SPØRSMÅL OG SVAR

Heei!

Istedet for ukens spørsmål, så tenkte jeg å svare på noen private spørsmål om meg selv. Jeg håper dere liker det, og at dere kanskje lærer noe nytt om meg! 

Hvor ville du reist nå om du kunne dratt hvor som helst? Da ville jeg nok reist til Bali eller Maldivene. Maldivene er et av de stedene jeg har aller mest lyst til å reise, men jeg vil spare det til jeg eventuelt skal på bryllupsreise. Haha, her har jeg planlagt! 

Hvis du bare kunne spist en ting resten av livet, hva ville det vært? Jeg bytter på hele tiden av hva jeg liker best, men akkurat nå måtte det nok blitt sushi. Jeg er alt for glad i sushi, og om noen lurer så spiser jeg ikke sushi med fisk. Jeg spiser kun tempura maki, noe som er frityrstekt scampi. 

Hva sto det på den siste meldingen du fikk? “God tur, jentami! Elsker deg over alt på jord.” Og den var det mamma som sendte, haha koselig! 

5. Hvem snakket du sist med på telefonen? Bestemor var den jeg snakket med sist. 

Hvor mange smykker bruker du fast? Jeg har fast på meg to smykker. Det ene er et jeg fikk av Aleksander til jul, og det andre er et med en M og A på. Jeg har også alltid på meg en ring som jeg fikk av oldemoren min, og den har jeg hatt på siden jeg var 11/12 år. Jeg har også på meg en ring jeg fikk av pappa, lillesøsteren min og kjæresten hans i bursdagsgave. Også har jeg på en ring som jeg fikk av Aleksander.

Hvis du måtte farget håret i en crazy farge, hvilken ville du valgt? Da måtte jeg nok valgt rosa tror jeg. Jeg hadde nok aldri turt det, men måtte jeg valgt hadde det blitt det. 

Hva er ditt favorittbilde av deg selv? Dette liker jeg godt!

Hva kommer du aldri til å gjøre? Hoppe i fallskjerm, haha! Jeg har tidenes høydeskrekk, og jeg hadde faktisk aldri blitt med på det. Isabelle har kjempelyst, og hun har spurt flere ganger om vi skal gjøre det. Vel, det får hun gjøre alene, for jeg kommer aldri til å utsette meg selv for noe sånt. 

Har du hatt regulering? Ja, jeg hadde det i litt over ett halvt år. Jeg hadde det ikke lenge med andre ord, men jeg er veldig glad for at jeg hadde det. Jeg hadde bare noen skjeve tenner, og de plagde meg en del. En liten funfact er at jeg hatet å smile da jeg tok av reguleringen. Jeg holdt alltid hånden foran munnen da jeg lo eller smilte, fordi jeg mente at tennene mine var ALT for rette. Haha, er det mulig? Nå er jeg jo bare veldig glad for det, og heldigvis smiler jeg som bare det nå. 

Favorittfilm gjennom tidene? Da må jeg nok være så kjedelig å si Mean Girls eller Dear John. Det er jo filmer jeg kan se om og om igjen, og jeg blir aldri lei. 

Hvilket bilde gir deg gode minner? Bakgrunnsbilde mitt! 

Hvilket land besøkte du sist? Los Angeles. Sinnsykt fint sted!

Hva er ditt beste sjekketriks? Jeg har ingen sjekketriks tror jeg. Ikke har jeg sjekket opp noen før heller, men jeg kan jo noen skikkelig dårlige. “Jeg har mistet nummeret mitt, kan jeg få ditt?” Haha, herregud så dårlig. Ikke ta tips fra meg. 

Hvilke nettsider besøker du daglig? VG, Facebook, blogg.no og Youtube. Jeg sjekker også innom noen blogger daglig, men det er mest til folk jeg kjenner. 

Hva har du som bakgrunnsbilde? Det la jeg jo akkurat ut, haha! 

17. Hva er det mest ulovlige du har gjort? Tisset og hatt sex et offentlig sted og brukt falsk legitimasjon. Alle vennene mine var bedt i en bursdag, og det var en måned til jeg fylte 20. Derfor brukte jeg bankkortet til en annen, og jeg ble fersket av vaktene etter 15 minutter. Heldigvis lot de meg bare gå, uten å få noen konsekvenser. Herregud, jeg var skikkelig stresset da. Aldri gjør det, for det er så sinnsykt dumt. Spesielt om man blir tatt for det, og plutselig ender man opp med prikker på rullebladet. 

18. Hva er dine dårligste egenskaper? At jeg kan være utrolig kald til tider. Jeg aner ikke hvor jeg har fått det fra, men jeg vet at spesielt Isabelle irriterer seg over dette. Alle kan sitte å gråte av en film, mens jeg ikke kan skjønne hvorfor de gjør det. Jeg merket også det inne på Paradise Hotel, for jeg gråt ekstremt sjeldent der inne. Jeg gråt da Aleks røk ut, og da Isabelle røk. Og det var egentlig mest fordi jeg ble sint. Om jeg blir sint, så begynner jeg å gråte. Veldig spesielt, men jeg gjør det hver gang. Får du meg skikkelig sint, ja da begynner jeg å gråte. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg blir forbanna. 

19. Hva var det første ordet du sa? Jeg måtte spørre mamma om dette, og det første jeg sa var pappa. 

 

 

Dette gjør meg glad♡

Heei! 

Hvordan går det med dere? Jeg håper at alle leserne mine har en fin dag♡ I dag tenkte jeg å fortelle dere om noen punkter som gjør meg glad. Jeg blir glad av veldig mye, men her har jeg samlet noen av de tingene som får meg til å smile litt ekstra mye. 

GOD MAT- Sjokk at dette er det første punktet? Jeg er så sykt glad i mat, og det finnes ikke noe bedre enn skikkelig god mat. Dagen min blir seriøst ødelagt om jeg får dårlig mat. For en stund siden fikk jeg servert kald og hard pasta. Jeg droppet faktisk å si i fra, fordi jeg ble så sint. Jeg var redd jeg skulle skremme de som jobbet der, så jeg måtte bare ta meg sammen. Dere skjønner greia, god mat er fantastisk! Og god mat, det kan være alt fra brødskiver til en svær burger. Jeg elsker brødskiver♡

Processed with VSCO with s2 preset

Å MØTE DERE- Noe av det beste med denne jobben er å møte dere. Jeg føler meg så utrolig heldig som har så mange snille og fine følgere. Det beste jeg vet er når dere kommer bort, og spesielt når vi faktisk kan få snakket litt. Jeg er jo veldig nysgjerrig på hvem dere er! Jeg sitter og deler livet mitt med en haug av mennesker jeg ikke kan sette noe ansikt på, derfor er det veldig hyggelig når dere kommer bort♡ Dere gjør meg veldig glad! 

 Processed with VSCO with s2 preset

REISING- Dere vet den følelsen når man sitter på flyet, og man vet at om noen timer lander man et nytt sted? Altså den følelsen gjør meg så glad. Jeg blir lykkelig av å reise, og jeg elsker å oppleve nye steder. Jeg vil bare reise hele tiden, og neste år skal jeg sette av til det. Planen var egentlig å reise mye i år, men det får jeg ikke tid til. Jeg har hvertfall fått vært i Mexico og Los Angeles i år, og det kan jeg absolutt ikke klage på. 

Processed with VSCO with s2 preset

NORSK SOMMER- Noe som gjør meg skikkelig glad er når jeg våkner på morgenen, og ser at det er sol ute. Jeg føler vi har vært så heldige med været i det siste, og jeg håper det holder seg sånn hele sommeren. Jeg blir så glad av sol og varme, og jeg er ikke et vintermenneske. Jeg vil gjerne ha sommer året rundt! Norsk sommer er så utrolig fint, og jeg krysser fingrene for at det blir en dødsbra sommer i år.

Å SE ALEKSANDER IGJEN- For meg som ofte er et par uker uten kjæresten min, er det helt fantastisk når vi først møtes igjen. Jeg blir så merkelig rett før jeg skal møte han, og jeg kjenner det på hele kroppen. Jeg får sommerfugler i magen, og jeg blir nesten litt nervøs. Skikkelig merkelig! Noe av det beste er å møte han igjen, etter en periode der jeg har savnet han. 

 Processed with VSCO with s2 preset

KJØPE NOE JEG HAR ØNSKET MEG LENGE- Når man har ønsket seg noe lenge, og man endelig får kjøpt det. DEN FØLELESEN♡ Jeg elsker å bruke penger på ting jeg har ønsket meg lenge. For eksempel Chanelvesken min. Den hadde jeg ønsket meg i mange år, og da jeg endelig kjøpte den var jeg så glad. Jeg liker å spare til ting, og da ofte en stund. Jeg liker ikke å sløse pengene mine, og derfor venter jeg ofte litt før jeg kjøper meg noe. 

NULL PLANER- De dagene der jeg har null planer gjør meg faktisk glad. Når jeg bare kan ligge i sengen hele dagen, spise masse godteri, se på youtubevideoer og sette telefonen på lydløs. Disse dagene nyter jeg, og jeg skulle nesten ønske det fantes flere av dem. Haha! Jeg liker utrolig godt å være alene i blant, og jeg trenger det. 

 Processed with VSCO with s2 preset

VÆRE MED LILLESØSTEREN MIN- Som mange av dere sikkert vet, så fikk jeg en lillesøster for et halvt år siden. Hun gjør meg så glad, og jeg elsker å være med henne. Hun smiler hele tiden, og i tillegg prøver hun å skravle litt. Jeg elsker babyer, og jeg er så glad for at jeg fikk en lillesøster i en alder av 22. Det er så koselig, og man blir så glad av babyer. Åh, lille vennen min♡ 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva gjør dere mest glad?♡

 

 

EN HELT NY HVERDAG

Hey!

Ja, nå er jeg inne på Farmen. Hvor merkelig er ikke det? Jeg hadde aldri trodd det da jeg satt på et luksus hotell i Mexico for litt over ett år siden. Nå skal jeg være hundre år tilbake i tid, og dere vet hva det betyr? Alt er forskjellig fra den hverdagen jeg lever nå. Fra nå av skal jeg gå med null sminke, jeg får ikke gre håret, jeg får ikke bruke deodorant, jeg har kun et begrenset antall truser og klær, og jeg har ikke tilgang til sosiale medier. Dette kommer til å bli en utrolig stor utfordring for meg.

Det å gå uten sminke ser jeg bare på som noe positivt. Jeg går veldig ofte uten sminke fra før av, så det vil ikke bli noe problem. Tenk dere hvor fin huden kommer til å bli da! Null produkter. Det kommer til å bli deilig å gå uten sminke så lenge, men også litt rart. Det jeg derimot ser på som verst er at jeg ikke får gredd håret mitt. Håret mitt floker seg veldig fort, og jeg er redd jeg drar ut av Farmen med dreads. Jeg må være smart, og jeg må finne på noen geniale løsninger. Jeg må få laget en børste på en eller annen måte. 

Og hva med deodorant? Jeg får ikke bruke det heller. Jeg gruer meg, for jeg liker ikke svettelukt. Eller jeg har ikke noe problem med litt lukt, men flere uker uten en ordentlig dusj? Jeg vil ikke en gang tenke meg til hvordan vi kommer til å lukte. Samme med truser. Jeg får ha med et begrenset antall truser, og for å si det sånn- det er ikke mange trusene. Disse må jeg da vaske for hånd. Hva om jeg får mensen og blør igjennom? Skal jeg da stå å vaske mensentrusene mine? Herregud, jeg begynner å stresse nå. 

Det er så rart at dette nå skal være min hverdag. Null sminke, masse kroppslukt og nesten ikke klær. Det er ganske utrolig at folk levde sånn en gang i tiden. Det er så fjernt for oss å forstå, for vi er vandt til å ha alt rundt oss. Jeg tror faktisk vi alle hadde hatt godt av å oppleve det jeg skal nå. Vi er alt for heldige, og jeg tror vi glemmer det. Jeg skal nå leve uten alt jeg er vandt til. Ikke en ordentlig do, ikke noe strøm, skal vi ha mat må vi klare ukesoppdragene og alt må vi gjøre på egenhånd.

Dette er det skumlese, men også det tøffeste jeg kommer til å gjøre!

Processed with VSCO with s2 preset

 

MANDELAEFFEKTEN

Hei dere!

Jeg synes ting som ikke kan forklares er utrolig spennende. Jeg er den personen som kan sitte i flere timer å lese om merkelige ting på internett. Dette interesserer meg skikkelig! Jeg leser meg ofte opp på ting, og så er jeg nødt til å fortelle vennene mine det etterpå. Jeg vet ikke hvor mye de egentlig bryr seg, men hallo! Ikke kom her og si at dette ikke er spennende. I dag tenkte jeg å fortelle dere om noe som kalles Mandelaeffekten. Mange har kanskje hørt om det, men flere aner sikkert ikke hva det er. Det er noen år siden jeg først hørte om dette, og jeg synes det var så spennende. Jeg kom på det igjen da en venninne av meg lagde en youtubevideo om dette, og nå tenker jeg at jeg må fortelle dere om det. Jeg håper dere synes dette er litt spennende hvertfall!

Mandelaeffekten går ut på at noen mener det finnes et parallelt univers. Mange folk mener å huske ting som ikke har skjedd, og at det har skjedd en eller annen endring et sted. Dette startet med at en dame trodde at Nelson Mandela døde i fengselet på 80- tallet. Denne damen kunne huske at hun så bilder fra begravelsen, og bilder fra dagene etter. Da denne damen fortalte om dette var det fler som sa seg enig. Greia var at Nelson Mandela døde ikke før i 2013, men hvordan kan så mange da huske at han døde på 80- tallet i et fengsel? La meg komme med noen andre eksempler. 

WE ARE THE CHAMPIONS

De fleste har vel hørt denne sangen? Og alle som har hørt sangen husker vel slutten? “No time for losers, cause we are the champions.. OF THE WORLD” Dere husker det dere også? Vel, sangen er ikke sånn. Søk den opp på Spotify, og hør på slutten. “Of the world” kommer aldri. Det er noe som mangler, ikke sant? Sjekk også ut videoen under, og spol til 12.45. Der kan dere se akkurat hva som menes med Mandelaeffekten. Alle sitter og venter på “Of the world”, men det kommer ikke. Ganske sykt?

F2SXmzk8ve4
 
SPEIL, SPEIL PÅ VEGGEN DER…
Alle husker vel denne setningen fra snøhvit? Den onde heksa står foran speilet og sier dette. På engelsk har jeg alltid ment at det var “Mirror, mirror on the wall”, og på norsk “speil, speil på veggen der” Eller sa hun det? Nope, denne setningen har aldri blitt sagt. På engelsk sier henne “Magic mirror on the wall”, mens på norsk er det “lille speil på veggen der”. Så hvor kommer “speil, speil på veggen der” fra”? Hvorfor har vi alltid sagt dette? Det gir null mening. Sjekk ut videoene under. 
Br0DCEEBplY
 
LUKE, I AM YOUR FATHER
Dere som har sett Star Wars har vel hørt denne setningen? Han med masken og Luke står og fekter. Så står Luke og holder seg fast, og han med masken sier “Luke, I am your father”. Dere også husker det? Dere vil få sjokk når dere ser videoen under, for han har aldri sagt “Luke”. Han sier “NO, I am your father”. Spol til 1.40, og se selv. Det merkeligste er jo at det faktisk står i tittelen på dette youtubeklippet “Luke, I am your father”. Dette skremmer meg!
h6sj89xgnl4
 
PIKACHU
Pikachu vet alle hvem er? Den søte figuren fra Pokemon. Jeg har alltid ment at Pikachu er helt gul, også er han svart ytterst på halen sin. Er det fler som husker dette? På det første bilde under her er hvordan jeg mener Pikachu ser ut, mens det andre bilde viser hvordan han egentlig ser ut. Noe stemmer ikke med bilde nummer to der.. 
 
MONOPOLMANNEN
Alle har vel en eller annen gang spilt monopol? Om jeg skulle spurt dere om hvordan denne monopolmannen ser ut, hvordan ville dere beskrevet han da? Jeg ville sagt dress, flosshatt, bart og en monokkel foran øyet. Monokkel er et brilleglass som kun er på det ene øyet. Husker noen fler dette? Vel, han har aldri hatt noen monokkel. Bare se selv.. Det første bilde er hvordan jeg mener han ser ut, mens det andre er hvordan han faktisk ser ut.
 
THE THINKER STATUE
Jeg tipper de fleste har sett denne statuen? Den er av en mann som sitter og tenker med knoken mot pannen. Eller gjør han det? Jeg har alltid ment at han sitter sånn, men neida. Det bilde jeg skal vise dere nå er ganske sykt, for denne damen sitter rett foran statuen. Hun ser at han sitter med hånda under haken, men likevel tar henne knoken mot pannen. Det her er så merkelig! Det gir ikke mening at han skal sitte med hånda under haka, han har da alltid hatt knoken i panna??
 
Dette er noen av de Mandelaeffektene jeg ville vise dere i dag, men jeg kan gjerne lage flere innlegg som dette. Jeg synes det her er dødsspennende, og jeg håper dere synes det samme! Gjerne fortell meg om deres tanker rundt dette♡
 

 

 

 

Et kritthvitt smil

ANNONSE- PREMIUM WHITE

Hey!

Noe av det første jeg legger merke til ved andre, er smilet. Jeg synes det er så fint når mennesker smiler mye, og derfor prøver jeg også å smile så mye som mulig selv også. Et smil smitter! Jeg synes også et hvitt smil er utrolig fint, og derfor er jeg nøye på å opprettholde mitt. Jeg har fortalt dere om Premium White før, men jeg tenker å gjøre det i dag igjen. 

