PÅ VEI TIL..

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg i bilen og har allerede kjørt i noen timer. Jeg sitter på med Ine, en venninne jeg har hatt i mange år. Vi er på vei til Trondheim fordi Sofie og Morten skal ha innflytningsfest. Jeg har gledet meg til dette så lenge, og er sykt spent på å se leiligheten deres. Jeg har kun sett den på videoer og bilder, og den ser så fin ut! I tillegg gleder jeg meg til å se mer av Trondheim, for sist var jeg der kun et døgn.

Vi skal bo hos Sofie, og imorgen er det tid for fest. Jeg skal innrømme at det har blitt litt mye fest i det siste på grunn av bursdager og mye annet, så etter denne helgen skal jeg ta det ganske rolig. Jeg er hvert fall sykt spent på utelivet i Trondheim, og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig gøy. Sofie har alltid snakket om hvor bra Trondheim er, så jeg har ganske høye forventinger.

Vi har fortsatt fire timer igjen, så nå får jeg holde Ine med litt selskap igjen. Vi blogges mer fra Trondheim!

DET STØRSTE SALGET NOEN SINNE

ANNONSE- KIDS BRAND STORE

Hei dere!

Er folk enig i at vi har hatt en ganske kjip sommer til nå? Jeg skal mest sannsynlig kun være hjemme i sommer, og håpet virkelig på en sommer som i fjor. Jeg satt jo på en gård for det meste da, og rakk ikke akkurat å nyte det fine været. Mine planer for denne sommeren er å være mye på hytta og ta det ganske rolig. Jeg har en måned nå der det ikke skjer så mye, og så blir hele august opptatt. Jeg elsker jo å være på hytta, for der kan jeg virkelig ta det helt rolig. Og spesielt å få være med familien. Når jeg er på hytta er det null sminke, koseklær og masse kos. Derfor var jeg så heldig å få tilsendt en pakke fra Kids Brand Store, med masse klær som jeg kan i sommer på hytta. Jeg har allerede brukt det en del, og herregud for en kvalitet. Mine koseklær må være myke, komfortable og i et digg materiale. Det er disse klærne!!

Se på dette settet her! Jeg elsker sett som disse, og har en haug hjemme. Jeg får aldri nok, og digger dette. Stoffet på dette er supermykt, og det sitter veldig behagelig på kroppen. Dette skal ikke kun bli brukt på hytta for og si det sånn, for dette er like kult til hverdags med et par sneakers. Dette har jeg allerede brukt masse på hytta, og har blitt en av mine kosedressfavoritter! Dere finner jakka HER og buksa HER

Okei, se på denne jakka. SÅ FIN! Jeg elsker fargen, og at den er så lett. En perfekt jakke å slenge på seg de litt kaldere dagene, eller om man skal ut i båten. Jeg fikk også en sportsbh i samme farge, men den passet ikke. Jeg legger likevel til en link HER, for den er dødsfin. Denne jakka gjør nesten så jeg får lyst til å trene, fordi den er så fresh. Jeg har lyst på hele det treningssettet i denne serien! Dere finner jakka HER

Sist fikk jeg hjem en genser fra Lyle & Scott, og det er den diggeste genseren jeg eier. Derfor måtte jeg klikke hjem to nye gensere fra dette merket nå, for materialet er så deilig. Denne passer både på hytta, og også hjemme til hverdags. Denne er superdigg på, og en genser jeg lett kan bo i flere dager. Haha! Dere finner den HER

Denne er også fra Lyle & Scott, og den er like digg som de andre jeg har. Dere må nesten bare ha en sånn på for å skjønne hvor deilig den er. Jeg tror jeg har funnet et favorittmerke når det kommer til gensere som dette, for det viktigste for meg er at de skal være deilige på og i en bra kvalitet. Det er akkurat sånn som disse er. Jeg elsker de! Dere finner den HER

Kids Brand Store har nå sitt største sommersalg noen sinne, og alt er på tilbud. Da snakker vi ikke en liten rabatt, for nå er nemlig alt på mellom 30-60% rabatt. I tillegg har jeg en rabattkode til dere, og den gir 10% ekstra i rabatt. Rabattkoden er MARTINE10. Nå kan dere derfor kjøpe klær i god kvalitet til en MYE billigere penge. Kids Brand Store har ikke kun barneklær, men også til ungdom og voksne. De har masse fint inne nå! Alt fra fine sommerkjoler man kan ta med på ferie, eller koseklær til å ta med på en hyttetur. Sjekk ut Kids Brand Store HER, og kos dere med litt sommershopping♡

 

Derfor spiser jeg ikke kjøtt

Hei dere!

Nå har jeg akkurat vært på en pressedag med Bloggerne, og jeg har gjort mange intervjuer med de forskjellige avisene. Det var veldig morsomt, og det er alltid gøy å gjøre intervjuer med Aleksander. Han sier jo så mye rart, og jeg blir til tider helt satt ut. Haha! Hvert fall, jeg tenkte å oppdatere dere litt på dette med kjøtt. Jeg fikk en del meldinger etter i går om dette, i og med at jeg ikke har skrevet så mye om det.

Det hele startet da jeg var på Farmen. Jeg hadde ikke et spesielt forholdt til gårsdyr, annet enn at jeg pleide å spise det. Jeg hadde aldri møtt en gris ordentlig, og jeg hadde aldri kost med en ku. Da jeg kom inn på Farmen ble jeg fort glad i dyrene, og spesielt grisene. Jeg hadde ansvaret for de, matet de hver dag, koste med de og tok meg av de. Jeg skjønte fort hvor smarte de var, kosete og hvor kontaktsøkende de var. Grisene var virkelig som hunder, bare enda smartere. Jeg endret kjapt synet på grisene, noe jeg hatet fordi jeg så en slakt komme.

Så kom slakten, og det er helt seriøst noe av det verste jeg har vært med på. Jeg husker så godt da jeg måtte være med å bestemme hvilken av grisene vi skulle ta, og at jeg måtte være med å bygge opp en binge den skulle bli slaktet i. Jeg husker så godt at den flere ganger hoppet over gjerdet, og at den ødela det. Jeg er helt sikker på at grisen skjønte hva som skulle skje, og det gjorde så vondt for meg å være med på det. Det at vi slaktet et dyr jeg hadde blitt såpass glad i, for å så spise grisen etterpå ble helt feil for meg. Og der tok jeg valget om å kutte ut gris.

Jeg kom hjem, og sluttet å spise gris. Jeg klarte ikke tanken på det, og ble kvalm da jeg så andre spiste det. Den slakten gikk veldig inn på meg. Noe som kanskje sjokkerer folk nå at jeg sier, er at jeg er glad jeg var med på slakten. Det fikk meg til å åpne øynene mine, og jeg fikk et helt annet syn på ting. Jeg ble mer bevisst, og jeg tok et valg som jeg er ekstremt glad for i dag. Nemlig å ikke spise det mer. Jeg har nå ikke spist gris på ett år, og jeg kommer aldri til å spise det igjen.

Da slakten ble vist på TV tok jeg enda et valg. Jeg kuttet ut alt av kjøtt, bortsett fra fisk og skalldyr. Dette var i Januar, og jeg har siden da spist kjøtt et par ganger. Nå har jeg ikke spist det på veldig lenge, og jeg vil heller ikke ha det. Jeg har ikke lyst på kjøtt, og er veldig fornøyd med hvordan ting er nå. Før elsket jeg biff, men hadde noen satt det foran meg nå hadde jeg ikke spist det.

Mange har spurt meg om hva jeg synes om grisedokumentaren som ble vist på NRK, og jeg skal ærlig innrømme at den gjorde meg skikkelig sint. Jeg synes det er helt sinnsykt at Norge ikke har mer kontroll over hvordan kjøttet havner i matbutikkene, og at mange dyr har det helt jævlig. Jeg finner faktisk ikke ord for det, og jeg merker jeg blir irritert bare av å skrive dette. Hvorfor blir ikke dette sjekket nøyere? Hvordan kan mennesker være så ekstremt kalde og ekle mot et stakkars dyr? Det er et dyr med et hjerte som slår, de har følelser og de skjønner ting som skjer. Jeg håper nå at ting blir strengere, for det er liv det er snakk om her. Jeg tror også at det er like ille andre steder, som for eksempel kyllingindustrien. Jeg har aldri i mitt liv vært så glad for at jeg ikke spiser gris, og jeg er ekstremt glad for at jeg har blitt kjent med griser på en helt annen måte. Griser har endt opp med å bli mitt favorittdyr, og da foran hunder. Jeg skulle ønske at alle hadde muligheten til å møte en gris, for da tror jeg veldig mange hadde sluttet å spise det.

Jeg kommer ikke til å spise kjøtt igjen, annet enn fisk og skalldyr. Jeg kutter nok ut det også etterhvert, men nå funker dette for meg. Jeg er så ekstremt glad over dette valget, og jeg håper flere og flere blir mer bevisste. Jeg håper virkelig at noen kan bli inspirert av dette, og kanskje kutter litt ned på kjøttet. Jeg trodde det skulle bli vanskelig å finne erstatninger for kjøtt, men det går bedre og bedre, og jeg får i meg masse annen digg mat!

KVELDEN ENDTE PÅ LEGEVAKTEN

Hei dere!

Håper alle har hatt en superfin helg, det har jeg! Eller bortsett fra at kvelden i går ikke endte som jeg ville. I går skulle jeg nemlig feire at jeg har fått en jobb som jeg VIRKELIG ville ha. Jeg har vært i noen møter angående dette, og har hele veien vært så gira. Her om dagen ringte de meg og fortalte at jeg har fått denne jobben. Jeg ble så sinnsykt glad, for dette er noe jeg har drømt om lenge. Likevel hadde jeg aldri trodd at det skulle gå så fort, og jeg hadde helt ærlig tenkt at dette ikke ville skje før om noen år. Derfor er det sinnsykt kult at jeg klarte dette, og jeg er veldig stolt! Jeg tror ikke det er lenge til dere får vite om dette, og jeg gleder meg helt sykt til å fortelle dere.

Hvert fall, i går dro jeg med en gjeng for å feire. Vi spiste først og tok noen drinker. Deretter dro vi bort på livepoden til Morten og Vegard. Jeg var der kanskje en time før jeg måtte hoppe i en taxi til legevakten. Jeg har i noen dager nå hatt noen sinnsyke smerter på siden av magen, rett over hofta. Det gjør også vondt bak på ryggen, og smertene har vært så vonde. I går da vi satt på livepoden kom disse smertene, og jeg begynte å kaldsvette. Jeg fikk derfor med meg en venninne til legevakten for å sjekke opp i dette, for jeg er en person som fort blir redd om noe kjennes galt. På legevakten trodde de mest sannsynlig at dette er en strekk i en muskel, noe som egentlig høres litt rart ut. Jeg har jo så vondt, haha! Jeg har fortsatt smerter, så om det ikke går over må jeg sjekke det opp igjen. Jeg har konstant vondt, og skjønner virkelig ikke hvordan jeg har klart å strekke en muskel over hofta. Har noen andre opplevd det samme? Det er forresten ikke blindtarmen, for jeg har vondt på venstre side.

T- skjorten, brillene og smykket er fra Pretty Little Thing. Buksa er fra Gina Tricot, og øredobbene fra Topshop.

Kvelden ble derfor tilbragt på legevakten, noe som var skikkelig kjipt. Jeg hadde jo gledet meg til å feire.. Jeg får ta det igjen senere! Kvelden i dag har hvert fall gått til rydding av klesskapet. Jeg har kjøpt og fått alt for mye klær i det siste, og nå må noe ut. Jeg har alt for mye klær, men aldri noe å ha på. Noen som kjenner seg igjen? Hehe.. Nå skal mye gis bort! Jeg har faktisk fylt opp kofferter med klær, rett og slett fordi jeg ikke har plass i klesskapet mitt. Det er helt krise!

Nå skal jeg spise pizza med Aleksander, og så gjøre meg ferdig i klesskapet. Vi blogges imorgen!

 

KJØPE EN GRIS?

Halloo!

Nå er vi straks hjemme, etter en tur i Bergen for innspilling. Turen til Bergen gikk absolutt ikke som planlagt, og tok mye lenger tid for meg enn hva den skulle. Jeg skulle egentlig ta fly onsdags morgen, og Aleks skulle ta tog. I det jeg skulle dra til flyplassen fikk jeg en telefon fra Aleks om at toget hans var kansellert. Altså, så typisk.. Det endte med at vi begge to kjørte i stedet. En 6 timers lang biltur ble det på oss da, noe som egentlig gikk ganske bra. Hvert fall for meg, i og med at jeg sov i tre timer. Haha, stakar Aleks..

Vi har hvert fall hatt noen utrolig fine dager i Bergen. Vi var blant annet å så på grisungene igjen, og jeg er så forelsket. Jeg har så sinnsykt lyst på en nå, og klarer ikke slutte å tenke på de. Noe så nydelig! Jeg håper at jeg en dag har en gris, da hadde jeg vært så lykkelig. Hva synes dere jeg burde gjøre? Jeg vet det er mye jobb med en gris, så det må hvert fall planlegges godt.

Nå er vi hjemme i Oslo igjen. På veien hjem holdt jeg meg våken nesten hele turen, og fikk se en del av naturen. HERREGUD, så fint! Norge er virkelig så vakkert, og jeg er glad for at jeg fikk se det ordentlig nå. Nå skal jeg ut å feire litt, men det tenker jeg å fortelle dere mer om det imorgen. Jeg er SÅ glad nå, og dette året kunne ikke blitt bedre!

BLOGGERNE- NY SESONG

Heei!

Da kan jeg endelig fortelle dere at jeg skal være med en sesong til av Bloggerne. Woho! Jeg har fått flere spørsmål om hvorfor jeg har gått rundt med mikrofon, så nå vet dere altså hvorfor. Jeg er så glad for at jeg får være med enda en sesong, og at dere kan bli enda bedre kjent med meg. I denne sesongen får dere se mer av Aleks og meg, være med til besteforeldrene mine, være med på LA tur + mye mer. Jeg vet at dere synes det er kult å se hvordan livet mitt egentlig er, og jeg elsker å dele hverdagen min med dere. Jeg håper dere gleder dere like mye som meg til å se på!

I tillegg er det jo to nye med i år, Sofie og Linnéa. Sofie er jo en av mine nærmeste fra før av, og jeg er så glad for at vi gjør denne sesongen sammen. De andre jentene er i tillegg en gjeng med så kule jenter, så dette kan ikke bli annet enn bra! Vi sees på skjermen i høst

EN PERFEKT DAG

ANNONSE- MIX

Hei fine dere!

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen etter en perfekt dag i Kristiansand. Jeg reiste hit i dag tidlig for å dra på Hennig Olsen isfabrikk. Jeg dro hit med en haug av fine folk som hadde vunnet en tur hit, og vi har virkelig hatt det så koselig. Jeg skal innrømme at jeg var litt stressa i og med at jeg ikke visste hvem andre som skulle hit, men herregud.. FOR EN GJENG! De har fått lage milkshakes mens jeg har testet, kåret vinnere og spist alt for mye digg. Jeg er så imponert over de alle, og ikke minst at de klarte å sette sammen en så bra gjeng som dro sammen.

Det eneste litt kjipe er at de andre blir i Kristiansand til imorgen, mens jeg må hjem i dag. Jeg har et ganske spennende møte i kveld, og det kunne jeg virkelig ikke gå glipp av. Jeg er så spent, og håper virkelig det går bra. Det hadde vært så koselig å være med de andre i kveld, men jobb må komme foran. Spesielt dette møtet!

 

Nå skal jeg straks på flyet, og så videre igjen. Jeg må bare takke Mix masse for en perfekt dag. Jeg har kost meg skikkelig, og blitt kjent med så mange fine mennesker! Dette har helt klart vært et av de kuleste samarbeidene jeg har gjort♡

UKA SOM GIKK

Hei dere!

Herregud, jeg tar på meg prisen som årets dårligste blogger. Jeg hadde jo planer om å blogge hele forrige uke, men så tok ting litt lenger tid en planlagt. Jeg holdt på med en innspilling hele forrige uke, og i tillegg gjorde jeg en del andre greier. Jeg tenker hvert fall nå å fortelle dere om hvordan forrige uke var.

4 STJERNERS MIDDAG

Som flere forstod, så spilte jeg inn til 4 stjerners middag forrige uke. Dette var noe jeg egentlig hadde gruet meg skikkelig til, men det endte opp med å bli en veldig koselig uke. Jeg skal innrømme at det var litt rart å plutselig skulle tilbringe en uke med mennesker jeg aldri hadde møtt før, men herregud for en herlig gjeng. Og dere, gled dere!! Haha, jeg og kjøkkenet passer ikke helt sammen for å si det sånn. Jeg må bare le nå i ettertid, haha! Dette tok hvert fall opp nesten hele min uke, og tv tar lang tid.

TEORIPRØVEN

Ikke nok med at jeg spilte inn fire stjerners hele uken, så bestemte jeg meg også for å prøve å ta teoriprøven. Et ekstremt dårlig tidspunkt å ta den på, for det ble jo bare stress. I tillegg hadde jeg så vidt fått øvd, så dere kan jo tenke dere hvordan det gikk. Jeg bestod… IKKE! Haha, jeg tør ikke en gang si hvor mange feil jeg hadde. Det er virkelig helt krise! Jeg har noen rolige uker i sommer, så jeg får prøve å øve masse da.

SURPRISEPARTY

Når jeg har stressende uker, så er jeg veldig flink til å legge på enda litt fler ting. Jeg bestemte meg nemlig for å arrangere to surprisebursdager i uken som var. Første festen var for Cornelia, og det var ganske stressende. Det at hun ikke skulle vite noe som helst, og ikke minst all planleggingen. OMG, jeg var så letta da vi endelig fikk hun inn på utestedet og kunne rope SURPRISE. Bursdagen hennes ble veldig vellykket og vi koste oss skikkelig ute på byen. Dagen etter var det tid for å overraske mamma, som også hadde bursdag. Vi fikk samlet en gjeng, og spiste masse digg mat. Jeg er ganske stolt over egen innsats, og at jeg klarte å holde på disse hemmelighetene.

HYTTETUR

På fredagen bestemte Aleks og jeg oss for å dra ut på hytta. Pappa, dama til pappa og lillesøsteren min var der også, noe som var kjempekoselig. Jeg hadde ikke sett lillesøsteren min på en stund, så det å endelig få være med henne var så hyggelig. Hun er så nydelig, og jeg elsker å være med henne. Vi ble på hytta i en dag, og tok det egentlig helt rolig. Jeg tror vi trengte det, for uka som kommer er det ikke akkurat mindre å gjøre.

Dette er altså noe av det jeg har holdt på med i uken som var. Denne uken skal jeg på to reiser, og skal nesten ikke være hjemme. Jeg gleder meg veldig til denne uken, for jeg skal også noe annet som er sinnsykt spennende. Jeg skal sitte inne å forberede meg i dag, for dette har jeg aldri gjort noe av tidligere. Jeg håper det går bra, for dette er noe jeg virkelig vil.

VI BLOGGES!

MIN UKE

Halloo!

Som jeg fortalte dere, så blir denne uken hektisk. Jeg har masse som skjer, og jeg er veldig spent. Jeg skal blant annet spille inn til et av mine favorittprogrammer hele uken. WOHO!!

MANDAG:

♡Jeg skal starte dagen med å filme en video. Jeg håper kanskje på å få filmet to, men vi får se hvor lang tid ting tar.

♡Deretter skal jeg på en innspilling som vil ta resten av dagen. Jeg skal filme inn til et program denne uken, noe som blir veldig gøy. Dette er et av mine favorittprogrammer, så jeg gleder meg skikkelig!

TIRSDAG:

♡På tirsdag skal jeg først på en innspilling, og da skal jeg gjøre noe jeg egentlig gruer meg ganske mye til. Jeg har utsatt dette så lenge nå, så det er virkelig på tide at jeg får gjort det. Det som også stresser meg er at dette skal filmes, haha! Jeg kommer kun til å fortelle dere om dette dersom det går bra, hehe..

♡Etter denne innspillingen må jeg kjappe meg å dra innom senteret. Jeg må handle masse greier som jeg trenger denne uken, og har ca en time på å finne alt dette. I tillegg må jeg pakke.

♡Etter den første innspillingen skal jeg på enda en innspilling. Dette vil også ta hele dagen, så jeg får ikke stappet så mye mer inn i dagen min. Heldigvis er denne innspillingen kun gøy!

ONSDAG:

♡På onsdagen skal jeg filme HELE dagen på hytta. Fra morgen til sent på kveld. Jeg er faktisk veldig spent på denne dagen, men håper det blir morsomt. Haha!

TORSDAG: 

♡På torsdagen har jeg fri (tror jeg) de første timene av dagen. Deretter skal jeg på innspilling igjen. Jeg tror dette er det siste jeg skal filmes denne uken, men det vil fortsatt bli en lang dag.

FREDAG: 

♡På fredag starter jeg dagen med en behandling jeg tar innimellom. Det er en behandling for bena mine. Jeg sliter med mye vann i bena, noe som ofte gjør litt vondt. Derfor tar jeg denne behandlingen spesielt de gangene etter jeg har flydd mye.

♡Etter dette skal resten av dagen settes av til jobb. Jeg har samarbeid som må bli ferdig, og jeg har også mye som fortsatt er hemmelig.

LØRDAG:

♡Lørdagen skal bli brukt til noe jeg ikke kan fortelle dere om enda. Dette er noe jeg har gledet meg til skikkelig lenge nå, og dere skjønner greia på lørdagen. Wii!

SØNDAG:

♡Mamma har bursdag, og det må så klart feires. Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på enda, men jeg skal planlegge noe koselig!