Den verste beskjeden man kan få

 Processed with VSCO with b5 preset

Den verste beskjeden man kan få er at noen har dødd, og det var den telefonsamtalen jeg fikk i dag tidlig. Jeg vil ikke gå noe inn på hvem er som har dødd, men det er en i nær familie. Jeg har vært forberedt på at det kunne skje mens jeg er her i Mexico, men jeg har selvfølgelig håpet på at det ikke skulle skje. Det er helt jævlig å være en 30 timers reise unna Norge når noe sånt skjer. Hva skal man gjøre? Jeg føler meg helt hjelpesløs som sitter her i Mexico, når jeg helst ville vært hjemme med familien min. Jeg har det ikke bra nå, og jeg kunne gjort mye for et par timer hjemme. Likevel vet jeg at personen som døde hadde blitt sur om jeg hadde reist hjem. Det siste personen sa til meg var at jeg måtte kose meg i Mexico, og hilse Aleksander. Jeg var på besøk den dagen jeg skulle reise, og jeg fikk tatt farvel. Akkurat nå skulle jeg helst vært hjemme, men det hadde ikke endret noe.  

 

Dette visste ingen inne på Paradise Hotel

Hei dere!

Jeg vet dere synes det er gøy å lese om Paradise Hotel, så nå tenkte jeg derfor å fortelle dere en hemmelighet som nesten ingen inne på hotellet visste om. De eneste som visste om dette var de på sync og Isabelle.

Da jeg dro til Mexico fikk jeg en lykkepeng av mamma. Mamma sa at den skulle jeg bruke om det var noe som skjedde, om jeg måtte ta et valg eller om jeg bare trengte litt lykke. Jeg tror på alt mulig sånt, så jeg brukte den. Første gangen jeg brukte den var i allianseuken under parseremonien. Jeg puttet den i beltet til mikrofonene vi brukte, og jeg hadde den på meg hele seremonien. Jeg var skikkelig stresset over den seremonien, men heldigvis gikk det bra. 

Etter uke fire glemte jeg helt bort lykkepengen. Jeg glemte helt at jeg hadde den, og jeg følte meg ikke så veldig truet der inne heller. Helt til Isabelle kom inn igjen andre gangen og det var tid for demonuken min. Den uken brukte jeg lykkepengen ofte, og jeg hadde den med meg på pandoras da jeg skulle fortelle om oppdraget. Jeg var kjemperedd for at folk skulle skjønne det var meg, men heldigvis gikk det etter planen. Samme uken skulle en sitteplass på parseremonien deles ut til en jente. Det sto mellom Isabelle og Andrea, og vi mistet helt håpet. Vi skjønte at den sitteplassen kom Andrea til å få, og selvom jeg prøvde å overtale guttene virket det umulig. Da kom jeg på lykkepengen igjen, og jeg fikk gitt den til Isabelle fort. Jeg løp opp igjen for å diskutere meg frem til at Isabelle måtte ha den sitteplassen, og plutselig begynte guttene å vende om. De skjønte at det kanskje var lurt å gi Isabelle sitteplassen, og plutselig stemte alle guttene på Isabelle. WOHO! 

Uken etter skulle Isabelle og Grunde på utflukt, og var Isabelle kjempestresset. Da kom jeg på lykkepengen igjen, og hun fikk ta den med seg på utflukten. Da hun kom tilbake ble jeg så glad, for vi var redd for at hun skulle ryke. 

Så var det seremonien der en jente skulle få en finaleplass. Jeg følte at jeg var avhengig av den sitteplassen for å skulle komme meg til finalen. Hadde jeg ikke fått den hadde Morten garantert byttet meg ut med Sofie, og da hadde løpet vært kjørt. Jeg tok med meg lykkepengen ned på seremonien. Da vi sto der nede merket jeg at Aleks ikke ville se på meg, og min første tanke da var at han ikke kom til å gi kulen til meg. Jeg sto der jo med bestekompisen hans inne på hotellet, og om jeg fikk flest kuler kom Morten til å ryke. Da siste kulen skulle deles ut var jeg helt sikker på at Andrea skulle få den. Da jeg så kula ble lagt foran meg ville jeg helst skrike og hoppe, men jeg måtte vise litt medfølelse for Morten. Haha!

Så var det finalen. Lykkepengen var faktisk med meg hele dagen, og under hele seremonien holdt jeg den i hånden. Jeg holdt den så hardt at jeg hadde merke etter den i hånda da seremonien var ferdig. Og jeg vant! 

Jeg tror veldig mye på sånne ting, og jeg tror helt klart at denne mynten ga oss lykke der inne. Både Isabelle og jeg brukte den, og vi fikk det akkurat som vi ville. Vi fortalte heller ingen om mynten, og jeg hadde faktisk helt glemt den. Helt til jeg så finalen igjen, for da ser man virkelig hvor hardt jeg holder pengen. Bare se på bilde under, haha! 

Bilde fra TV3

MØT ÅRETS PARADISE HOTEL DELTAGERE

Heei!

I dag ble endelig deltagerne til Paradise Hotel 2018 sluppet, og jeg tipper alle er glade for det? Nå har jeg visst hvem deltagerne har vært i et par måneder, og jeg må si jeg er veldig imponert. Det er en utrolig fin gjeng, og uten å røpe for mye kan jeg si så mye som at dere har mye å se frem i mot. Jeg har virkelig troen på denne sesongen! 

Aleks og jeg brukte også hele desember på å spille inn en ny serie. Vi var programledere, noe som var litt merkelig og skulle være. Vi har vært vandt med å stå foran kameraet som deltagere, men nå var det plutselig snudd. Jeg skal innrømme at det har vært utrolig gøy å få prøve seg som programleder, og jeg likte den rollen skikkelig godt. Selve serien går ut på at vi følger deltagerne fra det øyeblikket de selv får vite at de skal være med. Vi overrasket dem, vi hang med dem og vi fulgte dem hele veien til Paradise Hotel. Denne serien blir så kul, og første episode ligger allerede ute. Da får dere bli bedre kjent med deltagerne, og dere får se da vi overrasket dem. Så gøy! 

Mange lurer nok på hvem som er mine favoritter, og det vil jeg ikke svare på. Jeg er redd for å røpe ting som skjer inne på hotellet akkurat nå, og om jeg forteller hvem som er mine favoritter vil dere skjønne at de klarer seg der inne. Denne sesongen blir hvertfall dødskul, og menneskene inne på hotellet i år er så bra!

Dere finner første episode HER

 Processed with VSCO with s2 preset

En forferdelig morgen

Snakk om en ille morgen. Jeg har våknet til meldinger fra folk jeg ikke kjenner, venner og familie med bilder av en brann. Ved første øyekast var jeg helt sikker på at det var min blokk som brant, og jeg fikk helt seriøst panikk. Mamma og broren min har sovet i leiligheten min i natt, og da var det veldig ukult å våkne til en blokk i brann. Heldigvis for meg var det blokken bak som brant, og videoene jeg har fått tilsendt så det ikke bra ut. Hele leiligheten der det har brent er helt svart inni, og flammene sto ut. Brannen hadde i tillegg spredd seg til loftet. 

Jeg leser på nett nå at brannen mest sannsynlig var påtent. Altså hvem gjør noe sånt? Det kunne gått så mye verre, og i verste fall kunne fler blokker tatt fyr. Blokkene ligger tett der jeg bor, så flammene kunne lett spredd seg. Jeg er glad for at jeg ikke sov i leiligheten min i natt, for da hadde jeg mest sannsynlig fått helt panikk. Jeg synes synd på mamma og broren min som har vært der i natt, for det kan ikke ha vært gøy å plutselig se det står flammer ut av vinduene bak. 

Etter hva jeg har skjønt er brannen slukket nå. Det var faktisk helt jævlig å få bilder tilsendt som var tatt langt unna, for det så ut som flammene kom ut fra min blokk. Jeg hadde seriøst hjertet i halsen helt til jeg fikk opp meldingene fra mamma og pappa. Nei, det her var ikke en kul morgen for meg. Samtidig er jeg glad for at så mange bryr seg, for jeg har fått så mange meldinger på Instagram blant annet om dette. Uff.. Nå skal jeg hvertfall få stått ordentlig opp, og så må jeg få tatt ringerunden til alle som har ringt meg. 

NY VIDEO- DETTE MÅ DERE SE!

ANNONSE- COOLSTUFF

Hei dere!

I dag er det endelig tid for ny video igjen, og denne gangen har jeg fått med meg Aleksander. Vi spiller spillet som heter Speak Out, og det spillet er mitt absolutt favorittspill. Dere må bare se videoen for å skjønne hvor mye man ler når man spiller dette. Altså jeg klarer ikke stoppe å le, haha! Om noen vil kjøpe spillet finner dere det HER

Gjerne abonner på kanalen til Isabelle og meg som der finner HER!

yt2sQ2J43Ng

 

Oss og rikingene

Hey!

I går bestemte Aleks og jeg oss for å dra til en strand som ligger rett borti her. Vi hadde fått flere anbefalinger om dette stedet, så vi måtte jo teste stedet. For det første, WOW! Det var virkelig utrolig fint der. Det er så mange fine steder her i Mexico, og man blir satt ut hver gang man drar til de forskjellige stedene. Det var store båter som sto der, så vi var omringet av rikinger. I blant tok de en båt bort til de store båtene sin, og noen hadde også med seg tjenere. Mens rikingene spiste gikk tjeneren rundt med hunden deres. Haha! Oss og rikingene♡

Det var en restaurant der som vi ville prøve ut, og selvom vi ikke var så alt for sultne bestemte vi oss for å dele en cæsarsalat. Dere som følger meg på Snapchat så vel sikkert hvordan den salaten så ut. Det var tre salatblader, tre krutonger og litt ost strødd på toppen. Vi ble helt satt ut når vi fikk det der, og det sykeste er at den salaten kostet 100 norske kroner. Hvordan kan de servere tre salatblader til 100kr?? Helt sykt spør dere meg. 

Vi fikk også tatt en haug av bilder, så nå har jeg så mange fine bilder til Instagram og bloggen. Det var så mange fine steder å ta bilder, så vi endte opp med å ta over 2000 bilder. Så til dere som ikke takler bikinibilder- dere burde holde dere unna mine sosiale medier frem til mars. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Se på denne salaten da.. Haha! Ville noen betalt 100kr for det her? 

♡♡

 

 

Ukens spørsmål 42♡

Hei alle sammen!

Da er det tid for ukens spørsmål igjen. Ukene går så sinnsykt fort, og jeg føler det kun er noen dager siden sist jeg svarte på spørsmål. Om dere ikke fikk svar på det dere lurte på er det bar å legge igjen en kommentar♡

Hvorfor fløy du og Aleks hver for dere til Mexico? Fordi jeg måtte være der en dag før. For at jeg skulle rekke det jeg skulle være med på måtte jeg dra før han. Han kom heldigvis dagen etter da. 

Hvor mye silikon tok du i hver pupp? Og hva er grunnen til at du tok det? Om jeg sier hvor mye silikon jeg har, så er det null vits. Om en annen person hadde lagt inn det samme som meg hadde ikke resultatet blitt likt. Jeg har flere venninner som har like mye som meg, men likevel ser det ut som om vi har lagt inn helt forskjellig. Jeg vil holde silikonsnakk borte fra bloggen, men om det er noen som virkelig lurer kan dere sende meg en melding♡ Hvorfor jeg tok det var fordi jeg var helt flat, og jeg ønsket litt pupper. Når jeg sier at ribbena mine stakk mer ut en puppene mine, så tuller jeg faktisk ikke. 

Hvor høy er du? Jeg er 168cm. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hva tenker du mest på i løpet av en dag? Bloggen helt klart. Jeg tenker hele tiden på nye innlegg, hva som kan forbedres og bilder som skal tas. 

Ville du brukt sminke fra WISH? Nei, ikke gjør det! Det er en grunn til at sminken der er så billig, og det er fordi det kun er dritt som er blandet sammen. Det er stor fare for å få utslett og infeksjoner når man bruker sminke derfra. Og for guds skyld, ikke ta det nærme øynene isåfall. Jeg vil heller anbefale dere å kjøpe sminke i butikk, og det finnes mange merker som er billigere som også er bra. 

Hvordan var det å se seg selv på TV? Det var veldig merkelig i starten, og jeg hatet det de første dagene. Stemmen min var merkelig og det var rart å se seg selv fra absolutt alle vinkler. Heldigvis gikk det bra etter et par dager. 

Har du konstant stive nipler? Haha, nei absolutt ikke. 

Savner du Isabelle? Ja, selvfølgelig! Jeg savner alle vennene mine hjemme i Norge♡

Kan du og Aleksander lage en video der dere kliner? Jeg tror vi skal spare oss selv og hele Norge for å se det. Har en følelse av at det ville vært sinnsykt kleint. 

Når flyttet du hjemmefra? Jeg flyttet da jeg var 18 tror jeg. 18 eller 19, jeg er litt usikker. 

Hva tenker du om 12-13 åringer som er homofile? At de er helt vanlige mennesker.

Når skal du kjøpe hund? Den dagen jeg føler jeg kan ta vare på en hund vil jeg kjøpe det. Sånn som livet mitt er nå ville det vært synd på den hunden, så jeg må vente til jeg ikke farter så mye rundt.

 Processed with VSCO with hb2 preset

Har du utdanning? Nei, det har jeg ikke. Og jeg aner heller ikke hva jeg eventuelt ville utdannet meg som. HJELP!

Hvor mange musikkvideoer har du vært med i? Alt for mange, haha! Jeg har ikke tellingen, men jeg kan kanskje få laget et innlegg om det? Eller nei, noen av de skulle jeg helst vært foruten. 

Kysser du og Aleks hver dag? Ja, eller hvertfall hver dag når vi er med hverandre. Flere ganger om dagen!

Hvor gammel var du da du begynte med sminke? Jeg var 15 tror jeg. Jeg startet senere enn alle de andre jentene, men det er jeg bare glad for i dag. 

Hva er din ærlige mening om Soph? Og synes du hun fortjente å være legende? Jeg liker Soph kjempegodt, og jeg synes hun er en veldig bra jente. Jeg synes det er fortjent at hun er en av legendene i år. 

Hvor lenge har Aleks og du vært sammen? Vi har snart vært sammen i 10 månder. 

 Processed with VSCO with hb2 preset

Om Aleks hadde fridd i Mexico, hadde du da vært åpen om det? Om Aleks en dag frir kommer jeg til å være åpen om det. Jeg synes sånne ting er kjempekoselig!

Er Aleks glad i å bade? Ja, det enste han vil er å bade. Sånn helt seriøst, haha!

Hvorfor er dere i Mexico akkurat når Paradise spilles inn? Vi er her i sammenheng med Paradise Hotel!

 

Jeg er nominert igjen

Heei!

Da har ting blitt endret, og jeg er plutselig nominert igjen til Vixen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det, men jeg synes det er bra at de selv har skjønt at de gjorde en feil. Det var flere som lurte på hvorfor jeg ble disket, og nå skal jeg fortelle dere. I september hadde jeg lagt ut et innlegg og delt det på Facebook. Jeg hadde ikke skrevet annonse på Facebook da jeg delte det, og derfor ble jeg diskvalifisert. Etter jeg fikk mail fra forbrukerombudet har jeg alltid skrevet annonse på Facebook i ettertid, men Vixen tok meg for noe jeg gjorde før den mailen fra forbrukerombudet kom. Jeg sendte også en mail til forbrukerombudet der jeg spurte om jeg skulle endre de gamle Facebookinnleggene mine, og den mailen har jeg enda ikke fått svar på nesten 3 måneder senere. Derfor var det skikkelig kjipt at nettop det var grunnen. 

Jeg er glad for at de skjønte at det burde være likt for alle, for jeg skal innrømme at jeg følte meg veldig urettferdig behandlet i går. Jeg synes det var skikkelig kjipt at andre som hadde slurvet med merking av reklame fortsatt var nominert. Jeg har også fått en del spørsmål om jeg skal på selve prisutdelingen, og nei det skal jeg ikke. Jeg er i Mexico når utdelingen er. 

Jeg er glad for at rettferdigheten seiret, men samtidig synes jeg det er kjipt at ting som dette skulle skje. Stemmene har hvertfall åpnet igjen, så om dere vil stemme på meg kan dere gjøre det HER♡ Jeg vet egentlig ikke helt om det her er riktig av meg å skulle be om stemmer, for jeg har hatt mye tanker om akkurat dette det siste døgnet. Jeg tror jeg må få sortert tankene mine litt, men i mellomtiden kan de som vil stemme gjøre det. 

Processed with VSCO with s2 preset

 

 

Disket fra VIXEN

Hey!

Veldig ironisk at jeg i går lagde et innlegg om at jeg irriterte meg over bloggere som ikke merket reklame. I dag fikk jeg nemlig en mail fra Vixen om at jeg har blitt disket nettop på grunn av dette. Altså hva? Haha! Jeg hadde absolutt ingen forhåpninger om å vinne, men at det er grunnen til at jeg er disket sjokkerer meg. De siste månedene har det stått ANNONSE på alt. Jeg har til og med gått bak i arkivet mitt og endret opp i alt som kunne ha vært feil, så jeg kjøper ikke helt den at jeg er disket på grunn av akkurat dette. 

Ironien i dette er at flere av bloggerne jeg siktet til i gårsdagens innlegg er nominert, så det her klarer jeg ikke å få til å gå opp. Jeg har sendt en mail tilbake til Vixen og spurt om hvilke innlegg som bryter med loven, så nå er jeg veldig spent på svar. Jeg er ikke irritert for at jeg er diska, jeg er irritert for at jeg har merket annonse som en gærning og likevel blir diskvalifisert av den grunnen. 

Ja, jeg sto på listen over de som hadde fått mail fra forbrukerombudet. Jeg som hadde blogget i et halvt år sto der sammen med bloggere som har blogget i flere år. Ikke at det er noe unnskylding at jeg hadde blogget så kort, men flere av de andre hadde fått advarsler før. Jeg hadde skrevet annonse, men jeg hadde skrevet det i feil hjørne. Jeg hadde heller ikke skrevet annonse på Snapchat om det var en blogginnlegg som inneholdt annonse da jeg lagde SWIPE UP. MEN jeg har skjerpet meg. Jeg visste ikke om alle reglene, og den dag i dag ser jeg nesten aldri noen som skriver annonse om de linker et blogginnlegg på Snapchat eller Instagram. Det var det jeg hadde gjort feil, og jeg vil ikke si det er den groveste feilen. Altså å skrive annonse i høyre hjørne istedet for venstre. Nå derimot står det ANNONSE uansett, rett og slett fordi jeg ikke vil ha en mail til fra forbrukerombudet. 

Jeg skjønner at mange synes dette er urettferdig, og jeg synes helt klart også det selv. Jeg mener det skal være likt for alle, og det er det åpenbart ikke nå. Hadde noen gitt meg fem minutter kunne jeg funnet ting på de nominerte som ikke var merket med annonse fra de siste ukene. Til og med de siste dagene. Jaja, det finnes viktigere ting enn en prisutdeling. Nå skal jeg fikse meg, og så skal jeg legge fra meg irritasjonen. 

Jeg må uansett si tusen takk til alle som har stemt på meg♡ Dere er best!

 Processed with VSCO with s2 preset

Stanken av hasj

Hei dere!

Hvordan går det med dere? Jeg våknet opp med 10 myggstikk på hver fot, og ikke minst 20 på rumpa. DIGG! Jeg våknet av at jeg klødde, og det klør jo ikke lite heller. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har fått de på rumpa, for jeg har sovet med joggebukse i natt. Merkelig..

Jeg må fortelle dere om noe veldig merkelig her i Mexico. Her legger man seg i hasjlukt, haha! Det er tydeligvis folk som driver med hasjplantasjer her, så det stinker om kveldene. Det er en så sterk hasjlukt, og det er flere ganger hele bungalowen vår har luktet hasj. Der vi har leilighet i Spania lukter det sjokolade i hele byen på kveldene, fordi det er en sjokoladefabrikk der. Derfor er det en merkelig forandring å komme hit hvor man legger seg i stanken av hasj. Jeg skal innrømme at jeg foretrekker sjokoladelukten da, for hasjen lukter intens. 

Det er rart hvordan det så og si er normalt her i Mexico, men i Norge er det strengt forbudt. Sånn sett er jeg veldig glad for at jeg bor i Norge, for de som har lest bloggen min vet hvor mye jeg er i mot dop. Det er ikke vits å starte diskusjoner i kommentarfeltet om hvor “bra” hasj er, for jeg kommer bare til å slette de kommentarene uansett. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset