Den beste selvbruningen jeg har prøvd

Innlegg i samarbeid med Tan Store

Hey!

Sommeren har enda ikke kommet til Norge, men det har brunfargen! Jeg har nemlig vært så heldig å få testet ut selvbruningen fra Tan Store, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har vært fast bruker av selvbruning i mange år, i og med at om jeg skal noe liker jeg å freshe meg opp med en fin brunfarge. Jeg tar veldig sjeldent sol, og siden selvbruning er så enkelt trenger jeg heller ikke det. Som sagt har jeg vært fast bruker av selvbruning i mange år, og jeg tror aldri jeg har vært så fornøyd med en selvbruning før!

 Processed with VSCO with s2 preset

Selvbruningen er veldig lett å påføre, og det jeg elsker med denne er at man ser hvor man påfører fordi den gir resultat med en gang. Jeg brukte denne som heter “My Moroccan” og det er en mousse som man enkelt påfører med en selvbruningshanske som man også finner hos Tan Store. Og jeg må virkelig anbefale den hansken man påfører med! Jeg har aldri funnet en som er så bra og myk. De andre jeg har brukt har vært ganske stive, men den her var helt fantastisk! Denne selvbruningen fra Tan Store gir deg en gradvis brunfarge og den gir det perfekte resultatet etter rundt tre timer. Jeg synes det er helt perfekt å bruke en selvbruning som gir så raske resultater, i og med at det er utrolig mye som skjer om dagen og plutselig er det noe jeg skal. Da er det bare å smøre på seg denne, og plutselig har man en fresh brunfarge. Denne selvbruningen gir deg verdens fineste brunfarge, og jeg vet at denne blir brukt mye fremover mot sommeren. 


Tan Store har et stort utvalgt i den nye nettbutikken sin, og det er så mye mer jeg gjerne skulle hatt derfra. I tillegg til et stort utvalg har de utrolig rask levering. Jeg hadde allerede produktene hjemme kun et par dager etter bestilling. Om dere også vil teste disse produktene, så har jeg vært så heldig å fått en rabattkode til dere! Om dere bruker koden “martine10” får dere 10% rabatt i nettbutikken til Tan Store, dere finner nettsiden deres HER

Jeg er ikke en ekte blogger

Her om dagen fikk jeg en melding på Instagram der det sto at jeg ikke var en ekte blogger fordi jeg var med på Paradise Hotel.

Jeg lurer på hva det vil si å være en ekte blogger? Er det da at man kun har blogget seg oppover uten å være med på for eksempel et program? Jeg har også fått høre at jeg ikke fortjener å være over bloggere på topplisten, men jeg er jo en blogger nå jeg også?

Jeg synes blogging er utrolig morsomt, og jeg har så mye motivasjon for tiden! Jeg er utrolig heldig som har kommet meg så høyt opp på topplisten, men det er jo takket være dere fine lesere som trykker dere inn på bloggen min hver dag. Jeg setter så sykt pris på at dere liker det jeg skriver om og at dere kommer med så mange fine tilbakemeldinger til meg. Så tusen, tusen takk!

Jeg vet uansett ikke hva det vil si å være en ekte blogger. Ja, jeg har vært med på Paradise, men jeg elsker å blogge og synes det er utrolig morsomt. Så lenge man blogger, er man vel en ekte blogger? Jeg kommer hvertfall til å blogge uansett om jeg er en "ekte" blogger eller ikke, for jeg har virkelig fått sansen for blogging nå.

Igjen, tusen takk til dere som leser bloggen min! Dere er best og det er takket være dere jeg liker det her så godt♡

Lei av fest og moro

Heei! 

Kvelden i går var utrolig koselig! Vi startet hos Rikke som feiret bursdagen sin og hun hadde samlet en haug av jenter. Vi ble sittende der i noen timer å vorse, ha drikkeleker og i tillegg hadde Rikke laget en Kahoot om seg selv. Haha, genialt! 

Senere dro vi på Lille Asia for å møte noen andre, før vi etter det dro på Nox. Jeg er ganske lei av å dra ut om dagen, så jeg tok tidlig kvelden. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, for så fort jeg drar ut på byen vil jeg hjem med en gang. Før ville jeg dra ut hver helg, ofte torsdager også, men nå vil jeg mye heller ha rolige helger. 

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Nå kommer straks Therese hit, vi skal spise og senere skal vi rulle. Haha, jeg som er så lei av fest og moro skal rulle.. Broren min er russ i år, og jeg har lovet å bli med på rullig. Det er jo noen år siden jeg var russ selv, så det blir nok morsomt å få rullet litt igjen!

Vi blogges♥

Førsteinntrykket mitt av de andre deltagerne på Paradise Hotel

Heei!

Jeg fikk en kommentar i sta, om jeg kunne lage et innlegg med førsteinntrykket mitt av de andre deltagerne på Paradise. Det høres jo kjempemorsomt ut! Jeg velger kun å skrive om de som var der da jeg sjekket inn, om ikke blir dette innlegget alt for langt. 

Petter- Petter kjente jeg faktisk fra før av, men jeg kjente han ikke så godt. Jeg hadde et helt annet inntrykk av Petter før Paradise, men etter jeg ble kjent med han ordentlig der inne ble jeg veldig positivt overrasket. Petter er en skikkelig godgutt, og han var en av de guttene jeg kom best overens med der inne. Han er utrolig morsom, men han kunne også være dødsirriterende der inne. Haha, jeg er veldig glad for at jeg ble ordentlig kjent med Petter!

Andrea- Det første jeg tenkte når jeg så Andrea var at dette må være en veldig bitchy jente. Jeg trodde hun skulle være skikkelig overlegen og jeg trodde ikke vi skulle komme overens. Noe som ikke ble tatt med på TV var at når jeg sjekket inn spurte de andre deltagerne meg om hvilken jente som så mest bitch ut, og da svarte jeg Andrea. Jeg tror jeg trodde hun var sånn fordi hun har litt resting bitchface, haha! Når jeg ble kjent med Andrea var hun helt annerledes, og hun var bare utrolig søt og hyggelig!

Processed with VSCO with s2 preset
Morten- Det første jeg tenkte når jeg så Morten var at han var veldig kjekk. Jeg trodde faktisk også han skulle være ganske sjenert, fordi han var veldig stille under innsjekken min. Han snakket faktisk ikke med meg på tre dager der inne, så jeg trodde han skulle være veldig tilbaketrukken. Der tok jeg helt feil! Så fort jeg ble kjent med Morten fikk jeg et helt annet inntrykk og han var absolutt ikke sjenert. 

Martine- Førsteinntrykket mitt av Martine var at hun så ut som en skikkelig tøffing. Masse tatoveringer og hun hørtes veldig bestemt ut i stemmen. Jeg tenkte med en gang at hun kom til å være ganske skummel og at hun sikkert ville sende meg hjem fra hotellet med en gang. Heldigvis tok jeg feil! Hun er en utrolig fin og søt jente, og hun er absolutt ikke skummel. Haha!


Kevin- Jeg synes også Kevin så kjempeskummel ut. Han ser jo ut som en skikkelig badboy! Jeg trodde han skulle være ganske høy på seg selv og jeg trodde han skulle være en skikkelig pøbel. Heldigvis tok jeg feil der også, for Kevin er bare en skikkelig pusegutt. Han er utrolig snill og han brydde seg om alle der inne. 

Sofie- Sofie visste jeg også godt hvem var fra før av. Jeg og Sofie spiste faktisk sammen på Olivia for ett år siden med noen andre. Jeg trodde Sofie skulle være mer stille enn det hun var, for sist jeg møtte Sofie snakket vi ikke særlig sammen. Jeg trodde ikke hun var den som skulle spille mest av de jentene som satt der (hehe, største spillern på hotellet. Neida). Jeg trodde hun skulle være med rolig, men så var hun crazy. Jeg digger Sofie og jeg er utrolig glad for at jeg møtte henne der inne. Hun vil jeg si er den jenta jeg kom best overens med inne på hotellet. 

Processed with VSCO with s2 preset
Marcus- Noe litt morsomt er at når jeg ventet på å skulle sjekke inn sto jeg nede i trappen. Da hørte jeg en person som snakket så sykt høyt, helt ned dit. Da jeg så han tenkte jeg at han må være lederen i gruppa, og herregud så høyt han snakket. Han spurte meg også noen spørsmål under innsjekken min, og jeg skjønte fort at han var en veldig morsom type. Der tok jeg helt rett, for han var virkelig klovnen der inne. Jeg lo så mye av alt han sa og han var i tillegg utrolig snill. 

Rebecca- Rebecca visste jeg også hvem var fra før av. Jeg ble faktisk ganske stresset når jeg så det var Rebecca som satt der, for vi hadde ikke hatt verdens beste fortid. Jeg trodde Rebecca skulle hate meg og at vi ikke kom til å komme overens. Heldigvis kom jeg og Rebecca kjempegodt overens og jeg tror hun er en av de søteste jentene jeg har møtt! 


Aleksander- Det første jeg tenkte når jeg så Aleksander var “fader, det her er en gutt jeg kan falle for”. Jeg ble stresset med en gang fordi jeg håpte at det ikke skulle være noen gutter der inne som var min type. Jeg synes Aleksander var utrolig kjekk, men jeg tenkte at han der må være tidenes fuckboy. Jeg trodde han skulle være kjempe høy på seg selv, men der tok jeg helt feil. Aleksander er verdens snilleste gutt!

Soph- Det første jeg tenkte når jeg så Soph var at hun så veldig bestemt og streng ut, men så fort hun smilte skjønte jeg at det var hun ikke. Hun er seriøst en av de kuleste jentene jeg har møtt og jeg digger attituden hennes. Soph er beintøff og hun tør å si ifra om det er noe. 

Haha, dette var altså mitt førsteinntrykk av de andre deltagerne. Jeg er veldig glad for at disse inntrykkene ikke stemte, for da hadde jeg nok ikke hatt det så gøy som jeg hadde det der inne. Alle sammen var utrolig snille og tok meg mye bedre i mot enn forventet. Jeg er heldig som fikk være med i en sesong med så mange bra mennesker! 

 

Mine planer fremover

Hei!
For tiden er det utrolig mye som skjer, og det er masse jeg gleder meg til fremover som jeg skal!

Bergen- Allerede på mandag reiser jeg til Bergen. Jeg har kun vært der en gang før, så jeg gleder meg til å dra dit igjen. Jeg aner ikke hvor lenge jeg blir der, for jeg har kun bestilt enveisbillett. Sist jeg var i Bergen var vi så og si kun inne på hotellrommet, så jeg håper å se litt mer av byen nå!

London- Om litt over en måned reiser Isabelle, moren hennes, mamma og jeg til London. Jeg elsker London, så jeg gleder meg utrolig mye! Nå er det bare å spare frem til det, for jeg skal shoppe masse. I tillegg har jeg ønsket meg en veske lenge, og den blir nok med meg hjem da. Yey, jeg gleder meg til jentetur!


Stavanger- I Juni er der også klart for Martin Garrix og Justin Bieber i Stavanger. Dette gleder jeg meg også veldig til! Jeg har aldri vært i Stavanger før, så det blir morsomt å se den byen også. Det er så morsomt at jeg får reise så mye for tiden, for helt ærlig har jeg nesten ikke vært i de forskjellige byene i Norge..

Spania- I sommerferien reiser jeg til Spania med familien. Vi har leilighet i Spania og jeg elsker den plassen. Jeg gleder meg utrolig mye til sol og varme igjen, dere har vel fått med dere hvor mye jeg hater kulde? Haha! 


Findings- Woho, dette blir tredje året mitt på Findings og jeg gleder meg som alltid! Det er så morsomt å samles alle sammen, vorse sammen og så dra dit. Åh, jeg klarer nesten ikke å vente!


Los Angeles?- Isabelle og jeg har utrolig lyst til dra til USA, nærmere bestemt LA i løpet av året. Jeg håper vi får det til, for jeg har alltid hatt lyst til å dra dit. Jeg vil helst dra så fort som mulig, men det blir nok ikke før etter sommeren. 

I tillegg til dette er det masse annet som skjer. Jeg har masse planer fremover og jeg er helt sikker på at denne sommeren her blir perfekt! Jeg elsker å reise, så jeg er veldig heldig som får muligheten til å dra så mye som jeg gjør. 

Er det forresten noen innlegg dere vil ha fremover, eller noe dere vil jeg skal skrive om? Legg gjerne igjen en kommentar om dere har noen forslag!

 

Videoblogg- Jeg har aldri

Heei!

Her om dagen spilte Isabelle og jeg inn enda en video til dere. Vi åpnet snapchatene våre og ba dere komme med forslag til “Jeg har aldri”. Det var så og si bare spørsmål om sex, så vi var litt usikre på om vi skulle publisere den. Men det er jo dette dere lurer på, så alt for dere! Husk å trykk på tannhjulet og sett på 720p for best kvalitet. 

Det kommer til å komme masse videoer fremover, siden det ser ut som dere liker det! Husk å abonnere på kanalen vår om dere vil se videoene litt før de blir publisert på bloggen. 

Ukens spørsmål 5

Heey!

Da var det endelig tid for ukens spørsmål igjen. Husk at om dere har noen spørsmål er det bare å spørre, så svarer jeg på de hver fredag.

Bor du og Aleksander sammen? Vi bor ikke sammen, men når han er i Oslo sover han hos meg.

Får dere gå ut av hotellet? Nei, vi må alltid være på hotellet. De eneste gangene vi fikk gå ut av hotellet er når vi skulle på utflukt eller om man måtte til en lege.

Er du og Aleksander sammen enda? Nei, vi er ikke sammen. Vi forteller litt om hva som er greia mellom oss i DETTE VGTV intervjuet som vi gjorde for et par dager siden. 

Er det noe du angrer på som du gjorde på Paradise Hotel? Nei, jeg angrer faktisk ikke på noen ting! Selvfølgelig var det ikke kult å se seg selv ha sex på tv, men jeg angrer absolutt ikke på det.

Hvorfor sover ikke Aleksander i sengen din når han er hos deg? Det jeg skrev i forrige ukens spørsmål var ironi, haha! Vi sover så klart i samme seng, så han slipper å sove på sofaen.

Hvor er bikinien fra? Den er fra pinkyswear. Utrolig morsomt at så og si alle jentene hadde den inne på hotellet, men det er ikke så rart for den er jo superfin!


Hvilken parfyme bruker du? Jeg bruker en fra Paco Rabanne som heter Olympea. Denne har jeg brukt i noen år, og jeg elsker den!

Ser du på Paradise Hotel selvom du vet hva som kommer til å skje? Ja! Jeg vet jo ikke hva de andre planlegger og snakker om, og jeg vet heller ikke hva som blir tatt med i hver episode. Jeg tror det er minst like spennende for meg som det er for alle andre å se på.

Hvor er den hvite kjolen du har på deg når Isabelle sjekket inn fra? Den er fra NAKD. Den er så fin!

Håper dere fikk svar på noe dere lurte på! 

 

Født i feil land

Heei!

Nå sitter jeg og Therese på en café og drikker kakao. Vi venter på at Amanda skal komme, så i mellomtiden har vi tatt en del bilder. Det er kjempedårlig vær i Oslo i dag, så det å ta bilder var en utfordring. I blant skulle jeg ønske jeg bodde et sted det var sol og fint vær hele tiden. Tenk alle de fine bildene jeg kunne tatt da! Jeg tror jeg er født i feil land, og en eller annen gang i livet skal jeg bo et sted med sol og sommer året rundt. Herregud, jeg gleder meg til sommer nå!

Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på nå, men jeg stemmer for en rolig fredag!

Jeg hadde en stalker

Hei!

Jeg tenkte å fortelle dere om en utrolig ekkel opplevelse jeg hadde for litt over ett år tilbake. 

Det hele startet med at jeg satt på flyplassen i Kirkenes. Jeg hadde besøkt en venninne og plutselig tikker det inn en lang mail. I denne mailen var det en mann som fortalte alt om seg selv og han visste utrolig mye om meg, alt fra bursdagen min til hvor jeg pleide å være. Han hadde i tillegg lagt ved flere bilder av seg selv der han hadde skrevet masse om meg på bildene. Jeg synes alt virket utrolig merkelig, og det at det var en mann som hadde skrevet dette gjorde saken mer spesiell. Hadde jeg printet ut denne mailen er jeg sikker på den hadde vært på rundt to sider. Han visste så utrolig mye rart om meg og det var rett og slett ubehagelig. Han hadde også lagt ved bloggen sin, en blogg om meg. Jeg ringte pappa med en gang og fikk sendt over screenshot av mailen, og han ba meg ikke svare på den. Det gjorde jeg heller ikke.

Etter rundt to uker hadde jeg fått noen pakker i posten. Jeg fikk mye spons, så jeg tenkte ikke noe særlig over det, helt til jeg så hvor pakkene kom fra. På den ene pakken sto det ingen ting, det sto kun adressen min og jeg kunne ikke skjønne hva dette var. Da jeg åpner pakken fant jeg først et langt kort. På dette kortet sto det at jeg var prinsessen hans, og at i denne pakken lå det en forlovelsesring. Det sto også en gratulasjon i dette kortet, for jeg hadde akkurat hatt bursdag. Da jeg leste nederst fikk jeg sjokk. Jeg kjente igjen navnet med en gang, og det første som slo meg var at han kunne adressen min. Adressen min finner man ingen steder på nettet, nummeret mitt er fjernet fra internett og det er umulig å finne frem til leiligheten min. De vennene mine som skal til meg finner aldri frem og leiligheten ligger et stykke fra bussholdeplassen. Jeg åpnet pakken, og ja der lå det en ring. Jeg skjønte ingenting, og hvordan han hadde funnet adressen min skremte meg. Men det tok ikke slutt der..


På den tiden jobbet jeg på et utested og da var jeg ofte ikke hjemme før klokken fire på natten. Derfor sov jeg litt lenger de dagene etter jeg hadde jobbet, og det visste alle jeg kjente. Plutselig ringer det på døren min litt før klokken ti på morgningen. Jeg synes det var rart i og med at jeg alltid vet når noen kommer til meg. Jeg har persienner foran vinduet og jeg sjekker alltid gjennom disse før jeg åpner døren. Da jeg så hvem som sto der var jeg helt sikker på at jeg drømte. Ansiktet kjente jeg igjen fra den lange mailen med alle bildene som jeg hadde fått rundt en måned tidligere. Jeg ringte bestefar med en gang, fordi jeg visste han ikke var på jobb. Han kom seg til leiligheten min på rundt to minutter, og da han så hvem som sto der sa han selvfølgelig i fra om at jeg ikke var hjemme og at han stalkeren min ikke kunne være her. Jeg nektet så klart å gå ut døren, men jeg satt ved vinduet slikt at jeg hørte alt som ble sagt. 

Bestefar sto lenge å prøve å overtale han om at jeg ikke var hjemme, men han ville ikke dra. Han var fast bestemt på å møte meg og han fortalte at han hadde tatt tog og buss i over en time for å komme seg hit. Bestefar fikk tak i pappa, så etter en stund var han også på plass. Pappa prøvde også å snakke til han, men det var ikke til nytte. Han hadde stått utenfor døren min i over to timer og han hadde ikke planer om å gå før han fikk møte meg. Til slutt hadde vi ikke noe annet valg, vi måtte ringe politiet. 

Det tok ikke lang tid før også politiet var på plass. Jeg hørte hele samtalen som foregikk utenfor døren min og jeg ble utrolig redd når jeg hørte denne stalkeren snakket. Han fortalte politiet at han kjente meg og at han hadde sett meg flere ganger. Han fortalte at han hadde sett meg på “Det beste vorspielet” og han hadde fulgt meg på instagram lenge. Denne fyren trodde altså han kjente meg fordi han hadde sett meg der. Etter litt ville politiet snakke med meg og da måtte jeg åpne døren. Jeg fikk fortalt at jeg ikke ante hvem denne fyren var, bortsett at jeg hadde fått en lang mail av han og en ring. Etter en stund ble stalkeren bortvist av politiet, og han fikk besøksforbud. 

Etter noen dager tikket det plutselig inn en lang melding på telefonen til pappa. Denne stalkeren hadde altså klart å finne nummeret til pappa, men ikke bare pappa sitt nummer. Han hadde også funnet nummeret til bestefar og flere av de som jobbet i firmaet til pappa. Stalkeren hadde sendt en lang melding der han fortalte at han ikke burde kommet på døren min, men han visste at vi var perfekte for hverandre. Han kalte meg prinsesse og seg selv prins. Jeg synes dette kun ble sykere og sykere, men det var ikke noe mer vi kunne gjøre. 


Dette var heldigvis det siste jeg hørte fra denne fyren. Jeg var redd lenge etterpå for å være alene, rett og slett fordi jeg ikke visste om han ville komme tilbake. Jeg kunne heller ikke skjønne hvordan han hadde funnet adressen min, klart å finne veien fra bussholdeplassen og ikke minst funnet riktig oppgang. Jeg aner ikke om han hadde fulgt etter meg hjem fra for eksempel byen, eller hva han hadde gjort for å finne frem. Jeg synes det er utrolig ubehagelig å tenke tilbake på dette, rett og slett fordi jeg ikke skjønner. Jeg skjønner ikke hvordan han har klart det, og jeg blir redd av å tenke på at han kanskje har fulgt etter meg hjem. 

Det er ikke alltid gøy å ha en stor profil på for eksempel instagram, det finnes mange baksider og dette er en av dem. Jeg er mye mer forsiktig nå og jeg vet at om det skulle skjedd igjen, er politiet de første jeg skal ringe. Det er absolutt ikke greit å møte opp på døren til noen man ikke kjenner.

 

 

Jeg føler meg lurt av de andre deltagerne

Hei!

Hva skal jeg si? Jeg er sjokkert og det er helt sikkert. Jeg skal innrømme at jeg føler meg skikkelig lurt og det er absolutt ikke gøy å se på tv. Jeg snakker så klart om at Isabelle i kveld sjekket ut av hotellet i kveldens episode.

Jeg kan jo starte med å fortelle om hele denne dagen inne på hotellet. Jeg fikk aldri vite at jeg sto i fare, for hver gang jeg spurte fikk jeg beskjed om at det sto mellom Isabelle og Teele. Det at jeg nå ser at så og si alle visste at jeg var i fare, bortsett fra meg selv synes jeg er veldig spesielt. De andre snakket hele tiden inne på hotellet om det å spille et ærlig spill og det synes jeg ikke folk gjorde den dagen. Jeg følte meg faktisk ganske trygg den dagen, selvfølgelig var jeg ikke helt sikker for Henote satt med en ekstremt stor makt og det var oss jentene i fare. Det siste jeg snakket med de andre om før parsermonien var at det var Teele som skulle ryke ut. Derfor trodde jeg at både Isabelle og jeg var trygge. Det stemte jo absolutt ikke, og man ser vel ganske klart hvor irritert jeg er på slutten av episoden da jeg og Aleksander snakket. 

Det er ikke gøy at de man spiller med der inne snakker om å sende deg hjem. Det var de menneskene jeg trodde jeg kunne stole på der inne og det var de jeg fortalte hva jeg tenkte om forskjellige ting til. Jeg hadde aldri trodd der inne på den tiden at jeg var i så stor fare, og at enkelte jobbet med å få meg ut. Jeg fikk en veldig rar følelse inni meg når jeg så episoden og det var overhodet ikke gøy. Ting skjer så utrolig fort der inne, den ene dagen kan man gi noen en fredning og noen dager etter jobber man for å sende den samme personen hjem. Det er så merkelig at vi levde i en sånn boble, og sånne ting var normalt der inne. 

Jeg synes det er kjipt at Isabelle og jeg ble sett på som en så stor trussel fordi vi var bestevenner. Selvfølgelig kan jeg forstå at folk synes det, for vi to hadde jo spilt sammen og stolt på hverandre hundre prosent. Men vi hadde faktisk to jenter der inne som hadde vært der fra dag en og som var bestevenner der inne. Om jeg sto i posisjonen til Henote hadde jeg heller sett på det som en stor trussel. To jenter som kan spillet og som har spilt sammen siden dag en. Begge var utrolig sterke der inne og begge styrte mye av spillet inne på hotellet. Eller to som er bestevenner på utsiden, der en er helt ny og det svakeste leddet i gruppen? Jeg synes det er utrolig trist at Isabelle røyk ut. Det var ikke gøy å se henne gå ut av hotellet, og jeg skulle ønske hun kunne fått være der lenger. 


Jeg er selvfølgelig ikke sur på de andre i dag. Vi er alle venner på utsiden og det er jeg veldig glad for! Det som skjedde inne på hotellet har vi lagt bak oss, selvom jeg tror enkelte av oss får sjokk etter å ha sett noen episoder. Jeg er glad for at jeg klarer å skille spill og hvordan disse menneskene er på utsiden og hvordan de var når det ikke gjaldt spillet. Jeg er takknemlig for at jeg har blitt kjent med denne gjengen og at det er akkurat de menneskene jeg var der inne med. De er fantastiske alle sammen!