UKENS SPØRSMÅL 55♡

Heei!

God helg dere! Jeg har akkurat dyttet i meg alt for mye sushi, og straks skal jeg gå løs på potetgullposen. I dag blir det en rolig fredag, og det er akkurat det jeg trenger nå. Jeg tenker også som vanlig å svare på ukens spørsmål nå, og jeg håper dere liker svarene♡ Gjerne kom med spørsmål til neste uke! 

Har du noen gang slitt med spiseforstyrrelser? Hva gjør man om noen sliter med det? Nei, heldigvis ikke. Jeg har alltid hatt et veldig sunt forhold til mat, og jeg har aldri sett på mat som en dårlig ting. Om du kjenner noen som sliter med spiseforstyrrelser ville sagt i fra til helsesøster på skolen, eller tatt en snakk med foreldrene til personen det gjelder. Snakk selvfølgelig med personen det gjelder først, men jeg tror det kan være vanskelig å være ærlig i en sånn situasjon.

Du har gått fra å henge mye med Aleks, til å være mest mulig alene. I tillegg blir han lite nevnt på bloggen for tiden.. Da kommer selvsagt spørsmålet- er det slutt? Aleksander har vært hos meg denne uken, og vi er fortsatt sammen. MEN jeg tenker å skrive et innlegg om alt imorgen, for det er en grunn til at jeg ikke poster like mye om han. Vi er hvertfall fortsatt sammen, og jeg er verdens heldigste som har han♡

Anbefaler du å ta solarium, eller bruke selvbruningskrem? SELVBRUNING!! 

Har du noe kontakt med Kevin etter Paradise Hotel? Jeg har ikke akkurat kontakt med han sånn i hverdagen, men vi møter jo på hverandre i blant når han er i Oslo. 

Har du det bra om dagen? Ja, men jeg har utrolig mye å gjøre for tiden. Jeg sier jo aldri nei til noen ting, så derfor er det ganske mye som skjer akkurat nå. Heldigvis er alt jeg gjør utrolig gøy, men jeg merker godt på kveldene at jeg er ganske sliten. Ellers går det utrolig bra med meg, og jeg er veldig fornøyd med hvordan livet mitt er om dagen! 

Hva synes du om mobbing? Mobbing er fælt, og er det en ting jeg ikke takler så er det det. Mobbing er så stygt, og folk som mobber er så ukule man kan få det. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva gjør du om du skal slappe helt av? I det siste har jeg hørt mye på podcast. Da ligger jeg i sengen med øynene igjen, også bare hører jeg på det. 

Kunne du vært med på Paradise Hotel igjen? Nei, det tror jeg ikke. Ikke som deltager i to måneder hvertfall. Jeg hadde kanskje klart å være som deltager inne på hotellet i to uker, men mer enn det hadde jeg nok ikke klart. Jeg hadde ikke klart meg uten Aleks, og det hadde vært veldig merkelig å være der inne med han nå som vi er kjærester. 

Skal du være med på bloggerne? Nei, det skal jeg nok ikke. Det hadde vært veldig gøy da! 

Processed with VSCO with s2 preset

Kan du og Aleksander lage fler videoer sammen? Ja, det skal vi absolutt få til♡

Har du planlagt en ny reise enda? Ja, jeg reiser jo allerede på søndag. Herregud, jeg grugleder meg skikkelig.. 

Kunne du bodd i Bergen? Ja, men ikke enda. Om noen år kunne jeg helt klart vurdert det. 

Hvem er du mest med fra din sesong av Paradise? Bortsett fra Aleks og Isabelle, så er det Sofie♡

Trener du ofte? I det siste har jeg trent to ganger i uken. Jeg er faktisk skikkelig stolt over meg selv, haha! 

Var det vanskelig med alle hatkommentarer etter du slapp kula på Paradise? Nja, det var jo det. Det er ikke gøy å få høre så mye negativt om seg selv, og spesielt ikke da det var stygge kommentarer om venner, familie og Aleks også. Heldigvis så klarte jeg å drite i de fleste av hatkommentarene. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvordan er det å ha avstandsforhold? Helt forferdelig til tider.. Kunne gjort så mye for å få bo i samme by som Aleks.. 

Hva har du på taco? Kjøtt, mais, masse agurk, salat og MASSE holliday dipmix. Dere må ta det på tacoen! Dere kommer aldri til å bruke rømme igjen. 

Hvilken klasse gikk du i da du fikk mensen? Jeg gikk vel i niende eller tiende klasse. Jeg husker ikke helt, men det var noe rundt der. 

Hva liker du best med Aleksander? At han har verdens fineste personlighet. Han er bare alt for bra, og det er ingenting jeg ville endret på med han♡ 

 

 

 

 

32 kommentarer

Siste innlegg