DRESS LIKE ME

ANNONSE- NELLY- ANNONSELENKER

Hei dere! 

Jeg får ofte spørsmål om hvor klærne mine er fra, og for meg er det ofte vanskelig å svare på det. Jeg kjøper nemlig mesteparten av klærne mine i utlandet, og dessverre får man ikke kjøpt alt i Norge. Derfor tenkte jeg nå å finne klær, som er så like som mulig. Jeg håper dere liker innlegget, og at dere kanskje finner noe dere liker♡

Processed with VSCO with s2 preset

(Annonselenker) 1. HER  2. HER  3. HER

(Annonselenker) 4. HER  5. HER  6. HER 

Processed with VSCO with s2 preset

(Annonselenker) 7. HER  8. HER  9. HER 

NY VIDEO – Glødende sminkelook

Annonse – Lyko

Onsdag og endelig klart for en ny video på YouTube. Denne gangen var det på tide med en sminkevideo og siden det er sommer passet det perfekt med en glødende naturlig sminkelook. Jeg håper du liker videoen og har lyst til abonnere på kanalen vår, det kan du gjøre helt gratis HER

 

LINK TIL ALLE PRODUKTENE:

BUTTER GLOSS – HER.

MASKARA – HER.

BRYNGELE – HER

SETTING SPRAY – HER. 

LIQUID HIGHLIGHTER – HER

BLUSH PALLETTE, GOLDEN SUGAR – HER. 

BLUSH PALLETTE, BLUSH QUEEN – HER.

MARY LOU MANIZER, HIGHLIGHTER – HER

BAHAMA MAMA, SOLPUDDER – HER.

FIT ME PUDDER – HER.

CONCEALER – HER. 

PRIMER – HER. 

FOUNDATION – HER.

FØLG OSS PÅ LYKO SOCIAL, LINK HER: https://www.lyko.no/social/martineogisabelle

PÅ MIN TELEFON

Heey!

I dag skal dere få en runde inne på min telefon, og dere skal få se ting jeg egentlig ikke viser noen. Alt fra bakgrunnsbilde, siste melding også videre. Det er litt skummelt nå når jeg skriver dette innlegget, for jeg har ikke sjekket opp i hva for eksempel siste melding er. Jaja, vi kjører på!

BAKGRUNNSBILDE

Dette er mitt bakgrunnsbilde, og dette har jeg hatt i over ett år nå. Dette tok vi nesten med en gang vi kom hjem fra Mexico, og her hadde vi akkurat blitt kjærester. Jeg synes bilde er så koselig, og ikke minst fint. 

NÅR JEG ÅPNER TELEFONEN

Dette er førstesiden på telefonen min, og her ser dere blant annet noen av mine apper. Haha, jeg har forresten blitt helt avhengig av kabal, og jeg spiller det hele tiden. Ellers har jeg bare de appene jeg bruker til vanlig, og som dere ser er jeg veldig dårlig på å åpne meldinger.. Ops! 

SISTE SAMTALE PÅ MELDINGER

Haha, dette er en samtale mellom meg og en av bestevenninnene hennes. Hun svarer nesten kun på meldinger, og jeg klarte å sende en på Facebook. Derfor må jeg be henne om å sjekke Facebook hver gang. Ikke den mest spennende samtalen akkurat. 

SISTE FACEBOOKSAMTALE

Det er en samtale med mamma, og mamma er litt urolig over at jeg skal på Farmen. Haha, det skjønner jeg veldig godt, for jeg går til noe jeg har null peiling på. 

SNAPCHATLOGG

Ikke veldig spennende det her, for jeg snapper egentlig kun med venner, Aleksander og familie. Dette er hvertfall de siste jeg snappet med. 

BESTEVENNER PÅ SNAPCHAT

Bestevennene mine på Snapchat er Aleksander, venninner og pappa. Haha! 

SISTE BILDE PÅ KAMERARULLEN

Dette ble tatt i går, og da var jeg på en liten tur. Jeg bor på et hotell nå før jeg skal inn på gården, og da må jeg egentlig bare sitte inne på rommet. Man skal ikke møte på de andre deltagerne, og derfor sitter man kun inne. I går fikk jeg ta meg en tur, og herregud det var deilig! Jeg er så lei av å sitte inne på det hotellrommet her nå. 

SISTE BILDE JEG LIKTE PÅ INSTAGRAM

Åh, jeg elsker Jeffree Star. Jeg er seriøst så lei meg, fordi han kommer til Oslo mens jeg er borte. Jeg begynte nesten å gråte da jeg så at han skulle til Norge, for jeg har fulgt han i så mange år nå. I tillegg elsker jeg produktene hans, og jeg elsker videoene hans på Youtube. Jeg er skikkelig lei meg for at jeg ikke får sett han.. 

Håper dere likte innlegget! 

 

 

Å FORLATE ALEKSANDER

Hei dere!

Uff, dette innlegget tror jeg blir vanskelig for meg å skrive. Jeg har nå sagt hade til Aleksander, og nå vet jeg ikke når jeg skal se han igjen. Er det om en uke? To uker? Fem uker? Jeg har ingen anelse, og den tanken gjør meg kvalm. Ikke nok med at vi ikke skal møtes på disse ukene, for vi skal heller ikke snakke sammen. Null kontakt, og jeg vet at det blir vanskelig. Jeg har aldri gått en dag uten å snakke med Aleksander, og nå skal vi ikke snakke på flere dager- eller uker. Det eneste som gjorde meg usikker på å takke ja til Farmen var Aleksander. Jeg tok en snakk med han, og han fortalte meg at dette kunne jeg ikke gå glipp av. Dette er noen uker av livet mitt, og Aleksander kan jeg være med hver dag ellers. 

Så, hvordan var det å si hade til Aleksander? HELT FORFERDELIG. Han kjørte meg til hotellet jeg bor på nå, og jeg gråt i det vi stoppet bilen. Han fulgte meg opp på rommet, og han fikk være med meg i en halvtime. Jeg gråt masse, men jeg fikk også sagt ordentlig hade og nusset masse på han. Etter en halvtime ble han hentet ut fra rommet, og da han gikk begynte jeg å gråte som bare det. Han sendte meg en melding, og ba meg se ut av vinduet. Da jeg så han satt i bilen, og jeg visste at det er lenge til jeg får se han igjen- da gråt jeg enda mer. Jeg gråter faktisk nå også, nå når jeg skriver dette innlegget. Jeg synes det er helt fælt å ikke skulle ha kontakt med han. Hvertfall, da han kjørte avgårde følte jeg meg helt tom. Det føltes nesten som at vi hadde gjort det slutt, og jeg måtte bare legge meg ned på sengen. Å gråte enda litt til.. 

Jeg klarer ikke skjønne hvordan jeg skal klare meg uten den gutten så lenge, for han er en så viktig del av hverdagen min. Dette blir en sinnsykt stor utfordring for meg, og jeg tror noe av det vanskeligste inne på gården blir savnet etter Aleksander. Vi har aldri vært lenge borte fra hverandre, og de gangene vi har vært fra hverandre har vi facetimet MYE. Dette blir helt klart noen skikkelig tøffe uker, men herregud for en opplevelse. Jeg får sett Aleksander snart igjen, og disse ukene må jeg bare nyte. Dette er noe jeg får oppleve en gang i livet, og jeg håper ikke savnet tar overhånd. 

 

JEG ER MED PÅ FARMEN

WOHO! Endelig kan jeg fortelle dere en hemmelighet jeg har gått rundt med alt for lenge nå. Jeg er en av deltagerne i Farmen Kjendis!! Hvor sykt er ikke det? Det å være med på Farmen har lenge vært en drøm for meg, og det føles helt rart at jeg skriver dette nå. Nå når dere leser dette er jeg inne på gården, og jeg skal kjempe som bare det. Jeg er jo ikke en typisk Farmendeltager, men jeg er der først og fremst for å lære. Jeg håper jeg får lært masse nytt, og at jeg får utfordret meg selv skikkelig. 

Dette forklarer jo også den dårlige bloggingen i det siste. Jeg har virkelig kun fokusert på å være med venner, familie og Aleksander. Jeg tror og håper at dere har forståelse for det♡ I tillegg har jeg skrevet ferdig en haug av blogginnlegg, slik at dere skal få masse oppdateringer. Jeg har jobbet i tre dager nå med innlegg, og jeg har endelig kommet i mål. Dere skal få oppdateringer hver dag, og youtubekanalen blir også oppdatert. Innleggene blir publisert av seg selv, og resten styrer Aleksander. Vær snill med han, for dette er helt nytt for han. Jeg tror ikke dere vil merke at jeg er borte fra sosiale medier, bortsett fra på Snapchat og Instastory. 

Så ja, nå blir jeg en gårdsjente. Jeg håper dere gleder dere til å se meg på skjermen igjen, og at dere kanskje vil heie litt på meg. Alt dette er jo veldig nytt for meg, og jeg har faktisk ikke vært på en gård siden leirskolen i syvende klasse. Dette blir spennende for både meg og dere, og jeg er helt sikker på at dette vil bli et eventyr. Hver gang jeg har hørt tidligere Farmendeltagere snakke om Farmen, sier de at hele opplevelsen er helt syk. At det er noe av det beste de har vært med på, og at de skulle gjort mye for å dra tilbake. Derfor føler jeg meg så utrolig heldig som skal få lov til å ta del i dette nå, og jeg kommer til å nyte det.

Det kommer fler innlegg om Farmen nå fremover. Jeg har skrevet ned masse, alt fra tanker og til hvordan det var å si hade til Aleksander. Uff.. Jeg gleder meg skikkelig til å komme meg inn på gården nå, og jeg håper det er en fin gjeng jeg skal med. Når jeg skriver dette nå, så aner jeg jo ikke hvem de andre deltagerne er. Det skremmer meg litt, og det er det som gjør meg mest nervøs. Vi krysser fingrene for at det er en fin gjeng!  

Denne hemmeligheten har jeg jo hatt en stund nå, og det har vært fælt å ikke kunne fortelle noe til vennene mine. Det er et par av de som vet om det, men jeg har så dårlig samvittighet ovenfor de andre. Jeg har hatt lyst til å si det så mange ganger, men jeg har ikke fått lov. Så unnskyld til mine kjære venner som ikke fikk vite om dette før i dag. Jeg håper dere tilgir meg, og at dere ikke blir sure♡ Jeg er en mester på å holde på hemmeligheter, og dessverre går det utover vennene mine. Haha! Så til vennene mine; Nå skal jeg ikke stikke av på en stund igjen, uten å si hvor jeg skal. Jeg lover♡

 

UKENS SPØRSMÅL 57♡

Hei dere!

Endelig fredag, og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg er veldig klar for helg nå, og det er jeg vel ikke alene om? Ukene flyr virkelig for tiden, og vi er snart halvveis i dette året. Nyttårsaften føles jo ut som at var i går? Jeg føler at jo eldre jeg blir, jo fortere går tiden. Skummelt.. Nå skal jeg hvertfall svare på litt spørsmål♡

Hva skjer med at du har lagt ut så få innlegg i det siste? Jeg tenker å lage et eget innlegg om hvorfor det har vært dårlig blogging i det siste. Det finnes selvfølgelig en grunn til det, og jeg tenker jeg kan poste det imorgen. Alt går fint altså!

Er du og Aleks fortsatt sammen? Ja, det er vi♡

Er jenta på bilde Therese? Ja, Therese er en av bestevenninnene mine! 

Hvorfor legger du ikke ut noen bilder av Aleksander for tiden? Hm, jeg har egentlig bare bestemt meg for å ikke skrive så mye om han lenger. Aleksander betyr alt for meg, og jeg vil at forholdet vårt kun skal være mellom oss. 

Skal Aleksander og du flytte sammen? Nei, det er ikke planen enda. 

Hvor er brillene fra? De er fra WISH. 

Processed with VSCO with s2 preset

Har du det bra om dagen? Ja, jeg har det helt supert! Ingenting å klage på, og humøret mitt er på topp når det er fint vær. 

Hvorfor sluttet Aleksander å følge deg på Instagram her om dagen? Fordi jeg fikk en kommentar om at han hadde unfollowet meg, og da skulle han tulle med å gjøre det på ekte. 

Hvilken foundation bruker du? Akkurat nå bruker jeg en fra TARTE, og jeg elsker den. Den er så bra, og den dekker helt sykt. Dessverre får man ikke kjøpt den i Norge, men jeg tror man kan bestille den på nett. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvorfor begynte du å blogge? Det var egentlig veldig spontant, og ikke planlagt i det hele tatt. Jeg startet å blogge etter Paradise, fordi alle de andre jentene gjorde det. Jeg trodde ikke jeg kom til å like det, men det gjorde jeg. Derfor har jeg bare fortsatt med det, og nå tenker hodet mitt blogg hele tiden. Haha! 

Hvilken uke var din favoritt på Paradise Hotel? Vikinguka, helt klart! Alle glemte spillet den uken, alle hadde det gøy, festene var dritmorsomme og alle var gale. Den uka savner jeg faktisk skikkelig! 

Hvor mye kostet festdrakten din med alt inkludert? Hm, det er jeg veldig usikker på. Jeg fikk den til konfirmasjonen min, men jeg tipper den kostet rundt 30.000. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Skal du være med på Paradise Hotel igjen? Nei, jeg føler Paradise er noe man gjør en gang♡ Jeg er veldig glad for at jeg var med da, for den opplevelsen er jeg evig takknemlig for. Jeg savner å være på hotellet med den gjengen hver dag! 

Kunne du vært med på Ex On The Beach? Haha, nei det hadde jeg aldri klart. Jeg elsker å se på det da, men å være med hadde jeg ikke turt. 

Hvor er toppen fra? Det er en body fra BikBok♡

Hvor høy er du? Jeg er 168cm ca. 

 

 

WALLMANS

Hei!

Jeg har helt glemt å fortelle dere om da Therese og jeg var på Wallmans for et par uker siden. Wallmans har blitt en tradisjon for Therese og meg, og vi har nå julebord og sommerbord der. Det har liksom blitt vår greie, og det er ikke uten grunn. Wallmans er et middagsshow, altså man får mat og underholdning. Det er superflinke dansere der, og maten er dødsgod. Jeg var veldig spent på hva dette var første gangen jeg skulle dit, for Therese hadde snakket så mye om det. Therese er på Wallmans 15 ganger i året, så noe måtte være bra med dette. Da jeg kom dit første gangen selv skjønte jeg hvorfor Therese likte det så godt. Det er jo dødsgod stemning der gjennom hele showet også, spesielt under julebordssesongen. 

Man får forrett, hovedrett, dessert og i tillegg fikk vi en suppe. Man får nok mat for og si det sånn, og man klarer fint å spise alt siden det er så godt. 

Fine Therese♡ Syk at vi har kjent hverandre i 16 år nå! 

♡♡

Om dere er i Oslo vil jeg absolutt anbefale dere å ta turen hit. Gi det i gave til en du er glad i, og jeg skal love dere en skikkelig hyggelig kveld. Dette er forresten ikke et annonseinnlegg, men bare noe jeg vil tipse dere om. Therese har gitt meg en tur hit både i bursdagsgave og julegave flere ganger nå, og gaver som dette elsker jeg! Jeg hadde en kjempefin kveld med Therese, og jeg gleder meg til julebordet vårt♡

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN- DEL 11

Heey!

Jeg vet jo at dere elsker disse innleggene, så derfor har jeg endelig nå klart å finne frem en haug av fæle bilder av meg selv igjen. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg legger ut disse bildene, men jeg føler det er viktig å vise denne siden av seg selv i blant også. Alle bildene jeg tar blir jo virkelig ikke bra, og det er jo kun de fineste som havner på bloggen. Så nå skal dere nok en gang få se hvor babe jeg egentlig er♡ Kos dere!

Her begynte plutselig kameraet mitt å ta masse bilder, og jeg ble litt satt ut som dere ser. Ser så diva ut med de brillene i tillegg, haha!

Skulle vise frem den nye veska mi da♡ Fin! 

Haha, dette bilde ler jeg så mye av. De brillene og det blikket. 

Og når vi er inne på rare blikk. HVA ER DET HER FOR NOE? Haha!

Her tror jeg muligens at jeg snikfilmet Aleks, og at han tok et snikbilde tilbake. 

Må passe på så jeg ikke har leppestift på tennene, hehe! Det finnes ikke noe kjedeligere enn å ha tatt masse bilder av seg selv, og plutselig oppdager man at man har leppestift på tanna. 

Haha, her skulle Isabelle ta bilder av meg. Plutselig oppdaget jeg at hele puppen min var synlig på bildene, og dette var min reaksjon. 

BABE!!

Håper dere likte innlegget. Og dere, det kommer fler! 

Produkter jeg angrer på å ha kjøpt

Heey!

Nå tenkte jeg å gjøre noe jeg aldri har gjort tidligere. Jeg pleier jo å fortelle om produkter jeg liker, men i dag skal jeg gjøre det motsatte. Jeg skal nå fortelle dere om noen produkter jeg har kjøpt, og som jeg ikke liker. Rett og slett produkter jeg angrer på å ha kjøpt. Vi alle har vel kjøpt noe, og etterpå finner man ut at det ikke sto helt til forventingene? Dette har skjedd meg så mange ganger, og det er like kjipt hver eneste gang. Jeg vil derfor vise dere disse produktene, og dere kan jo også fortelle meg om dere har noen produkter dere angrer på å ha kjøpt. Jeg vil gjerne høre, for jeg vil ikke kaste bort pengene mine på produkter som er dårlige. Jeg håper dere liker dette innlegget!

La oss starte med settingpudderet fra Make Up For Ever. Jeg elsker mange av produktene til dette merket, og settingsprayen deres er den beste jeg har prøvd. Derfor tenkte jeg å kjøpe settingpudderet deres da jeg var i København, rett og slett fordi settingsprayen er min favoritt. Jeg kom hjem, og gledet meg masse til å teste dette. Jeg påførte det, og skjønte fort at jeg måtte ta bort sminken igjen. Pudderet i denne er jo hvitt, men på huden ble det helt oransje. Jeg fikk flekker, og jeg så virkelig ikke ut. Heldigvis kjøpte jeg kun dette i en ministørrelse, fordi jeg ville teste det først. Likevel kostet det jo litt, så det er kjipe penger. 

Denne concealeren fra Kat Von D elsket jeg før, og den var min favoritt. Derfor kjøpte jeg en ny en i København, fordi min gikk tom for lenge siden. Jeg ble skikkelig skuffet da jeg prøvde denne igjen nå, for den la seg absolutt ikke fint på huden min. Den creaset skikkelig, og sminken under øynene mine forsvant nesten. Jeg skjønner ikke hvorfor, for denne brukte jeg jo hele tiden før. Kanskje den bare ikke funker med foundationen jeg nå bruker? Skikkelig kjipt i alle fall.. 

Så over til denne liplineren fra NYX. Jeg er veldig glad i NYX sine produkter, og da også flere av liplinerne. Denne derimot er forferdelig. Man kan så vidt bruke den, fordi den knekker hele tiden. Min er nå tom, og jeg har ikke brukt den mye. Den er tom fordi den har knukket hver gang jeg skal påføre den. Skikkelig kjedelig, for jeg elsker fargen på denne. Det er den perfekte nudefargen, men i og med at den kun knekker vil jeg ikke kjøpe den igjen. 

Denne settingsprayen har jeg aldri sett noe som helst sted tidligere, men jeg ble anbefalt den i en butikk. Jeg hadde gått tom for settingspray, og den jeg bruker hadde de ikke inne. Jeg ble derfor anbefalt denne, og jeg kjøpte med meg to. Det angrer jeg på nå, for den kan jeg ikke bruke. Denne føles ut som hårspray på huden, og ansiktet mitt blir helt stivt av denne. Man skulle nesten trodd at denne inneholder hårspray, for det kjennes sånn ut. Da det ble vanskelig å smile, skjønte jeg fort at denne ikke var noe for meg. 

Så over til det produktet som har skuffet meg aller mest. De fleste har vel sett dette serumet på Instagram? Veldig mange influencere bruker dette, og ikke minst reklamerer for det. Jeg ble derfor dødsglad da jeg fant denne på Sephora i LA. Jeg fikk til og med Sofie til å kjøpe seg en, kun fordi jeg hadde hørt så mye bra om den. Da vi skulle teste den senere på kvelden måtte begge to ta vekk sminken sin. Jeg har sett at flere bruker denne som en primer før sminke, men hvordan i alle dager klarer de det? Da jeg gjorde det fikk jeg flekker i ansiktet, og sminken ville ikke sette seg i kinnbena mine. Jeg har prøvd å teste den flere ganger nå, men på meg funker den ikke. Kanskje jeg kun må bruke den før jeg legger meg, for med sminke funker den hvertfall ikke. Denne var i tillegg veldig overpriset!! Den lukter godt da, så det er et pluss.. Haha! 

Har dere noen produkter dere er misfornøyd med? 

 

 

I’M BACK

Hei dere!

Shit, det er rart å skrive igjen. Jeg har tatt meg en liten pause fra bloggen, rett og slett for å fokusere på litt andre ting. Bloggen er som regel førsteprioritert, og ofte glemmer jeg ting rundt meg. Jeg har derfor tatt noen dager fri, kun for å være med venner, familie og Aleksander. Jeg ville ha noen dager der jeg ikke tenkte blogg, og noen dager der jeg ikke gikk rundt og planla neste innlegg hele tiden. Man blir sliten av det, og hodet mitt jobber som regel hele tiden. Det har vært veldig deilig med en pause, men nå er jeg tilbake igjen. Det kommer masse spennende innlegg fremover, og jeg har også en ganske stor nyhet å dele med dere. Jeg har masse spennende på gang for tiden, og livet mitt et hektisk selv uten bloggen. Bloggen er likevel livet mitt, så jeg kommer ikke til å slutte. 

Jeg så forresten at Sofie hadde fått en kommentar, at hun var grunnen til at jeg slutter å blogge. Altså, hva? For det første skal jeg ikke slutte å blogge, og for det andre har Sofie aldri gjort noe som har fått meg til å ville slutte. Sofie er en av mine beste venninner, og jeg tror aldri jeg ville vært med henne om hun skulle fått meg til å avslutte en stor del av livet mitt. Grunnen til at jeg ikke har blogget er bare fordi hodet mitt trengte en pause. Jeg trengte tid med mine nærmeste, og jeg ville ikke at bloggen skulle ta alt fokuset. 

Jeg er hvertfall tilbake igjen, og jeg gleder meg til å poste masse innlegg fremover. Jeg har hatt veldig dårlig samvittighet for at det ikke har kommet innlegg, men jeg har tross alt aldri fri. I blant trenger man noen dager av, og det har man kun godt av. Det er forresten heller ingen spesielle ting som har skjedd, sånn at dere ikke tror det. Jeg trengte en pause, og det er den eneste grunnen. Nå er jeg tilbake igjen, og nå vil det bli masse oppdateringer♡ Gjerne kom med ønsker om innlegg hvis dere har det!