Min mening om Aleks sin nye serie

Heeey!

Jeg føler jeg starter alle blogginnlegg med å si at jeg startet dagen i et møte, og det gjorde jeg i dag også. Vi begynner virkelig å nærme oss noe stort som skjer i livet mitt akkurat nå, så tiden går til det. Imorgen tidlig skal jeg på en shoot, og deretter skal jeg jobbe mer med dette her. Jeg tror ikke dere er klare for hva som skjer, og det irriterer meg litt at jeg ikke kan si det enda. Jeg tror dette er noe av det største jeg gjør, og jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje. Herregud!!

Jeg tenkte faktisk også å ta opp en greie, nemlig dette med serien til Aleks og Henrik. Jeg hadde egentlig ikke planer om å snakke noe særlig om den, i og med at jeg ikke trodde det var noe jeg skulle få så mye spørsmål om. Aleksander og Henrik har jo laget en serie på Viafree, og der får man følge deres sommer. De har lagt ut en del episoder nå, og jeg synes de er skikkelig morsomme. Jeg skal innrømme at første episode satt meg litt ut, for jeg var ikke helt forberedt. Jeg visste at de hadde støpt tissen sin, men jeg visste ikke at de skulle vise så mye. Haha!

Likevel fikk jeg en kommentar her om dagen, og den gjorde meg nesten litt stresset. Jeg hadde ikke sett alle episodene da, og plutselig tikket denne inn her på bloggen. “Hei. Vi er en venninnegjeng som kjedet oss, og plutselig kom over “henrik og aleks”Hva syntes du om det? Er tydelig at aleks blir tent av å se på andre damer som er lettkledd, han setter seg i alle situasjoner hvor det er mulig:P Ganske tydelig. Men fint å ha en kompis å skylde på. usikker på om han hadde tatt det like greit, om du hadde gjort tilsvarende. Hører jo det oser dårlig samvittighet til tider”

Jeg kjappet meg gjennom episodene jeg ikke hadde sett, og skjønte ingenting etterpå. Jeg kan ikke skjønne hvor folk mener at han blir tent av å se på andre damer. Om dere sikter til episoden med Karoline, så var det faktisk jeg som foreslo henne. Jeg synes Karoline er en så kul dame, dritpen, hun tør å by på seg selv og hun er så morsom. Jeg tenkte at hun ville passe perfekt til denne episoden, noe hun også gjorde. Og at hun lå i bikini og Aleksander var til stedet er det siste jeg tenker over. Jeg kan ikke nekte Aleksander å være et sted hvor jenter har på bikini, og det var ikke unaturlig at hun kledde av seg litt når de lå på et gress og solte seg. Ikke så det ut som at Aleksander ble særlig tent heller, spør dere meg.

Selvom Aleksander og jeg er kjærester, så blir ikke jeg stresset av at han skal se en jente i bikini. Nå vet ikke jeg alderen på dere som skrev den kommentaren, men for meg er det det siste jeg bryr meg om at han skal se noen i bikini. Jeg synes selv at Aleksander respekterer meg veldig i denne serien. Han har også spurt meg på forhånd om ting er greit. Aleks og jeg snakker sammen, og han ville aldri gjort noe som hadde såret meg i denne serien. Jeg mener, dette blir lagt ut så alle kan se, og jeg hadde jo fått høre det om han hadde gjort noe skikkelig galt.

For dere som ikke aner hva jeg snakker om nå, så sjekk ut serien til Aleks og Henrik. Jeg synes den er veldig morsom, selvom det er mye snakk om samleie og kjønnsorgan. Haha.. De er gutter, og Henrik er singel. Det blir åpenbart griseprat når to gutter som dette lar et kamera følge seg såpass mye. Jeg synes gutta har gjort en veldig bra jobb, og jeg synes det er kult at serien deres går så bra.

Om dere vil sjekke det ut kan dere trykke HER!

22 kommentarer
   1. Nå skal ikke jeg sitte her å snakke om tissen hans, men resultatet ble ikke likt som hans egen. Haha! Noe jeg er glad for, fordi jeg ikke vil at alle skal vite hvordan tissen hans ser ut. Herregud, merker det er veldig rart for meg å snakke om det her.

  1. Hvorfor ber du folk se på «henrik og aleksander» serien når det e 18 års aldersgrense og 90% av leseran dine e under 18?

  2. Serien er knall! Likte spes godt den med daten, siden dama var like hemningsløs som Henrik (haha).

   Hva respekt angår, klarte de faktisk å få meg rørt i ep.1 da de skulle få ‘den’ opp, og Henrik gir Alex et bilde av deg..
   (For de som måtte lure på om jeg er hakke gal, så har jeg stilt meg selv samme spm. etter å ha blitt rørt under en sånn scene (haha))

  3. Topp kycklingar med stora heta bröst bara på denna webbplats! Följ länken, du kommer inte ångra det! –
   👉 ClICK.
   💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

   💋registrera dig och ha kul💋

  4. Herregud for en kommentar 😂 Velkommen til et voksenforhold liksom, dessuten. Hadde jeg sett ut som Martine hadde ikke jeg vært sjalu heller 👸🏼

  5. Hello there! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
   There’s a lot of people that I think would really appreciate
   your content. Please let me know. Thank you

  6. I got this web page from my pal who shared with me concerning this site and now this time
   I am browsing this web site and reading very informative
   content here.

  7. Search Engine Optimisation (SEO) is a approach of accelerating a website’s possibilities of being ranked highly in search outcomes, thus increasing potential traffic and customers to the positioning.
   Because of this when you’ve got irrelevant hyperlinks, the chances of them helping you boost your ranking will likely be
   very small. To optimise your site for this you have to have a responsive webpage.
   In search engine optimization, it’s crucial that you are taking the time to overview the
   web site you wish to link to. A distant database knowledgeable can help validate the relevancy of the websites you want to hyperlink to.

   It can also help assist the general SEO efficiency of
   your weblog posts. Users hurt on sluggish loading websites, and there’s proof to help this.

   There are specific basic components that every one the major search
   engines use to help value a site and propel that site to the highest of the
   rankings. https://rankmysite.net/12-important-seo-tips-for-your-website/

  8. Search Engine Optimisation (SEO) is a approach of accelerating a website’s possibilities of being ranked highly in search outcomes, thus increasing potential traffic
   and customers to the positioning. Because of this
   when you’ve got irrelevant hyperlinks, the chances of them helping you boost
   your ranking will likely be very small. To optimise your site for this you
   have to have a responsive webpage. In search engine optimization, it’s crucial that you
   are taking the time to overview the web site you wish to link to.
   A distant database knowledgeable can help validate the relevancy of the websites you want to hyperlink to.
   It can also help assist the general SEO efficiency of
   your weblog posts. Users hurt on sluggish loading websites,
   and there’s proof to help this. There are specific basic components that every one
   the major search engines use to help value a site and propel that site to
   the highest of the rankings. https://rankmysite.net/12-important-seo-tips-for-your-website/

  9. I think this is among the most significant information for me.

   And i am glad reading your article. But want
   to remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really nice
   : D. Good job, cheers

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg