Julebord for to

Heey!

Nå skal jeg på et lite julebord. Haha, et julebord for to stykker faktisk. Så det er ikke så alt for mange, men det er koselig uansett. Therese og jeg skal nemlig på Wallmans, og dette skal vi gjøre til en liten tradisjon. Vi var jo der i sommer også, og vi koste oss så mye. Allerede da bestemte vi oss for at vi skulle ha julebord her. Vi to, helt alene. Haha! Jeg gleder meg hvertfall skikkelig til god mat og bra show. Det var virkelig dødsbra sist, så jeg har veldig høye forhåpninger.

Jeg kan vise dere dagens outfit senere om dere vil det? Jeg har fått så mye fint av klær nå, så det var nesten vanskelig å velge klær fordi jeg hadde så mye å velge mellom. Jeg har også tatt med kameraet, så jeg skal knipse masse bilder herfra. Wallmans er noe jeg virkelig kan anbefale, for det er så koselig der! Dere skjønner nok når jeg viser dere bildene senere.

Nå må jeg være litt sosial her, så vi blogges <3

Vi har flyttet inn på hotell

Hei dere!

I går bestemte jeg meg ganske spontant for å booke hotell til imorgen. Jeg er ekstremt lei av der jeg bor. Snø overalt, og skogen rett ut døren. Jeg hadde uansett en del jeg skulle gjøre her i sentrum både i dag og imorgen, så derfor var hotell et enkelt valg. Vi skal kun bo her til imorgen, men det blir koselig med en natt på hotell. Dette er forresten ikke sponset.

Til i dag har vi egentlig kun jobbet. Jeg har fått skrevet ferdig et innlegg som jeg gleder meg til å dele med dere, også har vi bare slappet av. Vi har også fått roomservice med masse god mat. NAM!

Nå skal jeg på et slags julebord, haha! Jeg forteller mer om det senere, for nå begynner jeg å få litt dårlig tid. Vi blogges straks!

Et usunt forhold til bloggen

Hei dere!

Nå skal jeg fortelle dere om noe jeg faktisk synes er litt flaut og innrømme. Eller ikke flaut, men det er ganske personlig. Jeg har tenkt på å poste dette lenge, men jeg har ikke helt fått meg til å gjøre det. 

Jeg skal innrømme at jeg trodde blogging var veldig lett. Jeg trodde man kunne skrive et innlegg på fem minutter, gjøre det tre ganger om dagen og ta noen bilder. Jeg tenkte at blogging var drømmejobben, fordi det var så lett. Ingen sier vel nei til lettjente penger? For ja, jeg trodde det. Da jeg merket at bloggen gikk bedre og bedre merket jeg presset. Jeg ville ha ut tre innlegg daglig, men hvordan skulle jeg klare det når jeg hadde et liv ved siden av også? Plutselig ble bloggen alt, og det eneste jeg tenkte på var blogg. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hodet mitt gikk i ett hele dagen. Hva skal neste innlegg være? Hvordan kan jeg få mest mulig lesere? Gjør jeg det bra nok? Det var så mye tanker, og jeg følte meg mislykka om jeg ikke fikk til det jeg ville. Jeg sjekket statistikken konstant, og målet var å ha 20.000 lesere daglig. MINST. Klarte jeg ikke det, da var dagen etterpå ødelagt. 

Det begynte etterhvert å bli så slitsomt. Jeg hadde ikke tid til å være syk, så derfor fortsatte jeg å gjøre ting konstant. Jeg hadde halsbetennelse, men jeg latet som den ikke var der. Jeg sa ja til alt, jeg hadde tre innlegg dagen og kroppen min fikk aldri en pause. Arrangementer her og der som jeg ville delta på, og plutselig sa kroppen min helt stopp. Jeg dro til legen og der fikk jeg vite at halsbetennelsen hadde utviklet seg til mykoplasma lungebetennelse. Jeg fikk da beskjed om at NÅ måtte jeg ta det rolig, om ikke kunne det sette seg og jeg ville få problemer resten av livet. 

Jeg bestemte meg for en liten pause, og det var helt grusomt. Det å se at lesertallet sank for hver dag gjorde meg helt dårlig. Jeg synes det også var skummelt at bloggen hadde en så stor innvirkning på meg. Jeg ville jo lykkes, men det måtte skje en endring for at jeg skulle orker mer. Bloggen hadde gjort meg gal, og jeg vurderte flere ganger å slutte. De pengene jeg trodde skulle være lettjente var virkelig ikke så lettjente som det jeg trodde. Det er ikke fysisk hardt å blogge, men psykisk vil jeg absolutt si det er. Flere tusen mennesker sitter med forventninger til deg, de dømmer deg, noen elsker deg, noen hater deg og det tar faktisk på. Jeg så på bloggen som det eneste i hele verden, og bloggen styrte humøret mitt. 

Processed with VSCO with s2 preset

Heldigvis føler jeg selv nå at jeg har fått et sunnere forhold til bloggen. Trenger jeg en dag pause, ja da tar jeg en dag pause. Det å skulle ha 20.000 daglige lesere tenker jeg ikke like mye over. Jeg føler meg mye mer avslappet nå, og jeg merker at bloggmotivasjonen er på topp igjen. Den var virkelig helt på bånn en periode, fordi jeg følte alt jeg gjorde var dårlig. Jeg håper aldri jeg kommer tilbake der jeg var med det usunne forholdet jeg hadde til bloggen min, for det gjorde meg utslitt. 

Bloggen er fortsatt drømmejobben, men det er mye mer krevende enn hva jeg hadde trodd. Drittkommentarer, falske rykter, at man blir diskutert i forskjellige apper og forumer. Det er slitsomt, og som sagt ikke fysisk. Likevel elsker jeg å blogge, og jeg elsker at dette er jobben min. Heldigvis har jeg nå et sunt forhold til det hele igjen, og det er utrolig viktig. Hadde jeg fortsatt på samme sporet hadde jeg nok helt klart gått på en smell, og da hadde ikke denne bloggen eksistert i dag.

Herregud, dette må dere se!

Hey!

I går kveld la jeg meg med utrolig vondt i nakken, og i dag våknet jeg med den sykeste migrenen. Det er så forferdelig! Når migrenen holder på får jeg lyst til å skrike, kaste opp og rive av meg hodet på en og samme tid. Dere som ikke har migrene er så sinnsykt heldige. Jeg satte jo inn botox mot det på fredag, men det kan ta opptil to uker før den funker. Jeg må derfor bare håpe at det ikke skjer igjen før botoxen har funket, for det her har jeg ikke tid til. Jeg fikk hvertfall tatt en migrenepille, så gikk jeg og la meg igjen. Jeg våknet for et par timer siden igjen, og nå føler jeg meg heldigvis bedre! 

Jeg må fortelle dere om noe jeg har begynt å se på. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan tipse om serier, og helt ærlig så ser jeg svært sjeldent på det. Jeg liker ikke serier der det er skuespillere, men reality elsker jeg. Jeg ser som sagt veldig mye på svenske youtubere, og flere ganger har jeg hørt de nevne dette programmet. Det heter Temptation Island, og for et par dager siden begynte jeg å se på det selv. Det går ut på at fire kjærestepar skal teste tilliten sin til hverandre. De skal bo adskilt fra hverandre i litt over 20 dager på hver sin side av øyen. Forholdsguttene skal bo med ti single jenter, og forholdsjentene skal bo med ti single gutter. De som er i forhold skal date de andre single, og de får ikke ha kontakt med kjæresten sin. I blant får de også se hva kjærestene deres har holdt på med, og det er så sykt. Altså, jeg skjønner ikke hvem som velger å bli med på dette programmet. 

