FIRST DAY IN LA

Hei dere! 

Nå er klokken straks 12.00 her, og vi har fått gjort en god del i dag. Vi sovnet klokken 22.00 i går, og alle tre våknet klokken 03.00 i natt og skjønte ingenting. Heldigvis klarte vi og sovne igjen, men klokken 06.00 var jeg lysvåken. De andre våkner rett etter meg, og da var det egentlig bare å stå opp. Vi startet dagen med trening, og vi var utrolig effektive. Vi fikk gjort unna en økt, og deretter hoppet vi rett i bikinien. Det er så deilig med være her, for her kan man gå tynnkledd. Jeg er så lei av vinterjakker og uggs, men her kan jeg endelig få brukt sommerklærne mine igjen. Ellers er det sinnsykt fint her i bor. Jeg ble så overrasket, for jeg trodde virkelig ikke det skulle være så fint. Vi har hvertfall hatt det utrolig hyggelig til nå, og jeg er så glad for at jeg ble med. Jeg var jo faktisk veldig i tvil.

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Så var det tid for litt bikinibilder, og alt gikk galt i dag. Ikke fikk vi fokus, og vi så ikke akkurat så veldig bra ut heller. Haha, herregud.. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Nå skal vi fikse oss kjapt, og så skal vi spise lunsj på et sted Sofie har funnet. Etter det er det tid for shopping, og herregud jeg gleder meg til Sephora. Jeg er redd jeg kommer til å shoppe som en gal der inne, men jeg skal prøve å ikke ta helt av. Nå starter vi dagen her, mens dere skal snart legge dere. Ganske sprøtt! Derfor får vi heller blogges imorgen♡

 

 

Hvorfor er ikke Aleks på bloggen?

Hei dere!

Det mest stilte spørsmålet de siste ukene er, “Hvorfor viser du ikke Aleks på bloggen?”. Jeg skjønner jo at dere lurer, for han har jo vært en stor del av denne bloggen tidligere. Grunnen til at han ikke er på bloggen så mye lenger, er egentlig langt fra spennende. De dagene han var hos meg nå, så tok vi faktisk ingen bilder sammen. Vi gjorde heller ingenting spesielt, og derfor følte jeg heller ikke det var noe vits å skrive om det. Jeg har også kanskje gjort det litt bevisst, og det er fordi forholdet mitt med Aleksander er det fineste jeg har. 

Jeg er kjemperedd for at enkelte av dere skal lage dårlig stemning mellom oss, og jeg har fått noen kommentarer de siste månedene som har såret meg veldig. Alt fra at Aleksander burde dumpe meg, til at Aleksander fortjener noe mye bedre. Dere som skriver dette vil at jeg skal bli lei meg, og selvfølgelig tar jeg meg nær av det. Aleksander er det fineste jeg har, og om noe skjer mellom oss vet jeg faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Han betyr alt for mye for meg til at jeg vil la noen ødelegge. Jeg har også fått tilsendt et rykte de siste ukene, og jeg blir faktisk skikkelig lei meg. Jeg tror selvfølgelig ikke på disse ryktene, men samtidig stikker det i meg. At noen vil finne på sånne ting, kun for å såre meg synes jeg er fælt. 

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg forstår ikke hvorfor noen føler en slik trang, til å ødelegge for noen som har det bra sammen. Jeg forstår det virkelig ikke, og disse menneskene kan absolutt ikke ha det bra med seg selv. Jeg synes det er så kvalmt, og det gjør meg mer redd for å dele ting om forholdet vårt. Jeg har derfor tatt den beslutningen at Aleks kommer ikke til å være på bloggen like mye lenger, med mindre det er noe jeg vil dele eller at vi har gjort noe gøy sammen. Et forhold skal være mellom to personer. Ikke mellom Aleks og meg + 20.000 andre. 

Han kommer selvfølgelig ikke til å forsvinne helt herfra, for det ville vært umulig. Jeg kommer bare til å være mer forsiktig med hva jeg deler fremover. Aleks og jeg er hvertfall fortsatt sammen, og vi har det enda veldig fint sammen. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte en gutt som han, og jeg er evig takknemlig for at jeg har han i livet mitt♡

 

Hemmeligheten bak..

ANNONSE- PREMIUM WHITE

 Processed with VSCO with s2 preset

Heey!

Jeg får ofte spørsmål om tennene mine, altså hvordan jeg får de så hvite. Jeg har i en god stund nå brukt Premium White, for å opprettholde hvitfargen. Noe av det fineste jeg vet om er et hvitt smil, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan mitt hvite smil er. Jeg har jo fortalt dere om dette produktet tidligere, og jeg har vist dere hvordan det brukes. Om dere vil lese det, så finner dere det HER!

 Processed with VSCO with s2 preset

Dette er altså en hjemmebleking, og en hjemmebleking som er utrolig effektiv og lett. De fleste har vel prøvd strips? Jeg synes det er mest slit, for de begynner fort etterhvert å bevege på seg, og man føler de faller av. Premium White derimot er en skinne, som man former selv etter tennene sine. I og med at den former seg etter tennene dine, så sitter den jo perfekt på. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har prøvd utrolig mange hjemmeblekinger, og av alle jeg har prøvd er det denne jeg liker best. Det finnes så utrolig mange dårlige tannblekinger der ute, og jeg har vært borti det meste. Derfor føler jeg at jeg virkelig kan anbefale denne til dere, i og med at den funker såpass bra på meg. Man kan enkelt ta behandlingen når man selv ønsker det. Om det er mens du ser på TV, sminker deg, lager middag eller i dusjen. Denne tannblekingen kan man ha på i alt fra 25-30 minutter, og etter de minuttene har man et utrolig fint og hvitt smil- og det på en utrolig lettvint måte!

Dette er faktisk en profesjonell tannbleking, til hjemmebruk. Og vil dere vite det beste? Mine lesere får nå 60% rabatt på sitt kjøp, noe som vil si at dere sparer en god del penger. Dere får nå tannblekingen til kun 449kr (før 1190kr)! Hva er vel finere enn et hvitt smil nå som vi nærmer oss sommeren? Jeg er hvertfall utrolig klar for å smile meg gjennom sommeren. Jeg føler meg så mye mer fresh etter en runde med det her, og jeg vil bare smile hele tiden. 

Det anbefales å ta blekingen fire dager på rad, slik at man får best mulig effekt. Etter det kan man ta det annenhver måned, slik at man opprettholder resultatet. Det er hvertfall det jeg pleier å gjøre! Jeg har akkurat gitt en pakke til en venninne, og jeg håper hun blir like fornøyd som meg. Når jeg gir noe videre til venninner for at de skal teste, da er det noe jeg virkelig liker. Vil dere bestille en pakke med Premium White hjem til dere? Da kan dere trykke HER♡  

 

 

VI REISER TIL..

Heey!

Nå sitter Sofie, Isabelle og jeg på flyplassen i London. Vi dro fra Gardermoen alt for tidlig i dag, og nå venter vi bare på at flyet vårt til… LOS ANGELES(!!) skal gå. Altså, dette blir helt sykt! Los Angeles har alltid vært et sted jeg har hatt lyst å reise til, men jeg har aldri gjort det. Nå derimot er jeg på vei dit, og det har enda ikke gått opp for meg. Det føles så uvirkelig at en drøm skal gå i oppfyllelse, og jeg kommer sikkert ikke til å forstå det før jeg er der. Jeg bestemte meg også for denne turen veldig spontant, for jeg takket først nei til å være med. Derfor skulle Sofie og Isabelle dra alene, men plutselig en dag tenkte jeg bare at dette kan jeg ikke gå glipp av. Vi bestilte derfor billetter et par dager senere, og nå er vi altså på vei. Jeg har faktisk vært ganske stresset på om jeg skulle komme meg på dette flyet, for Isabelle klarte nemlig å legge ut referansenummeret til flybilletten min på bloggen sin. Dette lå ute på bloggen til Isabelle i over ett døgn, og folk kunne faktisk ha gått inn og endret billetten- eller kansellert den. Jeg fikk helt panikk da jeg oppdaget dette, og jeg fikk ringt Norwegian med en gang. Heldigvis var det ingen som hadde klart å gjøre noe som de kunne se, men man visste jo aldri. Tusen takk for at ingen av dere ødela turen min♡ Haha!

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Nå har vi snart en lang flytur foran oss, og så er vi fremme i LA. Jeg gleder meg aller mest til å spise masse god mat, shoppe, oppleve nye steder og ta masse fine bilder. Jeg gleder meg skikkelig til å oppdatere bloggen derfra! Dessverre ligger vi 9 timer bak dere, så derfor kan det bli litt vanskelig å legge ut innlegg til riktige tider. Jeg skal prøve å poste alle innlegg før jeg legger meg på kvelden, for da er det morgen hos dere. Høres det ut som en bra plan? Blogging skal det bli uansett! 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Nå går straks flyet vårt, og jeg gleder meg skikkelig til å sove. Jeg elsker lange flyturer, for jeg sover alltid som en stein. Hver gang jeg flyr med noen blir de alltid så irriterte på meg, for jeg slokner i det vi setter oss ned. I det vi lander våkner jeg igjen, og er alltid helt uthvilt. Jeg er ganske heldig med akkurat det, hehe! Vi blogges hvertfall i Los Angeles. Herregud, jeg klarer nesten ikke vente♡♡

 

NEW IN

Heey!

Jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp som jeg er SÅ fornøyd med! Dette er forresten ikke sponsede ting, og jeg har betalt alt dette for mine egne penger. Alle tingene kommer forresten fra Kouture. Jeg reiser jo i dag, noe jeg ikke har snakket om siden vi bestilte turen. I dag reiser Isabelle, Sofie og jeg på tur, og jeg gleder meg veldig nå. Vi tenker å fortelle dere hvor vi skal senere i dag, så i mellomtiden kan dere jo gjette! Hvor tror dere vi skal? Uansett, jeg kjøpte litt forskjellig som jeg kan ta med meg på tur. To par sko, og et supersøtt og sommerlig sett. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Dette settet er egentlig skikkelig ulikt meg å gå med, men samtidig så meg. Jeg synes dette settet er så fint, og jeg er helt sikker på at dette kommer til å ta seg bra ut dit vi skal. Fargen er egentlig ikke noe jeg går med til vanlig, men av en eller annen grunn elsket jeg dette! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Fluffy sandaler, og da snakker vi skikkelig fluffy. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Så til mitt favorittkjøp. Se på disse skoene!! Så kule, og jeg er helt forelsket. Mange vil nok synes at disse er ganske spesielle, men jeg synes de er dødskule. Jeg bestilte faktisk disse for en god stund siden, og da kjøpte jeg størrelse 37. De var alt for store, så derfor måtte jeg sende de tilbake. De hadde ikke min størrelse inne, og jeg ble skikkelig lei meg. Jeg ble derfor SÅ glad da jeg så at Kouture hadde fått de inn, og da også i min størrelse. Disse gleder jeg meg til å bruke masse fremover! 

Hva synes dere om innkjøpet? Og hvor tror dere vi er på vei?

Stressa for ingenting..

ANNONSE- OSLO CITY OG SOHO URBAN EATERY

Hei dere!

Da var eventet på Oslo City ferdig, og jeg sitter med verdens beste følelse. Jeg stresser ALDRI, men jeg skal innrømme at jeg var ganske stressa i går. Sofie og jeg var skikkelig stresset over at ingen skulle møte opp, og at vi skulle stå der å ha et event med fem stykker. Samtalen vår i går var som følger:

Vi var som dere ser ganske stressa over hele greia, og vi var sikre på at hele Jodel ville gjøre narr av oss om ingen kom. Haha, herregud! Det er ganske annerledes å ha eventer i Oslo, for folk er så vandt med å se oss her. Derfor er det ikke like mange som for eksempel ville kommet i en annen by. Sånn her så det ut da vi gikk ut av heisen:

 Processed with VSCO with s2 preset

Vi hadde ingenting å stresse over, for å si det sånn. Herregud, det var så mye mennesker og det gjorde oss så glad. Vi ble litt satt ut også, for dette hadde vi ikke ventet oss. Vi er så takknemlige, og vi har de beste følgerne♡ 

Dagen startet med at jeg ble sminket av flinke Karoline hos MAC. Hun tok øyesminken min + lepper. Jeg ble sinnsykt fornøyd med hvordan sminken på øynene ble, og Karoline var virkelig dyktig. På leppene har jeg Honeylove, en leppestift jeg har brukt i flere år som jeg virkelig elsker! Etter sminken gikk vi for å øve litt. Altså alt som skjedde på det eventet i dag ble tatt på sparket, og vi hadde egentlig ikke planlagt noe av det vi skulle si. Jeg føler det blir mye bedre, og mer naturlig enn om man skal følge et manus. Vi prøvde likevel å gå gjennom alt en gang før vi skulle på scenen, men sånn ca. alt av det glemte vi jo selvfølgelig.

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Likevel synes jeg det i gjorde på scenen gikk veldig bra. Vi skulle vise frem våre favoritter fra butikkene, og det er jo ikke den vanskeligste oppgaven det. Jeg synes vi var flinke, og det var en utrolig morsom jobb å skulle gjøre. I tillegg fikk vi møte alle dere etterpå♡

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Måtte selvfølgelig kose litt med voffsen♡

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

TUSEN TAKK for alle fine ord og klemmer! Herregud, dere er fantastiske. Jeg setter så utrolig stor pris på at så mange valgte å komme, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med følgerne mine. Dere er de beste♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Jeg fikk også en gave fra en jente, og det var så koselig. En kjempefin bluse, bamser og en parfyme. Dere trenger virkelig ikke det der, men herregud så koselig det er. I tillegg fikk jeg et kjempekoselig kort♡ Dere er så fine, og gode. Tusen takk, igjen!

Etter selve eventet var vi så heldige å bli bedt på lunsj hos SOHO URBAN EATERY. Det ligger øverst på Oslo City, og Sofie og jeg var der for noen uker siden. De har fått en ny meny, og de ville at vi skulle få teste den. For og si det sånn, det er ikke siste gang jeg spiser det her der. Bare se på det her, altså jeg er imponert. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

For det første, maten er jo instavennlig som bare det. For det andre, NAM! Dette var så utrolig godt, og jeg vil bare tilbake for å spise mer. Dette var en brunchtallerken, og jeg vil absolutt anbefale å teste denne om dere er på Oslo City. Ikke bare var det godt, men det er sunt også. Og det smakte ikke sunt!! Jeg hater når ting smaker sunt, men dette smakte helt fantastisk. Shit, her vil jeg spise så fort jeg er hjemme fra reise igjen. Ikke sant det ser godt ut? 

Jeg vil hvertfall takke dere som kom for en utrolig fin dag! Jeg koste meg masse, og jeg er så glad for at jeg fikk møte såpass mange av dere♡ Jeg gleder meg allerede til neste meetup♡

 

UKENS SPØRSMÅL 55♡

Heei!

God helg dere! Jeg har akkurat dyttet i meg alt for mye sushi, og straks skal jeg gå løs på potetgullposen. I dag blir det en rolig fredag, og det er akkurat det jeg trenger nå. Jeg tenker også som vanlig å svare på ukens spørsmål nå, og jeg håper dere liker svarene♡ Gjerne kom med spørsmål til neste uke! 

Har du noen gang slitt med spiseforstyrrelser? Hva gjør man om noen sliter med det? Nei, heldigvis ikke. Jeg har alltid hatt et veldig sunt forhold til mat, og jeg har aldri sett på mat som en dårlig ting. Om du kjenner noen som sliter med spiseforstyrrelser ville sagt i fra til helsesøster på skolen, eller tatt en snakk med foreldrene til personen det gjelder. Snakk selvfølgelig med personen det gjelder først, men jeg tror det kan være vanskelig å være ærlig i en sånn situasjon.

Du har gått fra å henge mye med Aleks, til å være mest mulig alene. I tillegg blir han lite nevnt på bloggen for tiden.. Da kommer selvsagt spørsmålet- er det slutt? Aleksander har vært hos meg denne uken, og vi er fortsatt sammen. MEN jeg tenker å skrive et innlegg om alt imorgen, for det er en grunn til at jeg ikke poster like mye om han. Vi er hvertfall fortsatt sammen, og jeg er verdens heldigste som har han♡

Anbefaler du å ta solarium, eller bruke selvbruningskrem? SELVBRUNING!! 

Har du noe kontakt med Kevin etter Paradise Hotel? Jeg har ikke akkurat kontakt med han sånn i hverdagen, men vi møter jo på hverandre i blant når han er i Oslo. 

Har du det bra om dagen? Ja, men jeg har utrolig mye å gjøre for tiden. Jeg sier jo aldri nei til noen ting, så derfor er det ganske mye som skjer akkurat nå. Heldigvis er alt jeg gjør utrolig gøy, men jeg merker godt på kveldene at jeg er ganske sliten. Ellers går det utrolig bra med meg, og jeg er veldig fornøyd med hvordan livet mitt er om dagen! 

Hva synes du om mobbing? Mobbing er fælt, og er det en ting jeg ikke takler så er det det. Mobbing er så stygt, og folk som mobber er så ukule man kan få det. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva gjør du om du skal slappe helt av? I det siste har jeg hørt mye på podcast. Da ligger jeg i sengen med øynene igjen, også bare hører jeg på det. 

Kunne du vært med på Paradise Hotel igjen? Nei, det tror jeg ikke. Ikke som deltager i to måneder hvertfall. Jeg hadde kanskje klart å være som deltager inne på hotellet i to uker, men mer enn det hadde jeg nok ikke klart. Jeg hadde ikke klart meg uten Aleks, og det hadde vært veldig merkelig å være der inne med han nå som vi er kjærester. 

Skal du være med på bloggerne? Nei, det skal jeg nok ikke. Det hadde vært veldig gøy da! 

Processed with VSCO with s2 preset

Kan du og Aleksander lage fler videoer sammen? Ja, det skal vi absolutt få til♡

Har du planlagt en ny reise enda? Ja, jeg reiser jo allerede på søndag. Herregud, jeg grugleder meg skikkelig.. 

Kunne du bodd i Bergen? Ja, men ikke enda. Om noen år kunne jeg helt klart vurdert det. 

Hvem er du mest med fra din sesong av Paradise? Bortsett fra Aleks og Isabelle, så er det Sofie♡

Trener du ofte? I det siste har jeg trent to ganger i uken. Jeg er faktisk skikkelig stolt over meg selv, haha! 

Var det vanskelig med alle hatkommentarer etter du slapp kula på Paradise? Nja, det var jo det. Det er ikke gøy å få høre så mye negativt om seg selv, og spesielt ikke da det var stygge kommentarer om venner, familie og Aleks også. Heldigvis så klarte jeg å drite i de fleste av hatkommentarene. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvordan er det å ha avstandsforhold? Helt forferdelig til tider.. Kunne gjort så mye for å få bo i samme by som Aleks.. 

Hva har du på taco? Kjøtt, mais, masse agurk, salat og MASSE holliday dipmix. Dere må ta det på tacoen! Dere kommer aldri til å bruke rømme igjen. 

Hvilken klasse gikk du i da du fikk mensen? Jeg gikk vel i niende eller tiende klasse. Jeg husker ikke helt, men det var noe rundt der. 

Hva liker du best med Aleksander? At han har verdens fineste personlighet. Han er bare alt for bra, og det er ingenting jeg ville endret på med han♡ 

 

 

 

 

Nye bryn♡

ANNONSE- BeautyHouse- Sponset behandling

Hey!

Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint, og jeg har akkurat våknet etter en powernap. Jeg ble sittende oppe til klokken halv 5 i natt for å redigere video, og jeg måtte stå opp 9 i dag tidlig. Derfor ble det ikke mange timer søvn på meg, og jeg har gått rundt ganske så trøtt i hele dag. Jeg startet hvertfall dagen med et møte, og så dro jeg videre for å ta noen behandlinger. Jeg fikk fikset brynene mine blant annet, og de ble så fine. Denne gangen gjorde jeg det hos Daniela på Beauty House i sentrum, og jeg er kjempefornøyd! 

Hvordan brynene mine så ut før. Og forresten, jeg er skikkelig flekkete i ansiktet. Jeg har spraytan i ansiktet som er på vei av, og i dag prøvde jeg bare å dekke det litt til med solpudder. Det gikk ikke så bra etter en brynsbehandling, og derfor ser ansiktet mitt sånn ut. 

Mens vi farget dem. 

Og resultatet. Jeg er så fornøyd, og det er så digg å slippe å sminke bryn på morgenen. Tusen takk, Daniela♡

Jeg sa jo på mandagen at jeg skulle slutte å spise ute denne uken. Vel, det gikk skikkelig dårlig. Jeg har spist ute mer enn aldri før, og jeg har gitt opp matlagingen.. Jeg får det ikke til, og det ender med at ting smaker så vondt at det ikke kan spises. Maten jeg har spist ute i dag var derimot kjempegod! 

Nå skal jeg faktisk snart ta kvelden, for imorgen har jeg en lang dag foran meg. Jeg har fullt kjør hele dagen, så derfor trenger jeg mye søvn i og med at jeg så vidt sov i natt. Vi blogges mer imorgen♡

JEG SPIONERTE PÅ ISABELLE

Hei dere! 

Dagen flere av dere har ventet på er endelig her. I dag er det tid for en ny episode av ISABELLE DATER! Denne gangen var det jeg som pønsket ut en plan, og den gikk ut på at jeg skulle spionere på Isabelle. Isabelle skulle nemlig på date i går, og jeg tok med meg kameraet for å forberede henne. Jeg fikk også med noen venner, slik at vi kunne spionere under selve daten. Jeg hadde det så sykt gøy, og jeg lo så mye. Jeg håper dere liker videoen, for det var absolutt ikke lett å få til det her. Jeg synes hvertfall resultatet ble veldig morsomt. 

 

Dere må slutte nå..

Hey!

Jeg må bare ta en ting opp med dere igjen. Jeg synes dette er skikkelig kjipt å skrive igjen, men jeg føler likevel at jeg må. Jeg skrev et innlegg for noen måneder siden, om at det daglig er folk utenfor døren min. Jeg håpte det skulle roe seg etter det innlegget, og det gjorde det. Hvertfall en liten periode, men nå har det startet igjen. Nesten hver dag står folk og banker på døren min, tar i håndtaket mitt og roper. Jeg skjønner at dette er små barn, men likevel er det ubehagelig. Dette er mitt hjem, og her vil jeg helst være i fred. Det er helt greit om dere sitter ved der jeg bor, om dere vil hilse. Men vær så snill, ikke bank på døren min og ta i håndtaket. Jeg synes det er veldig unødvendig, og jeg synes ikke dette er greit. 

Hva hadde dere tenkt om noen sto utenfor deres dør, og tok gjentatte ganger i håndtaket? Dere hadde blitt redde. Man vet aldri hvem som står på andre siden av døren, og jeg kommer aldri til å lukke opp. Uansett om du er 12 år, så hjelper det ikke. Jeg vil ikke at folk skal komme hjem til meg, enkelt og greit. Som jeg sier, så er det helt greit at dere står i området der jeg bor. Jeg synes det er kjempehyggelig å møte dere, og jeg blir veldig glad for alt dere gir meg. Kort, fine ord, klemmer, påskeegg og mer. Heldigvis er det en del som respekterer det at jeg ikke vil ha folk utenfor døren, men likevel er det de få som ikke gir seg. Jeg vil ikke komme ut og be dere gå heller. Jeg vil ikke være slemme mot dere i det hele tatt, men respekter at dette er mitt hjem. 

Jeg synes det er dumt at jeg må ta opp dette enda en gang, for jeg føler at dette er noe alle burde forstå. Man drar ikke hjem til noen man ikke kjenner, enkelt og greit. Det er irriterende og slitsomt for meg, for jeg føler aldri at jeg er alene. Jeg trenger tid for meg selv i blant, og til tider vil jeg bare være for meg selv i leiligheten min. Det at det såpass ofte da står noen utenfor, det synes jeg bare er ubehagelig. Jeg håper dere det gjelder kan slutte med dette nå. Jeg vil ikke være slemme mot dere, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Jeg synes det er skikkelig teit å måtte skrive et innlegg som dette igjen, men jeg føler ikke jeg har så mange andre muligheter.