KLARTE JEG NYTTÅRSFORSETTENE? + NYE

Hei dere!

Det er så sykt, men samtidig trist å tenke på at dette er den siste dagen i 2018. 2018 har virkelig vært mitt år, og jeg har fått oppleve mye mer enn jeg kunne drømt om. Jeg har fått gjort så mye kule ting, som jeg alltid kommer til å kunne se tilbake på. Jeg vil at 2018 skal fortsette, for jeg er nesten litt redd for at 2019 ikke skal bli så bra. Vi får krysse fingrene!

I fjor lagde jeg en liste med nyttårsforsetter, og nå tenkte jeg å se om jeg har klart noen av de. Jeg husker faktisk ikke hva jeg skrev ned i fjor, så det blir veldig morsomt å se om jeg har klart noe. Jeg kommer ikke til å ta med alle punktene, men jeg tar med de største.

NYTTÅRSFORSETTER FOR 2018: 

Kjøpe leilighet– Denne fikk jeg ikke til. Året var dessverre for hektisk, men dette nyttårsforsettet tar jeg med meg inn i 2019. Jeg hadde virkelig planer om å få det til i år, og jeg sjekket finn så og si hver dag. Jeg føler aldri jeg fant den perfekte leiligheten, for jeg vil virkelig at den skal være perfekt. Jeg kan gjerne kjøpe et oppussingsobjekt, men alt med beliggenhet, felleskostnader, byggeår og alt det er noe jeg er veldig obs på. Jeg fant ikke den perfekte leiligheten i 2018, men jeg er helt sikker på at jeg finner den i 2019!

Oppleve nye steder- Nja, jeg fikk hvertfall opplevd et nytt sted. Jeg var jo i Los Angeles i mai, også var jeg jo i Mexico på starten av året. Denne gangen fikk jeg jo oppleve litt av Mexico også, så jeg vil si at jeg har fått oppleve noen nye steder. Jeg håper på mer reising i 2019! Det er så mange steder jeg vil besøke, og jeg drømmer meg bort når jeg ser reisebilder på insta daglig. Nei, i 2019 skal jeg oppleve mer, selvom jeg fikk dratt noen nye steder i år også.

Ta lappen- Åherregud, når jeg ser nedover denne listen skjønner jeg at det er mye jeg ikke har fått gjort. Lappen ja, hvor skal man starte? Jeg var jo så godt i gang.. Jeg har bil, noe som er helt idiotisk i og med at jeg ikke kan kjøre den selv. Jeg skal ha som et mål å ta teorien i løpet av de neste månedene, så trenger jeg noen kjøretimer til, også er jeg klar for oppkjøring. Jeg er så nærme, så det er så dumt av meg at jeg ikke bare gjør det. Jeg skal innrømme at jeg er skikkelig stresset for å stryke, fordi jeg har virkelig null kontroll i trafikken. Og da mener jeg ikke når jeg kjører selv, men når jeg skal forklare veien til andre. Det har hendt at vi har kjørt enveiskjøringer, steder som er sperret av osv. på grunn av meg. Jeg er redd, haha!

Trene- DET HAR JEG GJORT! Jeg har både hatt noen timer med personlig trener, og jeg har trent i flere måneder i strekk under skal vi danse. I fjor trente jeg ikke en eneste gang, så dette året har vært en stor forbedring på den fronten. Jeg skal ikke sitte her og si nå at jeg hadde trent på egenhånd om det ikke hadde vært for skal vi danse, for det hadde jeg ikke. MEN jeg er fornøyd!

Vegetarianer i en uke- Det har jeg vært! Det var en periode etter farmen der jeg ikke klarte tanken på kjøtt. Jeg brakk meg av tanken, så det er litt synd at jeg startet å spise det igjen. Likevel kan jeg si at jeg spiser kjøtt mye sjeldnere nå enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg er så imponert over hvor mye digg mat som er vegetar, og jeg skal helt klart ikke gå tilbake til å spise så mye kjøtt som det jeg gjorde før. I tillegg har jeg jo sluttet å spise gris, og jeg tror helt seriøst jeg aldri kommer til å spise det igjen.

Ha meetup- Det har jeg hatt en del av, både med vinterlyd og andre ting. Det har vært så gøy å reise rundt i landet for å hilse på dere! Jeg synes det å ha meetup er så gøy, og jeg koser meg alltid skikkelig. Dere er så hyggelige, og jeg setter så stor pris på at dere kommer. Jeg skal virkelig få til flere i 2019, og da i andre byer også. De siste månedene har jeg kun hatt i osloområdet, så neste meetup blir i en annen by. Klarer noen å gjette hvor?

Slippe en egen kolleksjon- Jeg vil si at jeg kan krysse av denne, for jeg fikk jo faktisk designe min egen klokke. Det var så sinnsykt gøy å få lov til å bestemme hvordan noe skulle se ut selv. Jeg elsker det å være kreativ, så jeg har så lyst til å få til flere ting som det i fremtiden. Jeg er så stolt og så takknemlig for at jeg fikk den muligheten!

Gjøre mer TV- Denne kan jeg hvertfall krysse av, haha! Jeg tipper garantert noen er lei av å se meg på skjermen, men dessverre dukker jeg opp masse fremover også. Jeg elsker å gjøre TV, og jeg synes det er så morsomt å se hvordan alt fungerer. Jeg har fått gjort så mye TV dette året, og det hele startet i Mexico. Da fikk Aleks og jeg prøve oss som programledere i veien til pærra, så var det farmen, deretter skal vi danse og så bloggerne. Er det et punkt jeg kan si meg fornøyd med, så er det dette!

Gi bort til noen som trenger det- Dette punktet tror jeg aldri jeg kan gjøre bra nok. Det er så mange andre der ute som har det langt fra så bra som jeg har det, noe som er utrolig trist. Jeg prøver hvertfall å gi penger til uteliggere, jeg har gitt bort masse klær og vippset når det har vært auksjoner (kaller man det det?). Jeg har fått gjort noe, men neste år vil jeg bli enda flinkere på dette punktet!

NYTTÅRSFORSETTER FOR 2019

  1. Gjøre det mye bedre i mine sosiale medier.
  2. Gripe mulighetene jeg får, selvom jeg føler jeg er god på det allerede.
  3. Gjøre flere samarbeid der jeg kan skape ting, og designe selv. Det er så gøy!
  4. Finne noe innenfor trening som jeg liker.
  5. Ha fler meetups.
  6. Kjøpe leilighet.
  7. Gjøre mitt beste med å bli ferdig med lappen.
  8. Oppleve nye steder.
  9. Gjøre mer TV om muligheten byr seg.
  10. Bli flinkere til å ikke si ja for å gjøre alle andre glad. Jeg må fokusere på meg selv, og hva jeg faktisk vil selv.
  11. Lytte til kroppen min. Er jeg sliten, så skal jeg få ta en dag av.
  12. Være enda flinkere til å være med familie og venner.
  13. Bli flinkere til å gi til de som trenger det.
  14. Få en mer strukturert hverdag, og sette av faste timer til jobb.
  15. Bruke mindre penger på taxi og spise ute.
  Det var noen av mine nyttårsforsetter for 2019, så får vi se neste år om jeg har klart noe av det. Jeg klarer egentlig aldri å gjennomføre nyttårsforsett, men etter å ha sett at jeg klarte noen på lista for 2018, så ble jeg gira. Jeg gleder meg skikkelig til å se hva dette året bringer. Jeg må si at 2017 og 2018 har vært mine absolutt beste år, så 2019- du får ikke skuffe meg!

 

 

UKENS SPØRSMÅL 68

Hey!

I og med at jeg nå er tilbake må jeg jo også fortsette med ukens spørsmål som vanlig. Jeg vet at folk har savnet disse innleggene, og jeg har også savnet å skrive de hver uke. Derfor tenkte jeg nå å svare på de mest stilte spørsmålene som har kommet den siste tiden,  og også ting jeg har fått inn tidligere, men ikke har svart på. Og om dere lurer på noe mer er det bare å spørre i kommentarfeltet♡

Er du gravid? Nå som jeg har vært borte fra bloggen en stund, så har jeg fått en del meldinger om akkurat dette. Folk tror visst at grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg er gravid, men de ryktene stemmer ikke. Jeg er ikke gravid, og har ikke planer om å bli det før om laaang tid. Jeg er ikke klar for å være mamma enda, og vil helst bo med Aleksander før det eventuelt skjer.

Hvor lenge har du og Aleksander vært sammen nå? Vi har straks vært sammen i to år, noe som føles helt merkelig. Tiden har gått så fort, men samtidig føles det ut som at jeg har kjent han hele livet. Jeg har det så bra med han, så jeg håper på mangemange flere år sammen.

Kunne du vært utro? Aldri, og da mener jeg aldri. Jeg synes utroskap er så utrolig stygt, og ikke minst respektløs ovenfor den andre personen. Avslutt et forhold før man er utro, for man har ingenting i et forhold å gjøre om man skal rote rundt med andre. Med mindre man har et åpent forhold så klart. Jeg hadde hvertfall aldri hatt samvittighet til å gjøre noe sånt.

Har du fortsatt å trene etter all dansingen? Jeg skulle så ønske jeg kunne svart ja på dette, men det har jeg ikke. Jeg har veldig lyst da, for jeg fikk jo faktisk litt muskler og jeg følte meg veldig bra når jeg trente dans. Jeg synes derimot det ikke finnes noe kjedeligere enn å være på et treningssenter, så jeg må hvertfall finne en annen form for trening.

Hvordan har du det om dagen? Jeg har det veldig bra, takk som spør♡ Jeg har fått vært masse med venner, familie og kjæreste den siste tiden, og det har jeg virkelig trengt. I tillegg har jeg fått slappet av skikkelig, og landet litt etter alt som har skjedd i løpet av det siste året. Akkurat nå føler jeg at jeg har masse motivasjon, jeg føler meg uthvilt og jeg er klar for å kicke i gang det nye året!

Hvordan var du da du var liten? Etter hva jeg har hørt, så var jeg veldig rampete. Jeg fant på mye rart, og jeg var kanskje litt utspekulert. Jeg var sta, og skulle gjøre alt mulig selv. Jeg var også morsom, i følge bestemor. Haha!

Når skal du flytte? Planen var jo i 2019, men det hadde jeg absolutt ikke tid til. 2020 derimot er året, og jeg tenker å fortelle dere mer om dette i et eget innlegg. Jeg er på skikkelig leilighetsjakt nå, og jeg tror muligens jeg har funnet noe jeg vil kjøpe! Woho♡

Har du lyst på hund? Ja, herregud! Etter broren min fikk seg hund har jeg vært så sjalu. Jeg har skikkelig lyst på en hund, eller en gris. Problemet er bare at minigriser som selges i Norge kan veie opp til 40kg, og jeg vet liksom ikke helt hvordan det hadde blitt i en leilighet. Og jeg har også hørt at de kan være veldig vanskelige når det kommer til møbler ogsånt, og jeg vil helst ikke komme hjem til at sofaen er spist opp. Vi får se hva det blir til, men akkurat nå har jeg mest lyst på en gris.

Hvor mye sminke bruker du daglig? Enten bruker jeg absolutt ingenting, eller så kjører jeg på med alt jeg finner. Jeg elsker å gå uten sminke, men jeg elsker også å bruke alt for mye. Ingen mellomting her for å si det sånn, hehe!

Hvordan føltes det å vinne Paradise Hotel? Det var så gøy, og jeg husker det var veldig stas. Jeg er stolt av meg selv som kom meg så langt, og til slutt sto igjen som en av vinnerne. Jeg kan takke Paradise for alt jeg har fått oppleve i ettertid, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg var med. Helt klart en av mine beste opplevelser, og det at jeg vant er jo så kult!

Hvor høy er du? Etter mye diskusjoner med vennene mine måtte hun ene måle meg på nytt. Jeg var helt sikker på at jeg var 168/169, men jeg har visst skrytt på meg et par centimeter. Jeg er 167 i følge de nye målingene, haha!

