EN PERFEKT DAG

ANNONSE- MIX

Hei fine dere!

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen etter en perfekt dag i Kristiansand. Jeg reiste hit i dag tidlig for å dra på Hennig Olsen isfabrikk. Jeg dro hit med en haug av fine folk som hadde vunnet en tur hit, og vi har virkelig hatt det så koselig. Jeg skal innrømme at jeg var litt stressa i og med at jeg ikke visste hvem andre som skulle hit, men herregud.. FOR EN GJENG! De har fått lage milkshakes mens jeg har testet, kåret vinnere og spist alt for mye digg. Jeg er så imponert over de alle, og ikke minst at de klarte å sette sammen en så bra gjeng som dro sammen.

Det eneste litt kjipe er at de andre blir i Kristiansand til imorgen, mens jeg må hjem i dag. Jeg har et ganske spennende møte i kveld, og det kunne jeg virkelig ikke gå glipp av. Jeg er så spent, og håper virkelig det går bra. Det hadde vært så koselig å være med de andre i kveld, men jobb må komme foran. Spesielt dette møtet!

 

Nå skal jeg straks på flyet, og så videre igjen. Jeg må bare takke Mix masse for en perfekt dag. Jeg har kost meg skikkelig, og blitt kjent med så mange fine mennesker! Dette har helt klart vært et av de kuleste samarbeidene jeg har gjort♡

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg