Ukens spørsmål 12

Hey!

Endelig fredag og helg! Eller de fleste har vel sommerferie nå, så da merker man vel ikke forskjell uansett. Deilig! Likevel er det ukens spørsmål på bloggen min i dag, og det er jo alltid like gøy. Husk at om dere har noen spørsmål, så er det bare å spørre♡ Svarene får dere hver fredag. 

Hvor er skjørtet fra? Det er fra Topshop. Kjøpte det nå da jeg var i London, så de har det nok der enda. Hvis ikke vet jeg at Bikbok har et som ligner veldig. 


Skal du ikke på palmesus? Nei, og jeg er så lei meg for det.. Aleksander og jeg fikk tilbud om å dra dit for to uker siden, men da var jeg så dårlig og jeg visste ikke hvordan formen skulle være nå da. Skikkelig kjipt at vi takket nei i og med at formen min er bedre nå.. Jaja, får heller dra neste år!

Hvis du ikke kunne vært blogger, men måtte hatt et annet yrke. Hva ville du jobbet som da? Drømmejobben min er faktisk politi, eller å jobbe innen etterforsking. Jeg kunne ikke hatt en jobb der jeg gjorde det samme hver dag som for eksempel det å sitte på et vanlig kontor i åtte timer. Så om jeg skulle valgt mellom alle jobber hadde det blitt politi. 

Hvordan takler du at kjæresten din får så mye oppmerksomhet fra andre jenter? Jeg takler det veldig fint vil jeg si, og jeg tenker sjeldent over det. Så lenge jeg vet at Aleksander ikke har lyst på andre jenter enn meg, så er ikke det noe jeg stresser over. Jeg synes bare det er gøy at så mange jenter synes kjæresten min er kjekk, så det stresser meg ikke. 


Kunne du tenkt deg å være med på andre programmer som for eksempel farmen eller bloggerne? Ja, absolutt! Jeg kunne lett vært med på begge delene, men farmen hadde jo faktisk vært dødsgøy! Om det hadde gått bra inne på farmen er et annet spørsmål, men jeg tror absolutt jeg hadde kost meg der. 

Hvis leiligheten din hadde brent og du kun kunne reddet en ting, hva ville det vært? Simba, bamsen min. Jeg har hatt han så lenge jeg kan huske, så jeg hadde helt klart tatt med meg han. Jeg drømte faktisk i natt at Simba mistet nesen sin, og jeg var nesten på gråten da jeg våknet. 

Visste du at Isabelle hadde meldt seg på Paradise Hotel? Ja, det visste jeg. Vi var faktisk på førstegangsintervju sammen, så det var veldig gøy. Jeg hadde aldri sett for meg da at begge to skulle ende opp i Mexico sammen, men det var selvfølgelig noe jeg virkelig ønsket. Jeg visste ikke at Isabelle hadde kommet med fordi begge hadde fått streng beskjed om at vi ikke fikk fortelle noen at vi skulle med. Jeg var livredd for at noen skulle finne ut at jeg skulle dit, så jeg sa det ikke til noen andre enn familien min. Jeg var kjemperedd for at om noen skulle vite det så ville de ikke ha meg med lenger, så jeg turte ikke å fortelle det til Isabelle. 


Hva synes du om skam? Ser du på det? Ja, jeg så på skam. Jeg synes dessverre ingen av de andre sesongene kunne måle seg med sesong to, så jeg falt litt av etterhvert. Jeg har sett alt da, men de to siste sesongene var jeg ikke like ivrig på som det jeg var under sesong to.

Hva hadde du gjort om Kevin slapp kula før deg? Jeg hadde nok blitt skikkelig irritert på meg selv over at jeg ikke gjorde det før han. Hadde nok vært mer sur på meg selv enn på han.


Hvorfor tok du silikon? Jeg tok det fordi jeg ikke hadde pupper og hadde lyst på litt. Jeg hadde så små pupper at ribbena mine stakk mer ut en puppene, og dette irriterte meg veldig. Jeg vet at jeg sikkert blir kalt et dårlig forbilde i og med at jeg har tatt silikon, men dette var noe som plagde meg veldig. Det er min kropp og mitt valg, men jeg anbefaler ikke å ta det med mindre man har tenkt grundig gjennom dette for det er en stor operasjon med full narkose. Ting kan gå galt og plutselig kan man sitte der og ikke være fornøyd. Det er mye man skal tenke over før man bestemmer seg for noe sånt, og aldri gjør det fordi noen andre gjorde det. 

