SPØRSMÅL OG SVAR

Heei!

Istedet for ukens spørsmål, så tenkte jeg å svare på noen private spørsmål om meg selv. Jeg håper dere liker det, og at dere kanskje lærer noe nytt om meg! 

Hvor ville du reist nå om du kunne dratt hvor som helst? Da ville jeg nok reist til Bali eller Maldivene. Maldivene er et av de stedene jeg har aller mest lyst til å reise, men jeg vil spare det til jeg eventuelt skal på bryllupsreise. Haha, her har jeg planlagt! 

Hvis du bare kunne spist en ting resten av livet, hva ville det vært? Jeg bytter på hele tiden av hva jeg liker best, men akkurat nå måtte det nok blitt sushi. Jeg er alt for glad i sushi, og om noen lurer så spiser jeg ikke sushi med fisk. Jeg spiser kun tempura maki, noe som er frityrstekt scampi. 

Hva sto det på den siste meldingen du fikk? “God tur, jentami! Elsker deg over alt på jord.” Og den var det mamma som sendte, haha koselig! 

5. Hvem snakket du sist med på telefonen? Bestemor var den jeg snakket med sist. 

Hvor mange smykker bruker du fast? Jeg har fast på meg to smykker. Det ene er et jeg fikk av Aleksander til jul, og det andre er et med en M og A på. Jeg har også alltid på meg en ring som jeg fikk av oldemoren min, og den har jeg hatt på siden jeg var 11/12 år. Jeg har også på meg en ring jeg fikk av pappa, lillesøsteren min og kjæresten hans i bursdagsgave. Også har jeg på en ring som jeg fikk av Aleksander.

Hvis du måtte farget håret i en crazy farge, hvilken ville du valgt? Da måtte jeg nok valgt rosa tror jeg. Jeg hadde nok aldri turt det, men måtte jeg valgt hadde det blitt det. 

Hva er ditt favorittbilde av deg selv? Dette liker jeg godt!

Hva kommer du aldri til å gjøre? Hoppe i fallskjerm, haha! Jeg har tidenes høydeskrekk, og jeg hadde faktisk aldri blitt med på det. Isabelle har kjempelyst, og hun har spurt flere ganger om vi skal gjøre det. Vel, det får hun gjøre alene, for jeg kommer aldri til å utsette meg selv for noe sånt. 

Har du hatt regulering? Ja, jeg hadde det i litt over ett halvt år. Jeg hadde det ikke lenge med andre ord, men jeg er veldig glad for at jeg hadde det. Jeg hadde bare noen skjeve tenner, og de plagde meg en del. En liten funfact er at jeg hatet å smile da jeg tok av reguleringen. Jeg holdt alltid hånden foran munnen da jeg lo eller smilte, fordi jeg mente at tennene mine var ALT for rette. Haha, er det mulig? Nå er jeg jo bare veldig glad for det, og heldigvis smiler jeg som bare det nå. 

Favorittfilm gjennom tidene? Da må jeg nok være så kjedelig å si Mean Girls eller Dear John. Det er jo filmer jeg kan se om og om igjen, og jeg blir aldri lei. 

Hvilket bilde gir deg gode minner? Bakgrunnsbilde mitt! 

Hvilket land besøkte du sist? Los Angeles. Sinnsykt fint sted!

Hva er ditt beste sjekketriks? Jeg har ingen sjekketriks tror jeg. Ikke har jeg sjekket opp noen før heller, men jeg kan jo noen skikkelig dårlige. “Jeg har mistet nummeret mitt, kan jeg få ditt?” Haha, herregud så dårlig. Ikke ta tips fra meg. 

Hvilke nettsider besøker du daglig? VG, Facebook, blogg.no og Youtube. Jeg sjekker også innom noen blogger daglig, men det er mest til folk jeg kjenner. 

Hva har du som bakgrunnsbilde? Det la jeg jo akkurat ut, haha! 

17. Hva er det mest ulovlige du har gjort? Tisset og hatt sex et offentlig sted og brukt falsk legitimasjon. Alle vennene mine var bedt i en bursdag, og det var en måned til jeg fylte 20. Derfor brukte jeg bankkortet til en annen, og jeg ble fersket av vaktene etter 15 minutter. Heldigvis lot de meg bare gå, uten å få noen konsekvenser. Herregud, jeg var skikkelig stresset da. Aldri gjør det, for det er så sinnsykt dumt. Spesielt om man blir tatt for det, og plutselig ender man opp med prikker på rullebladet. 

18. Hva er dine dårligste egenskaper? At jeg kan være utrolig kald til tider. Jeg aner ikke hvor jeg har fått det fra, men jeg vet at spesielt Isabelle irriterer seg over dette. Alle kan sitte å gråte av en film, mens jeg ikke kan skjønne hvorfor de gjør det. Jeg merket også det inne på Paradise Hotel, for jeg gråt ekstremt sjeldent der inne. Jeg gråt da Aleks røk ut, og da Isabelle røk. Og det var egentlig mest fordi jeg ble sint. Om jeg blir sint, så begynner jeg å gråte. Veldig spesielt, men jeg gjør det hver gang. Får du meg skikkelig sint, ja da begynner jeg å gråte. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg blir forbanna. 

19. Hva var det første ordet du sa? Jeg måtte spørre mamma om dette, og det første jeg sa var pappa. 

 

 

27 kommentarer

Siste innlegg