Hvordan ble du og Cornelia kjent? Jeg tipper du mener Cornelia Thorsen her, og vi ble kjent på premierefesten til Paradise dette året. Jeg hadde fulgt med på youtubekanalen hennes, og bestemte meg for å gå bort til henne og si det. Jeg fortalte henne at jeg likte kanalen hennes veldig godt, og etter det satt vi og skravlet i flere timer. Etter det møttes vi, og nå er hun en av mine nærmeste♡

Når starter Bloggerne og Farmen? Bloggerne starter 1. januar og Farmen aner jeg ikke. Jeg har ikke hørt noe om det enda, men jeg tipper det starter i januar/februar. Jeg gruer meg faktisk til å se Farmen, fordi jeg har en mistanke om at jeg var litt sutrete til tider. Ikke lett å være uten mat, kjæreste og sitt vanlige liv. Haha!

Kan du ha meetups andre steder enn i Oslo? Ja, og det kommer. Vent og se, for snart dukker jeg opp i en ny by og med et nytt meetup. Jeg gleder meg!

Hvordan klarer du og Aleksander å ha et avstandsforhold? Det går faktisk veldig bra, i og med at han er såpass mye i Oslo. Når har drar til Bergen derimot synes jeg det er helt forferdelig. Jeg elsker å være med han, og jeg føler meg alltid så trygg når han er i Oslo. Når han drar til Bergen passer vi på å facetime MASSE, og holde hverandre oppdatert på hva man gjør. Jeg skal love deg at savnet er der hele tiden, men når vi sees igjen føles det så bra. Det er viktig å savne hverandre i blant, og jeg tror det kun har vært bra for oss. Selvom jeg aller helst skulle hatt han her hele tiden♡

Kan du fortelle om din siste flause? Åherregud, denne er så klein at jeg ikke vet om jeg vil fortelle det. Haha, jeg dør bare jeg tenker på det. Men greit, for litt siden var jeg ute på byen. I løpet av kvelden har buksa mi fått et stort hull på rumpa, og da mener jeg stort. Buksa hadde rett og slett revna på langs nedover rumpa mi. Jeg har ingen aning om hvor lenge jeg gikk uten å se det selv, men da jeg skulle på do oppdaget jeg det. Jeg fikk panikk, og måtte slenge en jakke rundt livet. Hadde jeg sett noen med et stort hull på rumpa hadde jeg sagt i fra til personen, men det gjorde altså ingen til meg. Hehe, takk liksom! Jeg håper egentlig at ingen så det, men den tanken kan jeg egentlig legge fra meg med en gang.

Hva er dine planer på nyttårsaften? For første gang har jeg faktisk ikke lagt noen planer. Eller den eneste planen jeg har er å spise hos bestemor og bestefar, og så skal jeg ta det helt rolig. Jeg føler nyttårsaften er så oppskrytt, og det ender alltid med at man kun går rundt og surrer. Derfor skal jeg heller sitte hjemme med noen venninner, se film og spise masse godteri.

Nå skal jeg bort til bestemor og bestefar en tur, også blogges vi imorgen. Herregud, det er snart 2019!

 

 

 

 

I’M BAAAACK

Hei dere!

Shit, dette føles ut som en evighet siden og det er det også. Jeg vet at mange har lurt på hvorfor jeg har tatt en pause fra bloggen, og nå tenkte jeg å komme med grunnen. Dette året her har vært helt sinnsykt, og det har jeg fortalt dere også. Jeg skal ærlig innrømme at jeg kanskje har tatt på meg litt for mye dette året, men samtidig er jeg utrolig glad for det. Jeg har fått så mange muligheter, som jeg kun sitter igjen med som gode minner. Likevel har det vært slitsomt, og da både fysisk og psykisk. Jeg skjønte dessverre ikke hvor sliten jeg var før alt var over, og når jeg da ikke hadde noe å gjøre lenger var jeg helt ferdig. Jeg var egentlig ganske redd for at jeg skulle gå på en smell, og at jeg kanskje skulle ende opp helt utbrent. Derfor var jeg nødt til å ta meg en pause, og kun fokusere på å slappe av og være med venner og familie. Noe av det jeg har hatt dårligst samvittighet for dette året er at venner og familie har blitt satt veldig til side. Jeg har gått flere uker uten å møte en eneste venn, kjæreste og også da familie. Jeg har til tider følt meg nesten litt slem, fordi jeg ikke har hatt tid til å være med folk som betyr mye for meg. Det har vært kjipt, og jeg har til tider savnet de ekstremt. Derfor har jeg passet på å være masse med de i det siste. Jeg har fått tatt igjen masse vennetid, kjærestetid, kosing med lillesøstra mi, og fått vært med familien♡

Jeg er glad for at jeg tok meg en pause, for jeg trengte det virkelig. Det å gå rett fra Farmen til Skal Vi Danse var en stor overgang, og jeg måtte virkelig omstille hjernen helt. I tillegg til Skal Vi Danse holdt jeg også på med filming til Bloggerne, så jeg hadde jo ikke tid til å gjøre noe annet. Heldigvis var jo alt jeg gjorde veldig gøy, men samtidig blir både hodet og kroppen sliten. Jeg fikk jo også noen ganske kjipe svar på blodprøver, der jeg hadde veldig lave verdier på både B12 og jern. Jeg tror ikke dere aner hvor zombie jeg var akkurat da. Jeg klarte ikke fokusere, jeg sovnet overalt, jeg hadde ingen energi og jeg følte meg helt rar. Nå måtte bare lytte til kroppen min, og da skjønte jeg fort at det beste var å ta denne pausen nå, istedet for å være enda mer ferdig om et par måneder. Jeg skjønner at folk kan mene at det jeg holder på med ikke er slitsomt, og det skal folk få mene. Men for meg har dette året vært et hardkjør og jeg har virkelig gått all in for å gjøre det bra i programmene jeg har vært med på. Nå derimot skal jeg ta det rolig fremover, og heller kun fokusere på mine sosiale medier. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å logge meg inn her for å fortelle dere ting, men jeg har alltid tenkt meg en ekstra gang om og heller ventet til jeg føler meg 100% klar. Nå har tiden kommet, og jeg gleder meg så ekstremt til å gjøre det bra her igjen. Bloggen og youtubekanalen min er noe av det jeg liker best å holde på med, så det å ha vært borte fra dette har vært kjipt. Jeg håper hvertfall at dere fortsatt vil følge meg her på bloggen, og at dere kanskje er litt glad for at jeg er tilbake igjen?

VIPPER OG BRYN

ANNONSE- NUTRILASHES

Heey!

For en stund siden fortalte jeg dere at jeg har startet på et serum, nemlig Nutrilashes. Jeg har alltid vært litt skeptisk til produkter som dette, men etter å ha sett resultatet på andre måtte jeg gi det en sjanse. Dette serumet er egnet for både vipper og bryn, noe som jeg gjerne vil ha mer av. Jeg bruker ikke så alt for ofte falske vipper, og når jeg da dropper det vil jeg at mine egne vipper skal være lange og fine. Jeg har nå gått på dette serumet en stund, og jeg merker allerede forskjell. Jeg har påført et lag hver eneste kveld, både på vipper og bryn. Brynene mine har jeg alltid ønsket at skulle være større, for uten sminke er mine ganske tynne naturlig. Jeg er derfor SÅ glad for at jeg startet på Nutrilashes, for brynene mine har helt klart blitt tykkere. YEY!

Dette serumet er veldig lett å bruke. Man påfører et strøk hver dag, og da helst om kvelden. Man påfører dette som en eyeliner ved vippekanten, og i brynene påfører man det der man vil at det skal vokse mer. Nutrilashes inneholder kun naturlige ingredienser, det er vegansk og ikke testet på dyr. Som jeg skrev i mitt forrige innlegg om dette serumet, så er dette perfekt for oss som kanskje kan reagere på enkelte produkter. Huden min er veldig sensitiv, og det er ikke alle produkter som jeg kan bruke. Nutrilashes derimot er perfekt for oss litt sensitive, og jeg har ikke merket noe irritasjon av å bruke dette.

