LANSERINGSEVENT

ANNONSE MOCKBERG

Hei dere! 

Da er endelig klokken min til salgs. Eller det har den vært noen dager, og jeg synes det er så kult. På søndagen hadde jeg et lanseringsevent, og jeg fikk invitere alle vennene mine + en del andre influencere. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg koste meg så mye, og hele dagen var virkelig perfekt. Lokalet var så fint pyntet, det var god mat, masse bra mennesker og kul musikk. Jeg ville at denne lanseringen skulle være en fest, og det var akkurat det det ble. Jeg hadde det så sykt gøy, og jeg ville aldri at den dagen skulle ta slutt. Jeg vil oppleve alt igjen, haha! Jeg kunne ikke ønsket meg et bedre event, og jeg skulle gjerne gjort det om og om igjen. Fy fader som jeg koste meg! 

  Processed with VSCO with s2 preset{Processed with VSCO with s2 preset{{ Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset{

Tusen, tusen takk til alle som kom på eventet. Dere gjorde virkelig dagen helt perfekt, og jeg hadde aldri sett for meg at dagen skulle bli så vellykket. Ikke bare lanserte jeg drømmeklokken min, men jeg fikk også feire det med verdens beste gjeng. Jeg håper dere som kom koste dere like mye som meg! Jeg må også si tusen takk til de som fikset i stand alt dette. Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle bli så gjennomført og fint. Jeg ble så overrasket da jeg kom inn og fikk se hvor fint det var fikset. Dere gjorde det ENDA bedre enn hva jeg noen gang kunne sett for meg♡

Klokken er nå ute til salgs, og dere finner den i alle Bjørklundbutikker. Dere finner den også på nett HER♡ Klokken er en limited edition, noe som vil si at det kun er laget noen av den. Hver av butikkene har fått inn noen hver, så det gjelder å være rask om man vil skaffe seg en. I løpet av morgendagen kommer det også ut en konkurranse på min instagram, der man kan vinne denne klokken. Jeg håper dere liker den, for jeg ELSKER DEN! Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å designe denne klokken, og jeg gleder meg til å gå med den på armen hver eneste dag. Det håper jeg også noen av dere gjør! 

MIN EGEN KLOKKE

ANNONSE- MOCKBERG

Hei mine kjære lesere♡

Endelig kan jeg fortelle om en ting jeg har jobbet med i et halvt år nå. JEG SKAL GI UT MIN EGEN KLOKKE!! Herregud, dette er så kult. Jeg har fått lov til å gjøre et samarbeid med det svenske merket MOCKBERG, og jeg har fått lov til å designe min drømmeklokke. Jeg har brukt klokken en god stund nå, og jeg har fått så mange komplimenter for den. Den er så fin, klassisk og passer til absolutt alt. Ikke minst er den også veldig meg, noe jeg var opptatt av da jeg skulle designe den. 

Som sagt er klokken veldig klassisk, og den passer til alle anledninger. Om det er fest eller hverdags. Jeg bruker min hele tiden, og jeg elsker den. Designet er enkelt, men samtidig skikkelig kult. Jeg valgte svart croco skinn på reimen, og selvfølgelig gulldetaljer. Mine favorittfarger♡ 

Klokken i seg selv er utrolig behagelig å ha på håndleddet. Den er laget slik at den ligger perfekt på håndleddet, og i tillegg merker man så vidt at den er på. Jeg glemmer ofte at jeg har den på, rett og slett fordi den sitter så behagelig på. Detaljene på sidene gjør hele klokken i seg selv. Jeg synes det ser så elegant og stilig ut. Ah, tenk at jeg nå kan ha på min egen drømmeklokke hver eneste dag. Jeg er så fornøyd!

Dette samarbeidet skjedde også veldig spontant. Jeg var egentlig i et møte for noe helt annet, og plutselig kom en mann inn. Han var en av de som drev dette merket, og etter noen minutter var det bestemt at jeg skulle få designe en klokke. Da de viste meg sine andre klokker falt jeg helt for de, og jeg begynte å bruke en annen modell de har med en gang. Den brukte jeg helt frem til jeg fikk min egen klokke i hendene. Jeg har vært i Stockholm på møter, vi har planlagt design, designet på boksen den skal komme i (som forresten blir SÅÅ fint!!), vi har planlagt lanseringsfest som er til helgen, og masse annet. Dette har vært en så morsom ting å jobbe med, og jeg elsker å kunne være litt kreativ. Jeg har også alltid drømt om å kunne lage egne ting, så det at jeg fikk denne muligheten er jeg veldig takknemlig for. 

Klokken vil bli solgt i Bjørklundbutikker i hele landet, og også på Mockberg sine hjemmesider. Jeg kommer tilbake til pris og når den lanseres senere. Shit, jeg håper dere liker den forresten. Jeg ville designe den slik at mange kan få bruk for den, og at det blir en klokke som passer mange. Hva synes dere? Og kanskje jeg kan kjøre en GIVEAWAY på den etterhvert? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet♡

ETTER DANSEN

Hey!

Nå er det ikke lenge igjen til Skal Vi Danse er over, og jeg gruer meg skikkelig til det tar slutt. Hva brukte jeg egentlig dagene mine på før dette? Jeg husker ikke, og det skremmer meg litt. Kommer jeg til å kjede meg veldig når dette er over? Shit, jeg håper ikke det. Nå er det hvertfall kun fire uker igjen, og tiden har gått så fort. Jeg tipper tiden fremover går like fort, og før jeg vet ordet av det er danseeventyret over. Jeg gruer meg til den dagen kommer. Å våkne opp en søndag og ikke skulle trene, eller ikke dra på parkettprøve på torsdagene. Det kommer til å bli så rart, og spesielt det at Fredric stikker til Sverige igjen. Jeg er jo med han hver eneste dag, så det kommer til å bli veldig rart når jeg plutselig ikke får sett han. 

Selvom jeg aldri vil at dette skal ta slutt, så skal jeg innrømme at det er noen ting jeg gleder meg veldig til også. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om hva jeg vil gjøre når Skal Vi Danse er over. Jeg håper selvfølgelig at jeg får være med så lenge som mulig, for dette er så gøy!! 

VÆRE MED VENNENE MINE

Er det noe jeg savner veldig, så er det å være med vennene mine. Noen av de har jeg ikke sett på flere måneder, og det synes jeg er ganske kjipt. Heldigvis snakker jeg med de over sosiale medier, men jeg savner selvfølgelig å henge med dem. Heldigvis har de forståelse for at denne perioden er hektisk for meg, og de vil jo at jeg skal bli så flink som mulig. Når jeg er ferdig med Skal Vi Danse skal jeg bruke masse tid med dem, og vi skal finne på mye kult. 

Processed with VSCO with s2 preset

FÅ BLOGGEN OPP IGJEN

Dette er kanskje noe av det jeg gleder meg mest til. Jeg savner skikkelig å oppdatere dere om livet mitt, og finne på kule ting jeg kan blogge om. Det eneste jeg gjør nå er å trene, spise og sove, og det er kanskje ikke så spennende å lese om? I tillegg orker jeg aldri å sminke meg heller, i og med at jeg kun skal trene. Det blir deilig å komme litt tilbake til sitt vanlige liv, og kun fokusere på mine sosiale medier. 

 Processed with VSCO with s2 preset

REISE

Shit, jeg savner å reise. Jeg gleder meg skikkelig til å ta meg en ferie, og kun slappe av. Jeg har snakket med noen av de som har røket ut, og de sier at man ikke kjenner hvor sliten man faktisk er før man ryker ut. Det er noe jeg helt klart tror på, for uansett hvor sliten man er nå så må man likevel trene. Når man plutselig sitter der en søndag og akkurat har røket ut, DA kjenner man nok hvor sliten man egentlig er. Så fort Skal Vi Danse er over SKAL jeg reise. Jeg vet ikke hvor, men et helt rolig sted der jeg kun kan slappe av. 

Processed with VSCO with s2 preset

“JEG HAR INGEN PLANER”

I går snakket jeg med Aleksander på telefonen, og jeg spurte om hva han skulle. Det jeg fikk til svar var “Jeg har ingen planer i dag”. I det han sa det, så kom jeg på at jeg ikke kunne huske sist jeg hadde sagt det. Jeg skal innrømme at det blir litt deilig å ha det sånn, rett og slett å ha ingen planer. At man bare kan ligge i senga en hel dag om man ønsker det, eller bare si JA om en venninne spør om man vil være med på noe. 

FLYTTEPLANER

En ting jeg skal fokusere mer på når dette tar slutt er å finne leilighet. Jeg kommer til å kjøpe en leilighet, men jeg vet ikke om jeg skal bo der selv eller om jeg leier den ut. Jeg skal fortelle dere om planene mine senere, når jeg kanskje vet ting litt mer sikkert. Inn på boligmarkedet skal jeg hvertfall, og jeg skal sette meg ordentlig inn i dette slik at jeg finner en fin leilighet. Jeg titter innom Finn i blant, men jeg har ikke tid til visninger og alt sånt akkurat nå. Det får vi ta etter Skal Vi Danse. 

JUL

Altså, det er snart jul dere. Dette året har gått så fort! Når finalen av Skal Vi Danse er, da er det kun 2 uker til 1. desember. Det er helt merkelig å tenke på, så jeg får ta med jul som et punkt her. Jeg elsker julen, og jeg gleder meg skikkelig til å pynte, høre på julemusikk, være med familien og handle julegaver. Selvom jeg hater vinteren, så er julen kanskje det jeg ser mest frem i mot i løpet av et år. Jeg har allerede begynt å drikke julebrus, så julen kan egentlig bare komme. 

 Processed with VSCO with s2 preset

TA LAPPEN

Okei, dere. Da skal jeg gjøre et nytt forsøk på lappen. Jeg var skikkelig godt i gang i fjor, helt til jeg fikk tilbud om å reise til Mexico igjen. Da valgte jeg heller det, og rett etterpå kom Farmen, og deretter Skal Vi Danse. Det å få lappen ble derfor helt glemt, men jeg skal gjøre et nytt forsøk. Jeg er jo egentlig ganske flink til å kjøre bil (tror jeg), så derfor må jeg bare komme i gang igjen. I løpet av neste år SKAL jeg ha lappen. Jeg har jo bil, så det er jo helt idiotisk at jeg ikke har lappen. 

 Processed with VSCO with s2 preset

UTSEENDE

Dette er kanskje et litt teit punkt, men jeg tar det med likevel. Jeg savner litt det å fikse meg. Jeg har sminket meg selv under 10 ganger i løpet av snart 4 måneder. Jeg har kun gått i treningsklær, satt håret i en hestehale og jeg har aldri fikset meg. Det har liksom ikke vært noe vits, i og med at jeg har bodd på treningssenteret. Jeg gleder meg til det å stelle meg på morgenen, fikse neglene igjen, dra til frisøren og bare føle meg fresh. Jeg føler meg skikkelig fresh på lørdagene, men resten av uken er det ikke så mye glitter og glam. 

Dette er altså noe av det jeg gleder meg til å gjøre etter dansen er over. Jeg håper selvfølgelig at jeg får være med til slutten, for disse punktene over kan vente litt til. Jeg vil lære mer dans, og jeg vil bli enda flinkere. Jeg vil være i dansebobla litt til, og jeg vil henge med de andre. Jeg blir skikkelig lei meg av å tenke på at dette kan ta slutt når som helst, og ikke minst at alt er over om fire uker. Ah, kan vi ikke bare spole tiden tilbake slik at jeg kan oppleve alt på nytt? Jeg må passe på å nyte tiden fremover, for på søndag kan plutselig alt være slutt. Jeg kan faktisk ikke tenke på det, for jeg blir helt seriøst lei meg. Haha, jeg hadde aldri trodd dans skulle bety så mye for meg.. 

TOPP 5!!!

Bildene er tatt av flinkeste Cato Ingebrigtsen.

Hei dere!

Jeg føler meg MYE bedre nå, noe jeg er skikkelig glad for. Omgangssyken er så forferdelig, og man har jo virkelig null kontroll selv. Jeg har stresset over situasjoner som kan oppstå, og da spesielt på parketten. Heldigvis gikk det bra, og jeg klarte å gjennomføre dansen!! Jeg tror ikke dere skjønner hvor glad jeg var da dansen var ferdig, og jeg forstod at det hadde gått fint. Jeg hadde vært så stressa hele dagen, og prøvene vi hadde tidligere på dagen hadde ikke gått sånn alt for bra. Så det at dansen gikk bra da det gjaldt kan jeg ikke helt forstå selv, men herregud så deilig det var. I tillegg slapp jeg duell, og får være med en uke til. TUSEN TAKK, dere♡ Det betyr så mye for meg, og jeg er så takknemlig for at dere heier og skriver så mange fine kommentarer til meg. Og til dere som stemmer, dere er best! Jeg er søren meg topp 5 nå, altså hvor sykt er ikke det? Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt da jeg takket ja til dette her. Jeg er så glad, og så klar for enda en ny uke. Nå har vi begynt å øve til halloweensendingen, og dette har jeg gledet meg skikkelig til. Vi har et SÅ kult tema, og jeg har faktisk kledd meg ut som dette før. Jeg spurte på Instagram (Martinelunde) om noen klarte å gjette, og det var faktisk veldig få som hadde rett. Så dere kan jo prøve å gjette dere, haha! 

Gruppedansen er forresten noe av det kuleste jeg har gjort. Det å stå på parketten med disse fine jentene var så himla gøy, og jeg skulle ønske vi kunne gjort det hver uke. 

Det var også så koselig å lage en dans til bestemor og bestefar. Bestemor og bestefar betyr så mye for meg, og det at jeg fikk hyllet de med en dans er jeg så glad for♡

Nå skal jeg straks opp på kostymeprøve, og så er det klart for mange timer med trening. Vi trener ekstremt mye om dagen, og det eneste livet jeg har er danselivet. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hang med vennene mine. Heldigvis har de forståelse for at jeg ikke har så mye tid nå, og at jeg må bruke all tiden min på dans. Dette får jeg bare oppleve en gang i livet mitt, mens vennene mine kan jeg henge masse med når dette tar slutt. Uff, jeg blir lei meg av å tenke på at det kun er fire sendinger igjen. Hvor sykt er ikke det? Det er veldig trist å tenke på.. 

Typisk..

Hei dere!

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere igjen, og grunnen er jo all treningen om dagen. Jeg har aldri trent så mye som jeg har gjort de siste ukene! Jeg merker nå at det blir mer og mer trening for hver uke, og selvom det er slitsomt er det også så gøy. Jeg synes det er så trist at dette eventyret snart er over, og jeg vet helt ærlig ikke hvordan det kommer til å bli. Hva gjorde jeg før all treningen og dansingen? Jeg husker faktisk ikke, haha!

Ellers har jeg hatt skikkelig dårlig flaks. Jeg fikk omgangssyken i natt, og har kastet opp hele dagen. Fyfader så kjipt, i og med at det er sending imorgen. Jeg har stresset så mye med det, for jeg har gått glipp av trening i dag. Imorgen skal vi ha gruppedans og en egen dans. Så det passet seg ikke å bli syk nå. Jeg fikk ikke vært med på gruppetreningen, og jeg har gått glipp av mange timer med vår egen dans. Nå skal jeg likevel komme meg en tur bort på trening, sånn at jeg får gått gjennom dansen noen ganger. Formen er jo ikke bra nå, men jeg må trene. Dansen vi har imorgen er kjempevanskelig, og den går så fort. Jeg føler meg ikke trygg på den i det hele tatt, så jeg er egentlig ganske lei meg for at jeg ikke har fått trent hele dagen i dag. Jaja, jeg må sette helsa først, og jeg er bare veldig glad for at det kom i dag, og ikke imorgen.

Nå skal jeg trene, og så skal jeg rett hjem å slappe av. Det er ikke aktuelt for meg å være for dårlig til gjennomføre dansen imorgen, så jeg får ta det helt rolig frem til da. Jeg har også kjøpt meg munnbind slik at jeg ikke skal smitte noen andre. Herregud, som jeg ser ut nå..

Dette håper jeg ikke skjer igjen..

Dette blir ikke skrevet for å henge ut TV2, men jeg vil gjerne forsvare dansepartneren min mot en artikkel som har ligget ute. Fredric har fått en unnskylding av TV2, og saken har blitt gjort om på. Likevel er jeg redd folk ikke trykker seg inn på den artikkelen igjen, og derfor vil jeg gi en forklaring til dere. Jeg har absolutt ingenting i mot TV2♡♡

Hei dere!

I dag våknet jeg opp til noe jeg ikke hadde sett for meg, men som jeg har fryktet. Nemlig at et intervju har blitt endret på, og at vi sitter igjen med null kontroll. I dag tidlig fikk jeg en melding der det sto: Jeg digger at du står i mot det å spille på sex i Skal Vi Danse. Jeg forstod ingenting, for dette kan jeg ikke ha husket å ha sagt. Vel, jeg vil jo ikke spille på sex i Skal Vi Danse, men det er en mening jeg har holdt for meg selv. Jeg begynte fort å lete etter hvor dette kom fra, og til slutt kom jeg på et intervju Fredric og jeg gjorde for noen dager siden. TV2 ville ha et intervju med meg for å høre hvordan det gikk etter duellen forrige lørdag, og ikke minst det at Aleksander nå er ute av konkurransen. Jeg klikket meg fort inn på hjemmesiden til TV2, og da så jeg dette: 

Jeg fikk sjokk da jeg så dette, og aller mest på grunn av hva det sto om Fredric. At Fredric fortviler over at jeg ikke vil spille på sex. At det virker som at Fredric prøver å presse meg til å gjøre det, noe som ABSOLUTT ikke stemmer. Fredric har aldri bedt meg om å spille på sex, og han skjønte fort hvor mine grenser var. Jeg synes det er kjempevanskelig å være såpass intim med et annet menneske enn Aleksander, og det har Fredric full forståelse for. Likevel har jeg prøvd å komme ut av komfortsonen min, og det har vært fordi jeg selv har villet det. Ikke fordi Fredric har bedt meg om det. 

Jeg føler at jeg må forsvare Fredric her, for dette synes jeg ikke er greit. Dette virker som en Me Too sak, noe det absolutt ikke er. Jeg har aldri følt meg presset til å opptre på en sexy måte på dansegulvet av Fredric, og han har heller aldri laget noen spesielt “spille på sex” koreografier. Hvertfall ikke med meg. Jeg skjønner ikke hvor dette kommer fra heller, for vi har aldri snakket om det der i et intervju. Vi skulle gjøre et intervju om hvordan det var å miste Aleksander i konkurransen, men det ble heller en sak der hvor Fredric ble satt i et veldig dårlig lys. Det vi derimot snakket om var at jeg synes det er vanskelig å få frem de forskjellige ansiktsuttrykkene på dansegulvet, men det er vel noe alle har fått med seg nå. Jeg jobber med å få det til, for jeg vil jo det selv. Jeg vil få til masse uttrykk, men i denne saken virket det mest som at jeg hadde bestemt meg for at det skulle jeg ikke gjøre. Jeg synes det er flaut prøve å skulle være sexy, men det er noe jeg må jobbe med. Jeg synes det er kjempevanskelig å gjøre det på kommando, men som alle andre i denne konkurransen så har man ting man synes er vanskelig. Jeg synes det er utrolig kjipt at det blir tatt med ting vi ikke har sagt, og spesielt når det går utover et annet menneske. Fredric har vært veldig stresset i dag, noe jeg forstår. 

Nå har forresten TV2 kommet med en unnskylding til Fredric, noe vi begge setter stor pris på. Likevel vil jeg skrive dette her, sånn at folk får med seg at Fredric ikke er en gris. Det var blant annet et kommentarfelt på Facebook der utrolig mange synes dette var en dårlig oppførsel av Fredric, og at det er sykt at han ikke tar nei for et nei. Det sto veldig mye om denne saken, og jeg kjente meg ikke igjen i noen av kommentarene. Jeg skal love dere at om Fredric hadde presset meg til noe, så hadde jeg sagt i fra til produksjonen i Skal Vi Danse med en gang. Jeg hadde aldri latt det gå så lang tid, for om noe er feil så nøler jeg ikke med å si i fra. 

Jeg håper at folk ser dette, slik at Fredric ikke får et sånt rykte på seg. Jeg synes det er utrolig trist, og jeg vil ikke at han skal føle at han har gjort noe galt. For det har han jo ikke. Fredric er en fantastisk danser, og han ville aldri bedt meg om å gjøre noe jeg ikke vil. Jeg vil ikke spille på sex, det har journalisten helt rett i selvom jeg ikke har nevnt det. Likevel har aldri Fredric sagt at han vil det. Ikke til meg, ikke til journalisten og ingen av dansene til nå har fått meg til å føle at jeg spiller på sex. Han er heller ikke fortvilt over at jeg ikke vil det. Man kan gjøre så sykt mye annet kult innen dans, uten å spille på sex! Jeg håper aldri jeg havner i en situasjon som dette igjen, der et intervju blir vridd og vendt på. Det er så ubehagelig.. 

Tusen takk til TV2 som nå har gitt han en unnskylding♡ Det setter vi begge to stor pris på! Om dere vil lese artikkelen nå, så finner dere den HER

 

NY VLOGG- PHOTOSHOOT, KYSSETEST OG DANSING

ANNONSE- EOS

Hei dere!

Da har jeg endelig fått lagt ut en ny video på youtube igjen. Denne gangen får dere være med meg på en photoshoot for noe veldig spennende som snart blir lansert. Dere får også være med på en kyssetest og selvfølgelig på dansetrening. Jeg håper dere liker vloggen, og denne uken lover jeg at det kommer ut fler videoer. Det har vært alt for lite innhold i det siste, og mye av grunnen til det er at redigeringen tar tid. Nå derimot skal Aleksander hjelpe meg med det, og det er jeg så glad for. Gjerne fortell meg hva slags videoer dere ønsker♡

Om dere vil abonnere på kanalen min, og være de første til å se mine nye videoer- så finner dere direktelink HER

Wg64p_hAbq4
TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN!

 

En følelsesladet kveld

Hei mine kjære lesere♡

Hva synes dere om gårsdagen? Jeg synes selv det gikk kjempebra, helt til duellene startet. Det morsomme er at jeg hadde en følelse hele dagen på at Aleksander og jeg skulle ut i duell. Jeg sa det til flere også tidligere på dagen, at jeg hadde en følelse på det. Da Aleksander og jeg takket ja til Skal Vi Danse visste jeg at vi en eller annen gang kom til og møtes i duell. Jeg var forberedt på det, men da det først skjedde ble jeg veldig lei meg. Det å konkurrere om en plass videre mot siden egen kjæreste var ikke en kul følelse. Jeg synes Aleks fortjente så sykt å få lov til å være med videre, rett og slett fordi jeg vet hvor hardt han jobber og hvor mye han vil dette. Jeg ville selvfølgelig være med videre selv også, men det å være i en duell mot hverandre sånn var en jævlig følelse. Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake, selvom jeg prøvde. Jeg vet at dette er en konkurranse, og jeg vet at folk ryker. Jeg skulle bare ønske at vi hadde røket ut mot noen andre, istedet for sånn som situasjonen var i går. Vi er så inne i den danseboblen nå, så det å skulle stå der mot sin egen kjæreste føltes mye verre ut enn hva jeg hadde sett for meg for to måneder siden.

Bilder fra TV2.

Selvfølgelig er det kjipt at vi ikke får fortsette dette sammen, men jeg er SÅ glad og takknemlig for at jeg får være med videre. Det å stå i en duell er så fælt, og jeg håper jeg slipper det så lenge som mulig. Jeg er hvertfall utrolig glad for en uke til med dansen, og jeg får bare jobbe hardere nå. Det å være i bunnen er så kjipt, så derfor skal jeg bare jobbe hardere for å bli enda flinkere.

Tusen takk for alle stemmer i går, og takk til alle dere som heier på meg. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk en ny sjanse, selvom det kanskje ikke virket sånn i går. Jeg var ekstremt glad for å komme videre, men samtidig var jeg lei meg på Aleksander sine vegne. Jeg visste rett og slett ikke hvordan jeg skulle reagere, og det tror jeg mange hadde slitt med i en sånn situasjon. Dansebobla er ekstrem, og det er sykt hvordan alt forsterkes. Jeg har jo slitt med å vise følelser i de forrige dansene, men ingen kan si noe på at jeg ikke viste følelser i dansen under duellen. Haha! Jeg har faktisk ikke sett det klippet selv, og jeg vet ikke om jeg tør det. Jeg skjønner at mange tenker at jeg overreagerte, for det er jo en konkurranse. Likevel unner jeg ingen å stå i en sånn duell mot den personen som betyr mest for deg.

Nå skal jeg trene, og denne uken blir det show. Jeg skal gjøre noe jeg ikke har gjort på en god stund, men som jeg faktisk var veldig flink til før. Noen som klarer å gjette?