HYTTA

Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet frem til hytta, og det er så fint her nå. Vi har hytte rett ved Drøbak, og det er perfekt beliggenhet for min del. Vi bruker bare 40 minutter på å reise hit, og det er lett å komme seg hjem igjen også. Vi skal kun være her til imorgen, men det blir veldig koselig dette ene døgnet. Jeg dro hit bare for å slappe av skikkelig, for det trenger jeg nå. Det har vært veldig mye reising i det siste, og det eneste jeg vil nå er å være hjemme og slappe av litt. Likevel måtte jeg ta meg en tur ut på hytta, for her kan man virkelig roe ned. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Utsikten er her så fin! Spesielt om sommeren, for da er solnedgangen helt syk.

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Jeg må jo også fortelle om gårsdagen, for herregud så gøy vi hadde det. Vi hadde egentlig ingen planer i går annet enn den lille jobben vi hadde, men plutselig begynte fler og fler å snakke om afterski. Isabelle og jeg var ikke så veldig vanskelige å be, så selvfølgelig ble vi med på afterski. Det er alltid de gangene man ikke har planlagt å dra ut, at det blir best. Vi startet på afterski, danset som bare det og hadde det veldig gøy. Deretter dro vi videre og spiste med en gjeng, og så var det ut på byen. Jeg var så trøtt da vi dro fra spisestedet, og jeg var nære på å dra hjem. Heldigvis klarte jeg å våkne litt, og kvelden ble super. Jeg elsker virkelig afterski! Sykt bra stemning, alle er glad og dansegulvet er stappet. SÅ GØY!

Nå skal jeg komme meg i dusjen, og så skal vi spise. Jeg er dødssulten nå, så jeg gleder meg skikkelig til mat. Vi blogges♡

UKENS SPØRSMÅL 51

Heei!

Endelig fredag igjen, og tid for ukens spørsmål! I dag hadde jeg åpen snap igjen, og det er det utrolig lenge siden jeg har hatt. Om dere vil stille spørsmål til neste gang kan dere legge meg til på snap, der heter jeg martineluunde. Håper dere liker svarene! 

Hva synes du om botox og silikon? Jeg synes egentlig ingenting om det. Jeg synes folk skal få gjøre som de selv vil med egen kropp, så lenge man har tenkt nøye gjennom det på forhånd.

Hva har skjedd med deg og Aleks? Dette spørsmålet har jeg fått så mye i det siste. Ingenting har skjedd, men vi har ikke vært med hverandre på to uker av personlige grunner. Jeg synes det er så trist å være borte fra han så lenge.. Alt går bra med forholdet vårt, men det har skjedd mye i det siste på andre områder. Derfor har vi ikke fått møttes på en stund, men jeg håper jeg ser han snart. Heldigvis har vi facetime, haha! 

Kunne man ringe hjem på Paradise Hotel? Nei, det kunne man ikke. 

Hvor høy er du? Jeg føler jeg svarer på dette hver gang, men jeg er 168 cm cirka. 

Er det kleint å se episodene fra Paradise Hotel da du var med? Nja, noen episoder blir jeg skikkelig klein av. Blant annet den der jeg står på badet med Sofie og sier “Aleksander og jeg hadde ikke sex. Han var bare inni meg”. Altså, hva? Haha, jeg er så flau over den samtalen der!

Flaueste mensenhistorie? Dette skjedde for mange år siden, og den er ganske klein. Jeg hadde vært med noen venner, og så skulle jeg på drilltrening. Da jeg kom frem til treningen satt jeg meg foran en venninne, spredde beina og sa “HVA SKJERA?”. Svaret jeg fikk tilbake var “Oi, jeg tror du har blødd igjennom”. Hehe, ja det hadde jeg. I hvite bukser og greier. Jeg aner i tillegg ikke hvor lenge jeg hadde gått med en blodflekk på buksa. Hadde jeg det med de andre vennene jeg var med først? Isåfall dårlige venner som ikke sa i fra, haha! 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvordan håndterer du alt hatet om at du lager kroppspress? Jeg bryr meg helt ærlig ikke så mye om det, annet enn at jeg kan bli litt irritert i blant. Det at jeg legger ut bilde i bikini blir for dumt å hate på. Alle har en kropp, og alle kropper er forskjellig. Vær stolt av hvordan du ser ut, for ingen andre er helt lik DEG! 

Tjener du penger på Youtube? Ja, det gjør jeg! 

Kunne du tenkt deg å få barn nå? Nei, det er alt for tidlig. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvorfor holdt du og Aleksander forholdet deres hemmelig i starten? Fordi alt var veldig nytt, og vi visste ikke om det kun var bobla som gjorde oss forelsket. I tillegg var vi redd for rykter og at folk ville ødelegge, så derfor holdt vi det hemmelig i noen måneder. 

Skulle du noen gang ønske at du ikke var kjent? Jeg føler meg ikke sånn veldig kjent egentlig, og jeg føler ikke at det er så mye forskjell på hvordan ting var før Paradise. Den eneste gangen jeg kanskje skulle ønske at ting var som før Paradise, må nok være de gangene jeg drar ut. Folk som drikker kan bli veldig innpåslitne, og i tillegg tør jeg ikke slippe meg helt løs. 

Angrer du nå på at du slapp kula på Paradise? Nei, og det tror jeg aldri jeg kommer til å gjøre heller. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvem vinner Paradise Hotel? Noen som fortjener det, hehe! 

Har du forandret deg mye etter Paradise Hotel? Nja, jeg føler selv jeg har blitt mer voksen. I tillegg har jeg fått mer styr på hva jeg vil fremover, og jeg bruker mye mer tid på jobb.  

Hva er din favorittfrukt? ALT, men jeg tåler ingenting. Det er så kjedelig, for jeg elsker frukt. Uansett hva jeg spiser begynner halsen min å klø, og den hovner opp. Jeg spiser det uansett da, for jeg klarer ikke holde meg unna. 

 

KJIP DAG

ANNONSE- VINTERLYD – JEG HAR OGSÅ PÅ SPONSET SKIDRESS FRA SNOWROLLER

Hei dere!

I går orket jeg faktisk ikke å blogge noe mer, for jeg hadde en ganske kjip dag. Jeg tipper alle har de dagene innimellom, og da føles ingenting rett. Jeg lå seriøst i sengen i hele går, og var egentlig ganske lei meg. Hvorfor vil jeg holde for meg selv, men ting går ikke alltid etter planen i blant. Jeg har veldig sjeldent slike kjipe dager, men når jeg først har det blir jeg helt rar. Jeg har null energi, føler meg helt tom og orker absolutt ingenting. Uansett, så føles ting mye bedre i dag. Nå er vi fremme på Hafjell, Isabelle og jeg. Vi skal være her til imorgen, og vi skal være på Vinterlyd. Vi er akkurat ferdig for dagen i dag, og imorgen skal vi opp igjen. Jeg gleder meg faktisk skikkelig, for da får vi litt fjellpåske også. I tillegg er det dødsfint vær, så dette kan ikke bli annet enn bra. Jeg håper dere som er på Hafjell tar turen, for dette blir gøy!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Vi kjørte faktisk hjemmefra 08.00 i dag tidlig. Da var vi begge ferdig sminket, og klar for en nærmere tre timers reise. 

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har tidenes høydeskrekk, og for å komme seg opp til selve konserten måtte man ta en heis. Det var helt grusomt, og jeg ble seriøst kvalm av hele greia. Jeg var så nære på å gråte under hele turen. Høydeskrekk er fader ikke kult, men vi klarte oss til toppen. Jeg ble ganske stolt da jeg klarte det, for jeg er typen som velger trappa fremfor bratte rulletrapper. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Nå skal vi fikse sminken litt, skifte og gjøre oss klare for litt afterski. Jeg hater å gå på ski, men afterski er jeg lett med på. Sist jeg var på afterski endte det med at jeg fikk hjernerystelse, og det skal vi prøve å unngå i dag. Jeg husker faktisk ingenting nesten av sist jeg var på afterski, og det er fordi noen ga meg en shot de sa var noe helt annet. Det viste seg å være en kjempesterk shot, så den kvelden husker jeg svært lite av. Heldigvis kom jeg meg til hotellrommet, og da de andre kom dit satt jeg i kun trusa og spiste en agurk. Jeg har ingen anelse om hvor jeg fikk den agurken fra heller. Så vær forsiktig med å ta i mot drikke fra andre, selvom det er folk du tror du kan stole på. Og vær forsiktig generelt i påsken med alkoholen!

Tøffest i skogen

ANNONSE- SNOWROLLER

Hei dere! 

Nå har jeg akkurat tatt meg en varm dusj, og det er det absolutt beste jeg vet om når jeg er kald. I dag har jeg nemlig vært på en tur i skogen med en av mine bestevenninner. Vi planla dette for noen dager siden, og for å være helt ærlig trodde jeg aldri vi skulle gjennomføre dette. Jeg var helt sikker på at vi heller skulle havne på bussen på vei ned til Fridays, men neida. Som den sunne ungdommen (hehe) vi er pakket vi oss inn i masse klær, Therese pakket sekken og skogen ventet på oss. Vi bor jo så og si i skogen, det tok jo ikke lang tid å gå opp til bommen. Vi bestemte oss for å gå til Linderudkollen, noe jeg først tenkte var helt uaktuelt. Hvorfor skulle vi gå lengre enn vi må? Vi kunne jo gått til Trollvann også, noe som er mye kortere. Etter litt diskutering med Therese ga jeg opp, og Linderudkollen var neste stopp. Jeg har seriøst verdens dårligste kondis, og etter den lengste bakken trodde jeg at jeg skulle svime av. Jeg må komme i gang med treningen nå, for det der er bare flaut. Uansett vi kom oss frem til Linderudkollen, og jeg skal innrømme at det var skikkelig deilig. Det var så deilig å gå i skogen, koble litt av og ikke minst være med Therese♡ 

Forresten, haha! Venner og familie ble faktisk sjokkerte over at jeg var ute på tur. Jeg fikk flere snapper der det sto “Er du ute på tur i skogen??” “Har det klikka for deg?”. Hallo, jeg skulle prøve å være litt fornuftig i dag, og dette er reaksjonene jeg fikk? Jeg trodde folk skulle være litt mer som dette “YOU GO GIRL”, men neida.. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Vi hadde også med oss engangsgrill slik at vi kunne grille pølser. Jeg skal ikke skryte på meg at det var en lett oppgave, for vi brukte 15 minutter på å få fyr på denne. Det var helt umulig, og vi følte oss som de idiotene som ikke klarte å tenne den på. Heldigvis gikk det til slutt!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Koser seg med pølse ja, haha!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Det var så digg bare å sitte her og snakke. Vi har faktisk bestemt oss for at dette må vi gjøre oftere. Vi som bor såpass nærme skogen har absolutt ingen unnskyldinger, og det er jo så deilig når man først kommer seg. Vi koste oss skikkelig, og begge fikk litt påskestemning. Vi gikk også inn i caféen som ligger på Linderudkollen, og der kjøpte vi oss bolle og kakao. Så koselig!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Fine Therese♡ Therese og jeg har vært bestevenner nå i 16 år, noe som er helt sykt. Vi gikk i klasse sammen på barneskolen, og etter det har vi vært bestevenner. Mødrene våre har også blitt bestevenner på grunn av oss to, så det er ganske kult!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Også må jeg selvfølgelig snakke litt om den nye skidressen min. Altså, hvor tøff er ikke denne? Jeg står ikke på ski, men denne ville jeg ha uansett. Den er så kul om man skal på afterski, stå på slalom eller bare gå en tur i skogen. Den er også sinnsykt varm, og jeg var nære på å måtte ta den av meg på overkroppen i blant. Det er veldig positivt spør du meg, for det verste jeg vet er å fryse. Jeg følte meg som den kuleste i skogen i dag, og det tror jeg også jeg var. Egentlig skulle jeg ha denne i rosa, men den var utsolgt i min farge. Derfor ble det heller denne i lilla, og det er jeg så glad for nå. Jeg elsker fargen! Dere finner den HER, om noen av dere vil kjøpe den♡

 

ISABELLE OVERRASKER MEG

Heey!

Endelig tid for ny video igjen, og gjett hva? Dagens video er en vlogg fra København. Vi vlogget mesteparten av tiden, og i denne videoen får dere bli med på bursdagsgaven min. Isabelle overrasket meg med en skikkelig drømmedag, og vi koste oss så mye! Dere må se reaksjonen min, haha! Som en liten unge.. Jeg ble skikkelig glad for alle gavene, og jeg kunne ikke hatt en bedre dag♡ 

Jeg må også si tusen takk til dere! Vi har nå fått 60.000 abonnenter på youtube, noe som er helt sykt. Jeg hadde aldri trodd at så mange ville se hva vi holder på med, og dette gir oss så mye mer motivasjon. Dere er så gode og snille som legger igjen kommentarer, sender oss meldinger og ikke minst kommer bort til oss. Vi kunne ikke hatt noen bedre abonnenter♡♡ Vi skal finne på noe kult som en 60.000 spesial! 

Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

XJgbBNND4kg

 

Masse sminke

Hei dere!

Nå ligger jeg på sofaen hos bestemor og bestefar, og det som straks kommer til å skje er at jeg sovner. Jeg sovner alltid på sofaen deres, og jeg sover også skikkelig godt. Dere vet de powernapene der man våkner og ikke skjønner noe som helst? Det skjer hver gang jeg legger meg her. Våkner opp noen timer senere, og skjønner hverken hvor jeg er eller hvilket år vi lever i. Jeg er vel ikke den eneste? Jeg har også sminket meg skikkelig i dag, og jeg har fått brukt mange av de nye produktene jeg kjøpte i København. Jeg elsker virkelig så mange av produktene jeg kjøpte, og jeg synes denne sminkelooken ble veldig fin. Den passer nok bedre til sommeren, men i og med at det var sol i dag kjørte jeg på med det. Litt kjipt at jeg brukte så lang tid på sminken, når jeg egentlig bare skal ligge på sofaen her resten av dagen.. Jaja, samma det! 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva synes dere? Her har jeg på blant annet foundation fra Fenty Beauty, øyenskygger fra Huda Beauty og mye mer nytt. Jeg må forresten si at jeg er litt skuffet over øyenskyggepalettet til Huda. Altså, fargene er superfine, men herregud som det drysser. Jeg har aldri hatt så mye øyenskygge under øynene før, og jeg har prøvd en god del øyenskygger. Jeg synes fargene og måten de blendet seg på var veldig bra, men dessverre synes jeg det at den drysser sånn drar det veldig ned. Skikkelig kjipt, for jeg hadde så høye forventinger til dette palettet. Jeg føler alle skryter så sykt av det, mens jeg satt igjen med masse farge under øynene. Jeg tok til og med av produkt på kosten før jeg påførte det.. Kjedelig, men heldigvis var fargene fine! 

Dag 2 i København

Heei!

Nå er jeg hjemme igjen i Norge, men jeg tenkte jeg må fortelle dere om siste dagen i København. Denne turen var seriøst så koselig, og vi fikk gjort så mye. Eller jeg synes vi fikk gjort sykt mye til å være der i kun i en hel dag. Vi fikk jo litt tid til shopping i går, for vi trengte ikke dra til flyplassen før 5. Så vi har hatt en og en halv perfekt dag i København♡

Dagen i går startet så klart med frokost, og så klarte jeg å dra med meg Isabelle på museum. Er det noe jeg også synes er skikkelig spennende, så er det Guinness Records. Folk gjør så mye sykt, og jeg husker da jeg var yngre leste jeg alltid disse bøkene på biblioteket på skolen. Jeg har flere ganger vært på dette museumet i København, men jeg ville det enda en gang. Heldigvis var ikke Isabelle så vanskelig å be, så en tur på Guinness ble det! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Etter vi hadde vært der dro vi videre til The Mystic Exploratorie, og det var altså en ting man kunne gjøre i tillegg. Det var egentlig litt skummelt der, for alt var mørkt, skummel musikk og ekle lyder. Der fikk vi blant annet sitte i en støtstol, noe som var utrolig ubehagelig. Jeg satte på det svakeste støtet, men etter noen sekunder mistet jeg seriøst følelsen i hendene. Skikkelig ekkelt!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Etter museumet dro vi videre for å shoppe litt. Ingen av oss kjøpte sånn veldig mye, men vi fikk shoppet litt. Det jeg kjøpte mest av var sminke, i og med at de hadde Sephora der. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har det i Norge? Eller det er kanskje like greit for lommeboka mi, men hvor digg hadde det ikke vært å ha alle merkene i Norge også? Jeg kjøpte faktisk en del nye produkter, og jeg gleder meg skikkelig til å sminke meg nå. Så fort jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg sminke meg med en gang!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

København er forresten en av de fineste byene jeg vet om. Jeg synes det er så koselig der, og det passer perfekt å reise dit om man bare vil komme seg litt bort. Flybilletter er heller ikke alt for dyre dit, og hoteller kan man finne billig. Jeg kommer helt klart til å ta fler småturer dit fremover, for i blant trenger man kanskje å oppleve litt andre ting enn det vanlige. Selvom det ikke er verdens lengste tur kan jeg virkelig anbefale en helgetur hit. Vi har hvertfall kost oss masse, og jeg tror vi begge er veldig fornøyd med bursdagsgavene fra hverandre. 

En perfekt dag

Hei dere!

I går startet dagen med en FANTASTISK frokost hos Café Norden. Om dere er i København må dere dra dit å bestille brunch. Man får så sinnsykt mye digg, og det er virkelig verdt pengene selvom det er litt dyrt der. Vi fikk hver vår digre tallerken stappet med alt mulig godt, og i tillegg bestilte vi oss en drink til frokost. Haha! 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Se på det her!! Hadde jeg fått frokoster som dette hver dag skulle jeg aldri klagd igjen. Det her var så godt, og jeg var så mett da vi gikk ut derfra. 

Isabelle hadde jo planlagt at jeg skulle få bursdagsgavene mine her i København. Jeg hadde som sagt ingen aning på hva vi skulle, og jeg ble ganske stresset da hun ba meg ha bind for øynene under hele taxituren. I tillegg måtte jeg også ha på høy musikk i ørene hele turen, så jeg hverken så eller hørte noe som helst. Etter en taxitur på rundt 15 minutter førte hun meg ut av bilen, og jeg måtte gå rundt i blinde. Det er så vanskelig, og ikke minst ubehagelig. Haha! Etter litt kom vi inn et sted, og da tok hun av binde foran øynene mine. Da jeg åpnet øynene sto jeg inni en HAITUNNEL. Dere aner ikke hvor glad jeg ble! Dere som har lest bloggen min vet at jeg virkelig elsker haier, så akkurat den bursdagsgaven traff Isabelle virkelig blink på. Jeg var helt i ekstase!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Vi satt seriøst foran dette akvariet i over en time, og jeg kunne gjerne sett på haiene i flere timer til. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with s2 preset

Vi fikk også være med på en slags undervisning der vi fikk vite mer om haier. Vi forsto ingenting av hva mannen snakket om, for dansk er så vanskelig. Vi snakker faktisk engelsk med folk her, for om ikke skjønner vi ingenting. Det mest spennende med denne forelesningen var at vi fikk ta på haiskinn, haimunn og EKTE HAI! Det var selvfølgelig en liten hai, men som dere ser var jeg ganske happy med det. Dette var så sykt kult, og jeg vil ha en sånn liten hai.

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Etter vi hadde vært på dette akvariet tok Isabelle meg med videre med på spa. Der fikk vi først sitte i et boblebad en god stund, og etter det fikk vi begge massasje. Så digg! Isabelle klarte å kombinere to av de tingene jeg liker best, nemlig haier og massasje. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Og etter massasjen tok hun meg med videre til noe jeg også elsker. MAT! Vi avsluttet dagen med en sinnsykt god middag, og ikke minst dessert. Herregud, denne dagen var virkelig perfekt! Tusen takk til Isabelle, som tok meg med på de tingene jeg liker best. Jeg kunne ikke drømt om en bedre dag♡

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Hva synes faren til Martine om dette??

BILDER LÅNT FRA TV2 OG GOD KVELD NORGE

Heei!

På lørdag ble jo som sagt intervjuet med Aleksander og meg sendt. For dere som har lyst til å se det, så finner dere det HER. Jeg synes intervjuet ble veldig bra, og for å være helt ærlig så synes jeg at jeg så skikkelig bra ut! Haha, det er vel lov å si om seg selv? Aleksander så jo selvfølgelig bra ut han også, men det gjør han alltid. Hihi. Jeg husket jo ikke hva vi snakket om i det intervjuet, for det ble nemlig spilt inn for en god stund siden. Jeg skal innrømme at jeg fikk sjokk da jeg kom hjem til bestemor og bestefar, for de hadde fått et par reaksjoner. 

En i slekta hadde nemlig ringt til bestefar, og han lurte på hva pappa synes om at jeg skulle være med i en pornofilm. Han hadde sett reklamen som gikk på tv, og da var det jo nettopp det klippet der vi snakket om dette som ble vist. Jeg fikk selvfølgelig panikk, for jeg hadde ikke sett denne reklamen. Jeg tenkte at nå har God Kveld Norge klipt dette, slik at det virker som at jeg skulle være med i en pornofilm. Jeg gikk derfor opp til pappa, og vi satte på TV2 sånn at vi skulle få med oss reklamen. Da jeg endelig fikk sett den skjønte jeg ikke stort mer. Man hører jo til og med i reklamen at vi sier at vi fikk tilbudet. Ikke at vi har sagt ja til det? Haha!

Så han i slekta trodde altså på grunn av reklamen, at jeg skulle være med i en pornofilm. Han lurte på hva pappa tenkte om dette, og om pappa var stolt over akkurat det. Bestemor måtte selvfølgelig forsvare meg der, og hun fikk fortalt at pornofilm ikke er planen. Jeg måtte le av hele greia, for om jeg skulle vært med i en film som det hadde jeg aldri gjort et intervju med God Kveld Norge om det. Sitte på tv foran hele Norge og bare “Hei, ja nå skal jeg være med i en pornofilm. Får 1000kr timen da, hehe”. Nei, ett sted går grensen for meg også. Haha! 

Selvfølgelig bruker programmer samtaleemner som det i reklamene, slik at man får folk interersserte til å ville se selve programmet. Det forstår vel alle, og det var ikke sånn at vi stilte opp i programmet for å snakke om porno. De stiller oss mange spørsmål, vi svarer og de velger hva de vil ha med. Sånn har det alltid vært, og selv er jeg veldig fornøyd med selve intervjuet. Hva synes dere?♡

 

Første dag i København

Hei dere, og god morgen fra København!

Vi sto opp for rundt en time siden, og har akkurat fått sminket oss klare. Bursdagsgaven til Isabelle fra meg var jo å reise hit, men hun skal gi meg min bursdagsgave til meg i dag. Jeg aner ikke hva det er, så jeg er veldig spent nå. Jeg har virkelig ingen anelse om hva vi skal, og Isabelle sier jeg burde ha klart å gjette det?? Jeg skjønner ikke.. Vi har også hatt en liten photoshoot på morgenen i dag, for hotellrommet vårt er så fint. Vi fikk tilbudet om å bli oppgradert til et større rom, men det lille var mye finere. Skikkelig fine farger, og veldig instagramvennlig. Haha, bloggere på tur!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Nå skal vi ut å spise frokost, og vi skal på et av favorittstedene mine. Det er så sinnsykt god mat der, så jeg klarer nesten ikke vente. Etter det skal vi til et sted jeg ikke aner hva er, så det blir selvfølgelig veldig spennende. Kjenner jeg oss to blir det vel litt shopping i dag også! Jeg tror ingen av oss kommer til å gå bananas på shoppingen her nede, for vi begge låner kort. Jeg låner mastercardet til pappa, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan han turte å låne bort kortet sitt til meg. Hehe, neida! Jeg skal selvfølgelig betale tilbake alt jeg bruker, og det er ingenting jeg tenker at jeg vil kjøpe uansett. 

Nå må vi gjøre oss klare her, og så skal vi komme oss ut. Vi blogges♡