VI REISER TIL..

Heey!

Nå sitter Sofie, Isabelle og jeg på flyplassen i London. Vi dro fra Gardermoen alt for tidlig i dag, og nå venter vi bare på at flyet vårt til… LOS ANGELES(!!) skal gå. Altså, dette blir helt sykt! Los Angeles har alltid vært et sted jeg har hatt lyst å reise til, men jeg har aldri gjort det. Nå derimot er jeg på vei dit, og det har enda ikke gått opp for meg. Det føles så uvirkelig at en drøm skal gå i oppfyllelse, og jeg kommer sikkert ikke til å forstå det før jeg er der. Jeg bestemte meg også for denne turen veldig spontant, for jeg takket først nei til å være med. Derfor skulle Sofie og Isabelle dra alene, men plutselig en dag tenkte jeg bare at dette kan jeg ikke gå glipp av. Vi bestilte derfor billetter et par dager senere, og nå er vi altså på vei. Jeg har faktisk vært ganske stresset på om jeg skulle komme meg på dette flyet, for Isabelle klarte nemlig å legge ut referansenummeret til flybilletten min på bloggen sin. Dette lå ute på bloggen til Isabelle i over ett døgn, og folk kunne faktisk ha gått inn og endret billetten- eller kansellert den. Jeg fikk helt panikk da jeg oppdaget dette, og jeg fikk ringt Norwegian med en gang. Heldigvis var det ingen som hadde klart å gjøre noe som de kunne se, men man visste jo aldri. Tusen takk for at ingen av dere ødela turen min♡ Haha!

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Nå har vi snart en lang flytur foran oss, og så er vi fremme i LA. Jeg gleder meg aller mest til å spise masse god mat, shoppe, oppleve nye steder og ta masse fine bilder. Jeg gleder meg skikkelig til å oppdatere bloggen derfra! Dessverre ligger vi 9 timer bak dere, så derfor kan det bli litt vanskelig å legge ut innlegg til riktige tider. Jeg skal prøve å poste alle innlegg før jeg legger meg på kvelden, for da er det morgen hos dere. Høres det ut som en bra plan? Blogging skal det bli uansett! 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Nå går straks flyet vårt, og jeg gleder meg skikkelig til å sove. Jeg elsker lange flyturer, for jeg sover alltid som en stein. Hver gang jeg flyr med noen blir de alltid så irriterte på meg, for jeg slokner i det vi setter oss ned. I det vi lander våkner jeg igjen, og er alltid helt uthvilt. Jeg er ganske heldig med akkurat det, hehe! Vi blogges hvertfall i Los Angeles. Herregud, jeg klarer nesten ikke vente♡♡

 

25 kommentarer

Siste innlegg