Vippeextensions er ikke noe for meg. Det har ødelagt vippene mine tidligere, så derfor vil jeg heller bruke dette for å styrke mine egne vipper. Jeg har faktisk gitt bort dette til noen venninner, og de virker veldig fornøyde alle sammen! Jeg gleder meg til å fortsette med dette, for til nå er jeg ekstremt fornøyd. Lange vipper er så fint, og nå er jeg allerede på god vei til å oppnå drømmevippene. Brynene mine er også på god vei, men med de trenger jeg nok litt lenger tid.

Bestiller dere Nutrilashes HER, så får dere det til kun 399kr. Da får dere det til 50%, og dere får to stykker. Håper dere blir like fornøyd som meg!

 

VLOGMAS DAG 5- VI TESTER JULESNACKS

Heey!

Beklager så mye for at denne vlogmasen kommer ut ganske sent. Dagen i dag har virkelig flydd, og vi rakk dessverre ikke å spille inn denne før ganske sent i dag. Samtidig tenker jeg at det er bedre at den kommer ut sent, enn at det blir to videoer imorgen? Jeg håper dere er enig! I dagens video tester vi julesnacks, og da blant annet potetgull med ribbe og pinnekjøttsmak. Har noen av dere smakt disse? Haha, dere må se hva vi synes om det! Jeg håper dere liker videoen♡

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER!

VLOGMAS DAG 4- HYTTETUR

Heey!

Da er endelig vlogmas dag 4 ute. I denne vloggen får dere være med på hyttetur, og dere får være med når jeg pynter litt hjemme. Hytteturen var forresten skikkelig koselig, og det var en så fin gjeng som ble med meg♡ Jeg har så fine venner, herregud! Jeg håper dere liker videoen♡

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER!

VLOGMAS DAG 3- CHRISTMAS TAG

Heey!

Herregud, jeg har brukt så mange timer på å få lastet opp denne videoen. Jeg er på hytta, og nettet her funker ikke. Vi har prøvd å ringe etter hjelp, men ingen kunne hjelpe oss. Derfor måtte jeg bruke mobilnettet, og det brukte 3 timer på å laste opp videoen min. Jeg holdt nesten på å gi opp et sekund, men jeg vil jo virkelig gå inn for å poste video hver dag nå. Derfor måtte jeg bare smøre meg med tålmodighet, og nå er endelig vlogmas dag 3 ute♡

Dette er forresten ikke en vlog, men en christmas tag. Jeg kommer ikke til å poste vlogger hver dag, og de dagene det ikke er vlogger blir det heller andre videoer. Jeg har skrevet ned en liste med mange videoer som skal lages, så jeg gleder meg til å få ut alt! Jeg håper forresten at dere liker videoen♡

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER!

VLOGMAS DAG 2 – MEETUP

ANNONSE- LYKO OG MOCKBERG

Hei dere!

Da er det endelig klart for en ny video igjen. I denne videoen får dere være med meg på meetup, og høre mine tanker fremfor det. Jeg var jo skikkelig nervøs, og jeg var veldig redd ingen skulle komme.. I tillegg får dere være med på familiemiddag, og mye skravling som vanlig. Haha! Jeg håper dere liker denne videoen, og TUSEN TAKK til alle som kom på meetupet♡ Det betyr så mye for meg at så mange kom!

Husk å abonnere på kanalen min som dere finner HER

VLOGMAS

Heei!

Nå kan jeg endelig fortelle dere om noe jeg har planlagt en liten stund nå. Jeg synes det er ganske vanskelig å komme tilbake til sosiale medier, i og med at jeg har vært borte en stund. Nå derimot skal jeg gi meg selv en skikkelig utfordring, og derfor blir det vlogmas! Jeg skal altså legge ut en video hver dag frem til julaften. Jeg håper jeg får det til, men jeg skal virkelig stå på. Jeg savner å lage videoer, så derfor skal jeg lage masse videoer fremover. Jeg gleder meg, og det håper jeg også dere gjør!

Husk å abonnere på kanalen min som dere finner HER, slik at dere får med dere så fort jeg poster en ny video!