13 timers arbeidsdag

Heeei!

Nå er jeg akkurat ferdig med en 13 timers lang arbeidsdag. Jepp, dere leste riktig. Så ja, jeg har testet å ha en 8 timers jobb som mange påpeker at bloggere burde skaffe seg. Hehe! Jeg er i gang med noe veldig morsomt nå, og det er også derfor jeg ikke har oppdatert dere på noen dager. Jeg har villet legge alt fokuset mitt på akkurat dette, så derfor ville jeg heller oppdatere dere når jeg nå har tid.

Dette prosjektet vil ta all tiden min ut august, men jeg skal ærlig innrømme å si at jeg ELSKER det jeg holder på med nå. Det er så gøy, jeg utfordrer meg selv skikkelig og jeg gjør ting jeg aldri har gjort før.

Nå skal jeg hjem å sove, for nå er jeg ganske så trøtt. Imorgen er det opp tidlig igjen, for da skal jeg ha en photoshoot med Mockberg. Jeg gleder meg skikkelig, og ikke minst til det å fortelle dere om det. Det hadde vært digg med en fridag imorgen, men når jeg er opptatt så mye for tiden så må jeg presse inn annen jobb på fridagene.

Er det noen som klarer å tenke seg til hva jeg holder på med nå? Hihi, dere får vite det om cirka en uke!

PHOTOSHOOT

Hei fininger!

Nå har jeg akkurat gjort meg ferdig med en del jobb. Jeg dro klokken 08.00 i dag på en photoshoot, deretter spiste jeg med Aleksander, og så var det rett til kontoret mitt for å jobbe mer. Jeg er fortsatt ikke ferdig for dagen, men det begynner å nærme seg. Jeg må få unna en del greier nå, for tiden frem over har jeg ganske liten tid.

Shooten i dag var forresten så gøy! Flinkeste Dajana sto for sminken, og jeg ble så fornøyd. Jeg tror jeg aldri før har fått så mange komplimenter på DM, og det setter jeg så stor pris på. Hva vi tok bilder til er fortsatt hemmelig, men jeg skal love dere at resultatet ble dødsbra!

Nå skal jeg svare på mail, blogge klart innlegg til imorgen og øve litt på noe jeg skal om noen dager. Jeg er egentlig så trøtt, men dette må gjøres.

Hva synes dere forresten om dagens sminke? JEG ELSKER DEN!!

Min mening om Aleks sin nye serie

Heeey!

Jeg føler jeg starter alle blogginnlegg med å si at jeg startet dagen i et møte, og det gjorde jeg i dag også. Vi begynner virkelig å nærme oss noe stort som skjer i livet mitt akkurat nå, så tiden går til det. Imorgen tidlig skal jeg på en shoot, og deretter skal jeg jobbe mer med dette her. Jeg tror ikke dere er klare for hva som skjer, og det irriterer meg litt at jeg ikke kan si det enda. Jeg tror dette er noe av det største jeg gjør, og jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje. Herregud!!

Jeg tenkte faktisk også å ta opp en greie, nemlig dette med serien til Aleks og Henrik. Jeg hadde egentlig ikke planer om å snakke noe særlig om den, i og med at jeg ikke trodde det var noe jeg skulle få så mye spørsmål om. Aleksander og Henrik har jo laget en serie på Viafree, og der får man følge deres sommer. De har lagt ut en del episoder nå, og jeg synes de er skikkelig morsomme. Jeg skal innrømme at første episode satt meg litt ut, for jeg var ikke helt forberedt. Jeg visste at de hadde støpt tissen sin, men jeg visste ikke at de skulle vise så mye. Haha!

Likevel fikk jeg en kommentar her om dagen, og den gjorde meg nesten litt stresset. Jeg hadde ikke sett alle episodene da, og plutselig tikket denne inn her på bloggen. “Hei. Vi er en venninnegjeng som kjedet oss, og plutselig kom over “henrik og aleks”Hva syntes du om det? Er tydelig at aleks blir tent av å se på andre damer som er lettkledd, han setter seg i alle situasjoner hvor det er mulig:P Ganske tydelig. Men fint å ha en kompis å skylde på. usikker på om han hadde tatt det like greit, om du hadde gjort tilsvarende. Hører jo det oser dårlig samvittighet til tider”

Jeg kjappet meg gjennom episodene jeg ikke hadde sett, og skjønte ingenting etterpå. Jeg kan ikke skjønne hvor folk mener at han blir tent av å se på andre damer. Om dere sikter til episoden med Karoline, så var det faktisk jeg som foreslo henne. Jeg synes Karoline er en så kul dame, dritpen, hun tør å by på seg selv og hun er så morsom. Jeg tenkte at hun ville passe perfekt til denne episoden, noe hun også gjorde. Og at hun lå i bikini og Aleksander var til stedet er det siste jeg tenker over. Jeg kan ikke nekte Aleksander å være et sted hvor jenter har på bikini, og det var ikke unaturlig at hun kledde av seg litt når de lå på et gress og solte seg. Ikke så det ut som at Aleksander ble særlig tent heller, spør dere meg.

Selvom Aleksander og jeg er kjærester, så blir ikke jeg stresset av at han skal se en jente i bikini. Nå vet ikke jeg alderen på dere som skrev den kommentaren, men for meg er det det siste jeg bryr meg om at han skal se noen i bikini. Jeg synes selv at Aleksander respekterer meg veldig i denne serien. Han har også spurt meg på forhånd om ting er greit. Aleks og jeg snakker sammen, og han ville aldri gjort noe som hadde såret meg i denne serien. Jeg mener, dette blir lagt ut så alle kan se, og jeg hadde jo fått høre det om han hadde gjort noe skikkelig galt.

For dere som ikke aner hva jeg snakker om nå, så sjekk ut serien til Aleks og Henrik. Jeg synes den er veldig morsom, selvom det er mye snakk om samleie og kjønnsorgan. Haha.. De er gutter, og Henrik er singel. Det blir åpenbart griseprat når to gutter som dette lar et kamera følge seg såpass mye. Jeg synes gutta har gjort en veldig bra jobb, og jeg synes det er kult at serien deres går så bra.

Om dere vil sjekke det ut kan dere trykke HER!

Årets skal vi danse cast

Hei dere!

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle fine tilbakemeldinger etter bloggerne i går! Jeg synes det er så koselig at folk liker å se på oss, og at dere synes det er gøy♡

I dag startet jeg dagen på en kostymeprøve(?). Jeg vet ikke om det kalles det egentlig, men jeg prøvde hvert fall en haug av klær. Augustmåned skal gå til noe veldig spennende, så derfor måtte jeg ha en del plagg på plass. Dette tok en god stund, men heldigvis fikk vi satt sammen mange fine outfits. Jeg gleder meg!

Ellers kom jo casten til skal vi danse ut i dag. Jeg skal innrømme at jeg visste om ganske mange som skulle, men jeg synes casten er så kul. Jeg gleder meg skikkelig til å følge med i år, og jeg håper jeg får dratt og sett på noen sendinger. Det er så sykt at det er ett år siden det startet for Aleksander og meg, for det føles seriøst ut som noen måneder siden.

Her om dagen skulle vi besøke Fredric som jeg danset med i fjor på Frogner House, og vi bodde jo også der i fjor. Det var helt rart å gå inn der, lukta og alt dro meg rett tilbake i tid. Skal vi danse er noe av det kuleste jeg noen sinne har gjort, og jeg savner det skikkelig. Jeg håper årets cast nyter denne tiden, for herregud så fort den går.

Og hvem jeg heier på? Fredric og Bahare♡ Heia, heia!!

Bloggerne er tilbake!

Heei, og god morgen!

Jeg våknet tidlig i dag med en skikkelig migrene, noe som var helt forferdelig. Jeg hater virkelig migrene, og det gjør meg så dårlig. Jeg måtte derfor avlyse et radiointervju, noe jeg synes var skikkelig kjipt. Jeg hater å avlyse ting, og gjør det aldri. Jeg tror faktisk det var første gang jeg avlyste noe sånt i dag, og det føles kjipt. Samtidig hadde jeg ikke klart å sitte der, for jeg blir DÅRLIG når jeg får migrene. Jeg må ligge i et mørkt rom og det hender også at jeg kaster opp.

Hvert fall, jeg fikk tatt en migrenepille, sovet litt til og nå føles det mye bedre. Jeg er så glad for det, for jeg har et møte til nå som jeg ikke ville avlyse. Jeg skal derfor fikse meg litt, og komme meg ut.

Ellers, BLOGGERNE ER TILBAKE I DAG! Endelig får dere se en ny sesong, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg har sett noen episoder allerede, og jeg tror det blir veldig bra. En veldig koselig sesong, og i tillegg får dere bli kjent med to nye fjes. Enten kan dere allerede se den nye episoden på Sumo nå, eller så går det på TV2 livsstil klokken 21.30 i kveld. Noen som gleder seg?

UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker- NELLY

Halloo!

Shit, for en uke dette har vært. Jeg føler jeg til tider har løpt litt rundt fra sted til sted, men sånn blir det i blant. Jeg tenkte derfor å fortelle dere litt om uken som gikk♡ Det er lenge siden jeg har laget et sånt innlegg, og jeg liker godt å lese de selv. Derfor måtte jeg finne litt inspirasjon hos andre bloggere, og denne gangen tok jeg noen av punktene til Ingrid.

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt på være båtturen med pappa. Jeg har så lenge hatt lyst til å være med i båten, og denne uken fikk vi det endelig til. Det var meg, Aleks, Simen, Emilie og pappa. Vi koste oss skikkelig på båttur, og jeg vil gjøre det mer. Vi grilla, bada fra båten, fiska og guttene hang i badering bak båten. Det var så koselig, og vi ble ute på havet i MANGE timer. Så fort jeg kom hjem sovnet jeg med en gang. Jeg var så ferdig, haha! Jeg hadde det hvert fall så gøy den dagen, og jeg håper vi får det til en gang til i sommer.

UKENS OPPTUR

Det må være at jeg endelig har fått fikset kontoret. Nå begynner det å bli skikkelig fint her, men det er fortsatt noen ting som mangler. Jeg trenger en stor plante, mer pynt og bilder til veggene. Jeg satt på kontoret i mange timer både fredag og i går. Jeg trives skikkelig allerede, og jeg koser meg veldig der. Det er så digg å ha et sted som kun skal brukes til jobb, og når jeg kommer hjem er jeg ferdig. Jeg trenger mer struktur i hverdagen, så derfor tror jeg dette kontoret blir perfekt for meg. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere!

UKENS NEDTUR

Ukens nedtur er jeg ikke helt sikker på. Kanskje at jeg ikke fikk vært med Sofie? Jeg savner henne skikkelig, og håpte vi skulle få det til denne uken. Jeg satser på at jeg snart ser henne, for jeg har ikke sett henne på dødslenge nå. Jeg synes det er så kjipt at de har flyttet til Trondheim, for nå kan jeg liksom ikke bare dra innom når jeg er i byen.

UKENS CRAVINGS

Tomater. Altså, herregud.. Jeg har hatt tidenes cravings på tomater i det siste, og jeg spiser alt for mye av det. Jeg spiser de små cherrytomatene, og jeg dytter i meg en haug. Jeg klarer ikke å stoppe, for det er alt for godt. Skikkelig merkelig i og med at jeg ikke likte det for noen måneder siden.

UKENS TANKE

Jeg har faktisk tenkt veldig mye på det med fremtiden i det siste. Hva skjer om jeg en dag ikke kan leve av det jeg gjør nå? Samtidig føler jeg at det har gitt meg så mye erfaring, innenfor tv, skriving, drive for seg selv og mye annet. Jeg tror ikke det ville vært noe problem å finne seg en annen jobb, men tanken stresser meg litt. Jeg har så mange planer fremover, så jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg er stresset over dette. Jeg tar ett år av gangen, og så får vi se hvordan det går.

UKENS ØNSKELISTE

Kjole HER – Skjørt HER – Jakke HER

Nelly har som vanlig masse fint inne, så jeg fant selvfølgelig noe der jeg gjerne vil klikke hjem. Den jakka, altså omg jeg elsker den! Den skal kjøpes med en gang. Dere finner hele utvalget til Nelly HER.

Håper alle har hatt en superfin uke! Jeg er klar for en ny uke med masse møter og jobb, og jeg gleder meg skikkelig♡

 

UKENS SPØRSMÅL 77

Hey!

Det er en evighet siden jeg sist hadde ukens spørsmål, så i dag tenker jeg å svare på ekstra mange spørsmål. Jeg spør alltid på instagram etter spørsmål (Martinelunde), men jeg skal også bli flinkere til å svare i kommentarfeltet. Så om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre i vei♡

Når flytter du inn i den nye leiligheten? 

Det skjer faktisk ikke før om ett år. Så kjipt, men jeg håper tiden går fort. Jeg kjøpte jo nybygg, og på prospekt. Noe som vil si at leiligheten ikke er klar enda. De har begynt litt der borte nå, men det er fortsatt ikke noe som helst som er bygd opp. Jeg tipper de starter snart, og jeg gleder meg til å se hele prosessen. Og jeg er så gira på å flytte inn der. Det kommer til å bli så fint, stor plass og akkurat sånn jeg vil ha det.

Hvor mye kostet leiligheten din?

Den kostet nærmere 6 millioner. Dritdyrt, men samtidig er jeg veldig glad for at jeg bruker pengene mine smart. Denne leiligheten øker mest sannsynlig i verdi, så jeg tror ikke jeg vil tape noe på det. Å kjøpe leilighet i Oslo er jo kjempedyrt, og da jeg ville ha litt størrelse på min ble det dyrt.

Har du og Aleks planer om å flytte sammen?

Nei, vi har ingen planer om det nå. Selvfølgelig vet vi at vi en gang skal flytte sammen, men vi har ikke planlagt når. Begge har kjøpt hver sin leilighet nå, og vi kommer til å fortsette sånn som vi har gjort de siste årene. Han er litt i Oslo, så drar han hjem til Bergen. Jeg blir i Oslo, og reiser til Bergen så fort jeg har mulighet. Det funker veldig bra for oss nå, men jeg vil jo helt klart bo med han en gang i fremtiden.

Hvor ligger kontoret ditt?

Det kommer jeg til å holde hemmelig, rett og slett fordi her skal jeg jobbe i fred. Jeg vil helst ikke at folk skal oppsøke meg hjemme eller på kontoret, så derfor forblir det hemmelig.

 

Når planlegger du å få barn?

Jeg har ingenting planlagt når det kommer til barn, annet at jeg veldig gjerne vil ha det i fremtiden. Det passer seg ikke med et barn nå, men kanskje om 5 år. Jeg vil ikke stresse med å få barn, så det får komme når vi føler oss klar.

 

Hva skjer mellom deg og Isabelle? 

Vi henger sammen i blant vi. Jeg var med henne for noen dager siden, og det var veldig koselig. Selvom vi ikke henger sammen like mye som før, så er vi fortsatt venner.

 

Hvorfor skal du ikke på Ariana Grande konserten likevel?

Jeg skal på konserten, men vi kjøpe noen andre billetter. Vi hadde golden circle, men nå har vi heller kjøpt PITbilletter. Jeg var på Arianakonserten i LA, og hun er helt magisk live. Derfor gleder jeg meg skikkelig til konserten hennes her i Norge også!

 

Når kommer 4 stjerners middag på TV?

Jeg tror det kommer på nyåret. Jeg vet faktisk ikke helt når, men mener at det var i januar eller februar. Dere burde glede dere for å si det sånn, haha!

Hva gjør du med pengene du tjener?

Jeg sparer, sparer og kjøper mat. Hehe, så og si det eneste jeg bruker penger på er mat. Ellers sparer jeg, noe jeg vil si jeg er ganske god til. Jeg prøver hele tiden å bli flinkere til å ikke spise så mye ute, for mye penger går til det.

 

Savner du noen gang å være singel?

Nei, heldigvis ikke. Jeg elsker å være i et forhold, og har det ekstremt bra med Aleksander. Jeg trodde ikke jeg skulle være en forholdsjente, for jeg elsket virkelig singellivet før. Nå derimot vil jeg aldri være singel igjen. Bare tanken på det å skulle date gir meg panikk. Haha!

Har du noen spennende planer fremover?

Omg, JA! Jeg har flere store ting som skjer fremover. Innenfor TV, designerjobb og et stort prosjekt jeg holder på med sammen med noen andre. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere, for flere av mine drømmer går i oppfyllelse nå i høst.

 

Har du dager der du føler deg stygg? Og har du noen tips til disse dagene?

Det tipper jeg de fleste har, men heldigvis har jeg ikke de dagene så ofte. Om jeg har noe som skjer den dagen fikser jeg meg skikkelig, og om ikke ligger jeg i sengen med serier hele dagen. Ikke spør meg om tips med andre ord, haha..

 

Kommer du til å fortelle det på sosiale medier om du blir gravid? 

Jeg tror faktisk jeg hadde holdt det hemmelig. Jeg hadde prøvd å holde det hemmelig så lenge som mulig, til og med da ungen hadde blitt født. For all del, kanskje jeg har et barn nå? Hehe, neida. Samtidig vil jeg ta fine gravidbilder å poste, så jeg er litt splitta der. Jeg tror jeg må ta den beslutningen når det en gang skjer.

 

Sneak peek på kontoret

Heey!

Håper alle har hatt en fin fredag♡ Selv startet jeg dagen med et møte, om noe som snart lanseres. Jeg kan komme med et lite hint- jeg lanserte noe med samme merke i fjor. Noen som klarer å gjette?

Ellers har jeg holdt på med kontoret i dag. Vi har fått skrudd opp møbler og satt opp litt pynt. Faktisk så sitter jeg akkurat nå og blogger på mitt nye kontor. Det er fortsatt en del som mangler her, men jeg håper å få det klart innen mandag. Jeg venter på en liten sofa som forhåpentligvis kommer da, så jeg håper det blir bra! Ellers skal jeg ha opp hyller, bilder, speil og mer pynt. Jeg vil fikse det skikkelig fint her, for jeg kommer også til å filme videoer her. Derfor trenger jeg å få til en fin bakgrunn. Når jeg setter i gang med prosjekter som dette, så vil jeg ha det klart så fort som mulig. Jeg håper virkelig at sofaen kommer på mandag, for jeg vil komme skikkelig i gang her. Hvert fall, her har dere en liten sneak peek på hvordan det blir. Det er langt i fra ferdig, men jeg tror det blir veldig bra!

Som dere ser mangler fortsatt mye, men jeg er helt sikker på at det blir skikkelig bra. Det blir så digg å ha et sted å dra til, og ikke minst gjøre unna all jobb der. Jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet♡

EGET KONTOR

Heei!

De siste dagene har flydd, og jeg har vært på båttur, møter og litt med venninner. Dagene fremover blir hektiske og snart kan jeg fortelle dere om noe ganske sykt som skjer fremover. Om jeg er gira? JA! Dagene fremover skal gå til planlegging, møter og øving. Jeg er veldig spent, og gleder meg skikkelig!

Jeg har holdt på med ting frem til nå, og nå skal jeg gjøre noe skikkelig kult. Jeg har funnet ut at jeg trenger et sted jeg kan jobbe. Det å jobbe hjemmefra er vanskelig synes jeg, for jeg blir ofte distrahert med ting. Derfor har jeg nå bestemt meg for å fikse et kontor. Jeg skal reise en tur på IKEA nå, også håper jeg at det kanskje er klart til imorgen. Det blir så digg å ha et eget sted jeg kan sitte å jobbe i fred, og at jeg kan dra hjem å legge jobben fra meg. Det å bo samme sted som man jobber blir et stort surr for meg, så jeg gleder meg. Jeg trenger mer rutiner, og jeg håper at dette med et kontor funker bra. Det ligger heller ikke langt unna der jeg bor, så dette blir bra!

Vil dere ha før og etter bilder? Jeg tror det kommer til å bli veldig fint der!