MITT NYE HÅR

ANNONSE- MOOD STUDIO

Hei dere!

ENDELIG har jeg fått fikset håret mitt igjen! Det var virkelig på tide, for jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det. Jeg har også byttet frisørsalong, noe jeg er utrolig glad for. Nå har jeg startet hos MOOD STUDIO, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Håret mitt så virkelig ikke ut, og etterveksten har aldri sett verre ut. Jeg dro derfor til søte Ann Beate, som eier MOOD. Hun fikk fikset opp i håret mitt, og herregud jeg er fornøyd! Jeg kan ikke huske sist jeg var så fornøyd med fargen på håret mitt!

 Processed with VSCO with s2 preset

Vi startet med å stripe håret mitt, og deretter gjorde vi det kaldere. Jeg satte også inn litt extensions kun for at det skulle bli litt tjukkere. Håret mitt er langt nok fra før av, men nå er det også tjukt. Så deilig! 

SE SÅ FINT DET BLE!

Jeg er skikkelig fornøyd med håret mitt, og jeg er så glad for at jeg har startet hos MOOD. Fargen ble akkurat sånn jeg ønsket, og jeg gleder meg til å vise dere flere bilder senere. MOOD STUDIO ligger nede i byen, og adressen er Osterhausgate 9. De har også en salong i Asker. For timebestilling kan dere kontakte de på 22696153♡ 

Hva synes dere?

 

UKENS SPØRSMÅL 63♡

Heey!

Da har jeg endelig fått svart på ukens spørsmål igjen. Jeg håper dere får svar på det dere lurer på, også håper jeg dere får en super søndag videre♡ 

Angrer du på at du var med på Paradise Hotel? Nei, absolutt ikke. Det er noe av det kuleste jeg har vært med på!

Er det slitsomt å være i et offentlig forhold? Ja, jeg vil si det er det til tider. Jenter som vil ødelegge ute på byen, og som virkelig gjør alt for at jeg skal reagere. Og ikke minst, teite rykter er ganske irriterende. Bortsett fra det vil jeg ikke si det er slitsomt. 

Hva tenker du om at Aleksander har lyst på barn? Jeg også vil ha barn, men ikke enda. Ingen av oss er klare for det nå! Jeg hadde blitt mer stresset om han ikke ville ha barn, for jeg har så lyst på barn i fremtiden. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvem vant årets Farmen Kjendis? Det var vel Pål Anders Ullevålseter som vant i år? Hehe! Jeg tipper dere mener sesongen jeg var med i, som sendes neste år? Og hvem som vant da kan jeg ikke fortelle. Jeg har taushetsplikt, så det er bare å følge med når det sendes på TV. 

Likte du Morten inne på Paradise? Jeg likte Morten ja, men ikke noe annet enn som en venn. 

Skal du og Aleksander gifte dere? Jeg har veldig lyst til å gifte meg en eller annen gang, så jeg håper da på det. Ikke enda, men en gang i fremtiden. 

Processed with VSCO with b5 preset

Kan du og broren din lage videoer sammen? Ja, det skal vi få til så fort han er hjemme fra Spania!

Hvordan er det å ha en lillesøster, som egentlig kunne vært ditt eget barn? Det stresset meg litt i starten, men nå tenker jeg ikke over det. Jeg er glad for at jeg har en lillesøster på den alderen, for det får meg til å ville vente enda lenger selv med barn. Jeg får helt panikk bare hun gråter, og det å skifte bleie styrer jeg veldig fint unna. Haha! Jeg synes det er veldig koselig med en bebis i familien, og jeg gleder meg skikkelig til å se henne vokse opp♡

Har du noen gang trodd at du har vært gravid? Hele tiden! Så fort jeg er litt kvalm, da får jeg helt panikk. Jeg lurer på hvor mye penger jeg har brukt på graviditetstester, for jeg tar det hele tiden. Jeg har sett litt for mye på programmer der folk bare plutselig føder, uten å vite at dem er gravide. Jeg er så redd for at det skal skje meg, så derfor tar jeg heller en test ekstra. Haha, herregud!

Processed with VSCO with s2 preset

Dette er en falsk gravidmage.

Hvordan er forholdet ditt til de andre Paradise Hotel deltagerne? Jeg har ikke kontakt med så mange av dem, men et par. Sofie og Morten er vel de jeg henger mest med, og Sofie snakker jeg daglig med♡

Hvordan klarer du å holde huden din så ren? Jeg er nok bare utrolig heldig. Jeg har aldri slitt noe med urenheter, og det er jeg veldig takknemlig for. 

Hvem er din aller beste venn? Jeg har flere bestevenner, og noen av de har dere så vidt sett på bloggen. To av bestevennene mine har jeg faktisk kjent siden førsteklasse på barneskolen blant annet♡ 

Du har så fine tenner! Har du gjort noe for å få de sånn? Tusen takk♡ Jeg hadde regulering i litt over et halvt år, også bruker jeg tannbleking. 

Hvis du kunne gitt 16 år gamle Martine noen tips, hva ville det vært? At jeg kan få til akkurat det jeg vil, og at jeg ikke skulle brydd meg om hva andre folk sa og mente. 

Hva synes du om høye jenter? Jeg synes det er SÅ fint! 

Hva er det flaueste du har opplevd? Jeg måtte skikkelig tisse en gang da vi var på et arrangement i byen. Køen til doen var alt for lang, og vi skulle rekke bussen hjem. Derfor sa venninnene mine at jeg bare skulle tisse i busken utenfor, og det gjorde jeg. Det som skjedde var at i det jeg skulle sette meg ned, da sklei jeg i noe. Jeg måtte ta hånda i bakken for å holde meg oppe. I det jeg tar opp hånda igjen, var den helt brun. Buksa mi var også brun + skoene. I tillegg STINKET jeg. Jeg skjønte fort da at det var bæsj jeg hadde sklidd i, og jeg fikk helt panikk. Jeg kunne jo ikke sitte i den busken for alltid. Jeg måtte da gå ut, og rett nedenfor den busken satt det en uteligger som så helt forskrekket ut da han så meg. Den busken var altså hans toalett :)) Vennene mine fikk latterkrampe, og jeg holdt på å dø av flauhet. Den bussturen hjem var helt forferdelig, og folk flyttet seg bort fra meg på grunn av stanken.  

Har du lyst på noen flere tatoveringer? Nei, jeg tror ikke det. Jeg har aldri sett noe som jeg virkelig vil ha på kroppen min, og jeg er redd jeg ville angret. 

Drømmedestinasjon? Maldivene og Bahamas. Jeg har så lyst til å dra dit!

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvilken frisør går du til? Jeg skal teste ut en ny frisør imorgen, og jeg gleder meg skikkelig! Jeg har ikke vært hos frisøren på dødslenge, så det trenger håret mitt. 

Hvorfor kjøper du kebab uten kjøtt? Fordi jeg er ikke så veldig glad i kjøtt, og det beste på kebaben er dressingen. 

Tror du på spøkelser, eller karma? Ja, jeg tror på begge deler. Jeg har opplevd veldig merkelige ting, som absolutt ikke kan forklares. Og karma har jeg alltid trodd på. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Er du sammen med Simen Lunde? Det er broren min, så nei vi er ikke sammen. 

 

 

Utroskapsrykter

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg får lese merkelige ting om meg selv ofte, men i går leste jeg noe som faktisk irriterte meg veldig. Jeg bryr meg sjeldent om rykter, men når utroskap blir dratt inn klarer jeg ikke la vær. Det jeg leste var at Erik og jeg hadde gjort ting inne på Farmen, og at vi begge hadde vært utro. Jeg skjønner ikke hvor disse ryktene kommer fra en gang, for hvem finner på noe sånt? 

La meg gjøre dette veldig klart for dere. Erik og jeg er gode venner, men absolutt ingenting annet. Jeg kunne aldri vært utro, og ingenting skjedde mellom oss to på Farmen. Vi begge to hadde kjæreste mens vi var på gården, og alle vet vel nå hva jeg mener om utroskap? Det er ikke greit. Jeg kunne aldri ligget med noen andre enn kjæresten min, og han er den eneste jeg har lyst på. Om jeg hadde hatt sex med Erik, så hadde det vært som å ha sex med broren min. Det ligger også et klipp ute på VGTV der de viser hele gården. Som man ser da, så lå alle på samme rom. Hvor mener folk at vi skulle klart å gjøre noe der? Inne i fjøset? Nei, slutt å spre falske rykter. 

Jeg har alltid lurt på hvor rykter som dette starter. Hvem er det som kommer opp med det? Ja, greit. Vi er to unge mennesker som er på en gård sammen, men det betyr ikke at vi plutselig blir veldig gira på hverandre. Det er ikke sånn at man har lyst til å gjøre noe seksuelt med alle personer man ser? Det er vi vel enig om? Jeg håper folk kan slutte med ryktespredning som dette, for det er ikke gøy for noen av oss som er involvert. Jeg synes ikke det er gøy å lese om at jeg tydeligvis har vært utro, når jeg absolutt ikke har vært det. Heldigvis skjønner Aleksander at disse ryktene ikke stemmer, men det er jo kjipt å få tilsendt en haug av screenshots om det også. Jeg ler ofte av rykter om meg selv, men noen ting synes jeg er mest kjipt. Jeg tror også Ingrid og Erik har andre ting å tenke på enn teite rykter som dette akkurat nå, så vis litt hensyn.

 

 

TO NYE VIDEOER

Heey!

Dette har jeg gledet meg så mye til å vise dere! For en uke siden spilte jeg inn et par videoer med Cornelia, som også driver med Youtube. Cornelia er en skikkelig søt jente, som jeg har fulgt på Youtube en god stund. På premierefesten til den nye sesongen av Paradise, da så jeg henne. Jeg måtte fortelle henne at jeg elsket videoene hennes, men var skikkelig usikker på om jeg turte å gå bort. Jeg hadde jo aldri snakka med jenta før, men da jeg fortalte at jeg fulgte henne var det gjort. Vi ble sittende hele kvelden å skravle, og etter det har vi møttes flere ganger. Jeg er så glad for at jeg turte å gå bort til henne, for herregud for en herlig jente♡ 

Det er forresten også Cornelia som har redigert videoene, for det skal jeg ikke ta æren for. Hun er kjempeflink, eller hva? Jeg håper dere liker begge videoene, for jeg synes de er kjempemorsomme! Så her har dere to nye videoer♡Trykk på bildene for å komme til videoene.

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER

k6VFmiZLACw
 
 
xmC3HjufZc4

 

 

NY VIDEO- VI FEIRER ALEKSANDER

Hei dere!

Endelig er det tid for en ny video igjen, og denne gangen tar vi dere med når vi feirer Aleksander. Jeg tok han med på et hotell der vi var på spa, fikk massasje, spiste masse digg, også overrasket jeg Aleksander SKIKKELIG. Haha, dere må se det!! Jeg ler så mye av reaksjonen hans. Jeg håper dere liker videoen♡

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER. Det kommer blant annet to andre videoer denne uken også, og det vil dere ikke gå glipp av!

GRATULERER MED DAGEN, ALEKS♡

 Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Gratulerer så mye med dagen, kjæresten min. Jeg er så takknemlig for at jeg har deg, og jeg føler meg som verdens heldigste jente hver eneste dag♡ Tusen takk for at du hjelper meg hver eneste dag med bloggen, og for at du alltid har troen på meg. Du er min viktigste støttespiller♡ Takk for at du får meg til å le hver eneste dag, og for at du er den største raringen jeg vet om. Jeg har aldri møtt noen som er SÅ fin på utsiden, men utrolig nok enda finere på innsiden. Du er ikke bare kjæresten min, men også min beste venn. Jeg gleder meg til fremtiden sammen med deg, og ikke minst alt vi skal oppleve sammen fremover.

Jeg elsker deg♡

FARRIS BAD

Heey!

Nå har vi akkurat kommet oss frem til Farris bad, og her skal vi være til imorgen. Jeg har booket et kjempefint hotellrom til oss, og vi skal rett og slett bare slappe skikkelig av. Dette er faktisk en av bursdagsgavene til Aleksander, for han har nemlig bursdag imorgen! Vi skal få massasje, spise masse god mat og kose oss skikkelig. Jeg har sett så frem til dette, og jeg er så klar for et døgn her.

Se på det fine rommet da, og ikke minst utsikten. Det er virkelig så fint her, og skikkelig koselig om man vil overraske kjæresten sin, eller noen andre man er glad i. Akkurat nå har vi kommet opp fra en kjempegod lunsj, og nå prøver vi å få i oss litt champagne. Ingen av oss liker det, men vi prøver å være litt voksne. Haha, jeg vet med sikkerhet at den flaska aldri vil bli tom. Nå skal vi straks ned å få en 95 minutters massasje hver, og herregud jeg gleder meg! Aleksander og jeg ELSKER massasje, så derfor måtte jeg slå til med 95 minutter. Han har jo bursdag imorgen, så litt luksus skal vi ha. Jeg vlogger forresten i dag også! Vi blogges mer senere, for nå skal vi få på oss badetøyet og få kommet oss ned til spaet.

UKENS SPØRSMÅL 62♡

Hey!

Da er det tid for ukens spørsmål igjen♡ Nok en gang spurte jeg dere på Instagram om spørsmål, og det vil jeg fortsette med fremover. Det er lett for dere å stille spørsmålene, og det er oversiktlig for meg. Om dere vil vite når jeg trenger spørsmål neste gang, så kan dere følge med på Instagramen min. Der heter jeg Martinelunde! Håper dere fikk svar på noe dere lurte på♡

Er du gravid, eller hva? Nei, jeg er ikke gravid. 

Har du hatt noen store krangler med Aleksander? Ingen store, men vi har selvfølgelig hatt et par krangler. Heldigvis ikke mange, og jeg kan telle de kranglene på en hånd. Kranglene varer i tillegg ikke lenger enn en halvtime, haha! 

Hvor mange cm er du rundt midjen og rumpen? Øh, har folk begynt å måle dette? Jeg har virkelig ingen anelse, og jeg har aldri målt meg noen av de stedene. Det tror jeg heller jeg aldri kommer til å gjøre heller! 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvorfor blogger du så sjeldent? Jeg har slitt litt etter jeg kom hjem fra Farmen, og jeg har ikke klart å komme ordentlig tilbake i rutiner igjen. Jeg synes det er kjempevanskelig, for jeg vil jo oppdatere dere masse. I tillegg har jeg fokusert på å være masse med venner, og egentlig bare nyte sommeren. 

Hva synes du er det viktigste i et forhold? At man er trofaste mot hverandre, at man behandler hverandre med respekt, at man har det morsomt sammen og at man kan stole på hverandre. 

Skal du være med i noen flere TV-programmer? Vi får se! Det hadde hvertfall vært veldig morsomt. Jeg synes det er SÅ gøy å jobbe med TV♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Har du møtt Isabelle etter du kom hjem fra Farmen? Ja, det har jeg. 

Hva synes du om at folk opererer seg? Jeg synes folk skal få gjøre det de selv ønsker med kroppen sin, men da uten å oppfordre eller gå inn for å påvirke andre til å gjøre det samme. 

Hvor mange forhold har du vært i? Det forholdet jeg er i nå er mitt første♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva synes du om at Andrea skal være med på Love Island? Håper du at hun finner kjærligheten? Jeg synes det er så kult, og jeg gleder meg skikkelig til å se på! Det er alltid morsommere å følge med på programmer som det, når man kjenner folk som er med. Jeg håper selvfølgelig at Andrea møter drømmegutten sin der inne, det hadde vært koselig♡

Kan vi få se hudpleierutinen din? Oi, det tror jeg hadde blitt et kjedelig innlegg. Jeg bruker kun en sminkeserviett til å ta bort sminken om kveldene, i blant skrubber jeg huden og jeg tar også ansiktsmasker til tider. 

Hvordan går det med deg? Stresser du mye med bloggen om dagen? Det går veldig bra med meg! Jeg vil utnytte sommeren så mye som mulig nå, og jeg koser meg skikkelig om dagen. Ja, selvfølgelig stresser jeg til tider over bloggen. Bloggen tenker jeg over så og si hele tiden, og jeg vil gjøre dere fornøyde. I det siste har jeg faktisk startet på innlegg, og i det jeg skriver så tenker jeg at ingen har interesse av å lese om det. Derfor ender det med at jeg sletter hele innlegget, og at jeg ikke aner hva jeg skal blogge om. Jeg har rett og slett kommet inn i en periode der jeg føler at folk ikke bryr seg om at jeg spiste en burger, og at folk ikke synes det er spennende med den nye kjolen min. Haha, jeg håper snart at jeg legger fra meg den tankegangen der. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Kunne du flyttet til Bergen? Ja, men ikke enda. Kanskje om noen år, men jeg vil aller helst bo i Oslo! 

Tjener du nok på sosiale medier til å kunne leve av det? Ja, det gjør jeg. 

Hva synes du om at Sofie skal flytte til USA neste år? Eh, jeg håper hun legger fra seg den tanken!! Om ikke blir det mange turer dit på meg, haha. Jeg vil selvfølgelig at Sofie skal bo i Oslo, sånn at jeg kan henge med henne når som helst. Samtidig er det kult at hun følger drømmene sine♡

Møter du mange fans? Det er en del som kommer bort til meg, og det er veldig koselig! Jeg har de søteste følgerne, så det gjør meg absolutt ingenting når folk kommer bort til meg♡ 

Hva er drømmen eller målet ditt nå? Akkurat nå har jeg mye som skjer fremover, og mye av det er ting jeg har drømt om. Jeg gleder meg så mye! 

Hva har du gjort i dag? Absolutt ingenting, haha! Jeg har blitt skikkelig forkjølet, og jeg merker at jeg ikke er helt i form. Derfor har jeg kun blogget i dag, og ellers slappet av. Straks skal vi komme oss ut døren, for jeg har SÅ lyst på smoothiebowl. NAM!

Hvor ser du deg selv om 10 år? Jeg håper jeg fortsatt jobber med noe av det samme som nå, og at jeg kanskje også har startet opp noe eget alene. Jeg håper selvfølgelig at jeg fortsatt er med Aleksander, og at vi hvertfall har giftet oss. Haha, jeg SKAL gifte meg en dag!! Jeg er jo 32 år da, så kanskje vi da også har barn? Jeg blir faktisk litt stresset av å tenke på fremtiden! 

Har du tenkt til å ha meetup i år? Jeg håper jeg får til noen meetups, og at jeg da kanskje kan dra litt til forskjellige byer også♡

 

TØNSBERG

Hei dere!

Nå er jeg hjemme igjen, etter noen fine dager i Tønsberg. Jeg har aldri vært der tidligere, så derfor var Sofie ekstremt gira på å få med Aleksander og meg. Jeg har hørt så mye fint om Tønsberg, og nå etter å ha vært der forstår jeg hvorfor. FOR ET FINT STED! Det å gå langs brygga med masse mennesker i båter og på restauranter var så koselig. Vi dro ut på fredagen, og da dro vi på et arrangement. Der fikk vi først servert mat, og deretter var det fullt party. Jeg skal innrømme at jeg fikk litt panikk utover kvelden, for det var så ekstremt mye mennesker der. Det var helt umulig å komme seg noen steder, og i tillegg mistet jeg alle jeg var med. Alle forsvant, og jeg ble sittende med mennesker jeg ikke aner hvem er. Haha! Det ble også en del drama utover kvelden, for det virker som at folk tror de kan si det de vil til oss- kun fordi vi var med i et program. De siste gangene jeg har vært ute har jeg fått høre så mye rart, og jeg ble faktisk også slått til for et par dager siden. Det var riktignok ikke i Tønsberg, men enkelte folk mister det helt når de drikker. Bortsett fra det, så hadde jeg det så bra i Tønsberg. Jeg koste meg masse med folkene vi dro ut med, og det var absolutt en bra kveld!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

♡♡♡ For en gjeng med bra mennesker!

Dagen etter var vi alle ekstremt slitne, selvom vi dro hjem ganske tidlig på kvelden. Vi brukte derfor en god del timer på å komme oss ut døren. Da vi endelig kom oss ut dro vi og spiste, og deretter dro vi til en strand. Hallo, de har så fine strender i Tønsberg! Jeg følte seriøst at jeg var i utlandet, haha! Dagen var hvertfall utrolig fin, og vi endte opp med å spise masse digg mat hos hun vi bodde hos. Deretter kjørte vi hjem, og nå er vi tilbake i Oslo igjen. Her blir vi ikke lenge, for allerede imorgen drar Aleksander og jeg en liten tur bort igjen. Jeg gleder meg til å fortelle dere♡

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Gårsdagens outfit

ANNONSE- KOUTURE

Heei!

I går var jeg så heldig! Jeg fikk nemlig med meg masse fine klær fra en av mine favorittbutikker, Kouture. Den butikken har vært en av mine favoritter i mange år, og jeg finner alltid masse fint hver gang jeg er innom butikken. En liten funfact er at jeg hadde praksisplass der da jeg gikk på videregående. De andre hadde praksisplass på kontorer, og jeg husker de var så sjalu for at jeg fikk være der. Jeg er veldig glad for det selv, for jeg koste meg skikkelig hver gang jeg skulle dit! Selvom det ikke var så positivt for lommeboka, for jeg måtte jo alltid kjøpe med meg nyhetene hjem. Haha!

I går skulle Aleksander og jeg ut for å spise, og da tok jeg på meg dette supersøte settet med en gang. Det er en topp og et skjørt, med et så fint blomstrete mønster. Skikkelig sommerlig, og perfekt nå som vi har dette været. Faktisk, så satt vi ute til nærmere halv 12 i går, og jeg frøs ikke i det hele tatt. Hallo, kan vi ha dette været for alltid? 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Dere finner skjørtet HER, og toppen finner dere HER!