Håper dere likte svarene! Husk at det er bare å spørre i kommentarfeltet om dere lurer på noe, også får dere svar hver fredag♡

Bli med Aleksander og meg på date♡

Hey!

Dette her har virkelig vært en perfekt dag! Jeg ble kjempeglad da jeg så at været var på topp, og vi hadde jo allerede planlagt å dra inn til byen. Vi hadde nemlig booket time hos Daikai igjen for å få massasje. Jeg var jo der på mandagen også med Therese, men Aleksander hadde også veldig lyst til å dra dit og jeg sier ikke nei til det. Så dette ble en skikkelig date! 


Massasjen var som sist, helt fantastisk! Det er så deilig der og jeg elsker massasje. Jeg skulle gjerne dratt dit en gang i uken, men det tror jeg ikke er bra for lommeboka. 

Etter vi hadde fått massasjen dro vi ned til Aker Brygge og spiste på Burgerhouse. Jeg har et par venninner som jobber der, og jeg har hørt mye bra om de burgerne. Og vet dere hva? Den burgeren er noe av det beste jeg har spist. Det smakte så sinnsykt godt og det var skikkelig mettende. Jeg skulle gjerne spist hele burgeren, men det klarte jeg ikke. Den var uansett dødsgod, så dit kommer vi nok til å ta turen igjen. 

Aleksander var også strålende fornøyd med burgeren, haha! Etter vi hadde spist dro vi helt ned til bryggekanten for å ta noen bilder. Det var så sykt fint der nede i dag, det eneste kjipe var at det blåste en del. Håret mitt fløy jo til alle kanter på bildene, men det ble noen bra. Alt i alt, så har dette vært en perfekt dag! Vi har kost oss skikkelig♡ Nå skal vi pakke tingene våre og dra ut mot hytta. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme dit, for nå som været er så bra er det skikkelig koselig der. Vi skal grille i kveld, og i morgen håper jeg vi får kjørt båt. Jeg elsker å kjøre båt, så hvis vi ikke får gjort det imorgen blir jeg lei meg. 

Vi blogges mer fra hytta!

 

Nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke drar ut lenger

Hey!

I går dro Aleksander og jeg ut med noen venner, og vi hadde det veldig koselig. Jeg har ikke drukket på en stund og det var skikkelig merkelig. Jeg fikk nesten litt panikk når jeg kjente alkoholen kicke inn og da ville jeg hjem. Det var helt grusomt å legge seg, hele rommet bare snurret og da gikk det virkelig opp for meg hvorfor jeg ikke drikker så mye lenger. Jeg er veldig glad vi dro tidlig hjem, selvom vi hadde det veldig hyggelig ute.

Jeg tok ikke med kameraet i går, og jeg glemte helt å ta bilder med telefonen. Så disse to bildene var det eneste jeg faktisk hadde fra gårsdagen, men det er vel bedre enn ingen ting?

Nå sitter Aleksander og jeg på Burgerhouse, men jeg oppdaterer dere mer om hva vi har gjort i dag senere. Nå skal vi nyte været i Oslo før vi tar turen til hytta.

Ha en fin dag dere!

Funfacts om forholdet til Aleksander og meg

Heey!

Jeg ser det er mange som vil at Aleksander og jeg skal skrive funfacts om hverandre, og det kan vi selvfølgelig gjøre. Ikke akkurat i dag, for nå tenkte jeg faktisk og heller komme med noen funfacts om forholdet vårt. Så nå har jeg også bedt Aleksander om å komme på noen ting, så får vi se hvordan dette går da. 

Vi diskuterer alltid om hva vi skal spise- Jeg tror nok jeg er den vanskeligste av oss på dette området. Aleksander kan komme med hundre forslag til hva vi skal spise, så ender det opp med at jeg heller vil ha kjøttkaker fra Fjorland. Jeg er helt umulig i matveien i blant og jeg klarer aldri å bestemme meg. Aleksander er mye enklere på det området der, for han kan jo faktisk dytte i seg hva som helst. Aleksander er typen som kan dra på butikken og kjøpe seg tre boller til frokost. 

Aleksander er kokken i forholdet- Jeg blir skikkelig bortskjemt av å være med Aleksander, for han skal absolutt gjøre alt for meg. Om jeg sier jeg skal lage rundstykker spretter han opp fra sengen før meg for å gjøre det for meg. Han er også den som lager maten selvom det skjer veldig sjeldent her hjemme. Vi drar alt for ofte ut og spiser, men det skal vi slutte med. Han er hvertfall veldig flink til å ta av seg matlagingen for meg, for der er jeg ikke noe mester.


Vi er ekstremt kosete begge to- Dette er jeg veldig glad for, jeg tror det hadde blitt veldig vanskelig om kun en av oss hadde vært det. Vi kan ligge i sengen i flere timer og bare holde rundt hverandre og stryke på hverandre. Når vi legger sovner jeg alltid i armkroken hans og på morgningen våkner han i min. Jeg synes det er veldig koselig for jeg elsker å ligge i armkroken hans, og hver gang vi er borte fra hverandre klarer jeg ikke å sove. 

Vi er sammen så og si hele tiden- Og vi blir ikke lei. Jeg synes det er veldig merkelig for jeg kan bli fort lei av å være med de samme menneskene over lengre tid, men Aleksander blir jeg ikke lei av å være med. Jeg kan være med han hele tiden og når han skal dra savner jeg han med en gang. Jeg vet ikke om dette er bra eller dårlig at vi er så mye sammen, men det er ikke noe problem til nå. Selvfølgelig er vi fra hverandre også, og det er aldri noe problem om jeg skal være med venninner eller han kompiser. 

Vi dusjer alltid sammen- Hver gang en av oss skal dusje blir den andre med. Da setter vi oss ned i dusjen, også bare sitter vi der til varmtvannet er brukt opp. Problemet da er at jeg elsker at vannet er glovarmt, men han vil gjerne ha det litt kaldere. Derfor blir det en bitteliten diskusjon om dette hver gang, helt til jeg får viljen min. 


Aleksander er den shoppegale av oss- Dette skulle dere vel ikke trodd? Det verste jeg faktisk vet om er å gå rundt i butikker for å shoppe. Så fort jeg må være med han inn i en butikk ser jeg alltid etter en stol slik at jeg bare kan sitte å vente på han. Jeg elsker å shoppe i utlandet, men i Norge bruker jeg faktisk ikke penger på klær. Aleksander derimot skal innom Zara fire ganger i uken.. Heldigvis har de mange steder jeg kan sitte inne på Zara, hehe!

Vi har et sykt bra teamwork- Vi hjelper hverandre hver gang en av oss har noe jobb med instagram eller blogg. Vi stiller alltid opp for hverandre når det kommer til bilder og tekst. Jeg spør ofte Aleksander om han har forslag til hva jeg kan blogge om, og jeg stiller alltid opp som fotograf for han. Vi jobber skikkelig bra sammen og er veldig effektive. Jeg er veldig glad for at han hjelper meg så mye som han gjør, og jeg tror nok han også setter pris på at jeg hjelper han tilbake. 

Vi krangler aldri- Jeg tror vi har kranglet en gang, og ellers er det bare noen smådiskusjoner her og der om for eksempel hva vi skal spise. Vi krangler aldri og det er jeg veldig glad for. Den ene gangen vi kranglet gikk det heldigvis over igjen etter en halvtime, så det var ikke noe voldsomme greier. 


Aleksander kaster alltid søpla- Jeg er veldig dårlig på det området der, for jeg synes det er alt for langt til søppelkassen. Aleksander derimot kan forsvinne i noen minutter og jeg kan ikke skjønne hvor han blir av. Etter noen minutter kommer han tilbake og da har han kastet søppel. Jeg vet ikke om det er noe han gjør bare for å komme seg bort fra meg i noen minutter da. Neida, hehe! Han er veldig flink til å hjelpe til her hjemme. 

Vi tar alltid stein, saks, papir i butikken- Hver gang vi handler tar vi stein, saks, papir om hvem som skal betale. Gjett hvem som alltid taper. JEG. Tar gjerne i mot tips til hvordan jeg kan vinne det der, for nå er jeg drittlei av å tape hver gang. 

Håper dere likte innlegget, for det var veldig morsomt å skrive. Vi blogges mer senere♡

 

 

 

Jeg vil feire

Hey!

I går da vi var på vei hjem fra Vestby startet selvfølgelig diskusjonen om hva vi skulle spise. Aleksander og jeg klarer aldri å bestemme oss, men i går var vi faktisk ganske enige. Så vi bestemte oss for å kjøpe med oss en engangsgrill, pølser og resten av tingene vi trengte også satte vi oss ved en dam som ligger i nærheten. Det var skikkelig deilig og varmt i går, så vi satt bare i lette klær og vi ble sittende en god stund. Det var kjempekoselig og jeg fikk skikkelig sommerfølelse av det å sitte ute sent på kvelden å grille. Jeg gleder meg til flere sånne kvelder fremover, for Norge er så sinnsykt fint nå om sommeren. Jeg er glad for at jeg skal være en del hjemme i sommer også, og da håper jeg virkelig været holder seg så fint som det er nå. 


Dette var skikkelig hyggelig, og jeg gleder meg allerede til neste grillkveld. En venninne av meg kom også bort en tur, og det var veldig hyggelig å se henne igjen også. Det er en stund siden jeg så henne, så jeg ble veldig glad da jeg så henne kom bortover veien. 

Jeg er litt usikker på hva jeg skal resten av dagen, men jeg var ferdig med pillekuren mot mykoplasma lungebetennelsen jeg hadde i går. Jeg er så glad, så jeg vurderer faktisk å feire det. Jeg hoster fortsatt en del, men jeg har hørt at den hosten kan sitte igjen i lang tid. Så det kan være at jeg drar ut med noen venninner senere i dag, men da blir det isåfall en rolig tur ut. 

Vi blogges mer senere♡

 

Jeg prøver ut noe nytt og håper dere vil følge meg der også!

Hey!

Jeg har bestemt meg for å lage en facebookside som dere kan like om dere vil få beskjed hver gang jeg poster et nytt innlegg. Jeg tenker å bruke denne siden aktivt fremover slik at det blir enklere for dere hver gang jeg publiserer noe nytt. I tillegg tenker jeg at om dere har noen spørsmål, så kan dere jo bare sende meg en melding der. Da blir det litt enklere for meg også i og med at jeg kun vil bruke min egen facebook privat til å snakke med venner, men på denne kan jeg snakke litt med dere også♡ Kanskje jeg kan kjøre litt konkurranser der også om det er mange som liker den, det hadde vært veldig gøy! 

Dere finner enten facebooksiden HER eller ved å bare søke på martinelunde.blogg.no på facebook♡

Processed with VSCO with s2 preset

Håper dere liker facebooksiden min, så skal jeg være flink til å oppdatere dere der og ikke minst svare dere på meldingene♡ Vi blogges mer etterpå! 

Roadtrip med Aleksander

ANNONSE

Hei dere!

Nå er jeg på vei til Vestby med Aleksander. Han hadde veldig lyst til å dra på outletet som er der, så da måtte jo jeg selvfølgelig bli med. I og med at det tar litt tid å kjøre dit tok jeg med meg macen, for da kan jeg få skrevet ferdig noen innlegg i samme slengen. Vi skal bare titte litt i butikkene og få i oss litt mat, så vi blir der ikke så alt for lenge. Er uansett koselig med en liten biltur! 

I dag fikk jeg forresten nytt påfyll med Hair Luxious fra Good For Me. Det har blitt en vane å ta en pille hver morgen, og her om dagen da jeg merket det begynte å bli tomt fikk jeg panikk. Derfor fikk jeg bestilt hjem noen nye bokser slik at jeg har hele sommeren når jeg er i Spania og Portugal også. Jeg tar som sagt en pille hver morgen for at håret mitt skal bli sterkere og sunnere, i tillegg er det et pluss at disse pillene også inneholder masse B-vitaminer. Det passer meg veldig godt i og med at jeg er ekstremt dårlig på å ta vitaminer. 


Til nå er jeg veldig fornøyd med effekten det har hatt på håret mitt, og jeg kommer til å fortsette slik at jeg får det beste resultatet. Om man bruker dette lenge nok vil det også hjelpe håret ditt med å vokse fortere, og jeg sier ikke nei takk til lengre hår! Jeg merker allerede at håret mitt har blitt sunnere enn det det var for rundt to måneders tid siden, og det er derfor jeg velger å anbefale det videre til dere. Jeg har også anbefalt venninnene mine dette produktet, så det sier litt om hvor fornøyd jeg er! 


Om du har lyst til å prøve ut Hair Luxious selv, så finner du direktelink til produkter HER. Om dere bruker rabattkoden “Martine20” får dere 20% rabatt hos Good For Me

Vi blogges mer senere i dag♡

VLOGG- Bli med oss til frisøren

ANNONSE

Hey dere!

Det er onsdag, og det betyr ny video på kanalen vår. I går var jo vi hos frisøren, og vi bestemte oss for å vlogge til dere. Vi synes selv det er kjempegøy å vlogge og det virker som om dere liker det også. Vi var som sagt hos Lyko sin salong på Vinterbro i går og om dere vil lese innlegget jeg skrev om frisørtimen finner dere det HER

Håper dere liker videoen og gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER♡ Vi har forresten bestemt oss for å lage en ny slimvideo når vi når 30.000 abonnenter, så det er bare å abonnere om dere vil ha det. Det er forresten helt gratis å abonnere på kanalen vår!

 

 

 

Bilder fra min gamle blogg

Hei dere!

Jeg så Sofie hadde laget et slikt innlegg, og helt tilfeldig så jeg plutselig at i arkivet mitt på denne bloggen er det en haug av gamle bilder. Jeg fikk litt panikk over at disse bildene fortsatt eksisterer, men jeg tenkte det er morsomt for dere å se. Jeg må bare si at stilen min på disse bildene er forferdelig. Jeg kan ikke tro at jeg har gått rundt som dette. 


Altså, for det første. Hva er denne posen for noe? Og hva gjør jeg med ansiktet mitt? Haha, dette bilde er fra sjette klasse tror jeg, og jeg husker WESC genserne var så kule på denne tiden. 

På dette bilde må jeg ha vært veldig ung? Jeg ser jo kjempeliten ut! Helt sykt at jeg blogget allerede da. Skulle gjerne likt å se hva som sto i de innleggene, men det er kanskje like greit de er slettet. 

Dagens outfit, hehe! For en stil.. Hvordan kunne mamma la meg gå sånn som dette? Rosa strømpebukse inni hullete bukser? Og strikkene nederst på buksebena var selvfølgelig det kuleste på denne tiden. 

Dette er tatt med webcameraet på en gammel pc jeg hadde. Veldig pen! 

Dette ble tatt på en internettcafé i Spania. Jeg husker jeg satt mye å blogget der under den ferien. Jeg lagde blant annet et innlegg med alle innkjøpene mine, og jeg hadde kjøpt så mye sminke. På denne tiden brukte jeg forresten ikke sminke, så jeg aner ikke hva jeg skulle med det. 

Outfit fra 11. oktober en eller annen gang. Skikkelig kul redigering da, hehe! 

Dette var da jeg var 16 og var på Mallorca. Det er forresten ikke alkohol i glasset, selvom jeg sikker latet som det på den tiden. Jeg tror det Jack Daniels singleten var høydepunktet med hele den turen, for alle bildene jeg har fra den turen har jeg på meg denne. 

Dette bilde husker jeg ble tatt på hytta, og her hadde jeg akkurat fått vite at jeg hadde kyssesyken. Den t-skjorten på bilde var det første jeg bestilte på Ebay, og på den tiden der handlet jeg så sinnsykt mye på Ebay. Jeg husker jeg fikk pakker i posten hver dag, og ingenting så ut som det gjorde på bilde. Var tydeligvis sykt kult å vise fingern også.. 

Håper dere likte innlegget, og det er bare å si ifra om dere vil ha noen fler sånne. Jeg synes det er veldig morsomt, men også flaut å se tilbake på hvordan jeg så ut, gikk kledd osv. 

 

Hvordan går det med treningen, Martine?

Ja, hvordan går det med treningen? Noen husker kanskje at jeg skrev et innlegg for en stund siden om at jeg skulle begynne å trene? Jeg var supermotivert og klar for trening, og vil dere vite hvor mange ganger siden det jeg har trent? NULL. Hvordan er det mulig? Jeg som var så motivert, kjøpte meg nytt treningstøy og var skikkelig klar for treningssenteret. Det er jo flaut å si at jeg ikke har trent i det hele tatt i og med at jeg dedikerte et helt innlegg her på bloggen om det for noen måneder siden. 


Jeg får så ofte spørsmål om hvordan det har gått med treningen, og jeg har egentlig bare oversett de spørsmålene fordi jeg er flau over å ikke ha trent en eneste gang. Jeg skulle virkelig også ønske jeg var en av de som sto opp tidlig for å trene, spiste sunt og alt det der. Men jeg er bare motsatt. Jeg sitter her nå mens Aleksander er på trening, og nå kommer venninna mi opp med cupcakes til meg. Er det mulig liksom? Nå skal jeg ta meg sammen. Nå begynner formen å bli bedre, så da skal jeg hvertfall komme meg på trening en dag neste uke. 

Så ja, nå skal jeg spise cupcakes.