Processed with VSCO with s2 preset

Premium White er en hjemmebleking, som man kan påføre når man selv ønsker det. Selve behandlingen tar 25- 30 minutter, og mens man venter kan man gjøre det man selv ønsker. Jeg pleier som regel å ta det på før jeg skal i dusjen, eller mens jeg ser en serie. Jeg tipper mange av dere har brukt strips tidligere? Jeg brukte det før, og nå som jeg har byttet til Premium White kommer jeg aldri til å gå tilbake. Da jeg brukte strips følte jeg at det hele tiden bevegde på seg, og jeg følte ikke tannblekingen satt der den skulle. Med Premium White derimot får man med en skinne som former seg etter tennene dine, noe som da gjør at den sitter helt perfekt! 

Processed with VSCO with s2 preset

Som sagt tar selve behandlingen 25- 30 minutter, og etter de minuttene har du et fint og hvitt smil. Det jeg liker så godt med denne er at det er så enkelt, og ikke minst effektivt. Jeg orker ikke å bruke produkter som blir for vanskelig for meg, men denne derimot er utrolig enkel å forstå. Jeg har nå brukt denne i flere måneder, og jeg kommer aldri til å gå tilbake til en annen hjemmebleking. Av alle hjemmeblekinger jeg har prøvd, så er dette den beste. Flere av venninne mine har også fått en pakke av meg, kun fordi jeg vil at de skal bli like fornøyd som det jeg er. 

Dette er altså hvordan jeg opprettholder de hvite tennene mine, og jeg pleier å ta en behandling hver andre måned. Da gjør jeg selve blekingen hver dag i fire dager, også trenger jeg ikke gjøre noe før etter to måneder igjen. Utrolig deilig, og ikke minst enkelt. Jeg er utrolig fornøyd, og tennene mine er kritthvite hele tiden nå. Akkurat sånn jeg liker det♡

Om du har lyst til å teste Premium White, så kan dere få en pakke hjem i posten for kun 449kr! Dere finner direktelink HER♡ Før kostet det 1190, så nå sparer man mye. I tillegg er leveringen rask, og frakten er gratis. Om dere bestiller, så fortell meg gjerne deres meninger♡ 

NORSK SOMMER

Hei dere!

Sommeren nærmer seg, og jeg kan nesten ikke vente. Sommerklær, sene kvelder, grilling, varme og bading. Jeg har egentlig ikke planlagt noe sommerferie, så jeg kommer til å være for det meste i Norge. Det kan være jeg booker meg en tur til utlandet etterhvert, spesielt om det er dårlig vær i Norge. Sånn som ting er nå har jeg hvertfall planlagt en norsk sommer. Derfor tenkte jeg å fortelle dere hva man kan gjøre i Norge om sommeren. Selvom været kanskje ikke er på topp, så kan man uansett ha det gøy. 

FESTIVALER- Er det en ting jeg skal mye på i år, så er det festivaler. Jeg synes festivaler er kjempemorsomt, og spesielt om man drar med en stor gjeng med gode venner. Jeg tenker å fortelle litt senere om hvilke festivaler jeg skal på, men jeg har allerede planlagt et par stykker. Jeg synes Norge har tatt seg veldig opp med festivaler de siste årene, og det er en haug av artister som tar turen til Norge i sommer. Festivaler man kan dra på er Findings, Stavern, Palmesus og mange fler. 

HYTTETURER- Ta med deg noen venner på hyttetur! Det er kjempekoselig, og man kan finne på mye. Er det fint vær kan man grille, bade, gå turer eller bare sole seg. Om været er dårlig kan man spille spill, se på filmer og spise masse godteri. 

TUSENFRYD- Jeg må nesten ta med dette punktet, for jeg skal helt klart på Tusenfryd i år. Jeg elsker karuseller, og jeg blir som et barn igjen på steder som det. Dra en tur på Tusenfryd, ta karuseller og spis deg kvalm på sukkerspinn. 

GRILLING- Finn en park i nærheten, og ta med deg en engangsgrill. Finnes det noe koseligere enn å grille i parken med venner? Jeg synes det er kjempehyggelig, og det hører med til sommeren. Sene kvelder, musikk og god mat!

STRANDA- Det finnes jo faktisk en del strender i Norge også, selvom man kanskje ikke så ofte tenker over det. I Oslo har i blant annet på Bygdøy, og der er det veldig hyggelig om sommeren. Det fyller seg veldig fort opp på Bygdøy, så det gjelder å være tidlig ute. De dagene det er som varmest i Norge ville jeg absolutt anbefalt å finne en strand. Da kan man bade og sole seg, og late som at man er i utlandet. 

