NEW IN

Heey!

Jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp som jeg er SÅ fornøyd med! Dette er forresten ikke sponsede ting, og jeg har betalt alt dette for mine egne penger. Alle tingene kommer forresten fra Kouture. Jeg reiser jo i dag, noe jeg ikke har snakket om siden vi bestilte turen. I dag reiser Isabelle, Sofie og jeg på tur, og jeg gleder meg veldig nå. Vi tenker å fortelle dere hvor vi skal senere i dag, så i mellomtiden kan dere jo gjette! Hvor tror dere vi skal? Uansett, jeg kjøpte litt forskjellig som jeg kan ta med meg på tur. To par sko, og et supersøtt og sommerlig sett. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Dette settet er egentlig skikkelig ulikt meg å gå med, men samtidig så meg. Jeg synes dette settet er så fint, og jeg er helt sikker på at dette kommer til å ta seg bra ut dit vi skal. Fargen er egentlig ikke noe jeg går med til vanlig, men av en eller annen grunn elsket jeg dette! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Fluffy sandaler, og da snakker vi skikkelig fluffy. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Så til mitt favorittkjøp. Se på disse skoene!! Så kule, og jeg er helt forelsket. Mange vil nok synes at disse er ganske spesielle, men jeg synes de er dødskule. Jeg bestilte faktisk disse for en god stund siden, og da kjøpte jeg størrelse 37. De var alt for store, så derfor måtte jeg sende de tilbake. De hadde ikke min størrelse inne, og jeg ble skikkelig lei meg. Jeg ble derfor SÅ glad da jeg så at Kouture hadde fått de inn, og da også i min størrelse. Disse gleder jeg meg til å bruke masse fremover! 

Hva synes dere om innkjøpet? Og hvor tror dere vi er på vei?

53 kommentarer

Siste innlegg