Beauty Ghost er endelig her!♡

Innlegg i samarbeid med Decrusto

 Processed with VSCO with s2 preset
Hei dere!

Jeg har lenge brukt den populære peel off masken fra Decrusto og for ikke så alt for lenge siden lanserte de en ny ansiktsmaske som er helt hvit. Denne masken heter Beauty Ghost og dette er også en peel off maske. Forskjellen på denne hvite Beauty Ghost og den svarte masken de selger er at denne hvite ikke fjerner hudormer, men heller gir masse fuktighet og gir huden din næring. Det er også den første masken i verden med aktivt stabilisert oksygen.

 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Jeg påførte masken i hele ansiktet, og jeg synes det var så deilig at den ble kald på huden. I tillegg var den ikke ubehagelig å ha på, og den føles veldig lett på ansiktet. Den tørket også veldig fort og det er et stort pluss i og med at jeg alltid på en eller måte klarer å ta meg i ansiktet når jeg har på ansiktsmaske, og ender opp med ansiktsmaske overalt. Den var også behagelig og lett å dra av huden, og det ble jeg veldig glad for i og med at andre masker kan være vonde og ta av. 

Til slutt påførte jeg Liposome Facial Cream som gir huden en ekstra fuktighetsboost og som lukker de nyrensende porene. 
Da jeg tok av masken føltes huden min utrolig myk og glatt. Denne masken ga meg en utrolig fin glød i ansiktet, og jeg ble utrolig glad for at jeg merket forskjell med en gang på huden min. Jeg har allerede brukt denne flere ganger, og jeg har også anbefalt den til mamma. Beauty Ghost  skal nemlig også beskytte mot forekomst av rynker og linjer i ansiket. Jeg gleder meg til å høre mamma sin mening om denne, for jeg er utrolig fornøyd! Denne masken passer for alle, uansett om du er en ung jente eller en bestemor. 

Akkurat nå får dere 30% på alle produkter hos DecrustoDere finner den hvite masken HER og fuktighetskremen finner dere HER

Jeg er i finalen på Paradise Hotel

WOHOO!

Jeg er i finalen og jeg er så glad nå! Herregud, jeg husker fortsatt den følelsen jeg hadde inni meg når jeg fikk den, jeg var så utrolig glad! Jeg stolte jo ikke helt på Morten, så jeg var storfornøyd.

Og jeg fikk i tillegg møte Aleksander igjen og det var nesten bedre enn finalebilletten. Neida, hehe! Det var hvertfall utrolig godt å se han igjen og jeg ble veldig rørt når jeg så episoden. Det var skikkelig koselig og se og jeg er så takknemlig for at jeg har møtt den gutten der♡

Nå er jeg utrolig glad, og finalen er neste! Får se hvordan det går da, for nå har jeg jo faktisk ikke en partner…

Vi lager slim- video

Hei dere!

I går spilte Isabelle og jeg inn et par videoer igjen, og vi bestemte oss for å poste den ene allerede i dag. I denne videoen lager vi slim, og dere kan jo bare se hvordan det går.. Haha!

Abonner gjerne på kanalen vår som dere finner HER, og husk å trykk på tannhjulet og 720p for best kvalitet!

Håper dere liker videoen! 
 

 

Verdens beste start på dagen

Hei dere!

I går var jeg utrolig irritert på Aleksander, for han har sagt lenge nå at han skulle komme i dag, altså tirsdag. Han sa hele tiden at han skulle bestille flybillett, og hver gang jeg spurte om han hadde gjort det bare sa han at han skulle gjøre det senere. I går da han begynte å si at han skulle komme på onsdag eller torsdag ble jeg utrolig irritert og lei meg. Jeg savnet han jo skikkelig, og når han var så teit og ikke gadd å bestille billetter ble jeg skikkelig oppgitt.

I dag tidlig fikk jeg plutselig en melding fra Aleksander der det sto at han hadde kastet opp hele natten og at han ikke visste om han klarte å komme til finalefesten. Jeg ble enda mer lei meg, og tenkte med en gang at jeg måtte komme meg til Bergen, fordi jeg savnet han sånn.

Etter ti minutter banket det plutselig på døra og jeg ble kjempe stresset. Jeg vekket Isabelle og sa at jeg ikke turte å åpne. Plutselig så jeg en kjent genser gjennom vinduet og jeg fikk sjokk. Jeg løp til døren og der sto Aleksander!

I tillegg hadde han med verdens fineste roser til meg, og jeg ble så glad! Det var så godt å se han igjen, og jeg klarte ikke å slutte å klemme på han. Jeg følte meg også ganske dum siden jeg var så irritert i går kveld, for han visste jo at han skulle dra til flyplassen om ikke mange timene da.

Jeg er så heldig♡

Hvordan går det med Chanel?

Hei dere!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle fine meldinger etter innlegget jeg skrev om at jeg hadde vært hos dyrlegen med hunden min. Det er så koselig at så mange av dere lurer på hvordan det har gått i dag♡ Jeg fikk jo ikke en veldig hyggelig beskjed sist jeg var hos dyrlegen med henne, så derfor bestemte vi oss for å prøve en ny dyrlege i dag. 

Processed with VSCO with s2 preset
Jeg var veldig redd da vi dro dit, for hadde han nye dyrlegen også sagt at det kunne være svulst hadde vi jo måtte avlivet henne. Da vi kom dit fikk hun en liten sjekk, og han fortalte oss ganske fort at han ikke trodde dette var en svulst. Jeg ble så lettet da han sa dette, men jeg visste jo fortsatt ikke om det var noe mer galt med henne, som kunne ha gjort så hun måtte avlives. 

Etter en stund sa han at hun kun må trekke noen tenner, og i tillegg fikk vi beskjed om å kjøpe et middel som vi må blande i maten hennes. Han sa også at det kunne ha vært et slag hun fikk, men det går fort over hos hunder og de blir bra igjen. Det med at hun hadde litt problemer med benet sitt nå kan være at hun har fått en senebetennelse eller en strekk i foten sin. Hun leker ofte med litt større hunder, så det kan være at leken har blitt litt voldsom. Chanel er heller ikke like dårlig i dag som det hun var på fredagen, så vi merker at det går bedre med henne nå. Så om to uker skal hun trekke noen tenner, og i mellomtiden skal hun ha dette middelet i maten sin.

Processed with VSCO with s2 preset
Jeg er så glad for at det gikk bra i dag! Og jeg er så glad for at jeg tok henne med meg ut fra dyrlegen sist, for tenk om vi hadde avlivet henne? For noe som mest sannsynlig er senebetennelse.. Jeg er så glad for at vi dro til en ny dyrlege, og nå håper jeg Chanel blir bra i benet sitt fort og at alt går bra når hun skal trekke et par tenner. 

 

Jeg er med i et nytt program

Hei dere!

Endelig kan jeg fortelle det til dere, for dette er noe jeg har måtte skjult lenge. For et par dager siden kom det vel egentlig ut, men jeg er med i et nytt program! Denne gangen er det Kollektivet som er et et program som blir vist nå som Paradise Hotel snart er over, og da skal dere få se våre liv utenfor hotellet. 

Vi er seks deltagere fra denne sesongen som bodde sammen i et kollektiv, og jeg gleder meg veldig til å se på det selv. Vi gjorde masse morsomme ting! Jeg husker det var utrolig vanskelig å blogge i denne perioden, fordi vi ikke kunne røpe noe om det. Så jeg løy mye her på bloggen, og måtte dikte opp ting jeg gjorde. Det var ikke mye jeg måtte lyve om, men det var et par byturer her og der som ikke skjedde. Istedet gjorde vi masse morsomme ting som dere snart kommer til å få se. Programmet starter allerede på torsdag klokken 23.30, så det er ikke lenge til! Det blir forresten sendt på Viafree. 


Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør♡

En perfekt start på sommeren

Heei dere!

Herregud for et fint vær det var i går! Vi bestemte oss for å dra til byen for å spise og så skulle Therese og Sandra komme ned senere. Vi satte oss først på Olivia og spiste salat og drakk et par drinker, noe som var utrolig hyggelig.

Senere satte vi oss ved bryggekanten for å vente på de andre, og da ble vi invitert på en båt. Da vi kom dit fant vi plutselig ut av at han ene jobbet med ting vi skal fremover og ikke minst med ting vi har gjort. Så da ble vi sittende der i mange timer med dem, og etterhvert kom også Sandra, Therese og Sofie. Vi koste oss masse på båten med vin og god mat og etterhvert kom det bare fler og fler.

Etterhvert dro vi videre til en bar og drakk noen drinker der før vi tok turen hjem.

Det var en perfekt start for sommeren for min del, og jeg gleder meg til mange fine sommerkvelder fremover!

Soph og Aleksander har hengt mye sammen i det siste..

Haha, dette har jeg fått høre mye de siste dagene. Skjønner ikke hva som er galt med det? De bor i samme by og så klart møtes de ofte ute. Akkurat som at jeg møter på andre paradisedeltagere ute på byen. Jeg skjønner liksom ikke helt hva problemet er her? Jeg har en god tone med Soph og det at hun og Aleksander henger sammen på byen er ikke noe jeg tenker over en gang.

Soph er en herlig jente og jeg synes bare det er koselig at hun og Aleksander bor i samme by, i og med at alle vi andre så og si er samlet i Oslo.

Så det at de to henger sammen i blant er helt greit for meg! Og ja, Aleksander og jeg er fortsatt sammen selvom jeg ikke nevner han på bloggen hver dag.

En helt fantastisk kveld

Heey!

I går var Therese og jeg på Wallmans her i Oslo, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har vært der før? Det var jo så gøy! De som danset og sang var så utrolig flinke, og maten var sinnsykt god. Jeg koste meg masse!

Jeg og Therese har faktisk bestemt oss for at dette skal bli en tradisjon nå, og det sier litt om hvor mye vi koste oss. Jeg gleder meg allerede til neste gang!♡

Det verste jeg har vært med på

Hei dere! 

I går var en veldig trist dag for min del, og jeg kan ikke huske sist jeg gråt så mye. For dere som ikke vet det, så har jeg en liten pomeranian som heter Chanel, men hun bor ikke hos meg siden jeg er veldig sjeldent hjemme. For øyeblikket bor hun hos bestemor og bestefar, og her om dagen da jeg var der merket jeg at hun haltet veldig. Jeg prøvde å ta på benet hennes, men det virket ikke som hun hadde vondt. Vi fant fort ut at vi måtte dra til dyrlegen med henne, for det virket som at benet hennes bare sviktet. 

Så i går dro bestefar, broren min og kjæresten til pappa til dyrlegen med henne. Etter en stund fikk jeg en melding av broren min om at de snakket om å avlive henne, og da fikk jeg panikk. Jeg ba broren min hente meg med en gang, og jeg bare gråt. Da jeg kom frem til dyrlegen forklarte veterinæren at de kunne være svulst og at vi burde avlive henne. Jeg synes det var veldig merkelig at man konkluderer med at det er svulst uten å ta et eneste røntgenbilde, for svulst er ganske alvorlig. Veterinæren var veldig på at vi burde avlive henne, og vi diskuterte dette lenge. Etter litt kom de andre frem til at vi burde gjøre det, men jeg var helt i mot det. Da veterinæren kom inn med sprøyten som skulle ta livet av den lille babyen min hylgråt jeg. Jeg ba om å få være med Chanel min i to minutter til, og det fikk jeg.


Så fort veterinæren hadde gått ut pakket jeg Chanel inn i et teppe og løp ut fra klinikken. Ikke fader at noen skal få stikke en sprøyte inn i henne så hun dør. Jeg løp ut i bilen, og broren min løp etter. Vi kom oss til bilen og kjørte med en gang, mens bestefar og kjæresten til pappa sto igjen på klinikken. Jeg tror nok ikke noen skjønte noe som helst når jeg kom løpende ut derfra med henne i armene mine. 

Jeg fikk satt henne av hos bestemor igjen, og på mandag skal vi tilbake til dyrlegen. Chanel har vært syk så og si hele livet sitt, og vi har hatt masse problemer med henne. Gud vet hvor mye penger vi har brukt på den hunden der, for det har alltid vært noe galt. Hun som solgte oss Chanel var utrolig useriøs og rett etter vi kjøpte henne fikk vi ikke kontakt med hun vi kjøpte henne av lenger. Vi merket jo kun etter kort tid at mye var galt med Chanel, men vi har vært hos dyrlegen så utrolig mange ganger for å finne ut av hva som er galt, men ikke en eneste dyrlege klarer å gjøre henne frisk. Jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert bare av å skrive om det, for vi har brukt så ekstremt mye penger til ingen nytte. Dyrlegen sa også at Chanel ikke hadde det bra nå, men Chanel har alltid vært en glad hund. Hun er ekstremt liten, men uansett har hun alltid lekt med de andre hundene. Hun logrer med halen hver gang vi kommer, og hun er verdens søteste hund. 


Jeg vet ikke hva som skjer på mandag, men jeg vil gjerne betale for å finne ut om det faktisk er en svulst. Hadde jeg fått bevist at hun hadde svulst hadde jeg selvfølgelig vært med på å avlive henne, men når det ikke er sikkert er det ikke noe jeg er med på. Jeg elsker den lille hunden uansett hvor mye trøbbel det er med henne♡