UTESERVERING- Noe av det beste jeg vet med sommeren er uteserveringer. Sitte på Aker Brygge, spise masse mat og kanskje ta noen drinker også. Jeg er veldig flink til å spise ute, og spesielt om sommeren. Hehe.. Jeg vil hvertfall anbefale å sette seg ned på en koselig restaurant med uteservering, og bare sitte der noen timer. Masse mennesker, og det gir meg en skikkelig sommerfølelse. 

SVERIGE- Ta en harrytur til Sverige! Kjør en tur over grensen, og kjøp masse digg. Billig godteri og mat, altså hvem sier nei til det? Det tar jo absolutt ikke lang tid å kjøre dit, så det kan man gjøre flere ganger i løpet av sommeren. 

MUSEUM- Dra på museum! Mitt favorittmuseum er Teknisk Museum, og jeg synes det er så kult å være der. Da jeg gikk på barneskolen var høydepunktet å dra dit. Det finnes en haug av museumer i Norge, så det er bare å søke litt rundt. Jeg synes hvertfall det er veldig spennende med sånne ting! 

BÅTTUR- Kjenner du noen med båt? Bli med dem en tur på båten. Jeg elsker å kjøre båt om sommeren, og det skal jeg gjøre masse i år. Vi har også fått vannski, og jeg hadde konstant latterkrampe i fjor da en kompis av broren min testet dem. Jeg synes det er utrolig hyggelig ute på sjøen, og vil absolutt anbefale dere å ta noen båtturer i sommer. 

Hva er deres planer for sommeren?

 

 

 

BESTEVENNINNEN MIN SVARER PÅ SPØRSMÅL

Heey!

For litt siden spurte jeg dere om spørsmål som venninnen min kunne svare på. Jeg var egentlig ganske stresset for dette, for Therese har kjent meg i 16 år. Den jenta vet alt om meg, og det at hun nå skulle svare på spørsmålene gjorde meg litt nervøs. Man vet aldri hva den jenta kan svare, og hun pleier som regel å si ting rett ut. La oss starte!

Er Martine morsom når hun er full? Ja, Martine er faktisk veldig morsom når hun blir full. Hun har en tendens til å sette på hennes favoritt sang, som er “Sokka Mine” av Øystein Sunde. En ting som ikke er så gøy når hun er full, er at hun stikker av fra folk på byen. Man må nesten sette GPS på den jenta der. 

Blir Martine fort sur? Nei, det vil jeg ikke si. Hun kan bli irritert, men hvem kan vel ikke det? Det er ikke mange ganger jeg har sett Martine ordentlig sur.

Hvor lenge har du kjent Martine? Jeg har kjent Martine siden 1.klasse på barneskolen, så vi har vært bestevenner i 16år.

Hva er det verste med Martine? At hun er helt sykt treig. Hun er nok den treigeste personen jeg kjenner! Martine kan si at vi skal møtes om 10min, og 10min betyr som regel en time. Tror ikke jeg kan telle på 2 hender hvor mange ganger jeg har stått ute og ventet på Martine. 

Hva liker du best ved Martine? At hun er så utrolig snill og god! Hun er en vanvittig god person, som tar så sykt godt vare på absolutt alle rundt seg. Også er hun veldig inkluderende. Er det en som aldri lar noen sitte alene noen gang, så er det henne. 

Hvordan ble Martine kjent med deg? Vi gikk jo i samme klasse på barneskolen, så det må nok være sånn hun ble kjent med meg. Også drillet vi sammen i veldig mange år!

Hvem er Martine i vennegjengen? Hm, jeg vil nok si at Martine er lederen i gruppen. Når vi andre ikke klarer å bestemme oss, så tar hun en avgjørelse! Men hun er også på en måte den mest ubesluttsomme, haha!

Er Martine en like stor diva i virkeligheten, som hun ser ut som på TV/sosiale medier/Youtube? Martine er ikke diva på noen som helst måte. Altså hun er sta, men hun er ikke diva! Jeg synes heller ikke hun fremstår som en diva på TV, eller andre steder heller.

Hva synes du om at Martine var med på Paradise Hotel? Jeg syntes det var kult jeg! Jeg var litt redd hun skulle fremstå som skikkelig dum, i og med at hun er blond og jeg føler de ofte fremstiller de blonde som veldig dumme. Jeg syntes hun gjorde en utrolig bra figur på TV, og jeg var veldig stolt da jeg endelig fikk se det på skjermen. Da hun vant og slapp kulen, da var jeg så stolt at jeg gråt!

Har Martine forandret seg etter Paradise hotel, og etter hun ble kjent? Nei, absolutt ikke. For oss som har kjent henne nesten hele livet er hun akkurat den samme!

