bor. Jeg må skryte litt av Aleksander, for jeg synes han har blitt så utrolig flink til å redigere videoer. Han bruker så mye tid på det, og det ser man i videoene hans. Jeg blir så imponert hver gang han viser meg hva han har redigert, for det blir dritbra!

Gjerne abonner på kanalen til Aleksander HER. Da blir han glad♡

MGgjRxTlLmk

 

Et utrolig fint sted!

Heey!

I går dro vi til et sted som var så utrolig fint! Jeg aner ikke hva jeg skal kalle det, men det var på en måte en elv. Det var masse fjell rundt, og mellom fjellene var det altså et vann. Et skikkelig fint sted, og et perfekt sted og ta bilder. Dessverre ble ikke bildene som jeg ville, men jeg poster de likevel. Vi fikk badet, og da var jeg egentlig mest redd. Det var så mye gress på bunnen av vannet, og det var så ekkelt når føttene kom borti det. Derfor hoppet jeg opp på en stein så fort jeg hadde muligheten. Jeg synes det er så kult med steder som dette, og jeg skulle ønske vi kunne dratt hit flere ganger. Dessverre reiser vi hjem om noen dager, så det får vi ikke muligheten til. Det var hvertfall morsomt å få reist hit!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset   Processed with VSCO with s2 preset

Og jeg må fortelle dere noe helt sykt! På veien dit var det masse skilt bortover veien med advarsel om pumaer. Altså det fantes puma der?! Hvor sykt er ikke det? Jeg synes det er dødskult, og jeg er nesten litt lei meg for at vi ikke så en puma da vi kjørte. I Norge har vi skilt med elg, mens her er det med puma. Jeg skjønner nå hvorfor mamma og pappa er litt bekymret for meg mens jeg er her, men det går så fint så!

UKENS SPØRSMÅL 46♡

Hei dere!

Det er fredag igjen, og tid for ukens spørsmål. Det er så sykt at neste gang jeg skriver ukens spørsmål er jeg på vei hjem. Tiden her i Mexico har gått så fort, men det blir veldig deilig å komme hjem igjen også. Jeg håper hvertfall dere liker svarene, og om dere ikke får svar på det dere lurer på kan dere legge igjen en kommentar til neste uke♡

Når er neste meetup? Aleks og jeg skal faktisk reise rundt om ikke så alt for lenge, og da kan dere komme å møte oss. Jeg kommer tilbake med steder vi skal senere, men vi skal reise en del rundt i Norge. 

Har du noen tips til hva man bør ha på når man flyr? Jeg tenker klær som er deilig å sitte i. Altså ikke trange bukser for eksempel. Det kommer egentlig helt an på hvor man skal også, og hvor langt. Da jeg dro hit til Mexico hadde jeg på joggebukse, men det var fordi turen tok 30 timer. Om jeg derimot skal til Bergen som tar 40 minutter har jeg på meg jeans. 

Ville du vært med på Farmen eller Skal Vi Danse? Jeg skulle gjerne vært med på begge deler. Det hadde vært kjempegøy, og jeg hadde virkelig fått utfordret meg selv. 

Kunne dere lage egne fester på Paradise Hotel? Hvorfor tenkte vi ikke på dette? Haha! Jeg tror ikke det hadde gått, fordi festene var satt til mandager og tirsdager. I tillegg hadde vi dagsfylla i blant, så vi fikk festet nok. Jeg tror ikke vi hadde trengt flere fester enn hva vi hadde, for man blir jo sliten av fest og alkohol for ofte. 

Hei! Jeg lurer på noe til ukens spørsmål. Aleksander kommer jo fra Bergen og pendler mye mellom der og hos deg. Har dere et godt og sunt sexliv selvom dere er mye fra hverandre? Og elsker dere hverandre like mye? Hvor lenge sånn Ca. er dere fra hverandre? Hvordan holder dere kontakten mens dere er borte? Hilsen en som lurer på om jeg skal satse på avstandsforhold♡ Håper på svar for er veldig usikker! Hei du! Jeg vil si at det å ha avstandsforhold går veldig fint. Det er grusomt å savne Aleksander når han er borte, men herregud så deilig det er å se han igjen da. Sexlivet vårt er bra selvom vi bor fra hverandre, og jeg tror ingen av oss tenker for mye over akkurat det. Vi elsker hverandre like mye selvom vi er borte fra hverandre, og vi er flinke til å fortelle hverandre det ofte. Vi pleier å være fra hverandre alt i fra noen dager, til to uker. Vi er veldig flinke til å facetime en gang om dagen, sende hverandre meldinger, ringe masse osv. Det er viktig å vise at man er der, selvom man ikke er sammen. Bare det å sende en koselig melding, eller facetime før man legger seg hjelper mye. Vi savner hverandre masse, men det går fint! Hadde vi vært lenger fra hverandre hadde det vært vanskelig, men to uker går bra. Om du virkelig liker denne personen ville jeg satset på avstandsforhold. Bare vær flink til å besøk hverandre ofte, da skal ikke dette være noe problem.  

Krangler du og Soph om Aleksander? Haha, nei! Hvor får dere dette fra? 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvis du fikk muligheten til å flytte med familien din til Mexico, ville du da gjort det? Nei, jeg tror ikke jeg kunne flyttet til Mexico. Jeg kunne bodd i utlandet, men ikke så langt unna Norge. 

Hvordan var det å ha mensen inne på Paradise Hotel med kameraer? Jeg hadde ikke mensen inne på hotellet, fordi jeg går på p-piller og hopper over mensen i blant. Jeg tror likevel ikke det ville vært noe problem å ha mensen der, og jeg tror ikke de ville tatt med på TV om noen bytter tampong liksom. 

Hva kommer du til å savne mest med Mexico? Varmen, det å få servert mat, det å legge seg til lyden av bølgene og at man kan gå ti meter til stranden. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Har du hatt sex med en jente? Nei, det har jeg ikke. 

Begynner du og Aleks og bli lei av hverandre siden dere er sammen hele tiden i Mexico? Nei, men jeg skal innrømme at jeg var ganske redd for at det skulle skje. Det er lenge å være på hverandre hele tiden i to måneder, men jeg føler vi har greid oss veldig bra. Jeg tenkte før jeg dro at jeg håpet på at ikke forholdet skulle bli vanskelig, for det er lenge å være med kjæresten sin i to måneder, 24 timer i døgner. Jeg hadde ikke klart å være så mye og så lenge med en annen person enn Aleksander, så jeg er glad det er han jeg er her med så lenge. Det har heldigvis gått superbra!

Hvis du skulle kjøpt et dyr, hvilket ville det vært? HUND! Jeg har så lyst på en hund, men jeg har ikke tid til det. Jeg reiser mye, og jeg vil ikke at andre skulle måtte passe den hele tiden. I tillegg er jeg sjeldent hjemme, og den hunden hadde vært veldig mye alene. Jeg får vente med hund til jeg har et litt roligere liv, og et rolig liv vil jeg ikke ha helt enda. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva skjer når man mister jomfrudommen? Begynner man å blø? Det er forskjellig til person til person, og mange begynner å blø. Jeg begynte ikke å blø, men jeg kjenner mange andre som gjorde det. Det er hvertfall helt normalt å skulle blø under sitt første samleie. 

Hva heter lillesøsteren din? Hun heter Cornelia♡

Hvor og når kysset du og Aleksander for første gang? Vårt første kyss var inne på Paradise Hotel den dagen jeg sjekket inn. Altså 16. januar for ett år siden♡ 

 

 

 

 

HAN VAR UTRO- Hva gjør man?

Hei dere!

I dag kommer den sykeste storytimen vi noen sinne har hatt på Youtubekanalen vår. Vi forteller om da Isabelle møtte en flørt fra USA, og plutselig var det mye som ikke stemte. Mennesker som han gjør meg så sinnsykt irritert, og jeg er glad Isabelle gjorde som hun gjorde. Jeg håper dere liker videoen, og fortell oss gjerne hva dere ville gjort i en lignende situasjon. 

Abonner på kanalen til Isabelle og meg HER

JBGhk4jLJMY

 

Hvorfor legger ikke gutter merke til ting som dette?

Hei dere!

Hvor skal jeg starte? De fleste i et forhold har vel merket at gutter ofte ikke legger merke til ting. Jeg kan spørre Aleks om sminken ser bra ut, og han kan svare ja. Når jeg da ser meg i speilet senere ser jeg helt forferdelig ut, men han synes altså ikke det. Dette er noe jeg lenge har irritert meg over med Aleksander, for han sier at jeg ser bra ut uansett. Det er selvfølgelig søtt av han å alltid skulle mene det, men ærlig talt. Nå skal jeg fortelle dere ordentlig om dette. 

Jeg skulle hjem fra Bergen og han skulle kjøre meg til flyplassen. Vi hadde akkurat sovet et par timer før jeg skulle reise, og jeg hadde sovet med sminken. Jeg spurte han da vi kom frem om sminken ser fin ut, og han svarer selvfølgelig ja. Jeg tenkte ikke mer over det, og vandret gjennom sikkerhetskontrollen. Det var folk som spurte om bilder, og jeg sa så klart ja. Etter litt måtte jeg tisse, og jeg gikk på do. Da jeg skulle vaske hendene mine så jeg ansiktet mitt, og jeg fikk sjokk. Jeg hadde eyeliner under øynene, flekker i hele ansiktet og null sminke igjen på det ene kinnet. Og dette mente Aleks så bra ut? Jeg fikk panikk, og jeg skulle jo faktisk en hel flytur hjem og se masse mennesker. Jeg sendte en melding til Aleks med en gang, og jeg lurte virkelig på hva han mente var fint med ansiktet mitt akkurat da. Jeg så virkelig ikke ut. Jeg måtte jo bare sette meg på flyet og late som ingenting, selvom det så ut som at jeg hadde vært på fylla i en uke i strekk. Herregud, da var jeg faktisk ganske flau! 

MEN i går igjen skjedde det, og det merket jeg ikke før akkurat nå. Jeg satt og så gjennom bildene vi tok i går, og jeg fikk nå også sjokk da jeg så noen av bildene. HVORDAN KAN MAN IKKE SI I FRA OM DETTE? Jeg hadde på meg en shorts, og den shortsen var tydeligvis veldig gjennomsiktig. Man så hele rumpa mi, og det så absolutt ikke bra ut. Jeg gikk tur bortover stranden, forbi mange mennesker, med hele rumpa synlig. Jeg slenger med et par bilder, slik at dere skjønner hvor ille det var. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Hvordan kan han ta disse bildene av meg, og ikke fortelle meg at man ser trusa mi og hele rumpa? Bildene ble heldigvis skurrete, haha!

Hadde Aleksander gått med hele rumpa bar hadde jeg selvfølgelig sagt i fra til han, men det virker som at gutter mangler den egenskapen. Haha! Nå ler jeg jo bare av det, men hallo. Han kunne spart meg fra å ha gått rundt som dette? Jeg tipper jeg ikke er den eneste jenta i et forhold som kanskje irriterer seg over dette. Jeg skal nå slutte å spørre Aleksander om ting, og heller ta hundre runder i speilet. Gutter altså… Haha!