NY VLOGG- DANSETRENING, PREMIERENERVER OG HUDPLEIERUTINE

ANNONSE- ACO SPOTLESS

Heei!

Endelig har jeg fått laget en ny video igjen. Jeg har så lyst til å lage masse innhold, men så har jeg rett og slett ikke så alt for mye tid til overs. Jeg håper uansett dere liker denne vloggen, og at dere kanskje får et innblikk i hvordan mine dager ser ut for tiden. 

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER!

7RaJIEPqeh4
Trykk på bilde for å komme til videoen. 

 

UKENS SPØRSMÅL 65♡

Heey!

Ny uke, og jeg glemte selvfølgelig å svare på ukens spørsmål i helgen. Forrige uke må være den uken jeg har hatt mest å gjøre. Jeg sto opp alt for tidlig hver eneste dag, og sovingen måtte jeg ta i bilen, på flyet eller så fort jeg hadde en liten pause. Jeg har heldigvis en litt roligere uke denne uken, men så har jeg jo også premiere på lørdag. Herregud, jeg hadde aldri trodd at livet mitt skulle bli som dette. MEN JEG ER SÅ GLAD FOR DET♡

Hvordan går det egentlig med deg om dagen? Det går veldig bra! Jeg har mye å gjøre, men jeg liker jo å gjøre ting hele tiden. Jeg føler også at jeg har det bedre enn på veldig lenge, og jeg har mye spennende på gang. 

Skal det mye til før du dropper en venn? Er det en ting vennene mine irriterer seg over, så er det at jeg gir mennesker så ekstremt mange sjanser. Jeg hater drama, og derfor tilgir jeg som oftest litt for lett. Jeg takler mye, og det er mye jeg kan tilgi. MEN et sted går grensen for meg også. Så jeg vil si det skal ganske mye til før jeg dropper en venn. 

Hvordan har du og Aleksander det nå, siden dere ikke får sett hverandre så mye? Vi har det kjempebra, og jeg ser han mer enn hva jeg er vandt med. Vi bor jo sammen under skal vi danse, og i tillegg trener vi til samme tider. Heldigvis har ikke det gått noe utover forholdet, og vi har det nesten for bra sammen. 

Processed with VSCO with s2 preset

Har du noen gang hatt følelser for noen andre mens du har vært sammen med Aleksander? Nei, det har jeg ikke. 

Hva synes du om Ex On The Beach? Haha, shit! De to første episodene er noe av det tristeste jeg har sett på norsk tv. Jeg synes det var ubehagelig å se på, og jeg forstår ikke at ikke produksjonen grep inn tidligere. Jeg synes også det er ganske sykt at de valgte å sende enkelte ting, for mest sannsynlig sitter barn og ser på dette. Det kan for all del være drama i episodene fremover, men mobbingen håper jeg de legger fra seg. Jeg ser fortsatt på det, og jeg synes store deler av programmet er veldig underholdene. 

Hvorfor blogger du så sjeldent? Jeg danser hver eneste dag, og det tar mye av tiden min. I tillegg reiste jeg mye forrige uke, og det ble rett og slett for mye for meg. Jeg må ta pauser når jeg trenger det, og bloggen vil bli oppdatert når jeg har tid. Jeg håper det blir bedre i ukene som kommer, når vi har kommet oss litt mer inn i rutiner med sendinger osv. Jeg savner å blogge sånn som før, så jeg håper tiden snart strekker til igjen. 

Processed with VSCO with s2 preset

Kommer du til å poste videoer på den gamle kanalen? Nei, så følg heller min nye kanal HER

Hva liker du minst og best med deg selv? Det jeg liker minst er at jeg alltid utsetter ting. Jeg utsetter ting til siste sekund, og jeg angrer alltid. Det jeg liker best må være at jeg jobber hardt, og at jeg ikke gir opp før jeg har nådd målene mine. 

Hvor mange ganger i uken danser du? Jeg danser hver dag. Siden vi startet å trene har jeg hatt to dager fri, og det har vært fordi jeg har hatt jobb i Stockholm og vært på høstlansering i Bergen. 

Er du opptatt av merkeklær? Nei, jeg bryr meg veldig lite om hvor jeg kjøper klærne mine fra. Vesker derimot, da liker jeg at de har god kvalitet og at det er vesker jeg kan ha resten av livet. 

Er du glad for at du ikke drakk alkohol før du var 18? Ja! Jeg er utrolig stolt over at jeg sto i mot presset, og ventet til jeg var gammel nok. 