Hva tenkte du første gang du møtte Aleksander? Oi, det begynner å bli en stund siden.. Jeg husker jeg syntes han var sykt hyggelig, og veldig lett å prate med. Han er bare god tvers igjennom!

Har Martine noen gang løyet til deg? Hun har prøvd, haha! Martine er en av de dårligste jeg kjenner til å lyve. 

Hva er det pinligste Martine har gjort med deg? Det er så mye, at det kunne sikkert vært et eget innlegg. Haha! Vi gjør så utrolig mye rart når vi er sammen, at vi ikke virker helt gode. Klarer faktisk ikke helt å velge..

Hva er det slemmeste Martine har gjort mot deg? Martine er jo ikke en slem person, men jeg har et par episoder. Martine er veldig myk, og da vi gikk på barneskolen sto hun med benet bak hodet, noe som var normalt for henne da. Og istede for å ta benet rolig ned, så sparket hun meg i ansiktet med fjellsko.. En annen gang var da vi var på vei hjem for mange år siden. Det var vinter, og sykt mye snø. Vi gikk langs veien, og plutselig ble jeg dyttet bakfra og landet med ansiktet først i snøen. Gjett hvem som dyttet, filmet det hele og lo? Martine.. Men hun er veldig snill altså!

Håper dere likte innlegget, og takk til Therese som ville svare på spørsmål♡♡

DETTE IRRITERER MEG

Hey!

Vi alle har ting som irriterer oss helt sykt, og i dag skal jeg fortelle dere mine punkter. Dette er altså ting som jeg irriterer meg over at andre mennesker gjør. Beklager om du gjør noe av dette, men vi alle har vel forskjellige synspunkter på ting som dette. 

FOLK SOM SNIKER- Shit, dette er så irriterende. Jeg klarer ikke å forstå hvordan noen velger å snike i køen i butikken. Altså, alle ser deg? Vi andre venter på vår tur, mens en person velger å ta seg den friheten til å bare gå foran. Dette irriterer meg så mye, og neste gang dette skjer kommer jeg til å dra personen bakerst i køen. Haha! Jeg takler virkelig ikke at folk sniker i køen. Aldri gjør det folkens, det er irriterende! 

NOEN BUSSJÅFØRER- Dere vet de bussjåførene som ser at du kommer løpene, men likevel velger de å kjøre i det du skal gå inn? Åh, det er irriterende det. Dette har hendt meg et par ganger, men jeg ser jo at dette skjer nesten hver gang jeg tar buss. Folk er så nærme den døra, men likevel velger bussjåføren å lukke døra og kjøre. Jeg forstår det ikke. Greit nok at man ikke har tid å vente på noen lenge, men det er snakk om fem minutter.. 

NOEN TAXISJÅFØRER- Dette punktet irriterer meg skikkelig, og det handler om taxisjåfører som tar deg med rundt hele Oslo. La oss si at jeg skal til byen, og jeg forteller dette til sjåføren. Da velger sjåføren å kjøre den lengste veien, med tidenes omveier. Det er flere ganger jeg har sagt i fra om dette, for jeg synes det er så teit. Kan du ikke bare kjøre den vanlige, raske veien? Jeg trenger ikke dra på sightseeing i min egen by, hver gang jeg skal til byen. I tillegg blir det mye dyrere, og taxi er dyrt fra før av. 

FOLK PÅ FLYET- Dere vet de menneskene som spretter opp så fort flyet har landet? Disse menneskene irriterer meg. Jeg skjønner at de på de fremste radene gjør det, men hvorfor i alle dager gjør dere som sitter på rad 28 det? Det var forresten en skikkelig kjedelig hendelse som skjedde med meg på vei hjem fra LA. Piloten sa i fra på høyttalerne at alle som hadde et fly de skulle rekke, måtte gå av flyet først. Jeg var en av de som skulle videre med neste fly, men hva skjedde? ALLE spratt opp fra setene sine, og jeg kom meg ikke forbi. Jeg spurte flere ganger om de kunne slippe meg forbi fordi jeg skulle videre, men de gadd ikke. Det endte med at jeg mistet flyet mitt, og at jeg måtte vente 4 timer på neste i København.. 

DRITTSLENGERE PÅ NETT- Trenger jeg egentlig å skrive noe annet på dette punktet? Dere som slenger dritt på nett.. SLUTT! 

FOLK SOM SMATTER- Denne vet jeg at mange andre også irriterer seg over, og det er folk som smatter. Spesielt da når de også spiser med åpen munn, og smatter samtidig. Dette gjør meg nesten litt uvel, og jeg klarer ikke høre på det. Jeg vet at det finnes folk som ikke kan noe for det, og det har jeg full forståelse for. 

DE SOM ALLTID MÅ DISKUTERE- Dere vet de menneskene som absolutt skal diskutere alt? Jeg orker det ikke. La oss si at jeg spør om vi skal spise burger. Da starter denne personen tidenes diskusjon, fordi denne personen vil heller ha pizza. Dere skjønner greia? De personene som skal lage en diskusjon ut av alt, de klarer jeg ikke. Jeg orker ikke selv å diskutere unødvendige greier, så den diskusjonen får de ta alene. 

FOLK SOM ER TREIGE- Veldig teit at jeg har med dette punktet, for jeg er alltid treig selv. Likevel irriterer det meg når folk er enda treigere enn meg igjen. Man trenger ikke gre gjennom håret sinn hundre ganger før man skal rekke noe. Hallo, jeg er jo klar? Haha! 

FOLK SOM IKKE LAR DEG SLIPPE FORBI- Dere vet når man går på gaten, og noen foran deg går i sneglefart? Likevel vil ikke disse menneskene slippe deg forbi, og man går der og prøver å finne en løsning. Haha, jeg hater når det skjer, og jeg føler meg så dum. Prøver å finne veier der jeg kan komme forbi, men ender opp bak uansett. 

Hva irriterer deg aller mest? 

 

 

NY VIDEO- VI RINGER DERE

Heey!

For en god stund siden lagde Isabelle og jeg en video der vi ringte dere, og etter det har vi fått så mange spørsmål om vi kan gjøre det igjen. Det har vi nå gjort, og det var så koselig. Jeg elsker å snakke med følgerne mine, og det at vi kan få ha dere med i en video er dødsgøy. Vi kommer helt klart til å lage flere videoer som dette, og da ringe enda fler. Jeg håper dere liker videoen!

Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

FAVORITTBILDER I KAMERARULLEN

Hei dere!

I dag skal jeg gå litt gjennom kamerarullen min, og jeg skal vise dere mine favorittbilder som jeg har på telefonen. Det blir ingen enkel oppgave, for jeg har 43.000 bilder på telefonen min. Hvor sykt er ikke det? Jeg er kjempedårlig på å slette bilder, og derfor hoper det seg opp. Jeg kommer garantert ikke til å slette noe heller, så jeg lurer på hvor mange bilder jeg ender opp med. Her er hvertfall mine favorittbilder, og bilder som gir meg mange minner♡

LOS ANGELES♡ 

 Processed with VSCO with s2 preset

Dette bildet synes jeg er så koselig! Dette er fra meetupet, og jeg klemmer en søt jente som kom bort. Jeg blir så glad når jeg ser dette♡

GULLSNUTTEN♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Dette bildet er helt klart et av mine favoritter. Jeg synes det er SÅÅ fint! 

Solnedgang i Mexico♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Første gang jeg så hotellet igjen etter ett år♡

 Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with s2 preset

Første gang jeg tok på en hai. Haha, det blikket!

Da jeg endelig fikk møte noen av vennene mine igjen, etter to måneder borte♡

BURSDAGEN MIN♡

 Processed with VSCO with s2 preset

De søteste vaplene, som jeg koste en god del med i Mexico♡

Processed with VSCO with s2 preset

Da jeg fikk finalebilletten, og var sikret finaleplass!

Processed with VSCO with s2 preset

Og ikke minst, da jeg fikk møte Aleksander igjen♡

Og selvfølgelig, da Kevin og jeg vant Paradise Hotel 2017!

Processed with VSCO with s2 preset

Da Aleksander overrasket meg med roser på døren. Jeg hadde ingen anelse om at han skulle komme til Oslo, og jeg ble så glad♡

Det første bilde av Aleksander og meg etter vi kom hjem fra Paradise Hotel♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Da hele Paradisegjengen hadde julebord♡ Så koselig!

 Processed with VSCO with s2 preset

Da jeg fikk møte lillesøsteren min for første gang♡ Lille jenta mi! 

Haha, jeg ler så mye av dette bilde. Dette er meg da jeg var liten, og VELDIG sinna. 

Processed with VSCO with s2 preset

Findings♡

Processed with VSCO with s3 preset

Portugal med Sofie, Morten og Aleksander♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Spania med familien min, og Aleksander kom ned og overrasket meg♡

Finalefesten♡

Da hunden min ble syk.. Dessverre døde henne kort tid etter dette bilde ble tatt.. 

Og det første kyssebilde Aleksander og jeg la ut♡