Bilder fra min gamle blogg

Hei dere!

Jeg så Sofie hadde laget et slikt innlegg, og helt tilfeldig så jeg plutselig at i arkivet mitt på denne bloggen er det en haug av gamle bilder. Jeg fikk litt panikk over at disse bildene fortsatt eksisterer, men jeg tenkte det er morsomt for dere å se. Jeg må bare si at stilen min på disse bildene er forferdelig. Jeg kan ikke tro at jeg har gått rundt som dette. 


Altså, for det første. Hva er denne posen for noe? Og hva gjør jeg med ansiktet mitt? Haha, dette bilde er fra sjette klasse tror jeg, og jeg husker WESC genserne var så kule på denne tiden. 

På dette bilde må jeg ha vært veldig ung? Jeg ser jo kjempeliten ut! Helt sykt at jeg blogget allerede da. Skulle gjerne likt å se hva som sto i de innleggene, men det er kanskje like greit de er slettet. 

Dagens outfit, hehe! For en stil.. Hvordan kunne mamma la meg gå sånn som dette? Rosa strømpebukse inni hullete bukser? Og strikkene nederst på buksebena var selvfølgelig det kuleste på denne tiden. 

Dette er tatt med webcameraet på en gammel pc jeg hadde. Veldig pen! 

Dette ble tatt på en internettcafé i Spania. Jeg husker jeg satt mye å blogget der under den ferien. Jeg lagde blant annet et innlegg med alle innkjøpene mine, og jeg hadde kjøpt så mye sminke. På denne tiden brukte jeg forresten ikke sminke, så jeg aner ikke hva jeg skulle med det. 

Outfit fra 11. oktober en eller annen gang. Skikkelig kul redigering da, hehe! 

Dette var da jeg var 16 og var på Mallorca. Det er forresten ikke alkohol i glasset, selvom jeg sikker latet som det på den tiden. Jeg tror det Jack Daniels singleten var høydepunktet med hele den turen, for alle bildene jeg har fra den turen har jeg på meg denne. 

Dette bilde husker jeg ble tatt på hytta, og her hadde jeg akkurat fått vite at jeg hadde kyssesyken. Den t-skjorten på bilde var det første jeg bestilte på Ebay, og på den tiden der handlet jeg så sinnsykt mye på Ebay. Jeg husker jeg fikk pakker i posten hver dag, og ingenting så ut som det gjorde på bilde. Var tydeligvis sykt kult å vise fingern også.. 

Håper dere likte innlegget, og det er bare å si ifra om dere vil ha noen fler sånne. Jeg synes det er veldig morsomt, men også flaut å se tilbake på hvordan jeg så ut, gikk kledd osv. 

 

18 kommentarer

Siste innlegg