MITT NYE HÅR

ANNONSE- MOOD STUDIO

Hei dere!

ENDELIG har jeg fått fikset håret mitt igjen! Det var virkelig på tide, for jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det. Jeg har også byttet frisørsalong, noe jeg er utrolig glad for. Nå har jeg startet hos MOOD STUDIO, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Håret mitt så virkelig ikke ut, og etterveksten har aldri sett verre ut. Jeg dro derfor til søte Ann Beate, som eier MOOD. Hun fikk fikset opp i håret mitt, og herregud jeg er fornøyd! Jeg kan ikke huske sist jeg var så fornøyd med fargen på håret mitt!

 Processed with VSCO with s2 preset

Vi startet med å stripe håret mitt, og deretter gjorde vi det kaldere. Jeg satte også inn litt extensions kun for at det skulle bli litt tjukkere. Håret mitt er langt nok fra før av, men nå er det også tjukt. Så deilig! 

SE SÅ FINT DET BLE!

Jeg er skikkelig fornøyd med håret mitt, og jeg er så glad for at jeg har startet hos MOOD. Fargen ble akkurat sånn jeg ønsket, og jeg gleder meg til å vise dere flere bilder senere. MOOD STUDIO ligger nede i byen, og adressen er Osterhausgate 9. De har også en salong i Asker. For timebestilling kan dere kontakte de på 22696153♡ 

Hva synes dere?

 

37 kommentarer

Siste innlegg