Nye bryn♡

ANNONSE- BeautyHouse- Sponset behandling

Hey!

Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint, og jeg har akkurat våknet etter en powernap. Jeg ble sittende oppe til klokken halv 5 i natt for å redigere video, og jeg måtte stå opp 9 i dag tidlig. Derfor ble det ikke mange timer søvn på meg, og jeg har gått rundt ganske så trøtt i hele dag. Jeg startet hvertfall dagen med et møte, og så dro jeg videre for å ta noen behandlinger. Jeg fikk fikset brynene mine blant annet, og de ble så fine. Denne gangen gjorde jeg det hos Daniela på Beauty House i sentrum, og jeg er kjempefornøyd! 

Hvordan brynene mine så ut før. Og forresten, jeg er skikkelig flekkete i ansiktet. Jeg har spraytan i ansiktet som er på vei av, og i dag prøvde jeg bare å dekke det litt til med solpudder. Det gikk ikke så bra etter en brynsbehandling, og derfor ser ansiktet mitt sånn ut. 

Mens vi farget dem. 

Og resultatet. Jeg er så fornøyd, og det er så digg å slippe å sminke bryn på morgenen. Tusen takk, Daniela♡

Jeg sa jo på mandagen at jeg skulle slutte å spise ute denne uken. Vel, det gikk skikkelig dårlig. Jeg har spist ute mer enn aldri før, og jeg har gitt opp matlagingen.. Jeg får det ikke til, og det ender med at ting smaker så vondt at det ikke kan spises. Maten jeg har spist ute i dag var derimot kjempegod! 

Nå skal jeg faktisk snart ta kvelden, for imorgen har jeg en lang dag foran meg. Jeg har fullt kjør hele dagen, så derfor trenger jeg mye søvn i og med at jeg så vidt sov i natt. Vi blogges mer imorgen♡

23 kommentarer

Siste innlegg