Tenk dere å skulle se kjæresten sin date andre folk, tilbringe masse tid med de og ikke minst få bedre kontakt med kanskje en av de single. Jeg får nesten vondt i magen da jeg ser på det her, og jeg lurer virkelig på hva som skjer etterhvert. Jeg har kommet over halvveis, og noen av forholdene kan jo faktisk ikke fungere igjen etter dette programmet? Jeg hadde hvertfall aldri tilgitt enkelte ting som skjer der. Haha, dere må nesten bare se det selv. Dere finner det HER!

Webcam sex?

Processed with VSCO with b5 preset

Hei dere!

Nå sitter jeg hos pappa og kjæresten hans. Aleksander og jeg har fått middag her, og jeg har fått kost med Cornelia. Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke skriver om Cornelia på bloggen, og det er rett og slett fordi hun kun er en liten baby og jeg vil ikke ha for mye av henne på denne bloggen. Jeg er mye med henne, bare så det er sagt. Var noen som trodde jeg ikke var med henne, men jeg blogger bare ikke om det. 

Ellers må jeg ta opp en ting som virkelig satte meg ut. Jeg ble lei meg, irritert og sint på en gang. Det har seg sånn at i Sverige har noen laget en falsk bruker av meg på tinder. Denne personen flørter med gutter, og får de etterhvert med på webcam sex. Altså sex via internett. Denne jenta tar da på seg selv, og later som det er meg. Jeg fikk sjokk da jeg fikk denne meldingen, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. 

Kan jeg gå til politiet med dette? Jeg aner jo ingenting om denne tinderprofilen, og denne personen holder jo til i Sverige. Jeg føler det hadde vært så mye enklere om dette var i Norge. Er det noe politiet i det hele tatt kan gjøre med dette? Jeg synes det er veldig ubehagelig å få meldinger som dette, og at noen tror de har sett meg fingre foran kameraet liksom. Det er ikke lov til å utgi seg for å være noen andre, og da denne personen i tillegg har sex over internett kan det jo være straffbart? Det er hvertfall helt klart ulovlig. 

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med det her, for akkurat nå er det så mange blanda følelser. Jeg synes dette er så sinnsykt ubehagelig, dere aner ikke.. Har noen av dere opplevd noe av det samme, og hva gjorde dere med det? Håper noen kan hjelpe meg, for dette er så ukult som det kan få blitt.. 

Når ble mobbing kult?

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg tar veldig sjeldent opp viktige temaer her på bloggen min, men jeg har bestemt meg for å prøve. I dag skal jeg snakke om noe som er utrolig viktig, og noe jeg virkelig vil få slutt på. Jeg vet jeg ikke kan få slutt på det, men jeg håper noen kanskje tar til seg det jeg skriver. I dag skal jeg nemlig snakke om mobbing, og jeg merker nesten jeg blir irritert bare av å skrive ordet mobbing. Visste dere at hver fjerde ungdom har opplevd mobbing eller dårlig oppførsel av andre på nett? Altså hvor sykt er ikke det? Tenk i noen minutter på hvor mange dette faktisk er. Når ble det kult med mobbing og drittslenging? Jeg tror muligens jeg har gått glipp av noe her. 

Jeg har selv vært gjennom mobbing, og ikke minst det at noen har vært ufine med meg over nett. Vel, det skjer hver dag. Flere ganger om dagen også faktisk. Heldigvis er jeg en voksen jente, som klarer å forstå at det kun er usikre mennesker som holder på som dette. Hadde det vært for ti år siden derimot hadde jeg nok vært ødelagt. Det at folk kan få seg til å skrive så mye negativt og stygt kan jeg virkelig ikke skjønne. Jeg er så sinnsykt glad og ikke minst stolt for at jeg aldri har følt behovet for å skrive noe stygt til et annet menneske over nett. 

Hva skal man egentlig gjøre for å redusere mobbingen? Jeg aner virkelig ikke. Det har blitt så normalt nå, og jeg blir kvalm og irritert bare av å tenke på det. Jeg synes dere som mobber eller skriver ufine ting over nett skal ta seg en runde med seg selv. Hva får dere ut av det? Føler dere dere bedre? Tenker dere i det hele tatt på at offeret er et menneske akkurat som deg? Et menneske med følelser, og et menneske som tar seg nær av ting. Spesielt da unge, som kanskje ikke tør å si ifra om hva som foregår til foreldrene sine. Tenk dere offeret som legger seg på kvelden, med alle disse tankene. Er jeg tjukk? Er jeg stygg? Burde jeg ta selvmord? For ja, disse tingene får ungdom høre daglig. 

Mobbing kan i verste fall ta liv, og vil du som mobber sitte der om 10 år og føle en ekstrem skyld over at kanskje et liv er tatt? Jeg skal love deg at det er mye verre enn det å bare holde igjen munnen sin for negative ord. Har du ikke noe fint å si, nei da dropper du det. Så enkelt er det. Man kommer så langt med å være snill, og jeg skal love deg at du vil føle det mye bedre med deg selv. 

Jeg vet at jeg ikke får stoppet mobbingen med en innlegg på bloggen min, men jeg håper kanskje noen tar til seg det jeg skriver. Bare at en som leser bloggen min skjerper seg ville betydd mye for meg. Mobbing er ikke greit, og det er heller ikke kult. 

Det har nylig pågått en kampanje der man skulle fjerne stygge ord fra kroppen til Amalie. Over 100.000 ungdommer har nå engasjert seg i dette, og det gjør meg glad. Dette er ikke noe reklameinnlegg, men om dere vil lese mer om det kan dere gjøre det HER

Hva tjener en bloggkjæreste?

Hey!

Og god mandag. Eller? Haha! Jeg har bare tatt det ganske rolig til nå i dag, men straks må jeg komme meg i dusjen. Jeg har drømt om at jeg var på reise i hele natt, så jeg ble ganske skuffet da jeg våknet opp her i Norge. Jeg vil ut å reise!

Processed with VSCO with s2 preset

Uansett, i dag tenkte jeg å snakke litt om bloggkjærester og lønn. Jeg vet at noen bloggere gir lønn til kjærestene sine fordi de hjelper til med bilder osv. Jeg har lenge tenkt på dette, og jeg har ganske splitta meninger rundt det. Skal jeg betale Aleksander penger, eller skal jeg ta han med på en fin ting om han har hjulpet meg mye? Jeg er så usikker. Jeg er litt på begge sider for å være ærlig. Jeg tjener jo penger på bloggen min, og Aleksander hjelper meg jo mye med den. Han hjelper meg med bilder og i blant innhold. Han gjesteblogger til og med de gangene jeg ikke orker å blogge. Han er veldig støttende rundt hele bloggen min, og han vil at jeg skal gjøre det bra. Når jeg tenker over akkurat dette burde han jo få en betaling? 

MEN.. Er det ikke slik det skal være i et forhold? Skal man ikke hjelpe hverandre uten å få betalt for det? Han er jo kjæresten min, og han hjelper meg jo fordi han vil. Jeg hjelper han også masse, og jeg har aldri tenkt tanken på å skulle ta betalt. Jeg hjelper han fordi jeg vil at han skal gjøre det bra, og ikke minst lykkes med det han vil. Samme tror jeg Aleksander også tenker. 

Jeg skal innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet i blant. Han hjelper meg mye, og han gjør alt for at jeg skal få til bloggen. Betalt har han aldri fått, men jeg har gjort andre ting for han. Til nå har jeg heller tatt med Aleksander på massasje, dratt ut og spist eller kjøpt noe til han som han har ønsket seg. Det har liksom vært min takk for hjelpen hans. 

Jeg vil gjerne høre deres meninger rundt dette, for som dere skjønner er mine ganske splittet. Skal jeg betale han en fast lønn i måneden, eller skal det bare mangle at han hjelper meg i og med at vi er kjærester? Og hvor mye skal egentlig en bloggkjæreste tjene?? Herregud, jeg aner virkelig ikke. Haha! Fortell meg gjerne hva dere synes i kommentarfeltet♡

 

HVA SKJER?? HELT VILLE TILSTANDER!

ANNONSE

Heey!

Alle har nok fått med seg at black friday nylig var, og forskjellige butikker hadde helt syke priser på produktene sine. Jeg skal innrømme at det ble litt shopping på meg denne dagen, men black friday er enda ikke over!. Tanstore har fortsatt masse rabatter på produktene i nettbutikken, og her snakker vi 20%- 90% rabatt på forskjellige varer. Altså hvor sykt er ikke det? 

Jeg har flere favorittmerker hos Tanstore. Blant annet Jeffree Star, Loving Tan og DUFFlashes. Tanstore har nå blant annet rabatt på all sminke fra Jeffree Star, og da kan man blant annet få highlighterne og lipstickene billigere. Jeg tenkte å vise dere noen av produktene nå♡

 Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Highlighter i fargen Lavender Snow. Disse highlighterne er INTENSE, og jeg elsker det. Man har i tillegg disse resten av livet vil jeg tro, for pakningen er superstor. Jeg har nå samlet meg opp en del av disse, men jeg må nok si at denne fargen er en av de fineste. En nydelig lillafarge som legger seg så fint på huden. Dere må gå inn å se hele utvalget av disse highlighterne, for det er så mange fine! Dere finner denne HER

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Ææ, se på denne! En så fin farge, og passer perfekt nå til tiden fremover. Jeg synes det er så fint med røde lepper, og jeg må bli mye flinkere til å bruke det. Fargen heter Masochist. Jeg har nok nevnt det til dere tidligere, men konsistensen på disse er så bra. Man merker ikke at man har de på, og de blir heller ikke tørre på leppene. I tillegg synes jeg de lukter så godt, haha! Dere finner denne HER

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Denne fargen hadde jeg aldri testet før, men denne digget jeg. En sykt fin rødbrun farge. Denne heter Gemini. Denne gleder jeg meg til å bruke fremover, for jeg tipper denne blir like fin til hverdag som til fest. Denne finner dere HER

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Så over til min favoritt fra Jeffree Star. Denne her er den perfekte nudefarge, og denne har blitt brukt utrolig mye hos meg. Jeg elsker at denne fargen passer så godt til hverdags, men jeg har også brukt den masse på fest. Den er SÅ fin! Denne heter Mannequin, og denne finner dere HER

 Processed with VSCO with s2 preset

Ellers har jo også Tanstore favorittvippene mine, nemlig DUFFlashes. Disse er så utrolig fine, og de holder kjempelenge. Jeg har hatt det ene paret mitt i flere måneder nå, og jeg bruker de enda. Så lenge man tar godt vare på de kan man bruke de i flere måneder. DUFFlashes har både vipper til hverdagen, men også skikkelig partyvipper. Dere finner hele utvalget HER

Tanstore har i tillegg superrask leveringstid, og ikke minst gratis frakt! Dere finner Tanstore sine hjemmesider HER

 

 

 

NY VIDEO- BLI MED OSS TIL EN KLARSYNT PERSON

Hey!

I går da Isabelle og jeg ble spådd vlogget vi faktisk. Dessverre kunne vi ikke filme selve samtalen, men vi filmet mye rundt der vi var. Den messen var skikkelig spennende, og vi fikk teste alt fra poledancing (strippestang) til å bli spådd. Veldig variert med andre ord. Denne messen kommer jeg helt klart til å besøke igjen neste år, og jeg gleder meg allerede!

Om dere vil abonnere på kanalen til Isabelle og meg finner dere den HER

P36yr9iCsL8

 

Mitt møte med en klarsynt

Hei dere!

I går gjorde jeg noe jeg alltid har drømt om. Jeg er en person som er veldig overtroisk, og jeg tror på alt som ikke kan forklares. Jeg har alt for lenge hatt lyst til å dra til en klarsynt, og i går kom endelig dagen. Isabelle og jeg dro til en messe i Lillestrøm, og der hadde jeg hørt det skulle være klarsynte. Vi surra rundt, og endte først opp et sted der absolutt ingenting stemte. Jeg holdt på å le meg ihjel flere ganger, for denne damen tok virkelig alt feil. 

Etterhvert fant vi plutselig en ny klarsynt og vi bestemte oss kjapt for at dit måtte vi inn. I tillegg var denne damen litt eldre, svensk og var kun i Oslo denne helgen. Det gjorde meg glad, for da var vi helt sikre på at denne damen ikke visste hvem vi var. Vi bestemte oss derfor for at Isabelle først skulle bli spådd, og jeg etterpå. Mens Isabelle ble spådd gikk jeg kun rundt og surra. Jeg var nesten litt småstresset, fordi jeg var faktisk livredd for at hun skulle ta opp forholdet til Aleks og meg. Tenk om hun sier at forholdet kommer til å ta slutt snart? Nei, jeg var faktisk skikkelig stressa! 

 Processed with VSCO with b5 preset

Endelig var det min tur og Isabelle virket fornøyd. Jeg rakk ikke snakke noe med Isabelle før hun gikk ut, så jeg ante ikke hva denne damen hadde sagt til Isabelle. Jeg var derfor ganske nervøs, for hva om Isabelle var skikkelig misfornøyd? Den klarsynte damen startet så fort jeg kom inn, og hun la frem noen kort. Det første hun nevnte var foten min, og da fikk jeg sjokk. Dagen før hadde jeg hatt utrolig vondt rett ovenfor helen, og dette merket denne klarsynte damen så fort jeg kom inn. Allerede da skjønte jeg at dette kom til å funke. 

Hun kom fort inn på forholdet til Aleks og meg, og det var jo akkurat det jeg håpte hun skulle droppe. Det første hun sa var at hun så ring på fingeren.. MED SAMME GUTTEN SOM JEG ER MED NÅ! Haha, jeg ble så sykt glad da hun sa dette, for tenk om hun hadde sagt at det var med en annen? Hun sa også at forholdet til Aleks og meg kommer til å vare, og at hun så en graviditet. En graviditet om ikke så alt for lenge. Da skal jeg innrømme at jeg fikk sjokk! Hun fortalte meg at vi kom til å få barn mye tidligere enn hva vi har sett for oss. Hun sa også at jeg må være veldig flink til å ta p-pillene mine, for jeg har tydeligvis ingen problemer med å skulle bli gravid. Da ble jeg ganske lettet, for det har vært noe jeg har tenkt mye over. En av mine største skrekker er og ikke skulle få barn, så hun beroliget meg mye der. Jeg skal forresten få jentebaby og guttebaby. Haha! 

 Processed with VSCO with b5 preset

Hun fortalte meg også ting som kun noen få mennesker vet om, og som er hemmelig en stund til. Hun snakket i vei om det her, og jeg ble mer og mer sjokkert jo mer hun sa. Det var så mye som stemte, og hun fortalte meg om ting som er helt privat. Ting pappa har fortalt meg visste denne damen. Nei, jeg er skikkelig sjokkert og jeg følte meg helt rar i kroppen da jeg var ferdig der. 

Jeg klarer ikke å skjønne hvordan denne damen visste alt dette? Hun visste hemmeligheter som kun noen få vet om, men som jeg muligens snart kan fortelle dere. Hun visste hva pappa synes om Aleks i starten. Hun visste hvor Aleks kom fra, og ikke minst at jeg hadde hatt vondt i foten min dagen før?? Hun pekte akkurat der jeg hadde vondt, og det er helt sykt! Det hun sa om fremtiden derimot aner jeg jo ingenting om, men jeg håper det hun sier er sant. Eller ikke det med barn om kort tid, men alt annet. Jeg hadde ikke klagd om jeg fikk være med Aleks resten av livet for og si det sånn. 

 Processed with VSCO with b1 preset

Jaja, da er det bare å vente og se. Kanskje jeg blir mammablogger om ett år? Haha, neida. Dette var hvertfall skikkelig spennende, og jeg har så lyst til å gjøre dette igjen. Jeg tror enda mer på klarsynte nå, og jeg er virkelig imponert!