En perfekt start på sommeren

Heei dere!

Herregud for et fint vær det var i går! Vi bestemte oss for å dra til byen for å spise og så skulle Therese og Sandra komme ned senere. Vi satte oss først på Olivia og spiste salat og drakk et par drinker, noe som var utrolig hyggelig.

Senere satte vi oss ved bryggekanten for å vente på de andre, og da ble vi invitert på en båt. Da vi kom dit fant vi plutselig ut av at han ene jobbet med ting vi skal fremover og ikke minst med ting vi har gjort. Så da ble vi sittende der i mange timer med dem, og etterhvert kom også Sandra, Therese og Sofie. Vi koste oss masse på båten med vin og god mat og etterhvert kom det bare fler og fler.

Etterhvert dro vi videre til en bar og drakk noen drinker der før vi tok turen hjem.

Det var en perfekt start for sommeren for min del, og jeg gleder meg til mange fine sommerkvelder fremover!

15 kommentarer
  1. Syns du er så utrolig pen Martine og du virker som en herlig jente!
   Et tips og sterkt ønske fra fast leser – Du må ikke over redigere bildene dine sånn, da får det en effekt som gjør at kvaliteten ser dårlig ut (Eller så har du bare dårlig kamera, noe du absolutt bør investere i som toppblogger) Bilder er så viktig! Det ser ikke levende ut, det ser mer “dødt” ut.
   Håper du ser på dette som konstruktiv kritikk og bare et råd!
   Elsker bloggen din!
   Klem

  2. Og en kommentar fra meg igjen! på det 2 siste bilde ser det så livlig og fint ut! kan ikke alle bildene være sånn!!

  3. HAHA enda en kommentar fra masejenten her! Jeg må bare si jeg var innom Isabell sin blogg og tittet på bildene fra akkurat samme dagen! SÅNNE MÅÅÅÅÅÅÅ DU LEGGE UT! du er så vakker og bildene ser så FRESH ut

  4. Kjempe fine bilder!! Lurte på om du kunne begynne å skrive hvis klær, etc er fra når du tar bilder og sånn 😄 Synes du har veldig fin stil <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg