UKENS SPØRSMÅL 57♡

Hei dere!

Endelig fredag, og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg er veldig klar for helg nå, og det er jeg vel ikke alene om? Ukene flyr virkelig for tiden, og vi er snart halvveis i dette året. Nyttårsaften føles jo ut som at var i går? Jeg føler at jo eldre jeg blir, jo fortere går tiden. Skummelt.. Nå skal jeg hvertfall svare på litt spørsmål♡

Hva skjer med at du har lagt ut så få innlegg i det siste? Jeg tenker å lage et eget innlegg om hvorfor det har vært dårlig blogging i det siste. Det finnes selvfølgelig en grunn til det, og jeg tenker jeg kan poste det imorgen. Alt går fint altså!

Er du og Aleks fortsatt sammen? Ja, det er vi♡

Er jenta på bilde Therese? Ja, Therese er en av bestevenninnene mine! 

Hvorfor legger du ikke ut noen bilder av Aleksander for tiden? Hm, jeg har egentlig bare bestemt meg for å ikke skrive så mye om han lenger. Aleksander betyr alt for meg, og jeg vil at forholdet vårt kun skal være mellom oss. 

Skal Aleksander og du flytte sammen? Nei, det er ikke planen enda. 

Hvor er brillene fra? De er fra WISH. 

Processed with VSCO with s2 preset

Har du det bra om dagen? Ja, jeg har det helt supert! Ingenting å klage på, og humøret mitt er på topp når det er fint vær. 

Hvorfor sluttet Aleksander å følge deg på Instagram her om dagen? Fordi jeg fikk en kommentar om at han hadde unfollowet meg, og da skulle han tulle med å gjøre det på ekte. 

Hvilken foundation bruker du? Akkurat nå bruker jeg en fra TARTE, og jeg elsker den. Den er så bra, og den dekker helt sykt. Dessverre får man ikke kjøpt den i Norge, men jeg tror man kan bestille den på nett. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvorfor begynte du å blogge? Det var egentlig veldig spontant, og ikke planlagt i det hele tatt. Jeg startet å blogge etter Paradise, fordi alle de andre jentene gjorde det. Jeg trodde ikke jeg kom til å like det, men det gjorde jeg. Derfor har jeg bare fortsatt med det, og nå tenker hodet mitt blogg hele tiden. Haha! 

Hvilken uke var din favoritt på Paradise Hotel? Vikinguka, helt klart! Alle glemte spillet den uken, alle hadde det gøy, festene var dritmorsomme og alle var gale. Den uka savner jeg faktisk skikkelig! 

Hvor mye kostet festdrakten din med alt inkludert? Hm, det er jeg veldig usikker på. Jeg fikk den til konfirmasjonen min, men jeg tipper den kostet rundt 30.000. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Skal du være med på Paradise Hotel igjen? Nei, jeg føler Paradise er noe man gjør en gang♡ Jeg er veldig glad for at jeg var med da, for den opplevelsen er jeg evig takknemlig for. Jeg savner å være på hotellet med den gjengen hver dag! 

Kunne du vært med på Ex On The Beach? Haha, nei det hadde jeg aldri klart. Jeg elsker å se på det da, men å være med hadde jeg ikke turt. 

Hvor er toppen fra? Det er en body fra BikBok♡

Hvor høy er du? Jeg er 168cm ca. 

 

 

24 kommentarer

Siste innlegg