SÅ GLAD!

Fotograf: Cato Ingebrigtsen

Hei dere! 

Shit, i går var det SÅ gøy å danse. Jeg føler tango er en dans som passer meg veldig bra, og jeg synes selv at det gikk mye bedre enn forventet. Jeg hadde faktisk litt nerver i går, og det var fordi vi måtte endre på dansen et par timer før sending. Jeg hater når ting må endres på i siste sekund, rett og slett fordi jeg må ha kontroll. Så det å endre på dansen rett før sending var jeg ikke fornøyd med. Grunnen var at vi skulle gjøre et triks, og kjolen satt seg fast i bena mine i det trikset. Så kjipt, men samtidig var jeg redd jeg skulle bomme på trikset fra før av. Heldigvis husket jeg de nye stegene, og jeg tror egentlig ingen la merke til at jeg ikke var helt sikker på noen av stegene. Jeg er hvertfall skikkelig fornøyd med tilbakmeldinger og dommerpoeng, og jeg er utrolig glad for at jeg slapp duell. Tusen takk til alle som stemte på oss, og som fikk oss videre enda en uke. Jeg setter så stor pris på det, og jeg gleder meg allerede til neste lørdag. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok, for dette betyr så mye for meg♡ Jeg håper dere ønsker å heie på meg videre, for jeg vil aldri at dette skal ta slutt. 

Fotograf: Cato Ingebrigtsen

Så over til det kjipe i går, nemlig duellen. Herregud, det var så skummelt. Jeg ble så lei meg da jeg så at det var Aleksander og Amalie som skulle ut i duell. Ikke bare fordi det var Aleksander, men også Amalie. Jeg ville jo ikke at kjæresten min skulle ryke, men samtidig var det så kjipt at Amalie også sto i den duellen. Amalie og jeg klikket veldig fort, noe jeg egentlig ikke trodde vi skulle gjøre. Hun er en fantastisk jente, som jeg veldig fort ble glad i. Derfor var det så kjipt at hun røk ut i går, for vi har hatt det så koselig hver lørdag. Vi blir færre og færre for hver uke nå, og det merkes så godt hver gang en person ryker ut. Jeg skulle ønske hele gjengen kunne vært med hele veien, også kunne vi heller bare kåret en vinner på slutten. Haha! Jeg tenker så lite over at dette er en konkurranse, rett og slett fordi det er så gøy og at jeg koser meg så mye. Jeg er hvertfall UTROLIG glad for at Aleksander kom videre, og for at dere hjalp oss med det. Man kan faktisk se på tv at jeg løper bak så fort jeg har muligheten, kun for å stemme som en gal på Aleksander. Jeg startet også en direktesending, fordi jeg håpte at dere ville hjelpe han videre. Og det gjorde dere♡ Har ikke vi de beste følgerne, så vet ikke jeg. Tusen takk igjen, vi setter så sykt stor pris på hver og en av dere. 

Fotograf: Cato Ingebrigtsen

Foto: TV2

I dag våknet jeg opp med tidenes motivasjon og masse energi. Jeg er så klar for denne uken, og mye av grunnen til det er de gode tilbakemeldingene. Jeg ble helt satt ut av mye av det dommerne sa, og jeg var usikker på om jeg hørte riktig. Jeg er så glad nå, og jeg håper at neste dans blir bra. Vi skal danse rhumba neste uke, og jeg tror det blir en skikkelig fin dans. Selvom det er dødsvanskelig, så skal jeg jobbe hardt denne uken for å klare det. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger fra dere også. Jeg er tom for ord, for dere er så himla bra♡

Om dere vil se dansen min, så kan dere se den gratis HER

 

NY VIDEO- RADIOINTERVJU, KOSTYMEPRØVE, DANSING OG KOS

ANNONSE- ACO SPOTLESS

Hei dere! 
Det føles ut som en evighet siden jeg la ut forrige video, og det er det kanskje også. Vel, nå er det hvertfall en ny video ute, og jeg har fler på lager. Den siste tiden har jeg filmet noen videoer, og egentlig er det kun redigeringen igjen. Derfor prøver jeg nå å få redigert noen timer før jeg legger meg. I denne vloggen får dere være med meg på radiointervju, kostymeprøve, dansetrening, massasje + mer. Jeg håper dere liker videoen! 

Om dere ønsker å abonnere på kanalen min, så finner dere den HER. Det kommer en del videoer ut fremover, og de som følger meg der får se de først♡

WvWrGcxJZc0

 

PHOTOSHOOT

Hey dere!

I går gjorde jeg en shoot for noe jeg har jobbet med en god stund. Jeg får gjøre utrolig mye gøy, og en av tingene skal om ikke lenge lanseres. Herregud, jeg gleder meg til å vise dere! Vi holdt på noen timer i går med bilder, og jeg tror resultatet ble veldig bra. Jeg gleder meg skikkelig til å se det selv, og ikke minst fortelle dere om det. Det morsomste er at dette samarbeidet skjedde helt random. Jeg skulle i møte om noe helt annet, og plutselig ble alle planene endret. Jeg er så heldig som får holde på med så mye gøy, og ikke minst at jeg kan kalle dette jobben min. Herregud, jeg hadde aldri trodd det for noen år siden. 

En ting som er litt morsomt, er at blogger var aldri noe jeg egentlig ville bli. Alle de andre jentene skulle starte blogg etter Paradise Hotel, men jeg var veldig skeptisk. Jeg følte ikke for å dele så mye av livet mitt, og jeg visste at jeg aldri kom til å orke blogging så lenge. Av en eller annen grunn lagde jeg meg likevel blogg, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle like det så godt. Plutselig ble hverdagen min helt annerledes, og folk ville lese om hva jeg holdt på med. Det var ganske fjernt for meg, for jeg følte ikke at livet mitt var så spennende. Jeg synes det er ganske sykt å tenke tilbake på nå, for jeg har opplevd så mye gøy på grunn av bloggen. Tenk om jeg aldri hadde startet, hva hadde jeg holdt på med nå? Selvom blogg aldri var en drøm for meg, så er jeg så sinnsykt glad for at jeg startet. Jeg ville ikke byttet bort livet mitt mot noe annet, og jeg føler jeg har funnet noe jeg elsker å drive med. Nemlig sosiale medier. Selvom dansingen har blitt veldig prioritert i det siste, så kommer jeg uansett til å fortsette bloggen. Selvom det ikke blir oppdateringer hver dag i denne perioden, så er jeg tilbake for fullt så fort ting blir roligere. Akkurat nå vil jeg først og fremst få til dansingen, for herregud så krevende det er. Skal vi danse er en mulighet man får en gang i livet, og den muligheten vil jeg gjøre det beste ut av. Tusen takk til alle dere som fortsatt klikker dere inn hver dag, og takk for at dere gir meg alle muligheter jeg får♡ Dere er grunnen til at jeg kan få gjøre det jeg elsker, og det er jeg så himla glad for! Jeg gleder meg til å fortelle dere om andre spennende ting som skjer i livet mitt for tiden, for alt jeg vil er å fortelle dere ALT!! Jeg har hundre baller i luften om dagen, og det er til tider ekstremt slitsomt. Likevel er det dette jeg vil gjøre, og jeg skal jobbe beinhardt for å nå alle målene mine. 

TJEN PENGER PÅ DIN MENING

ANNONSE- MENINGSTORGET– 18- ÅRS GRENSE

Hei dere!

I dag tenkte jeg å tipse dere om en ting, som jeg har skrevet om litt tidligere også. Jeg har visst om denne nettsiden en god stund, men jeg tipper kanskje mange av dere ikke har hørt om den. Visste dere at man kan tjene penger på å si sin mening? Altså, hvor kult er ikke det? Dette kan du gjøre hvor som helst, og når du selv ønsker det. Meningstorget er en nettside der man svarer på forskjellige spørreundersøkelser. Man skal altså si sin mening om produkter og tjenester, og som belønning for man poeng som man kan bytte inn i penger eller gavekort. Så smart om man vil tjene litt ekstra penger, og da også på en enkel måte!

 Processed with VSCO with s2 preset

Selve nettsiden er enkel å forstå, og man kan selv velge hvilke undersøkelser man vil svare på. Dette er en utrolig morsom måte å tjene penger på synes jeg, og spesielt når man kun trenger å fortelle sin mening. Det eneste du trenger å gjøre er å lage deg en bruker på Meningstorget, Det er forresten helt gratis, og så er det bare å starte. Om du en dag ikke har noe å gjøre, så hvorfor ikke tjene litt ekstra penger? Eller bytte inn poengene dine til gavekort og nettshoppe litt? Jeg synes hvertfall denne siden er utrolig smart, både for oss og for aktører som ønsker vår mening.

Man kan altså enten bytte poengene sine til penger, eller gavekort. Da kan man få gavekort fra steder som H&M, Kicks, Peppes pizza og fler. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som elsker litt nettshopping, så hvorfor ikke da gjøre det gratis? Kanskje tjene opp nok poeng til noen gavekort, slik at man kan shoppe på for eksempel Black Friday som nærmer seg. Eller kanskje man trenger noen nye klær til vintergarderoben? Det høres jo nesten for godt ut til å være sant!

 Processed with VSCO with s2 preset

Noe jeg også synes er utrolig bra med akkurat dette er at man også kan donere bort pengene man tjener. Meningstorget samarbeider med Concern Worldwide, som arbeider for en verden uten fattigdom. Hvorfor ikke da delta i noen undersøkelser, og så donere bort pengene. Jeg synes det er så fint at de også tilbyr akkurat det! Det at vi faktisk kan hjelpe med penger til mat, medisiner, utdannelse og en bedre fremtid til noen som virkelig trenger det- kun ved å svare på undersøkelser. DET synes jeg er en veldig fin ting å gjøre! 

Om du vil teste ut dette, tjene litt ekstra penger, gavekort eller støtte en organisasjon, så finner dere direktelink til Meningstorget HER. Det er forresten 18års grense for å kunne benytte seg av denne tjenesten, og som sagt er det helt gratis. Sjekk det ut, og fortell meg gjerne hva du synes♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Gårsdagen..

Hei dere!

Jeg har fått en del meldinger om hvordan det går med meg etter gårsdagen, så derfor tenkte jeg å skrive litt til dere nå. Jeg trenger å få ut tankene mine, for jeg har ekstremt mange tanker nå. Som flere kanskje skjønte så var jeg veldig skuffet etter dansen var ferdig i går. Så fort jeg hadde fått tilbakemeldingene fra dommerne og poengene mine, så løp jeg bak og begynte å gråte. Jeg fikk en skikkelig reaksjon etter alt sammen, og tårene sluttet aldri. Jeg satt oppe i garderoben, og hadde det ikke greit. Plutselig kom det en dame og fortalte meg at det sto en gjeng nede som ville hilse på meg. Jeg tørket tårene så fort jeg kunne, og løp ned. Jeg visste at dere ville få meg i bedre humør, og det gjorde dere. De jeg møtte sa så mye fint til meg, og selvom jeg egentlig skulle ha møtt opp til briefen, så ville jeg heller bruke tid på de som heier på meg. Jeg er så glad for at jeg løp ned, for alt det fine jeg fikk høre trengte jeg da. Det betydde så mye for meg♡

Jeg er veldig fornøyd med 30 poeng, men jeg føler på en måte at jeg ikke har hatt noe forbedring selv. Jeg har ligget på samme poeng i fire uker nå, og for meg føles det da som at jeg ikke har blitt bedre etter første sending. Jeg vet at det er forskjellige danser, og at dommerne må bedømme etter hva de ser. Likevel føler jeg at det har blitt alt for mye fokus på ansiktet mitt, og det synes jeg er kjedelig. Jeg jobber så hardt med dansingen, og jeg vil heller få høre at jeg har ting å jobbe på med den. Den første episoden var jeg vettskremt. Det så man på ansiktet mitt, og jeg klarte ikke slappe av i det hele tatt. Jeg forstår at dommerne påpekte det da, for jeg så jo redd ut. Samme med andre dansen også, selvom jeg synes uttrykkene mine var bedre da. De to siste dansene derimot har vi jobbet en god del med ansiktet mitt, og i går synes jeg selv jeg smilte masse og jeg hadde det gøy. Likevel kom de samme tilbakemeldingene nok en gang. Jeg er ikke sur på dommerne, men jeg er sur på meg selv. Rett og slett fordi jeg ikke får det til så bra som jeg vil. Jeg vil ha masse uttrykk, men jeg klarer ikke. Jeg får det ikke til, og da blir jeg irritert på meg selv. 

Jeg har også fått meldinger av folk om at jeg kunne jo danse fra før av, og at dansen er lett for meg. ABSOLUTT ikke! For dere som så på Paradise Hotel, så kunne dere se at jeg absolutt ikke kunne danse. Jeg var elendig, og folk lo jo av meg. Jeg danset for mange år siden, men alt av dans forsvant fra kroppen min. I tillegg var det helt andre typer danser enn det jeg holder på med nå. Jeg har slitt masse på treninger, og i forrige uke gråt jeg på trening fordi jeg ikke fikk til ting. Så fort vi får utdelt en dans forteller jeg Fredric med en gang at dette ikke kommer til å gå. Musikken går for fort, stegene er for vanskelige og jeg danser helt i utakt. Heldigvis pusher han meg, og jeg pusher meg selv. Jeg gir ikke opp, og jeg jobber med det helt til jeg klarer de forskjellige stegene. Selvom det føles helt umulig til tider, så prøver jeg så godt jeg kan. Mye er takket være Fredric som har troen på meg, og som ikke lar meg gi opp på trinn jeg ikke får til med en gang. Jeg jobber hardt, og det håper jeg kommer frem. 

Da vi skulle danse street denne uken fikk jeg helt panikk. Jeg gruet meg nesten til treningene, fordi jeg følte meg så dum. Jeg var alt for stiv i kroppen, og det vi skulle gjøre falt meg ikke naturlig i det hele tatt. Jeg prøvde så godt jeg kunne, og jeg er ekstremt glad for at jeg klarte det så bra som jeg gjorde. Jeg er ikke en danser, men jeg prøver hvertfall å bli så god jeg kan. Jeg vil virkelig få til dette, og jeg skal stå på som bare det fremover. Jeg tror dette ga meg et skikkelig kick til å bare jobbe enda hardere, selvom motivasjonen var på bunn i går. Jeg følte alt var feil, og jeg følte selv at jeg ikke har hatt noe som helst forbedring. Jeg er veldig streng med meg selv, men det er fordi jeg vil få til dette her. 

Da de leste opp hvem som var i faresonen i går raste egentlig alt for meg. Jeg hadde hatt en tøff dag allerede, og jeg måtte virkelig kjempe for å holde tårene tilbake. Selvom jeg var sur på meg selv, så ville jeg så gjerne fortsette. Da jeg gikk videre ble jeg så sykt glad, jeg trodde nesten ikke på det først. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg er så takknemlig for stemmene jeg fikk i går, og for at dere gjorde så jeg får danse i en uke til. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok, og jeg vil gi dere alle en stor klem♡ Alle meldingene dere sender meg betyr så mye for meg, og jeg setter veldig stor pris på alle fine ord. Jeg skal jobbe kjempehardt denne uken, og jeg skal ikke gi opp uansett hvor vanskelig dette er til tider. Jeg skal stå på, og neste uke håper jeg på å imponere dere skikkelig. Gårsdagen var psykisk slitsom, men nå er jeg klar for en ny uke med trening. Jeg har så mye sinne i meg nå, kun fordi jeg er skuffet over meg selv. Dommerne er ikke grunnen til det, absolutt ikke. De gjør en super jobb, og de vil hjelpe oss til å bli bedre. Jeg er kun sint på meg selv fordi jeg vil få til det her. Vi får håpe det sinnet kommer godt med i neste ukes dans, for da er det nemlig tango. 

 

ET FANTASTISK OPPHOLD

ANNONSE- THON HOTELL STORO

Hei dere!

Hvordan går det med dere? Jeg sitter i garderoben nå, og tenkte jeg skulle blogge litt. Jeg vil fortelle dere litt om hotellet vi har bodd på, rett og slett fordi vi var så fornøyd. Vi var så heldige, og fikk lov til å bo på Thon Hotel Storo i en uke. Det var helt fantastisk med en uke på hotell, og Thon Hotel Storo har virkelig ikke spart på noe. Rommet vi hadde var veldig romslig, og det var utrolig deilig at vi hadde en egen “stue”. Da slapp vi å gå oppå hverandre hele tiden, noe som var ganske deilig. Aleksander og jeg tilbringer mye tid sammen, men noen timer om dagen med alenetid er bare bra. Vi var også mest sannsynlig de første som bodde på dette hotellrommet, og resten av hotellet er like nytt og fresht. Og dere, hotellfrokosten var helt magisk! De hadde absolutt alt der, og vi koste oss skikkelig.

Det som også var veldig deilig med å bo på dette hotellet, er at man finner alt man trenger vegg i vegg. På den ene siden har man Storo Storsenter med 130 butikker og flere spisesteder. Hele senteret er på 56.000 kvadratmeter, noe som er himmelen for en shoppingelsker som meg. Jeg glemmer alltid å pakke med meg ting når jeg skal på hotell, men nå var ikke det noe problem. Nå kunne jeg gå 20 meter, og så kunne jeg kjøpe den hårbørsten og sminkeserviettene som jeg hadde glemt. Ved den andre siden av hotellet ligger splitter nye Odeoen kino, som er den kuleste kinoen jeg har vært på. Man kan blant annet få varme i setene, servering og man kan også lene setet bakover. Det kaller jeg LUKSUS! 

Aleks og jeg er jo veldig glad i å spise ute, og på Storo Senter finner man mange restauranter. En ting som jeg ble ekstremt glad over å se, er at SUMO sushi åpner rett ved siden av hotellet i november. ALTSÅ, SUMO er min favorittrestaurant, så det blir helt fantastisk! Det åpner også flere restauranter der, så jeg gleder meg! Det er også en restaurant på hotellet som vi testet ut, og maten der var ekstremt god. Skikkelig fin restaurant, med enda bedre mat. NAM! 

Det er mye trening på Aleksander og meg fremover, men vi skal helt klart unne oss en helgetur på Thon Hotel Storo. Kun for shopping, kino, avslapping og god mat. Om dere vil tilbringe noen netter på et helt nytt, fresht og fint hotell- så ville jeg anbefalt Thon Hotel Storo. Da har dere absolutt alt dere trenger vegg i vegg, og man kan finne på mye gøy. Vi koste oss masse, og vi er så takknemlig for at vi fikk muligheten til å bo der. En ting er sikkert, og det er at det ikke var vår siste gang på det hotellet♡

VI har flyttet igjen

Hei dere!

Nå har vi flyttet enda en gang, og nå bor vi på Frogner House. Det var nesten litt trist å dra fra hotellet vi har bodd på, for vi koste oss så mye der. Jeg tenker jeg skal lage et eget innlegg om det senere. Nå har vi hvertfall akkurat fått flyttet inn i en leilighet her, og her skal vi bo til dansen er ferdig. Det er så deilig å bo nærmere stedet vi trener, for det har jo vært et lite problem tidligere. Nå derimot kan jeg bare gå rett opp til trening, og jeg trenger ikke tenke over at Aleksander og jeg har forskjellige treningstider. Vi bor veldig sentralt, og leiligheten vi skal bo i er veldig koselig. Vi kommer nok garantert til å trives her også!

Jeg har akkurat laget mat, og nå venter jeg på at Aleksander skal komme. Dere leste riktig, JEG har laget mat. Shit, jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, og det er krise. Jeg tror sist jeg lagde mat hjemme var i fjor, og det er jeg skikkelig flau over. Jeg skal bli flinkere fremover, for vi har brukt alt for mye penger på å spise ute i det siste. Aleksander måtte hjemom en tur for å hente mer klær, og så skal vi spise sammen her etterpå. Imorgen er det siste trening før sending, og jeg gleder meg skikkelig nå. Dansen går mye bedre enn hva jeg hadde sett for meg, og jeg føler meg nesten klar til å vise dere. Ukene går virkelig fort når man har ting å gjøre hele tiden, og livesendingene kommer fortere enn man tror. Det er ganske sykt at vi nå skal fremføre den fjerde dansen. Det føles ut som at premieren var for en uke siden, men vi har jo faktisk allerede holdt på en måned. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Ellers er det ikke så veldig mye annet å fortelle dere om. Jeg danser, og holder også på med andre spennende prosjekter. Jeg føler jeg alltid holder på med noe hemmelig, og det irriterer meg at jeg ikke kan fortelle dere. Den ene tingen blir sluppet om en måned, og HERREGUD! Jeg gleder meg til å vise dere. Det er noe jeg har jobbet med en god stund nå, og endelig begynner lanseringen å nærme seg. I tillegg er det mye annet morsomt som skjer, men det må jeg nok vente enda litt lenger med å fortelle dere. Jeg ELSKER at jeg får holde på med disse tingene, og jeg er så glad for at jeg kan kalle dette jobben min. En jobb som jeg virkelig elsker, og som jeg håper jeg kan holde på med til jeg er lei. 

Nå kommer Aleks straks hjem, eller hit vi bor nå. Jeg må kjappe meg å gjøre klar maten, også blogges vi mer imorgen♡ Takk for at dere fortsatt klikker dere inn, og for at dere har forståelse over at det er mye som skjer om dagen. Jeg har de beste leserne! 

Han skal danse med oss

Heeey!

På lørdagen som kommer er det en litt spesiell sending. Vi skal nemlig danse med hver vår kjendis. Hvilken kjendis vi skal danse med fikk jeg vite rett etter sendingen på lørdag, og jeg ble så glad. Han vi skal danse med har for det første skikkelig rytme, han har sinnsykt med energi, han smiler hele tiden og han er rett og slett en showman.

VI SKAL DANSE MED MARKUS BAILEY!! Hvor kult blir ikke det? Jeg er kjempegira, og jeg gleder meg til å vise frem dansen til dere. Vi skal danse en blanding av street og salsa, så dette kan bli spennende. Jeg vet ikke om street og hip hop er det samme, men for meg ser det helt likt ut. Så ja, jeg skal danse hip hop. Haha, herregud! Jeg må jobbe masse med bevegelsene, for til nå har det jo vært mye strekte armer og strake ben. Nå derimot skal det jo være litt mer løst. Jeg håper dere gleder dere, for det gjør jeg!

FOR FØRSTE GANG

Hei, og god morgen!

I dag sov jeg litt lenger enn vanlig, men det trengte jeg etter gårsdagen. Først og fremst, hva synes dere om dansen? Jeg er selv veldig fornøyd! For første gang kjente jeg ikke på noe som helst nervøsitet, og jeg koste meg skikkelig på parketten. Jeg hadde det så gøy, og jeg ville gjøre dansen en gang til. De to andre gangene har jeg vært så nervøs i det sangen startet, men nå derimot bare koste jeg meg. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg håper den følelsen fortsetter!

Jeg synes koreografien var morsom, og jeg elsket å danse den. Selvom dette har vært den vanskeligste dansen til nå, så synes jeg at jeg klarte det bra. Fra første trening har cha cha vært den dansen jeg har gruet meg mest til, men nå derimot ELSKER jeg det!

Jeg må også si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger, og ikke minst gi dere som stemte en STOR takk. Jeg er helt overveldet over alle de fine kommentarene som har kommet her på bloggen, Instagram og Facebook. Dere er best! Jeg er enig i at dommerne var veldig strenge i går, men alt i alt er jeg superfornøyd.

I dag starter vi på en ny dans, og herregud som jeg gleder meg. Neste uke blir en skikkelig morsom sending, og jeg gleder meg til å fortelle om hva som skjer da. Jeg er hvertfall skikkelig gira, og jeg vil egentlig bare lære hele dansen med en gang. Jeg har blitt så glad i å danse, og den dagen dette tar slutt for meg vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg håper jeg får være med en god stund til, for jeg trives virkelig i dansebobla! Til dere som vil se dansen min fra i går, så finner dere den HER.

SIST UT

Hei dere♡

Shit, i dag er det sending igjen. Akkurat nå er det generalprøver, men jeg tok meg en liten pause for å blogge. I dag skal jeg faktisk ikke danse før helt til slutt. Jeg har jo danset ganske tidligere de to andre gangene, så det å være sist blir spennende. Jeg håper bare ikke jeg blir for stressa, i og med at jeg skal se alle de andre før det er min tur. Jeg gleder meg hvertfall så mye til å vise dere cha cha cha’en vår, og jeg synes koreografien er så kul. Klærne mine derimot er jeg ikke like fornøyd med, men jeg kan si så mye som at temaet er Madonna. Madonna og jeg har to ganske forskjellige stiler, så jeg må bare prøve å digge det. Alle andre synes jo det er dødskult, så da er det vel det. Haha!

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg gleder meg også til at familie og venner skal komme. Jeg synes det er så koselig at de er gira på å se sendingene, og jeg skulle gjerne hatt med meg alle jeg kjenner. Jeg føler det er litt tryggere når folk man kjenner sitter i salen, heier og roper. Jeg blir hvertfall mer avslappet av det. Jeg skal også ha med meg to mannlige dansere i dag, og det ser så kult ut! Jeg håper dere liker dansen♡

Processed with VSCO with s2 preset

Nå skal jeg straks få gå gjennom dansen min en siste gang før sending, og jeg krysser fingrene for at det går bra. Jeg surret litt på prøvene i sta, så jeg håper det går bedre nå. Dere må også huske å stemme i dag, om dere synes vi er flinke. Selvom vi danser til sist, så kan man fortsatt stemme så fort sendingen starter. Man trenger altså ikke vente med å stemme til jeg har danset. Om dere vil stemme, så må dere sende 5 til 26400. Husk også å stemme på Aleksander! Da sender man 6 til 26400. Man har også tre gratisstemmer på TV2.no♡

Processed with VSCO with s2 preset