Når er premieren på skal vi danse? På lørdag, altså 1. september!! Ææ, jeg begynner å grue meg litt nå.. 

Er du sjalu for at Aleksander danser med en annen? Nei, absolutt ikke. Jeg stoler på Aleksander, og jeg ville aldri blitt sjalu over det som skjer i skal vi danse. Han danser med en profesjonell danser, og samme gjør jeg. 

Vil du gifte deg? JAAA, men ikke enda. 

Hva synes du om Sophie Elise? Jeg synes hun er en kjempesøt jente! Jeg har ikke fått snakket så veldig mye med henne, men etter det lille sitter jeg kun igjen med et godt inntrykk♡

Kan du lage en video med lillesøsteren din? Hun kan ikke snakke enda, så jeg tror ikke det hadde blitt en veldig spennende video. Når hun begynner å snakke, og er litt eldre kan vi kanskje få det til!

Har du lyst på flere tatoveringer? Nei, jeg tør ikke. Haha! Jeg har heller aldri funnet noe som jeg vil ha på kroppen min for resten av livet. 

Er du forelsket i dansepartneren din? Haha, nei det er jeg ikke. Han har derimot blitt en god venn, og jeg har det veldig gøy på treningene. 

Hva har vært den største utfordringen til nå med dansingen? Jeg synes det er veldig vanskelig å skulle være flørtete med partneren min, også synes jeg teknikken er vanskelig. 

Skal du flytte? Jeg ser en del på leiligheter om dagen, og jeg håper jeg får kjøpt noe i løpet av året! 

Håper dere likte svarene♡

 

 

 

Den første dansen

Heey!

Nå er det en uke igjen til premieren, og nervene begynner å komme. Om en uke skal jeg vise frem den første dansen for hele Norge, og jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Det er mange tanker i hodet mitt akkurat nå, og jeg føler tiden har gått så fort. Det føles ut som at vi begynte å trene for noen dager siden, men neida. Nå går vi straks inn i den siste uken med trening før premieren, og herregud jeg skal stå på. 

Jeg kan jo også fortelle dere hvilken dans jeg skal danse først. Dette var ikke det jeg håpet på, og jeg har alltid sett på dette som en av de “kjedelige” dansene. Jeg skal danse vals, og nå etter å ha danset det en stund elsker jeg det. Jeg er veldig glad for at jeg har fått en rolig dans nå, for man er jo garantert litt stresset på premieren. I tillegg ser jo vals skikkelig bra ut om man får det til, så nå må jeg virkelig stå på den siste uken. Den valsen skal sitte for og si det sånn. Koreografien er ikke det vanskelige, men teknikken derimot. Og det å være flørtete!! Herregud, jeg sliter så mye med det. Jeg er ikke en flørtete person, så det ender jo med at jeg får latterkrampe hver eneste gang. Jeg skal få det til, men akkurat nå er det faktisk det jeg sliter mest med. Haha! 

Jeg gleder meg skikkelig til første sending, og jeg tror det skal gå bra. Selvom jeg garantert vil være stresset, så tror jeg det mest vil være gøy. Jeg håper dere også gleder dere til å se!  

SANNHETEN

Hei dere!

Hver gang jeg åpner Instagram, bloggen eller YouTube, så har det samme spørsmålet blitt stilt utrolig mange ganger. Jeg har sett at hun det også dreier seg om, altså Isabelle har svart på dette- men nå tenker jeg å fortelle dere sannheten. Jeg er utrolig lei av dette styret her nå, og det er derfor jeg ikke har uttalt meg noe særlig om det. Jeg ville ikke lage en stor greie ut av dette, men det har vel egentlig allerede skjedd. Jeg forteller ikke dette fordi dere må vite sannheten, men fordi jeg ikke gidder å late som at alt er greit når det ikke er det.

Så ja, hva skal jeg si? Isabelle og jeg er ikke uvenner, men det at vi har mindre kontakt er helt riktig. Jeg hilste på henne på Findings, og det er ikke sånn at vi overser hverandre. Ting kan skje i vennskap, og man kan også gli fra hverandre. Jeg vil ikke gå inn på hva som er grunnen til at vi ikke kontakt, for vi begge har et privatliv også.

Jeg håper folk kan ha forståelse nå, og kanskje ikke spørre så utrolig mye om akkurat dette. Jeg tror det er kjipt for oss begge to, og jeg synes det er kjipt å lese om dette daglig. Jeg forteller dere derfor litt av sannheten nå, sånn at dere slipper å lure mer. Jeg vil bare legge denne saken død, og heller komme meg videre. Dette er altså siste gang jeg skriver noe om dette. Håper dere alle får en fin dag videre♡ Jeg skal til Splay nå, og så skal jeg på dansetrening!

FINDINGS

ANNONSE- FINDINGS

Hei dere!

Nå har det gått noen dager siden jeg blogget igjen, men det er fordi jeg har vært veldig opptatt. Det er så mye som skjer om dagen, og jeg trener jo også hver dag. Jeg vet ikke helt hvor spennende det er for dere å lese om at jeg trener hele tiden, så derfor blogger jeg heller de gangene jeg faktisk har gjort noe annet. Denne helgen har det vært Findings, noe jeg tipper de fleste har fått med seg. Om jeg blar nedover Instagram er det kun det jeg får opp bilder fra, haha! Jeg dro dit med vennene mine, og jeg hadde det så gøy. Jeg har kun fokusert på dans i det siste, så det å få gjøre litt andre ting hadde jeg godt av. 

Jeg synes forresten det er ganske kjedelig å stå rett opp og ned, eller sitte ved bordene. Derfor endte Ine og jeg midt inne i klynga blant alle menneskene, og jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Selvom jeg fikk tjue albuer i hodet, så var det verdt det. Haha! Jeg har virkelig hatt det så gøy disse dagene, og jeg har også fått hilst på mange av følgerne mine. Jeg må bare si det, herregud så snille dere er♡ 

Vi tok forresten sinnsykt mange bilder i går, men de har jeg ikke fått enda. Derfor får jeg lage et skikkelig innlegg med masse bilder senere, og i mens får vi nøye oss med bilder vi tok med telefonen. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Det ble ikke spart på glitteret, for og si det sånn.

I dag har jeg faktisk fri fra dansingen, så jeg har ingen anelse om hva jeg skal finne på. Jeg har blitt så vandt med trening hver eneste dag, så det å ha fri føles helt rart. Jeg tar det nok mest sannsynlig ganske rolig i dag, for det er så mye som skjer til uken. Jeg skal blant annet en liten tur til Stockholm, og det gleder jeg meg så mye til. Selvom jeg holder på med dansingen, så har jeg også andre spennende prosjekter på gang. Jeg tror dere kommer til å like det! 

DE FØRSTE TRENINGENE

Hei dere!

Nå har jeg holdt på med dansetreninger i en uke, og tenkte derfor å gi dere en oppdatering på hvordan det går. For det første, så er dette SKIKKELIG gøy! Jeg synes det er så morsomt å få lære seg å danse ordentlig, selvom det også er tøft. Jeg synes ikke det å lære seg koreografi er det vanskeligste, men teknikken derimot. Herregud, det er vanskelig. Alt skal være helt perfekt, og kroppen skal bevege seg på en måte som jeg aldri har bevegd den før. Den første uken har bestått av stiv nakke, og en korsrygg som gjør så vondt. Dere skjønner greia, dansing er beinhardt. Haha!

Jeg synes likevel det er så gøy, og jeg gleder meg til alle dansetreningene. Jeg elsker å lære, og jeg gir søren ikke opp uansett hvor vanskelig det er. Jeg har lyst til å bli skikkelig god, og derfor må jeg jobbe for det. Jeg har i tillegg VERDENS beste dansepartner! Jeg kunne ikke vært med fornøyd, og han gjør treningene morsomme. Jeg var faktisk skikkelig stresset over hvilken dansepartner jeg skulle få, for det har jo mye å si. Heldigvis fikk jeg Fredric, noe jeg er superglad for!

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg trodde ikke dansing som dette skulle være så vanskelig. Jeg trodde dette skulle være lett, men NEI. All respekt til dere dansere, og at dere faktisk får det til å se så bra ut. Når Fredric danser ser det så grasiøst og fint ut, mens jeg føler meg som en elefant ved siden av. Enkelte dager føles alt feil. Jeg forstår hva jeg skal gjøre, men jeg får det ikke til. Jeg blir skikkelig irritert på meg selv når jeg ikke får til ting med en gang, så på det området må jeg skjerpe meg. Haha!  Det er også kun 17 dager igjen til premieren, og jeg føler jeg ligger godt an til første dansen. Likevel så er det jo ganske sykt, at jeg nå skal danse live på tv foran hele Norge. Jeg har aldri vært live før i hele mitt liv, og nå skal jeg gå live mens jeg danser?? Jeg må ikke tenke for mye på akkurat det, for det freaker meg helt ut. 

UANSETT, dansetreningene går bra og jeg har det kjempegøy. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg får denne muligheten, og jeg gleder meg til dere skal få se alt. Jeg skal bare jobbe masse på treningene frem til premieren, og så får vi ta det derfra. Jeg koser meg hvertfall skikkelig om dagen, og jeg gleder meg til hver eneste trening. Om dere vil få mer innblikk i dansetreningene, så kan dere følge meg på Instagram der jeg heter Martinelunde. Følg også danseparteren min, for han er flinkere til å oppdatere enn meg. Han heter Fredricbrunberg på insta. 

 

UKENS SPØRSMÅL 65

Hei dere!

Endelig helg igjen! Jeg skulle egentlig på trening i dag, men så fikk jeg heller fri. Skikkelig deilig, fordi denne uken har virkelig gått i ett. Jeg har hatt ekstremt mye å gjøre, så en dag fri gjør meg ingenting. Jeg tenkte nå å svare på ukens spørsmål igjen, og som vanlig har jeg spurt dere om spørsmål på Instagram. Jeg håper dere får svar på det dere lurer på, og gjerne kom med spørsmål til neste uke!

Hvorfor skal ikke du og Aleksander danse sammen? Det virker som at mange har misforstått dette. Vi skal ikke danse sammen, noe jeg er veldig glad for. Haha! Jeg tror ikke det hadde sett så bra ut, for ingen av oss kan danse sånn type dans. Vi har fått hver vår profesjonelle dansepartner, og de skal lære oss opp. Jeg skal altså kun danse med partneren min, og Aleks med sin. 

Hvorfor snakker du dritt om Emilie Paulsen? Det virket som at noen har misforstått det også.. I nyeste videoen til broren min, så får de spørsmål om hva jeg synes om Emilie. Da sier Emilie at broren min har fortalt meg om de gangene Emilie har driti seg ut, og at Emilie kanskje var redd for at jeg misliker henne på grunn av det. Broren min forteller meg alt, og selvfølgelig kommer jeg med råd til han. Likevel har jeg ingenting i mot Emilie, og jeg synes hun er en supersøt jente. Jeg har bare fått et godt inntrykk av henne de gangene vi har vært med hverandre! Dere kan forresten se videoen jeg snakker om HER

Hva synes du om at Simen og Emilie er sammen? Herregud, det har jeg venta på! Jeg har alltid skjønt at det har vært noe mer en vennskap der, og jeg synes de er skikkelig fine sammen♡ 

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om sex? Fordi ingen har noe med mitt sexliv å gjøre. Jeg vil ikke at hele Norge skal vite hvor mange jeg har hatt sex med, eller hvilken stilling jeg liker best i senga. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte mener at jeg MÅ fortelle om sånne ting, kun fordi jeg er blogger. Jeg må få ha et privatliv, og sex vil jeg holde privat. 

Er du sjalu fordi Aleksander skal danse tett med en annen jente? Nei, jeg er ikke sjalu enda hvertfall. Haha, neida jeg tror dette kommer til å gå veldig bra. Dette er profesjonell dans, og da må man danse tett i blant. Det at Aleksander skal danse tett med en som virkelig kan dans gjør meg ingenting. Hadde han gjort det med en random jente derimot, da hadde jeg nok reagert. 

Når gråt du sist? Hm, jeg husker faktisk ikke. Jeg gråter veldig sjeldent, men jeg tror sist var da jeg kom hjem fra Farmen. Da skjedde det noe som jeg aldri hadde sett for meg skulle skje, og da ble jeg veldig lei meg. 

Hvor lenge varer hver dansetrening? Jeg danser så og si hver eneste dag, og da tre timer daglig. Det er mye trening, men jeg ELSKER det!

Har du tatt restylane i leppene dine? Nei, det har jeg ikke. Leppene mine er helt naturlig, og det kommer de til å være så lenge jeg lever. 

Er du fornøyd med dansepartneren din? Shit, JA!! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og jeg liker Fredric så godt. Han er dødsflink, og han er også veldig hyggelig og morsom. 

Hva synes moren din om at du bruker så mye sminke? Jeg tror ikke hun bryr seg sånn veldig mye, og jeg bruker ikke sminke hele tiden. Jeg bruker sminke om det er noe jeg skal, men som oftest går jeg uten. 

Favoritt youtuber? Da må jeg nok si Jeffree Star♡

Synes du det er hyggelig om folk kommer bort og spør om bilde? Ja, jeg synes det er kjempehyggelig! Alle dere som kommer bort er så søte, så det gjør meg ingenting♡

Processed with VSCO with s2 preset

Har du noen gang vurdert å slutte med blogg? Jeg vurderte det faktisk veldig i vinter, for da var jeg så lei. Jeg følte ikke jeg hadde noe å blogge om, og jeg hadde null motivasjon. I tillegg fikk jeg helt panikk om jeg ikke fikk blogget en dag, og humøret mitt påvirket seg veldig av lesertallene. Heldigvis kom motivasjonen tilbake, og jeg har et mye sunnere forhold til bloggen nå. 

Hvordan fikk du din egen GIF? Det var Splay som lagde de, og jeg er SÅ fornøyd! 

Hvem tror du er din største konkurrent i Skal Vi Danse? Det er helt umulig å si enda, for jeg har ikke sett alle danse. Jeg tror alle er konkurrenter på hver sin måte, og jeg tror alle kan overraske. Det blir veldig spennende å se!

♡♡♡

 

SMIIIIL

ANNONSE- PREMIUM WHITE

Hei dere!

Jeg får veldig ofte spørsmål om smilet mitt, og om hva jeg bruker for å holde tennene mine hvite. Jeg har alltid vært opptatt av å ha et fint og hvitt smil, og derfor har jeg brukt tannbleking i flere år. Jeg bruker tannbleking for å opprettholde hvitfargen, og jeg gjør det enkelt hjemme. Jeg har brukt Premium White i over ett år nå, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet det gir meg. Jeg pleier som regel å ta en runde med tannbleking hver andre måned for å opprettholde hvitfargen, og det holder i massevis. Da er smilet mitt kritthvitt! 

Premium White er veldig lett å bruke, og man kan gjøre det raskt hjemme. Jeg pleier som regel å gjøre det mens jeg ser på youtube, eller hvis jeg blogger. En behandling tar rundt en halvtime, og det er på ingen måte ubehagelig å ha på. I tillegg er ikke denne tannblekingen strips, men heller en skinne som former seg etter dine tenner. Det gjør at tannblekingen sitter enda bedre på, og man slipper at det skal falle av. 

Jeg har en veldig travel høst, og det er mye som skjer rundt meg. Jeg skal bli tatt mye bilder av, og jeg vil derfor alltid at smilet mitt skal være fint. Jeg synes et hvitt smil er noe av det fineste som finnes! Heldigvis kan jeg da gjøre det raskt hjemme, for jeg kommer ikke til å ha så alt for mye tid til overs. Jeg er utrolig glad for at jeg startet med Premium White, og jeg vil absolutt si at tannblekingen deres er en av de beste på markedet. Jeg har prøvd mye, men dette funker best på meg! 

Vil dere også teste ut Premium White, så finner dere direktelink HER. Før kostet det 1190kr, men nå koster den kun 459kr!! 

 

MIN DANSEPARTNER

Hei dere!

Jeg har sett at mange er nysgjerrig på dansepartneren jeg fikk, og tro meg. Jeg var så nysgjerrig selv. Aleksander fikk vite det noen dager før meg, så jeg har egentlig stresset litt rundt det. Den personen man skal danse med skal man tilbringe så mye tid med. Derfor er det jo viktig at man kommer godt overens og at man er fornøyd. I går fikk jeg endelig vite hvem jeg skal danse med, og han heter Fredric. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med dansepartner, og han virker så hyggelig. En skikkelig kul fyr, som er dritflink. Vi danset litt i går, og han fikk lært meg noen steg. Det var så gøy, og han var utrolig flink til å forklare hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, og det gjør jeg allerede i dag. I dag er min første ordentlige dansetrening, og jeg er så spent og gira. Jeg har så lyst til å få til det her, og jeg vil bli flink. Nå skal jeg trene masse, og så skal jeg imponere dere skikkelig på skjermen!

VI ER MED PÅ SKAL VI DANSE!

HERREGUD, ENDELIG KAN JEG FORTELLE DERE DET! Jeg er med i årets Skal Vi Danse, og det er også Aleksander. Vi har gledet oss så mye til å fortelle dere om dette, og vi er så gira på å komme i gang nå. Vi har derfor laget en video der dere får følge oss på kostymeprøver, promodag og når vi øver på å danse. Dette er forresten også en 30.000 spesial, selvom jeg mangler 1000 følgere. Haha! Jeg håper dere liker videoen♡

Om dere vil abonnere på kanalen min, så finner dere den HER!

Rx2024q52j0
Trykk på bilde for å komme til videoen♡