En ubehagelig opplevelse- Kan vi anmelde?

Hei dere!

Altså, jeg blir helt oppgitt om dagen.. Jeg klarer ikke skjønne hva enkelte folk styrer med, og det begynner å bli irriterende. Det har seg sånn at det er en mann som kontakter jenter, og spør om han kan vippse de penger. Eller det finnes flere av disse mennene som skriver til meg, men det er spesielt en som nå har latt det gå for langt. Denne mannen jeg snakker om nå skriver daglig meldinger til meg på Instagram og Fcaebook, men jeg har ikke godtatt forespørslene hans. Derfor får jeg heldigvis ikke opp noe varsel når denne mannen skriver til meg. Jeg pleier likevel en gang i blant å gå inn på samtalen for å se hva han skriver, og da går det alltid i det samme. Han vil vippse meg penger, og han sender screenshot av jenter som sender han nakenbilder for penger. Jenter, dere må slutte! Denne mannen er det åpenbart noe som ikke stemmer med, og dere kan ikke sende disse bildene til han. Han har sendt flere nakenbilder til meg av andre jenter, og under nakenbildene spør jentene om når han vippser. Han sender meg også kun samtaler med jenter som ber han vippse dem. 

Helt seriøst jenter.. SLUTT! Dere kan ikke sende nakenbilder av dere selv til denne fyren. Spesielt ikke for en tusenlapp. Greit nok at man er desperat etter penger, men det finnes så mange andre måter å skaffe seg penger på. Denne fyren sender bildene deres videre, og sist her om dagen fikk jeg bilder av noen som tydeligvis hadde. Disse to menneskene var i et badekar og sendte det til han fyren her for penger. Altså, bare nei..I tillegg får dere han til å fortsette med dette, og jeg er ekstremt lei av masingen hans.

For min del startet det med noen meldinger om at han ville vippse meg penger. Han startet å kontakte meg da jeg var russ, og det er tre år siden.. Jeg svarte han aldri, fordi det ble for dumt for min del. Så begynte han å komtakte venninnene mine, og fant nummeret til hun ene. Venninnen min blokkerte han fra alle steder, men et sted kunne har fortsatt få tak i henne. Nemlig vipps.. På vipps kan man ikke blokkere folk, så det var på vipps denne fyren begynte å mase da. Han skrev til henne hele tiden, og venninnen min visste jo ikke hva henne skulle gjøre. 

Nå var det faktisk en stund siden vi hadde hørt fra denne fyren, men her om dagen ringte venninnen min meg i panikk. Denne fyren hadde ringt henne med skjult nummer og sagt at JEG hadde gitt han nummeret hennes. Jeg har ikke en gang snakket med denne fyren, men likevel påsto han at jeg ga han nummeret hennes. Hver gang venninnen min la på ringte han igjen, og til slutt tok hun den enda en gang. Da koblet venninnen min samtalene våre sammen, slik at jeg kunne høre alt han sa. Jeg fikk virkelig frysninger på hele kroppen, fordi han er fant på ekstremt mye ting. Jeg ble nesten småredd, og denne personen er åpenbart syk. Jeg sa ingenting i den samtalen, men jeg bare lyttet mens venninnen min snakket med han. Venninnen min sa at hun kom til å anmelde han om han ikke sluttet. Han ga seg ikke, og fortsatte å ringe flere ganger.

Jeg er veldig usikker på hva vi skal gjøre med det her, for jeg vet ikke om politiet kan gjøre noe med dette? I tillegg er det utrolig dumt at så mange jenter har tatt i mot penger fra denne fyren her. Jeg vet at dette fyren har plagd utrolig mange jenter, og sånn skal det absolutt ikke være. Alle samtalene i dette innlegget er forresten samtaler han har sendt meg, som han har hatt med andre jenter.. 

 

 

 

42 kommentarer
  1. Bare annmel han. Har godt igjennom dt samme anmeldte han nå er han i fengsel for seksuell trakaserin på Inger jenter

  2. Anmeld han! Det hadde jeg gjort, nesten lyst til å gjøre det bare ved å lese innlegget for dette er så sykt! Fins så mange fæle folk her i verden og de burde ikke slippe unna, og siden han begynte å kontakte deg når du var russ så er det tydelig at han har holdt på med dette lenge.. han lurer jo flere tenåringsjenter trill rundt og hvis du kan stoppe det ved å anmelde så plis gjør det!!

  3. Du kan jo ringe politet å høre. For ville tro at dette går under prostitusjon og det er ulovlig. Så ville kontaktet politet med en gang å spurt hva du skal gjøre med dette og si at du har bevis på at han prøver å kjøpe “sex” for jeg ser på noen av meldingen at han spør om de skal møtes. Lykke til og håper han ikke fortester! ❤️

  4. Anmeld han! Det må være noe politiet kan gjøre, og her har du jo bevis på hva denne mannen faktisk driver med.. Dette her er ikke greit, det er rett og slett motbydelig!😣

  5. Jeg ville gått til politiet og bedt de om hjelp jeg, spurt de om hva de kan gjøre. De kan kontakte han og be han om å la være, han kan vel ilegges besøks- og kontaktforbud ifht til deg, tror ikke man trenger noen dom mot seg for det. Hvis han da kontakter deg så er det ulovlig og han blir straffa. Prøv du!

  6. 1 anmeld han, det er ulovlig
   2 han har ikke noe liv, det er derfor han gjør det
   3 ikke bry deg om han! Syns veldig synd på venninnen din btw

  7. Håper han slutter snart! Håper han tar hinte snart å slutter. ❤️
   Du er best, gleder meg til du kommer hjem ❤️ -A

  8. Dette bør du absolutt snakke med politiet om. Flere av jentene er antagelig mindreårige, og å dele slike bilder/ oppfordre til slik aktivitet er straffbart.

  9. Dette hadde jeg absolutt anmeldt. Dette går jo faktisk under prostitusjon.
   Kvalmt at folk sender han bilder og videoer for å få penger. Blir helt matt..

  10. Akkurat samme mann har skrevet alt dette til meg også, flere jenter i haugesund, hvor mannen bor, har anmeldt han… politiet sier de ikke kan gjør så mye😓

  11. Hadde jeg vært deg så ville jeg anmeldt, jeg ville også ha søkt om kontaktforbud/ besøksforbud. Ville også bedt venninnen din om å gjøre det samme. Trosser han dette så blir han tatt inn. Når det kommer til de andre jentene så ville jeg hatt en lang samtale med politiet for å finne ut hva man kunne gjort ang det. Det er virkelig ikke greit..

  12. Shit! Dette måtte vært skikkelig ubehagelig! )): Det er bare og andmelde! Politiet kan gjøre veldig masse med dette! Fytti rakkeren han er syk i hodet!

  13. Helt enig! Han har kontaktet meg flere ganger og begynte å søke opp hvor jeg bor, mitt telefon nr, hvem eksen min er og mer…. Har anmeldt han selv og kommer ingen vei med det siden han selv velger å gi bort pengene sine. Her er det jo flere tilfeller hvor jenter bruker han for dette.

  14. dette kan absolutt anmeldes, han tar nok også kontakt med unge jenter som er redde og usikre og gjør ting de ikke vil. gå til politiet sammen med venninnen din og vis alt han har sendt dere, slik at de kan ta kontakt med fyren. om han vippser de penger for å sende nakenbilder er dette straffbart og kan gi fengselsstraff.det er også straffbart å presse andre jenter til å sende bilder skummelt å tenke på at han kanskje utfører overgrep mot andre.
   GÅ TIL POLITIET

  15. Det er nå du skal høre på leserene dine! ANMELD han! Politiet er til for sånt! ANMELD ANMELD ANMELD!!!!!!! Sånne ting er helt ulovelig og faktsik kjempe alvorlig!

  16. Off…eg hadde sikkert daua vist eg hadde fått meldinger/blitt ringt av ein fyr som dette😶dette må ha ver heilt forferdelig…håper det går bedre nå❤️

  17. 99% sikker på at jeg har blitt kontaktet av samme mannen. Ser det på skrivemåten og dialeketen.. Folk bør virkelig være forsiktige, for man vet aldri!

  18. hei,
   jeg har sitti å tenkt og ja du burde anmelde han fordi han har:
   traksert,telefonterror,sendt bilder av andre uten tillatelse og han har mast om “nudes”
   og ikke minst så har han stalket deg på nettet å slutter ikke å plage.
   jeg vet det ikke er ulovelig å stalke noen på nettet men han har leti etter informasjon å finni venner av deg og da kan han finne ut hvor du bor og det kunne skjedd voldtekt osv men,
   derfor er det farlig å ha adresser osv på nettet som alle kan finne spesielt sånne som han.
   hvis du ikke allerede har gjort det..
   håper dette var til hjelp. det er bare å andmelde!!!
   hvis dem sier de ikke gjør nie med det så er det uansett verdt ett forsjøk!!
   men jeg har ikke vipps men du kan jo prøve og ta på ikke forstyrr ellernoe sånt??

  19. Det er helt sykt at jenter lar seg kjøpe🙄😟!!!! Jeg hadde anmeldt han for å gjøre dette😣!!!! håper du finner ut av det😩😖!!!!! Det er vell egt verst for han da, fordi han kan komme i fengsel, men jeg vet ikke egt om han kan hehe😅😳.. men håper han kan, fordi det virker sykt creepy at han gjør sånt som d😩😣😖!!!!

  20. Det er helt sykt at jenter lar seg kjøpe🙄😟!!!! Jeg hadde anmeldt han for å gjøre dette😣!!!! håper du finner ut av det😩😖!!!!! Det er vell egt verst for han da, fordi han kan komme i fengsel, men jeg vet ikke egt om han kan hehe😅😳.. men håper han kan, fordi det virker sykt creepy at han gjør sånt som d😩😣😖!!!!

  21. Fyfaen så ekkelt! Om jeg hadde vært deg hadde jeg både anmeldt og offentliggjort han. Kvalmt at jenter lar seg kjøpes på denne måten.

  22. anmeld anmeld anmeld!! Det er ikke så mye annet å gjøre.. Han trenger å bli låst inne et sted, hvor han ikke er en trussel for noen. Han må vekk!!

  23. Altså, hvem er så dum å sende nakenbilder? Jeg hadde heller bodd på gata enn å hatt nakenbilder av meg spredt rundt på nettet!
   Uansett, anneld han øyeblikkelig og få politiet til å kontakte disse jentene som er utsatt og ta hånd om de. Herregud!
   Vet av ei jente som mottar penger fra rare menn, og hun er veldig usikker på seg selv og sliter hjemme. Ingen oppegående jenter sender slikt, så de jentene her trenger hjelp.

  24. Anmeld! Det kan også gå under barnepornografi hvis han er over 18 og sitter på bilder og videoer av nakne unge jenter/gutter (under 16 eller under 18 år). Det er ulovlig å ha slike bilder/videoer av mindreårige, og han kan få fengselstraff.

  25. Hvis dette er Remy, så bør folk anmelde han, han ringer hele tiden, sender meldinger, søker opp adresser og er spinn gal. Han truet meg med og anmelde meg for at jeg ikke tok i mot penger og sendte han bilder…… det er rett og slett ekkelt

  26. Skjønner du virkelig ikke at han må anmeldes ? Du bidrar til at han fortsetter dersom han ikke gjør det. Sånn seriøst. Du må anmelde. Fatter ikke at du er tvil

  27. Denne mannen har skrevet til meg også. Akkurat det samme. 99% sikker på at det er samme person. Ser det på skrivemåten hans! Denne personen har holdt på slikt i flerre år med jenter (spesielt i Haugesund). Han har truet meg, ringer hver dag med skjult nummer og finner på alt slags rare ting. Han er blitt anmeldt flerre ganger. Jeg blokkerte han overalt men han fortsatte å ringe med skjult nummer, til slutt kontaktet han meg på vipps. Da tok jeg kontakt med vipps og sendte screenshots og forklarte situasjonen. Da fikk jeg raskt svar fra vipps som fikk han slettet/blokkert fra tjenesten.

  28. Hei! Hvis dette er vedkommende R M, kommer han nok ikke til å stoppe før han blir anmeldt og politiet tar kontakt med han. Han har gjort akkurat det samme mot meg en god stund, og med en venninne av meg gikk det så langt med at han sa han var på vei hjem til henne ved å finne adressen hennes på gulesider. Ut i fra dialekten på bildene og screenshot som han sender er jeg rimelig sikker på at det er samme person.
   Ikke la det gå så langt at det blir skummelt! ☺️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg