UKENS SPØRSMÅL 65♡

Heey!

Ny uke, og jeg glemte selvfølgelig å svare på ukens spørsmål i helgen. Forrige uke må være den uken jeg har hatt mest å gjøre. Jeg sto opp alt for tidlig hver eneste dag, og sovingen måtte jeg ta i bilen, på flyet eller så fort jeg hadde en liten pause. Jeg har heldigvis en litt roligere uke denne uken, men så har jeg jo også premiere på lørdag. Herregud, jeg hadde aldri trodd at livet mitt skulle bli som dette. MEN JEG ER SÅ GLAD FOR DET♡

Hvordan går det egentlig med deg om dagen? Det går veldig bra! Jeg har mye å gjøre, men jeg liker jo å gjøre ting hele tiden. Jeg føler også at jeg har det bedre enn på veldig lenge, og jeg har mye spennende på gang. 

Skal det mye til før du dropper en venn? Er det en ting vennene mine irriterer seg over, så er det at jeg gir mennesker så ekstremt mange sjanser. Jeg hater drama, og derfor tilgir jeg som oftest litt for lett. Jeg takler mye, og det er mye jeg kan tilgi. MEN et sted går grensen for meg også. Så jeg vil si det skal ganske mye til før jeg dropper en venn. 

Hvordan har du og Aleksander det nå, siden dere ikke får sett hverandre så mye? Vi har det kjempebra, og jeg ser han mer enn hva jeg er vandt med. Vi bor jo sammen under skal vi danse, og i tillegg trener vi til samme tider. Heldigvis har ikke det gått noe utover forholdet, og vi har det nesten for bra sammen. 

Processed with VSCO with s2 preset

Har du noen gang hatt følelser for noen andre mens du har vært sammen med Aleksander? Nei, det har jeg ikke. 

Hva synes du om Ex On The Beach? Haha, shit! De to første episodene er noe av det tristeste jeg har sett på norsk tv. Jeg synes det var ubehagelig å se på, og jeg forstår ikke at ikke produksjonen grep inn tidligere. Jeg synes også det er ganske sykt at de valgte å sende enkelte ting, for mest sannsynlig sitter barn og ser på dette. Det kan for all del være drama i episodene fremover, men mobbingen håper jeg de legger fra seg. Jeg ser fortsatt på det, og jeg synes store deler av programmet er veldig underholdene. 

Hvorfor blogger du så sjeldent? Jeg danser hver eneste dag, og det tar mye av tiden min. I tillegg reiste jeg mye forrige uke, og det ble rett og slett for mye for meg. Jeg må ta pauser når jeg trenger det, og bloggen vil bli oppdatert når jeg har tid. Jeg håper det blir bedre i ukene som kommer, når vi har kommet oss litt mer inn i rutiner med sendinger osv. Jeg savner å blogge sånn som før, så jeg håper tiden snart strekker til igjen. 

Processed with VSCO with s2 preset

Kommer du til å poste videoer på den gamle kanalen? Nei, så følg heller min nye kanal HER

Hva liker du minst og best med deg selv? Det jeg liker minst er at jeg alltid utsetter ting. Jeg utsetter ting til siste sekund, og jeg angrer alltid. Det jeg liker best må være at jeg jobber hardt, og at jeg ikke gir opp før jeg har nådd målene mine. 

Hvor mange ganger i uken danser du? Jeg danser hver dag. Siden vi startet å trene har jeg hatt to dager fri, og det har vært fordi jeg har hatt jobb i Stockholm og vært på høstlansering i Bergen. 

Er du opptatt av merkeklær? Nei, jeg bryr meg veldig lite om hvor jeg kjøper klærne mine fra. Vesker derimot, da liker jeg at de har god kvalitet og at det er vesker jeg kan ha resten av livet. 

Er du glad for at du ikke drakk alkohol før du var 18? Ja! Jeg er utrolig stolt over at jeg sto i mot presset, og ventet til jeg var gammel nok. 

Når er premieren på skal vi danse? På lørdag, altså 1. september!! Ææ, jeg begynner å grue meg litt nå.. 

Er du sjalu for at Aleksander danser med en annen? Nei, absolutt ikke. Jeg stoler på Aleksander, og jeg ville aldri blitt sjalu over det som skjer i skal vi danse. Han danser med en profesjonell danser, og samme gjør jeg. 

Vil du gifte deg? JAAA, men ikke enda. 

Hva synes du om Sophie Elise? Jeg synes hun er en kjempesøt jente! Jeg har ikke fått snakket så veldig mye med henne, men etter det lille sitter jeg kun igjen med et godt inntrykk♡

Kan du lage en video med lillesøsteren din? Hun kan ikke snakke enda, så jeg tror ikke det hadde blitt en veldig spennende video. Når hun begynner å snakke, og er litt eldre kan vi kanskje få det til!

Har du lyst på flere tatoveringer? Nei, jeg tør ikke. Haha! Jeg har heller aldri funnet noe som jeg vil ha på kroppen min for resten av livet. 

Er du forelsket i dansepartneren din? Haha, nei det er jeg ikke. Han har derimot blitt en god venn, og jeg har det veldig gøy på treningene. 

Hva har vært den største utfordringen til nå med dansingen? Jeg synes det er veldig vanskelig å skulle være flørtete med partneren min, også synes jeg teknikken er vanskelig. 

Skal du flytte? Jeg ser en del på leiligheter om dagen, og jeg håper jeg får kjøpt noe i løpet av året! 

Håper dere likte svarene♡

 

 

 

27 kommentarer

Siste innlegg