Jeg bestilte 10 minigriser..

Hei dere!

I og med at dere synes det er morsomt med historier, så tenkte jeg nå å fortelle om en av mine fyllahistorier. Jeg skal innrømme at jeg våknet opp med tidenes fylleangst etter dette, men nå er det bare morsomt å tenke tilbake på.

Dette her skjedde i en periode jeg dro ekstremt mye ut på byen. Da snakker vi tre ganger i uken, og jeg var skikkelig partygirl. På denne tiden dro venninnene mine og jeg alltid ut på torsdager, for torsdager er den morsomste dagen å dra ut i oslo. Vi hadde garantert vært på Heidis den kvelden, for Heidis var virkelig mitt andre hjem på denne tiden. Da Heidis stengte bestemte Isabelle og jeg oss for å dra på Nach hos en kompis. Vi kom til nachet, og jeg mistet Isabelle. Jeg kjente ingen andre der, men etter litt ble jeg kjent med en fyr. Jeg spurte om jeg kunne låne macen hans, fordi jeg hadde så lyst til å se på hunder. Han dro frem macen, og jeg klikket meg inn på finn.

Processed with VSCO with s2 preset

Etter mye søking frem og tilbake fikk jeg opp noen minigriser. Da var jeg solgt! Disse grisene var så søte, og fulle meg tenkte at en minigris hadde vært perfekt! Jeg fikk derfor denne fyren til å hjelpe meg med å sende en mail til han som solgte disse grisene, og vi skrev den bra mailen. Etter jeg hadde trykket på send tenkte jeg ikke mer over det, og plutselig kom Isabelle. Etter litt dro vi hjem fra nachet. 

Dagen etter våkner jeg og åpner snapchat. Da hadde jeg fått en haug av snapper med “Haha, du tuller nå?”, “Du har ikke kjøpt deg en minigris?”. Det var da jeg fikk panikk. Da kom jeg på hva jeg hadde gjort kvelden før, og jeg sjekket mailen min med en gang. Der hadde jeg fått svar fra denne bonden, og han skrev at jeg bare kunne komme å hente grisene. Jeg klikket meg inn på annonsen igjen og der sto det at grisene måtte selges sammen. Jeg hadde da altså bestilt meg ti minigriser. Jeg fikk helt panikk og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde jo ikke plass til ti minigriser hjemme hos meg. Minigriser blir jo ganske store etterhvert også, og jeg hadde aldri klart å ta meg av TI griser. Jeg måtte derfor sende en mail tilbake om at jeg måtte vente litt før jeg kjøpte disse. Da fikk jeg et raskt svar om at han ventet noen dalmatiner griser om noen uker, og at jeg kunne sette meg på liste til disse. Den mailen der svarte jeg ikke på for å si det sånn.. 

Processed with VSCO with s2 preset

Etter denne hendelsen har jeg aldri vært på finn etter å ha drukket igjen. Det var første og siste gang! Jeg skulle gjerne hatt en minigris, men ikke ti.. 

En av mine siste dager i Bergen- Vi skal reise igjen

Hei dere!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra nevøene til Aleksander, og herregud jeg er utslitt. Begge to er veldig små, og begge har et energinivå som er helt sykt. Haha, de er så søte og se på, fordi han minste skal alltid herme etter han eldste. Skikkelig nusselige! 

Nå skal vi få i oss noe enkel mat, for i kveld skal vi på et av mine favorittsteder. I kveld skal vi spise på Salsa igjen, og jeg gleder meg som vanlig. Jeg tror muligens jeg kunne spist der hver dag, men en gang innimellom er helt greit det også. Dette er jo faktisk en av mine siste dager her i Bergen, for lørdagsmorgen reiser vi nemlig til Trondheim. Vi skal på et event der med mange andre, og det gleder jeg meg så mye til! Vi blir kun i Trondheim en natt før turen går videre igjen til Oslo. Jeg skulle gjerne vært i Bergen mye lenger, men jeg har litt å gjøre hjemme også. 

Processed with VSCO with s2 preset

Vi blogges mer senere♡ Nå skal jeg spise god mat!

 

En ubehagelig opplevelse- Kan vi anmelde?

Hei dere!

Altså, jeg blir helt oppgitt om dagen.. Jeg klarer ikke skjønne hva enkelte folk styrer med, og det begynner å bli irriterende. Det har seg sånn at det er en mann som kontakter jenter, og spør om han kan vippse de penger. Eller det finnes flere av disse mennene som skriver til meg, men det er spesielt en som nå har latt det gå for langt. Denne mannen jeg snakker om nå skriver daglig meldinger til meg på Instagram og Fcaebook, men jeg har ikke godtatt forespørslene hans. Derfor får jeg heldigvis ikke opp noe varsel når denne mannen skriver til meg. Jeg pleier likevel en gang i blant å gå inn på samtalen for å se hva han skriver, og da går det alltid i det samme. Han vil vippse meg penger, og han sender screenshot av jenter som sender han nakenbilder for penger. Jenter, dere må slutte! Denne mannen er det åpenbart noe som ikke stemmer med, og dere kan ikke sende disse bildene til han. Han har sendt flere nakenbilder til meg av andre jenter, og under nakenbildene spør jentene om når han vippser. Han sender meg også kun samtaler med jenter som ber han vippse dem. 

Helt seriøst jenter.. SLUTT! Dere kan ikke sende nakenbilder av dere selv til denne fyren. Spesielt ikke for en tusenlapp. Greit nok at man er desperat etter penger, men det finnes så mange andre måter å skaffe seg penger på. Denne fyren sender bildene deres videre, og sist her om dagen fikk jeg bilder av noen som tydeligvis hadde. Disse to menneskene var i et badekar og sendte det til han fyren her for penger. Altså, bare nei..I tillegg får dere han til å fortsette med dette, og jeg er ekstremt lei av masingen hans.

For min del startet det med noen meldinger om at han ville vippse meg penger. Han startet å kontakte meg da jeg var russ, og det er tre år siden.. Jeg svarte han aldri, fordi det ble for dumt for min del. Så begynte han å komtakte venninnene mine, og fant nummeret til hun ene. Venninnen min blokkerte han fra alle steder, men et sted kunne har fortsatt få tak i henne. Nemlig vipps.. På vipps kan man ikke blokkere folk, så det var på vipps denne fyren begynte å mase da. Han skrev til henne hele tiden, og venninnen min visste jo ikke hva henne skulle gjøre. 

Nå var det faktisk en stund siden vi hadde hørt fra denne fyren, men her om dagen ringte venninnen min meg i panikk. Denne fyren hadde ringt henne med skjult nummer og sagt at JEG hadde gitt han nummeret hennes. Jeg har ikke en gang snakket med denne fyren, men likevel påsto han at jeg ga han nummeret hennes. Hver gang venninnen min la på ringte han igjen, og til slutt tok hun den enda en gang. Da koblet venninnen min samtalene våre sammen, slik at jeg kunne høre alt han sa. Jeg fikk virkelig frysninger på hele kroppen, fordi han er fant på ekstremt mye ting. Jeg ble nesten småredd, og denne personen er åpenbart syk. Jeg sa ingenting i den samtalen, men jeg bare lyttet mens venninnen min snakket med han. Venninnen min sa at hun kom til å anmelde han om han ikke sluttet. Han ga seg ikke, og fortsatte å ringe flere ganger.

Jeg er veldig usikker på hva vi skal gjøre med det her, for jeg vet ikke om politiet kan gjøre noe med dette? I tillegg er det utrolig dumt at så mange jenter har tatt i mot penger fra denne fyren her. Jeg vet at dette fyren har plagd utrolig mange jenter, og sånn skal det absolutt ikke være. Alle samtalene i dette innlegget er forresten samtaler han har sendt meg, som han har hatt med andre jenter.. 

 

 

 

Jeg ville ikke ha kjæreste

Hei dere!

Daglig kommer det kommentarer inn på denne bloggen om Aleksander og meg, og for å være helt ærlig føler jeg at jeg har skrevet alt. Derfor tenkte jeg nå å fortelle dere om hva slags tanker jeg hadde rundt det å skulle få kjæreste. 

Jeg skal innrømme at jeg ikke ville ha kjæreste. Jeg var fast bestemt på at en gutt skulle ikke inn i livet mitt, spesielt ikke etter Paradise. Jeg tenkte at etter Paradise må man være singel, fordi det er umulig å skulle starte på noe med en man møter der inne. Tiden etter Paradise skjer det mye, og jeg har egentlig aldri hatt troen på at Paradisepar kommer seg gjennom det. Jeg lo ofte av de som fikk seg kjæreste der inne, fordi jeg tenkte at det er så tåpelig å skulle binde seg til noen man møter der. 

Jeg sa også i introen min at jeg ikke hadde meldt meg på Paradise Hotel for å få meg kjæreste, og det var jeg fast bestemt på. Lenge leve singellivet♡ Da jeg møtte de andre deltagerne var det så klart en som skilte seg veldig ut. Jeg hadde uansett aldri sett for meg at han skulle være kjæresten min et halvt år etterpå. Aleksander og jeg fant veldig fort tonen, og det var vel ingen hemmelighet der inne at vi hadde et godt øye til hverandre. Likevel så jeg ikke for meg Aleksander som en kjæreste. Om jeg skal være helt ærlig trodde jeg at Aleksander skulle være tidenes fuckboy, og at han virkelig kom til å leve livet etter Paradise. Ukene gikk og jeg ble mer og mer betatt. Alt fra måten han snakket på, til måten han smilte til meg gjorde ett eller annet med meg. Jeg nektet likevel for at det var noe følelser i bildet, for jeg prøvde virkelig hardt å ikke skulle falle for Aleksander. 

Det var ikke før Aleksander røk ut at jeg skjønte det var følelser jeg hadde. Jeg tenkte flere ganger at dette kun var boblen vi var i, og at disse følelsene kom til å gå over på utsiden. Hver dag uten Aleksander ikke på hotellet var triste for min del. Jeg spurte produksjonen hver dag om det var lenge til jeg kunne se han igjen, og de kunne dessverre ikke fortelle meg noe som helst. Jeg husker jeg kun så frem i mot finalen, og jeg tenkte at nå skal jeg kun tenke på meg selv. Jeg tenkte også at jeg skulle få Aleksander inn igjen ved første mulighet. Dessverre gikk ikke det helt etter planen..

Da Sofie og Petter fikk en ny sjanse til å komme inn igjen, ble jeg først veldig lei meg. Jeg håpte selvfølgelig på at Isabelle skulle ta med seg Aleksander inn, men jeg forstår også at Petter var mer taktisk. Da vi satt og snakket fortalte Sofie og Petter meg at Aleksander hadde snakket så mye om meg på utsiden. De fortalte at han hadde følelser for meg og at han hadde vært mye lei seg. Da knakk jeg helt sammen og begynte å gråte. Jeg savnet han så mye og jeg ble også irritert for at produksjonen holdt meg så lenge borte fra han. Samtidig føltes det bra å få en bekreftelse på at han også følte noe, selvom det ikke var fra han.

Samme dagen klikket jeg på fyren nede på sync. Da jeg kom dit sa jeg til han at han ikke skulle spørre meg om Aleksander. Etter fem minutter spurte han om Aleksander, og da knakk jeg sammen. Jeg gråt og gråt. Jeg skjønner nå i ettertid hvorfor han spurte om Aleksander, de vil jo ha frem følelser. Jeg klikket hvertfall der nede, og jeg var dritsur. 

Heldigvis tok det ikke mange dagene før jeg fikk møte Aleksander igjen, og det føltes så sykt bra. Jeg hadde bare lyst til å kaste meg rundt han, men det fikk jeg ikke lov til. Likevel spurte jeg om det var greit jeg fikk gi han en klem, og det fikk jeg. Samme kvelden skulle juryen sove over på hotellet, og da fikk vi endelig snakket. Begge turte å åpne seg opp for hverandre, og begge følte det heldigvis likt. 

Da vi kom hjem hadde jeg ingen forhåpninger til at det vi hadde skulle funke. Vi facetimet hver dag, men han var fortsatt i Bergen og jeg Oslo. En dag kom han på døren min uten at jeg visste om det, og jeg fikk sjokk. Jeg ble så glad, og etter noen dager skjønte jeg at det vi hadde var ekte. Det var ikke kun den Paradisebobla som lurte oss. Det tok ikke mange ukene før vi ble sammen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Veldig spesielt i og med at to måneder tidligere var jeg fast bestemt på at jeg skulle være singel. Ting snur så sykt fort, men likevel tror jeg at alt har en mening. 

Nå i dag kan jeg ikke se for meg å være uten Aleksander. Han er den jeg ringer om jeg er lei meg, eller om jeg er glad. Han er der for meg uansett hva, og han støtter meg alltid. Vi er bestevenner, men samtidig kjærester. Jeg er så glad i dag for at jeg tok den sjansen og satset på Aleksander, selvom jeg var veldig i tvil. Jeg lurer veldig på hvordan livet mitt hadde vært nå uten Aleksander, for jeg tror ikke det hadde vært i nærheten av så bra som jeg har det nå.

 

 

Dagens innkjøp♡

Annonse

Hei dere!

I dag dro jeg en tur på senteret mens Aleksander trente. Jeg ble gående et par timer, og da fant jeg selvfølgelig noe jeg likte. Egentlig var planen å finne noe klær til helgen, men det fant jeg ikke. Istedet fant jeg heller litt andre greier som jeg tenkte å vise dere nå.

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Genser- Bikbok  Bukse- HER  Sko- HER (Skoene kjøpte jeg ikke i dag, men de finnes i rosa her. Så fine!) 

Denne buksen ELSKET jeg. Jeg synes rumpa ble så fin i den, og i tillegg satt den skikkelig bra. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte denne i svart også.. 

Strikker HER

Disse strikkene har jeg hørt mye bra om, så de kjøpte jeg med meg nå. Jeg har en venninne som bruker disse hele tiden, så jeg er spent på å se om jeg liker de like godt.

Denne finner dere HER.

Denne har jeg faktisk aldri sett før, og jeg har heller aldri hørt noen snakke om denne. Jeg fant den i en butikk på det senteret, og jeg ble selvfølgelig nysgjerrig på hva dette var. Jeg prøvde litt på hånden, og dermed var jeg solgt. Hvorfor har ingen fortalt meg om dette produktet før? Dette er en kombinasjon av en dagkrem som skal gi fuktighet og glød til huden, og en lett foundation. Perfekt til de dagene man ikke orker å ta på seg en tung foundation. Denne ga meg en sinnsykt fin glød! Jeg er også helt sikker på at denne er like fin under en vanlig foundation også, slik at man får litt ekstra glød. 

 

 

Paradise Hotel- Dette ble ikke vist på TV

Hei dere!

Jeg har sett noen av de andre deltagerne skrive noe lignende som dette før, men jeg henger som vanlig etter. Derfor tenkte jeg å fortelle dere mer om hva som ikke ble vist på TV!

Vi ble fulgt til rommet- På den ene festen var alle sammen så sinnsykt fulle, så det er nok en grunn til at det ble vist lite fra akkurat den festen. Det endte vel med at alle hoppet ut i bassenget og det ble et lite trekantdrama mellom Petter, Andrea og Kevin. Kvelden endte hvertfall med at Aleksander og jeg måtte bli fulgt ned til bungalowen vår. Vi hadde latterkrampe hele veien og jeg synes egentlig ganske synd på den deltageransvarlige som måtte følge oss ned. 

Grunde og jeg sang Øystein Sunde- Jeg elsker Øystein Sunde, og den ene dagen turte jeg endelig å fortelle de andre om min kjærlighet til han. Utrolig nok var jeg ikke den eneste som digger han, for det gjør nemlig Grunde også. Derfor fikk vi satt på Øystein Sunde sine sanger ved bassenget, og Grunde og jeg sang for full hals. Lunde, Grunde og Sunde♡

Henote fant en pung- Dette her var faktisk sinnsykt morsomt! Henote, Teele og jeg satt nede på rommet til Grunde og Henote, og plutselig skjedde det noe sykt. Vi fant en larve som begynte å bli en sommerfugl. Vi satt lenge og fulgte med på denne, og ingen kom på hva det her het. Alle var enige om at dette ble kalt noe merkelig, for jeg husker vi lo mye i timene på skolen da læreren fortalte hva dette ble kalt. Til slutt kom Henote på det (trodde vi), og det het så klart en pung. Vi satt lenge og snakket om denne pungen, og til slutt ville vi filme alt det her. Henote løp derfor til Grunde og sa hun trengte telefonen for å filme pungen. Grunde skjønte jo ingenting, og jeg tror han ble ganske oppgitt når han skjønte hva Henote skulle frem til. En PUPPE, ikke en pung.. 

Alle på hotellet visste at Isabelle kom til å ryke- Dette sjokkerte meg skikkelig inne på hotellet, og jeg var helt sikker på at det skulle komme tydeligere frem på TV. Alle på hotellet bortsett fra Isabelle, Aleksander og jeg visste at Isabelle kom til å ryke under Mr. og Miss Paradise uken. Til og med Petter var med på planen, og planen gikk ut på at Petter skulle velge Isabelle som partner. Deretter skulle Henote bytte inn Teele med Isabelle. Sykt at alle visste om dette bortsett fra oss.. Haha, det var vel da jeg fikk opp øynene og skjønte at jeg måtte spille. 

Jeg overtalte guttene til å velge Isabelle fremfor Andrea- Da det sto mellom Isabelle og Andrea med å få sitteplass, jobbet jeg som bare det. Noe som ikke kom med var at Andrea og Isabelle måtte sitte nede på solsengene, mens vi diskuterte. Jeg dro med meg en og en gutt bort for å snakke. Jeg tror jeg sa noe av det samme til alle guttene om at de var trygge bak Isabelle (wops), og heldigvis gikk det. Om Andrea hadde fått den sitteplassen hadde Isabelle røket ut, og det ville jeg ikke. 

Jeg jobbet for å skulle stå i en finale med Sofie og Morten- Dette kom faktisk ikke med på TV i det hele tatt, og det synes jeg er litt rart. Kvelden før finalen festet vi med juryen, og de skulle bestemme dagen etter hvem som skulle stå i en finale med Kevin og meg. Jeg jobbet hele den kvelden med å få de til å velge Sofie og Morten i en finale mot oss. Det var fordi jeg visste Kevin og jeg kom til å få fler stemmer enn Sofie og Morten. Hehe, sorry Sofie og Morten♡ Heldigvis gikk planen min i boks!

Processed with VSCO with s2 preset

Grunde, Soph, Aleksander og Isabelle visste at jeg skulle slippe kulen- Jeg fortalte faktisk alle disse fire på forhånd at jeg kom til å slippe kulen, så det var en del som visste om det. Jeg er så glad for at jeg kunne stole på de der inne, og at ingen fortalte om planen min til noen. Heldigvis gikk alt i boks denne gangen også, og jeg fikk sluppet kula. Yey!

Jeg glemte min egen bursdag- Jeg hadde bursdag inne på Paradise Hotel, men i og med at dagene går i surr der inne glemte jeg det. Jeg var ganske lei meg dagen før bursdagen min siden Aleksander røk ut, så jeg tenkte egentlig ikke særlig over at jeg hadde bursdag dagen etter. På bursdagen min våknet jeg og trodde det var en helt normal dag. Jeg var fortsatt lei meg, men da jeg kom opp på frokosten ble jeg i mye bedre humør. Kaker og is til frokost var virkelig helt perfekt!

Håper dere likte innlegget! Det er jo en god stund siden jeg har skrevet noe om Paradise nå, så det var veldig morsomt å mimre litt tilbake. Merker jeg savner Mexico veldig mye nå.. Kanskje jeg skal begynne å se hele sesongen på nytt? Om noen forresten vil søke til neste års Paradise Hotel kan dere sende inn søknad HER. Fader at jeg vant denne sesongen, om ikke skulle jeg meldt meg på igjen. 

 

Dette var veldig uvant

Hei dere!

Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint, og jeg koser meg veldig i Bergen. Aleksander trener en del, og da blir jeg alene noen timer. Derfor prøver jeg å skrive ferdig alle innleggene for dagen da, slik at vi kan være sammen når han kommer hjem fra trening.

I natt sov jeg med fletter, og det var fordi jeg dusjet rett før jeg skulle legge meg. Om jeg sovner med vått hår er håret mitt et kaos dagen etter, så derfor bestemte jeg meg for å sove med fletter i natt. Jeg var jo forberedt på at håret mitt skulle bli krøllete, men ikke SÅ krøllete. Det var veldig uvant, men det er bare bra å prøve litt nye ting i blant. Jeg har alltid håret rett, så det var virkelig på tide at jeg hadde litt krøller. I tillegg tok jeg på meg en øyenskygge jeg aldri har brukt før i dag. Den var i det palettet Sofie og jeg kjøpte fra Inglot da vi var i Portugal. Jeg synes denne øyenskyggen var så fin, så denne kommer til å bli brukt mye fremover. Jeg så faktisk på Kardashian i går, og da så jeg at Khloe hadde på seg en lignende øyenskygge. Det var vel egentlig bare derfor jeg prøvde det ut i dag. Haha! 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Så om dere vil ha noen krøller raskt er det bare å flette håret når det er vått. Dagen etter våkner man opp med masse krøller! Hva synes dere om håret? 

VIDEO- Aleksander overrasker meg (igjen)

Hei dere!

Som fortalt overrasket Aleksander meg skikkelig da jeg kom til Bergen. Jeg trodde vi skulle rett hjem til han, men neida. Jeg ble kjørt et helt annet sted, og jeg ble selvfølgelig kjempeglad! Som jeg har skrevet før hater jeg vin, men det er en type vin jeg liker. Det hadde han selvfølgelig fått med seg, så han hadde kjøpt den også. Jeg synes det var skikkelig søtt at han har klart å få med seg det! 

Han overrasker meg gang på gang, og jeg føler meg så heldig. Han hadde virkelig lagt så mye arbeid i det at det skulle se fint ut på hotellrommet, og han hadde gjort det helt perfekt♡ Jeg synes det er så morsomt å se videoen, og se hvor mye han gjør for å gjøre meg glad. Åh, han er alt for snill♡ 

Gjerne abonner på kanalen hans HER, og husk å trykke på tannhjulet og 1080p for best kvalitet! Det er ikke lenge til han har 20.000 abonnenter nå, så husk å abonnere♡

D4UM73w_Dkw
 

 

Meg som brunette

Heei!

I går da jeg bladde gjennom gamle bilder av meg selv dukket det plutselig opp noen jeg helt hadde glemt. Nemlig bildene fra da jeg var brunette. Jeg husker jeg var så gira på å farge håret brunt, og en dag da mamma og jeg var i byen overtalte jeg henne til å booke time til meg. Jeg var kun 15 år da, og dette her var jeg fast bestemt på. Samme dagen som jeg ringte å booket time fikk jeg time, og jeg gikk fornøyd inn i frisørsalongen. Dette ble resultatet..

Hva er dette for noen bukser??

Jeg angret i samme sekund som jeg fikk se denne hårfargen på meg. Jeg husker jeg gråt da jeg kom hjem, og jeg ville bare farge det tilbake. Jeg trivdes absolutt ikke med brunt hår, og jeg føler selv jeg så helt annerledes ut. Det tok kun tre uker før jeg farget det tilbake, og da ble det helt oransje.. Da gråt jeg enda mer, for jeg farget det nemlig fra brunt til blondt dagen før 17.mai. Jeg hadde helt oransje hår, og ringte mamma og gråt. Heldigvis fikk mamma fikset meg en ny frisørtime samme dag, og da fikk jeg en litt finere blondfarge igjen. Dette var med andre ord første og siste gang jeg var brunette. Jeg trives best som blondine, og kommer nok til å forbli det.

 

Jeg svarer på spørsmålet jeg alltid har styrt unna..

Heei!

Jeg får veldig mange spørsmål hver eneste dag, og de fleste svarer jeg på. Likevel er det noen som kommer inn som jeg ikke har lyst til å svare på fordi de er for drøye, fordi jeg vil ha et privatliv og andre årsaker. Likevel er det et spørsmål som gjentar seg på denne bloggen, og det er om hvordan jeg var på videregående. De fleste ville vel ikke sett på det som et problem å skulle svare på dette, men likevel ser jeg alltid bort fra disse spørsmålene. 

Grunnen til at jeg ikke vil svare på dette er fordi jeg ikke hadde det bra på videregående. Jeg startet først på en skole, og der likte jeg meg veldig godt. Likevel byttet jeg skole fordi jeg ville gå på en som lå nærmere der jeg bodde. Da jeg startet på den andre skolen hadde vel jentene bare bestemt seg for å ikke like meg. De skrev masse stygt til meg på Formspring (haha, sykt at det fantes før), de satte ut masse rykter om meg, de ropte ting etter meg, ringte med skjult nummer og sa stygge ting og kom med trusler. Jeg likte meg ikke i det hele tatt, men likevel prøvde jeg å gå på skolen. Jeg husker den ene dagen fikk jeg melding av en jente på skolen som jeg kjente litt om at det sto noe om meg på veggen på skoledoen. Der sto der “Martine Lunde= HORE”. Jeg var jomfru på denne tiden og hadde så vidt vært med noen gutter. Jeg ble selvfølgelig kjempelei meg og prøvde å få det vekk. Det gikk ikke siden det hadde blitt skrevet med tusj. Jeg husker fortsatt hvor flaut det var å si ifra til læreren min om at dette sto på skoledoen. Heldigvis fikk vaktmesteren det vekk. 

Dette var bare en liten del av alt som skjedde på denne skolen, og jeg har egentlig ikke lyst til å fortelle noe særlig mer om det. Jeg husker at da det var noen måneder igjen av skoleåret fikk jeg kyssesyken. Jeg ble kjempeglad for da hadde jeg endelig en grunn til å være hjemme. Jeg ville jo ikke gå på denne skolen, og jeg skulket mye. Nå når jeg ser tilbake på det skjønner jeg at det var mye sjalusi hos disse jentene. På den tiden skjønte jeg ikke det, for jeg trodde bare det var meg der var noe galt med. 

Da håper jeg dere fikk svar på hvorfor jeg ikke vil svare på disse spørsmålene på bloggen, for det er kun fordi jeg ikke hadde det bra på videregående og vil helst ikke tenke så mye over den tiden. Jeg ble ropt stygge ting etter meg i gangene, fikk stygge blikk, jentene hvisket da jeg gikk forbi dem i gangene og til slutt ble det så ille at jeg nesten ikke turte å dra til og fra skolen alene. Heldigvis kom jeg meg bort fra den skolen, og det er jeg veldig glad for!

Bildene i dette innlegget er forresten fra denne tiden. Har ikke forandret meg noe på 5 år, haha!