Bildene som aldri kom på bloggen- del 4

Hei dere!

Jeg hadde egentlig ikke planlagt noe innlegg som dette i dag, men det var helt til jeg skulle ta bilder av meg selv. Jeg hadde klart å komme nær en innstilling på kameraet mitt, og det merket jeg selvfølgelig ikke før etter en stund. Jeg skjønte ikke hvorfor bildene ble så grusomme, og hver gang jeg skulle ta et bilde tok det noen sekunder før det ble tatt. Derfor ble det en haug av bilder til bildene som ikke kom på bloggen, og alle disse bildene ble altså tatt i dag. Snakk om å være fotogen og flink med kameraet.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Haha, på det siste bilde her ga jeg bare opp. Det var da jeg også sjekket innstillingene på kameraet, og så at jeg hadde kommet nær noe greier. Ingen av disse bildene kunne bli brukt i et vanlig innlegg, men til innlegg som dette kan de heldigvis brukes. Jeg har så mange bilder som aldri har kommet ut på denne bloggen, og jeg skal selvfølgelig lage flere slike innlegg. 

 

15 kommentarer

Siste innlegg