UKENS SPØRSMÅL 77

Hey!

Det er en evighet siden jeg sist hadde ukens spørsmål, så i dag tenker jeg å svare på ekstra mange spørsmål. Jeg spør alltid på instagram etter spørsmål (Martinelunde), men jeg skal også bli flinkere til å svare i kommentarfeltet. Så om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre i vei♡

Når flytter du inn i den nye leiligheten? 

Det skjer faktisk ikke før om ett år. Så kjipt, men jeg håper tiden går fort. Jeg kjøpte jo nybygg, og på prospekt. Noe som vil si at leiligheten ikke er klar enda. De har begynt litt der borte nå, men det er fortsatt ikke noe som helst som er bygd opp. Jeg tipper de starter snart, og jeg gleder meg til å se hele prosessen. Og jeg er så gira på å flytte inn der. Det kommer til å bli så fint, stor plass og akkurat sånn jeg vil ha det.

Hvor mye kostet leiligheten din?

Den kostet nærmere 6 millioner. Dritdyrt, men samtidig er jeg veldig glad for at jeg bruker pengene mine smart. Denne leiligheten øker mest sannsynlig i verdi, så jeg tror ikke jeg vil tape noe på det. Å kjøpe leilighet i Oslo er jo kjempedyrt, og da jeg ville ha litt størrelse på min ble det dyrt.

Har du og Aleks planer om å flytte sammen?

Nei, vi har ingen planer om det nå. Selvfølgelig vet vi at vi en gang skal flytte sammen, men vi har ikke planlagt når. Begge har kjøpt hver sin leilighet nå, og vi kommer til å fortsette sånn som vi har gjort de siste årene. Han er litt i Oslo, så drar han hjem til Bergen. Jeg blir i Oslo, og reiser til Bergen så fort jeg har mulighet. Det funker veldig bra for oss nå, men jeg vil jo helt klart bo med han en gang i fremtiden.

Hvor ligger kontoret ditt?

Det kommer jeg til å holde hemmelig, rett og slett fordi her skal jeg jobbe i fred. Jeg vil helst ikke at folk skal oppsøke meg hjemme eller på kontoret, så derfor forblir det hemmelig.

 

Når planlegger du å få barn?

Jeg har ingenting planlagt når det kommer til barn, annet at jeg veldig gjerne vil ha det i fremtiden. Det passer seg ikke med et barn nå, men kanskje om 5 år. Jeg vil ikke stresse med å få barn, så det får komme når vi føler oss klar.

 

Hva skjer mellom deg og Isabelle? 

Vi henger sammen i blant vi. Jeg var med henne for noen dager siden, og det var veldig koselig. Selvom vi ikke henger sammen like mye som før, så er vi fortsatt venner.

 

Hvorfor skal du ikke på Ariana Grande konserten likevel?

Jeg skal på konserten, men vi kjøpe noen andre billetter. Vi hadde golden circle, men nå har vi heller kjøpt PITbilletter. Jeg var på Arianakonserten i LA, og hun er helt magisk live. Derfor gleder jeg meg skikkelig til konserten hennes her i Norge også!

 

Når kommer 4 stjerners middag på TV?

Jeg tror det kommer på nyåret. Jeg vet faktisk ikke helt når, men mener at det var i januar eller februar. Dere burde glede dere for å si det sånn, haha!

Hva gjør du med pengene du tjener?

Jeg sparer, sparer og kjøper mat. Hehe, så og si det eneste jeg bruker penger på er mat. Ellers sparer jeg, noe jeg vil si jeg er ganske god til. Jeg prøver hele tiden å bli flinkere til å ikke spise så mye ute, for mye penger går til det.

 

Savner du noen gang å være singel?

Nei, heldigvis ikke. Jeg elsker å være i et forhold, og har det ekstremt bra med Aleksander. Jeg trodde ikke jeg skulle være en forholdsjente, for jeg elsket virkelig singellivet før. Nå derimot vil jeg aldri være singel igjen. Bare tanken på det å skulle date gir meg panikk. Haha!

Har du noen spennende planer fremover?

Omg, JA! Jeg har flere store ting som skjer fremover. Innenfor TV, designerjobb og et stort prosjekt jeg holder på med sammen med noen andre. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere, for flere av mine drømmer går i oppfyllelse nå i høst.

 

Har du dager der du føler deg stygg? Og har du noen tips til disse dagene?

Det tipper jeg de fleste har, men heldigvis har jeg ikke de dagene så ofte. Om jeg har noe som skjer den dagen fikser jeg meg skikkelig, og om ikke ligger jeg i sengen med serier hele dagen. Ikke spør meg om tips med andre ord, haha..

 

Kommer du til å fortelle det på sosiale medier om du blir gravid? 

Jeg tror faktisk jeg hadde holdt det hemmelig. Jeg hadde prøvd å holde det hemmelig så lenge som mulig, til og med da ungen hadde blitt født. For all del, kanskje jeg har et barn nå? Hehe, neida. Samtidig vil jeg ta fine gravidbilder å poste, så jeg er litt splitta der. Jeg tror jeg må ta den beslutningen når det en gang skjer.

 

10 kommentarer
  1. Hei. Vi er en venninnegjeng som kjedet oss, og plutselig kom over “henrik og aleks”
   Hva syntes du om det? Er tydelig at aleks blir tent av å se på andre damer som er lettkledd, han setter seg i alle situasjoner hvor det er mulig:P Ganske tydelig. Men fint å ha en kompis å skylde på. usikker på om han hadde tatt det like greit, om du hadde gjort tilsvarende. Hører jo det oser dårlig samvittighet til tider

   1. Jeg har også sett den serien, og føler helt det motsatte. Jeg tenkte: Gud, så herlig Aleksander er, som virkelig oppfører seg som en som er i et forhold. Godt gjort, særlig når han er såpass ung. Jeg er imponert, og synes han gjør en god figur. Man må jo få leve litt.. selv om man ikke er singel.

  2. Om du en gang får barn, er det smart å høre på rådene til Kristin Gjelsvik! Ikke legg ut alt om barna dine eller post så mange bilder av dem. Alle personer har rett til å beholde sin egen identitet uten at den skal offentliggjøres. Så kan de heller bestemme om de vil være en mer offentlig person når de har blitt eldre😊

  3. Hvor stor er leiligheten din? Jeg har også kjøpt nybygg og flyttet inn. Deilig med nytt. Det er helt sikkert. Men her jeg bor kunne du sikkert fått palass for 6 millioner og det er likevel sentralt.

   1. Oslo er svindyrt, men det er jo her jeg vil bo. Leiligheten er mellom 80-90 kvadrat. Hadde jeg kjøpt i Bergen for eksempel kunne jeg ha kjøpt hus, så det er litt kjipt å tenke på. Haha..

  4. Topp kycklingar med stora heta bröst bara på denna webbplats! Följ länken, du kommer inte ångra det! –
   👉 ClICK.
   💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

   💋registrera dig och ha kul💋

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg