Gårsdagens outfit

ANNONSE- KOUTURE

Heei!

I går var jeg så heldig! Jeg fikk nemlig med meg masse fine klær fra en av mine favorittbutikker, Kouture. Den butikken har vært en av mine favoritter i mange år, og jeg finner alltid masse fint hver gang jeg er innom butikken. En liten funfact er at jeg hadde praksisplass der da jeg gikk på videregående. De andre hadde praksisplass på kontorer, og jeg husker de var så sjalu for at jeg fikk være der. Jeg er veldig glad for det selv, for jeg koste meg skikkelig hver gang jeg skulle dit! Selvom det ikke var så positivt for lommeboka, for jeg måtte jo alltid kjøpe med meg nyhetene hjem. Haha!

I går skulle Aleksander og jeg ut for å spise, og da tok jeg på meg dette supersøte settet med en gang. Det er en topp og et skjørt, med et så fint blomstrete mønster. Skikkelig sommerlig, og perfekt nå som vi har dette været. Faktisk, så satt vi ute til nærmere halv 12 i går, og jeg frøs ikke i det hele tatt. Hallo, kan vi ha dette været for alltid? 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Dere finner skjørtet HER, og toppen finner dere HER!

 

16 kommentarer

Siste innlegg