Datenight♡

Hey!

Denne uken har jeg hatt veldig mye å gjøre, og jeg skal innrømme at jeg er ekstremt sliten nå. Det har blitt alt for tidlige morgninger og litt for sene kvelder den siste uken. I og med at Aleksander drar hjem på søndag, bestemte jeg meg for å planlegge noe koselig for oss i dag. Den eneste dagen jeg har hatt tid denne uken var i dag på kvelden, for imorgen igjen er det fullt kjør. Derfor booket jeg massajsetime til Aleksander og meg her om dagen, slik at vi hadde noe å glede oss til i dag. Jeg elsker massasje, og jeg gjør det på Daikai om noen skulle lure på det. Jeg får det ikke sponset bare så det er klart. Vi dro derfor ned dit i sta, og massasjen var som vanlig helt fantastisk! Jeg føler meg som et nytt menneske nå, og kroppen min føles så bra. Jeg sitter en del foran Macen, og jeg har mye vondt i nakke og rygg. Jeg har også ting å gjøre hele tiden, og jeg glemmer ofte å ta en pause. Derfor unner jeg meg en time massasje i blant, for da kan jeg virkelig slappe av. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Etter massasjen dro vi videre for å spise på Big Horn. Jeg har hatt lyst på biff i hele dag, så derfor tok Aleks meg med dit. Vi koste oss skikkelig, og maten var dødsgod. Vi ble sittende å skravle en god stund, før vi begge holdt på å sovne. Haha! Begge var så slitne, så vi hoppet ganske fort inn i en uber hjem. Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Så nå er vi hjemme, og jeg er ganske sikker på at jeg straks sovner. Jeg er så trøtt, for i natt hadde jeg kun fem timer med søvn. Det er alt for lite, så nå merker jeg at øynene mine ikke klarer å være oppe lenger. Imorgen er det tid for Splayday, og vi skal møte opp klokken 12. Vi er ikke ferdig der før klokken 8 på kvelden imorgen, men jeg skal i bursdag klokken 7. Så imorgen blir det med andre ord en stappet dag.

Ukens spørsmål 25

Hey!

Endelig helg, woho! Jeg skal derfor som vanlig svare på ukens spørsmål i dag. I dag tok jeg for det meste spørsmål jeg fikk inn på Snapchat, og herregud så mye rare spørsmål man får da. Alt handler som regel om sex, haha! Dere kan gjerne legge igjen en kommentarer i dette innlegget til neste ukens spørsmål, og da helst ikke spørsmål jeg har svart på før. Håper dere liker svarene♡

Synes du det er rart at gutter leser bloggen din? Nei, absolutt ikke. Jeg synes det er kjempekoselig at folk leser bloggen min, uavhengig om det er gutter eller jenter♡

Hvor gammel er du? Jeg er 21 år gammel. Jeg er født i 1996, så jeg blir 22 år gammel i februar.

Hvor gammel var du da du fikk mensen? Jeg var 14 eller 15. Jeg husker alle venninnene mine hadde fått mensen, og jeg var den eneste som ikke hadde fått det enda. Jeg gikk rundt og ventet på at jeg skulle få det, og da jeg fikk det svimte jeg av. Haha!

Processed with VSCO with s2 preset

Har du tatt restylane? Nei, det har jeg ikke. 

Aleksander la ut en snap der han sa man kunne se implantatene i rumpa de. Har du fikset på rumpa? Haha, jeg ble så irritert da han la ut det.. Nei, jeg har ikke fikset på rumpa mi, og jeg har heller ikke lyst til det. 

Hvor er jakka fra? Den er fra H&M, men kjøpte den for rundt ett år siden. Jeg synes den er så fin!

Processed with VSCO with s2 preset

Hvorfor har du sex om du ikke vil ha barn? Haha, hvordan skal jeg svare på det her? Du skjønner det nok når du blir litt eldre. 

Hvordan fikk du vite at du kom med på Paradise, og hva tenkte du? En dame fra castingen ringte meg, og først sa henne at jeg ikke hadde kommet med. Hun sa de ikke hadde plass til meg i år, men kanskje en annen gang. Jeg husker jeg satt på bussen og ble skikkelig lei meg, for jeg hadde så lyst til å være med. Plutselig sa hun “Jeg bare tulla, selvfølgelig skal du til Mexico!”. Da ble jeg så glad at jeg begynte å gråte.

Hvor mange ganger har du og Aleks hatt sex? Rundt 186 ganger tror jeg.. Haha, nei du det aner jeg ikke. Har ikke holdt helt tellingen der. Gjør noen egentlig det? 

Hva synes du om homofile? Burde de få adoptere og få lov til å gifte seg? Om noen forteller meg at de er homofile, kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre. Jeg ser ikke på homofile som annerledes i det hele tatt. Kjærlighet er kjærlighet, uansett om man forelsker seg i en gutt eller jente. Jeg er helt for at homofile skal få adoptere og gifte seg, akkurat som folk som er hetero. 

Kan du ha klessalg? Ja, det må jeg snart få til. Sofie og jeg planla klessalg, men dessverre måtte vi endre datoen. Jeg er litt usikker på når klessalget blir, men jeg håper ikke det blir lenge til. Jeg kommer selvfølgelig til å si ifra på forhånd, slik at så mange som mulig kan komme♡

Hvor er buksen fra? Den er fra en butikk i Spania som het Salsa, og den er fra et merke som heter Morgans. 

Sier du ja om folk vil ta bilde med deg? Ja, jeg synes det er så koselig♡ Jeg stiller alltid opp på bilder, med mindre jeg har ekstremt dårlig tid. Om jeg sier nei får jeg skikkelig dårlig samvittighet, så jeg prøver som regel å få tatt bilde med alle som vil! 

Hvordan fikk broren din råd til den bilen? Haha, dette må være det mest stilte spørsmålet denne uken. Om dere virkelig lurer synes jeg dere kan sende han en melding på Instagram. Der heter han Simenlundee! 

Hvor mye penger bruker du i måneden? Det varierer veldig, men jeg vil tippe jeg bruker mellom 20-25.000 i måneden. Alt annet som kommer inn spares!

Kjære Jodel- Nå har det gått for langt

Hei dere!

Før likte jeg Jodel veldig godt. Jeg synes det var gøy å lese nedover hva folk skrev, og jeg lo alltid mye. Dette var forresten før folk begynte å henge ut folk på Jodel, og skrive masse stygt om andre. Jeg har lenge vært ganske i mot den appen, rett og slett fordi folk skriver så sinnsykt mye slemt det. Jeg følger likevel med, fordi jeg er redd for hva som plutselig kan stå om meg. De siste dagene har det virkelig toppet seg for min del, og det er fordi familien min har blitt dratt inn i dette blant annet. 

Det toppet seg for min del da broren min hadde kjøpt seg ny bil. Selvfølgelig var diskusjonen da i gang på Jodel med en gang. Der diskuterte folk hvordan han kunne hatt råd til den bilen, og det var greit nok. Plutselig ser jeg at noen har søkt opp hva pappa sitt firma omsetter for i året, og den personen hadde skrevet dette på Jodel. De hadde også skrevet hva pappa tjener, og de hadde søkt opp i Statens Vegvesen om hvem bilen sto på. Alt dette sto nå ute på Jodel, og jeg merket jeg ble veldig irritert. Greit at dere skriver ting om meg der, men det at dere drar inn faren min er jo helt sykt. Pappa driver ikke en blogg eller er en person folk vet hvem er, jeg er ganske sikker på at ingen fedre hadde likt det der. Hva om all infoen om foreldrene dine plutselig hadde stått på en app som veldig mange bruker? Jeg tror ingen av dere hadde likt det spesielt godt. 

I går skjedde det igjen, men da var det om Aleksander og meg. Da vi var på Heidis i går hadde noen plutselig fått for seg at jeg hadde klint med en annen gutt, mens Aleks sto ved siden av. Denne gutten jeg tydeligvis hadde klint med er forresten eksen til venninnen min. Altså helt seriøst? Om jeg skulle gått inn for å være utro, hadde jeg ikke gjort det mens Aleks sto å så på. Det hadde heller falt meg inn å gjøre noe mot Aleks. Etter en stund kom broren min for å hente oss, og da dro vi innom Statoil for å kjøpe mat. Aleks sto for å bestille, og da fortalte jeg broren min hva folk hadde sagt ute på Heidis. Det satt tre mennesker inne på Statoil og broren min snakket litt med han ene gutten, mens jeg gikk til Aleks i kassen. Da vi satt i bilen sjekket jeg Jodel, og da fikk jeg sjokk. Der sto det at noen hadde sett oss gå inn på Statoil, at det var dårlig stemning mellom meg og Aleksander og at jeg hadde snakket med en random gutt på Statoil om at jeg hadde vært utro mot Aleks. Denne randome gutten var broren min forresten. Jeg fikk sjokk da jeg så dette, og jeg merket jeg ble så irritert. Da jeg kom hjem ringte jeg broren min og spurte om nummeret til disse tre personene som var på Statoil. Etter fem minutter hadde jeg alle tre nummerne, og jeg tok ringerunden. Alle disse tre ble selvfølgelig kjempestresset, for jeg tror ikke de visste at jeg fikk det med meg. Jeg var så sinnsykt irritert, og jeg tror ikke noen av disse menneskene har særlig lyst til å skrive falske ting på Jodel igjen. Heldigvis slettet de Jodelen etter noen minutter.

Jeg synes Jodel har blitt dratt alt for langt nå, og jeg får sjokk hver gang jeg går inn på den siden. Jeg skjønner ikke hva folk får ut av å skrive så mye stygt om andre mennesker de ikke kjenner. Jeg er heldig, for jeg får ikke så mye dritt der. Noen andre bloggere derimot får virkelig gjennomgå. Jeg vet at mange bloggere følger med på Jodel, og jeg får virkelig vondt av mange av dem. Jeg synes Jodel er helt greit, så lenge man klarer å holde seg saklige og ikke skrive dritt om andre. 

Jeg er fortsatt irritert over det her.. Jeg er lei meg fordi folk prøver å ødelegge forholdet mitt, og jeg er lei meg fordi folk drar inn familien min. Selvom jeg nå har blitt en person som mange vet hvem er, så betyr det ikke at pappa vil det samme. Det her er baksiden ved det å skulle eksponere seg såpass mye på nett, og jeg begynner å lure på om jeg skal holde mer tilbake. Skal jeg slutte å skrive om Aleksander? Det siste jeg vil er at forholdet mitt skal bli ødelagt, og jeg vet at folk har ødelagt forholdene til bloggere før. Det er så slemt å gjøre.. Nei, jeg er skikkelig lei meg i dag. Takk Gud for tilliten Aleks og jeg har bygd opp, om ikke hadde dere ødelagt mellom oss for lenge siden. 

Jeg har spilt inn til et nytt TV program

Hei dere!

Ah, jeg har akkurat våknet etter en 2 timers lang powernap, og den skulle vel egentlig vart i kun 30 minutter. Jeg planla egentlig at dette uken skulle være ganske rolig, men det ble den absolutt ikke. Jeg startet dagen klokken halv 8 i dag tidlig, fordi jeg skulle være med å spille inn til et nytt program. Jeg var faktisk en “ekspert” på helsekontrollen i dag. Haha, det høres så teit ut når jeg sier ekspert, men jeg skal si ifra når det blir sendt slik at dere skjønner hva jeg var eksperten i. Det var utrolig morsomt, selvom jeg følte meg litt liten med to psykologer som også snakket om dette. Jeg tror uansett det gikk veldig bra, så jeg gleder meg til å se. 

Processed with VSCO with s2 preset

Etter innspillingen dro jeg videre til Splay for å møte Aleksander. Han skulle fikse noe greier på kontoen sin, men vi ble som vanlig sittende en god stund bare for å skravle. Jeg synes det er så koselig å være på Splay, for menneskene der er så kule og greie. Jeg gleder meg allerede til lørdag, for da er det Splayday. Etter vi hadde vært hos Splay dro vi videre for å spise, og så tok vi turen hjem. Jeg sovnet faktisk i uberen, og det sier litt om hvor trøtt jeg var. Jeg sovnet så fort jeg kom inn døren, og våknet nå. Det passer egentlig ekstremt dårlig at jeg sovnet såpass lenge, fordi om to timer kommer det folk hit. Vi skal ha et lite vors her før vi skal på Lawo. Vi skal jo finne deltagere til den neste sesongen av Paradise i kveld, så jeg håper mange kommer. Det hadde vært så gøy om vi fant noen castingen liker!

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Nå må jeg få ryddet litt her, også må jeg få fikset sminken min. Sminken var ikke like fin etter to timer med søvn, for og si det sånn. Ah, jeg er skikkelig irritert på meg selv for at jeg sovnet nå.. 

 

Nye klær♡

Annonse

Hei dere!

I går var jeg innom Kouture og fikk med meg noen skikkelig kule klær. De har kommet med en minikolleksjon som heter KTUR, og jeg skal innrømme at jeg har fått noen nye favoritter i klesskapet nå. Kolleksjonen er skikkelig streetwear og kul, og jeg digger den! 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Første tingene jeg skal vise dere i dag er denne superkule bodyen og buksen. Bodyen er en av mine favoritter fra KTUR kolleksjonen! Jeg elsker alt ved den, og spesielt armene. Jeg har en greie for vide armer, så denne bodyen kunne ikke vært finere for min del.I tillegg har den hette, og ja.. Den er dødskul! Buksen er så behagelig å gå med, og i tillegg synes jeg den er veldig spesiell og kul. Den sitter kjempefint på, og man får fin rumpe i den. Perfekt!

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Denne genseren er også en av mine favoritter. Jeg liker veldig godt enkle ting, og denne er enkel, men samtidig tøff. Jeg har den faktisk på meg i dag, haha! Jeg digger denne genseren, enkelt og greit. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Denne genseren er også så fin, og ikke minst behagelig å ha på. Den er veldig lik bodyen, bare uten de vide armene. Jeg synes den er enkel, og kjempefin. Jeg elsker jo svart, så det er egentlig en selvfølge at jeg liker denne. 

Alle klærne i denne kolleksjonen har forresten verdens diggeste stoff. Buksen for eksempel merker man nesten ikke at man har på. Jeg skulle ønske alle klærne jeg eier hadde dette stoffet, og nå er jeg ganske redd for at jeg kun kommer til å bruke disse klærne fremover. Jeg anbefaler faktisk å dra innom Kouture sine butikker bare for å kjenne på disse klærne, haha! 

Dere finner alle disse klærne i Kouture sine butikker, og på hjemmesiden deres som dere finner HER

NY VIDEO- VLOGG FRA MEETUP + EVENT♡

Annonse

Heey!
Endelig tid for ny video igjen! Denne gangen har vlogget på både meetupet vi hadde for en stund siden + Max Factor eventet vi var på. Jeg synes denne vloggen er så koselig å se på♡ Det var skikkelig koselig å møte dere alle på meetupet, og jeg er så takknemlig og glad for at så mange kom. 

Jeg håper dere liker denne vloggen, og om dere gjør så gå gjerne gi oss en tommel opp. Dere kan også abonnere på kanalen vår, noe som er helt gratis! Den finner dere HER

AIfKgPcRKU8

 

 

 

 

Jeg skal finne deltagere til Paradise Hotel

Heey!

Okei, dette blir så gøy! Jeg tipper det er en del som vurderer å melde seg på Paradise Hotel? I den anledning kan jeg endelig fortelle dere at jeg skal prøve å finne deltagere allerede imorgen, sammen med Isabelle og Aleksander. Neste sesong kan ikke bli annet en dødsbra i og med at Paradise har ti års jubileum, og da må vi finne noen dødsbra deltagere også!

Om noen av dere er gira på å skulle være med, kan dere møte opp på LAWO (et utested i Oslo by) klokken 22.00. Da vil vi tre gå rundt å finne nye deltagere sammen med castingen. Dette er en super mulighet for dere som ønsker å være med, og ikke minst for å bli sett av selve castingen! Man må forresten være 20 år gammel.

Det vil bli filmet, men det blir som en vlogg. Det er bare å komme bort for å snakke litt med oss, om ikke vi allerede har gått bort til deg. Jeg gleder meg skikkelig til å kose meg masse imorgen, og ikke minst få møtt noen potensielle deltagere. Jeg håper virkelig vi finner noen imorgen som blir å se på skjermen neste år. Det hadde vært så gøy!

Jeg vil også si at jeg virkelig anbefaler Paradise. Er du lei av den kjedelige hverdagen her hjemme i Norge? Vil du tilbringe 2 måneder på et luksushotell i Mexico? Altså, kan noen takke nei til det? Paradise hotel er en av mine beste opplevelser, og jeg vil for alltid tenke tilbake på det som noe positivt. Jeg har blitt kjent med så mange mennesker, jeg har vokst på veldig mange områder, jeg har fått meg kjæreste og jeg stakk av med 100.000kr!

Jeg håper så mange som mulig kommer imorgen, og jeg tror det kommer til å bli en veldig hyggelig kveld. Ta med deg et par venner, så sees vi♡

Dere finner søknadsskjema til Paradise HER!

Jeg har endret på håret mitt

Annonse

Hei dere!

Nå har jeg akkurat gjort noe med håret mitt som er helt nytt for meg. Jeg har etter Mexico hatt veldig slitt hår, og jeg har mistet mye. Håret mitt har derfor vært kjempetynt, og jeg har ikke følt meg skikkelig fin på håret på lenge. Sist jeg var innom Hendrix Hair snakket vi om å kanskje sette inn litt extensions. Vi prøvde da, men håret mitt var så slitt at vi ikke turte å sette inn noe. Derfor fikk jeg med noen produkter hjem som jeg nå har brukt i rundt en måned. Jeg har kuret håret mitt som bare det, fordi jeg hadde så lyst til at det skulle bli fint igjen.

I dag dro jeg til Hendrix igjen, og han som fikser håret mitt sa det så mye bedre ut. Derfor kunne vi endelig sette inn litt extensions i dag. Jeg satt inn en pakke, så det ble ikke alt for mye. Håret mitt ble heller ikke lengre, kun tykkere. Det var akkurat sånn jeg ville ha det, fordi lengden ville jeg ikke gjøre noe med.

Jeg er dødsfornøyd med resultatet, og jeg gleder meg til å se om jeg faktisk liker det nå som dagene går. Jeg kjenner ikke at det er extensions i, og håret mitt føles helt normalt, bare litt tykkere! Jeg er hverfall veldig fornøyd med resultatet, og det er så deilig med litt tykkere hår igjen.

Jeg har altså satt inn en pakke med tapeextensions om noen skulle lure på det. Endelig føles håret mitt bra ut igjen! Tusen takk til Hendrix Hair♡

Bildene som aldri kom på bloggen- del 4

Hei dere!

Jeg hadde egentlig ikke planlagt noe innlegg som dette i dag, men det var helt til jeg skulle ta bilder av meg selv. Jeg hadde klart å komme nær en innstilling på kameraet mitt, og det merket jeg selvfølgelig ikke før etter en stund. Jeg skjønte ikke hvorfor bildene ble så grusomme, og hver gang jeg skulle ta et bilde tok det noen sekunder før det ble tatt. Derfor ble det en haug av bilder til bildene som ikke kom på bloggen, og alle disse bildene ble altså tatt i dag. Snakk om å være fotogen og flink med kameraet.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Haha, på det siste bilde her ga jeg bare opp. Det var da jeg også sjekket innstillingene på kameraet, og så at jeg hadde kommet nær noe greier. Ingen av disse bildene kunne bli brukt i et vanlig innlegg, men til innlegg som dette kan de heldigvis brukes. Jeg har så mange bilder som aldri har kommet ut på denne bloggen, og jeg skal selvfølgelig lage flere slike innlegg. 

 

Kjøpt bil til 1,3 millioner

Hei dere!

I dag har vi vært med broren min for å hente den nye bilen hans. Broren min har vært bilgal siden han var liten, og han kjøper seg nye biler hele tiden. Han pleier som regel å kjøpe en bil, ha den i noen måneder for og så selge den. Nå derimot har han kjøpt en bil han skal ha en stund (håper jeg), og jeg fikk sjokk da jeg hørte prisen. Her snakker vi at han kunne hatt en veldig bra egenkapital til leilighet, men neida.. Haha, jeg klarer ikke helt å skjønne den tankegangen, men alle bilinteresserte gjør nok det. Bilen er utrolig fin da, det skal jeg ikke si noe på. Jeg synes også det er kult at broren min kun er 19, men likevel har muligheten til å kjøpe en så dyr bil!

Vi ble med å kjørte litt, og den går så sinnsykt fort. Jeg skal love dere at vi fikk mange blikk bortover veien, for den bilen har en helt syk lyd. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Jeg skal innrømme at jeg følte meg ganske kul bak rattet på denne. Jeg kjørte den ikke altså, men jeg måtte jo så klart benytte muligheten til en liten photoshoot. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Det var dødsmange kule biler i bilbutikken, men jeg var så klart mest opptatt av denne hunden. Jeg har kjempelyst på hund, men jeg har ikke helt muligheten til det enda. Da er det ekstra vanskelig når jeg møter søte hunder overalt. Denne var så skjønn, og jeg koste vel med den i rundt en time. 

Nå skal jeg få ferdig noen andre innlegg, og så er det klart for sushi hos pappa. Jeg elsker sushi, men av en eller annen grunn har jeg helt glemt bort at det finnes. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste sushi, og det er krise.