UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker- NELLY

Halloo!

Shit, for en uke dette har vært. Jeg føler jeg til tider har løpt litt rundt fra sted til sted, men sånn blir det i blant. Jeg tenkte derfor å fortelle dere litt om uken som gikk♡ Det er lenge siden jeg har laget et sånt innlegg, og jeg liker godt å lese de selv. Derfor måtte jeg finne litt inspirasjon hos andre bloggere, og denne gangen tok jeg noen av punktene til Ingrid.

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt på være båtturen med pappa. Jeg har så lenge hatt lyst til å være med i båten, og denne uken fikk vi det endelig til. Det var meg, Aleks, Simen, Emilie og pappa. Vi koste oss skikkelig på båttur, og jeg vil gjøre det mer. Vi grilla, bada fra båten, fiska og guttene hang i badering bak båten. Det var så koselig, og vi ble ute på havet i MANGE timer. Så fort jeg kom hjem sovnet jeg med en gang. Jeg var så ferdig, haha! Jeg hadde det hvert fall så gøy den dagen, og jeg håper vi får det til en gang til i sommer.

UKENS OPPTUR

Det må være at jeg endelig har fått fikset kontoret. Nå begynner det å bli skikkelig fint her, men det er fortsatt noen ting som mangler. Jeg trenger en stor plante, mer pynt og bilder til veggene. Jeg satt på kontoret i mange timer både fredag og i går. Jeg trives skikkelig allerede, og jeg koser meg veldig der. Det er så digg å ha et sted som kun skal brukes til jobb, og når jeg kommer hjem er jeg ferdig. Jeg trenger mer struktur i hverdagen, så derfor tror jeg dette kontoret blir perfekt for meg. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere!

UKENS NEDTUR

Ukens nedtur er jeg ikke helt sikker på. Kanskje at jeg ikke fikk vært med Sofie? Jeg savner henne skikkelig, og håpte vi skulle få det til denne uken. Jeg satser på at jeg snart ser henne, for jeg har ikke sett henne på dødslenge nå. Jeg synes det er så kjipt at de har flyttet til Trondheim, for nå kan jeg liksom ikke bare dra innom når jeg er i byen.

UKENS CRAVINGS

Tomater. Altså, herregud.. Jeg har hatt tidenes cravings på tomater i det siste, og jeg spiser alt for mye av det. Jeg spiser de små cherrytomatene, og jeg dytter i meg en haug. Jeg klarer ikke å stoppe, for det er alt for godt. Skikkelig merkelig i og med at jeg ikke likte det for noen måneder siden.

UKENS TANKE

Jeg har faktisk tenkt veldig mye på det med fremtiden i det siste. Hva skjer om jeg en dag ikke kan leve av det jeg gjør nå? Samtidig føler jeg at det har gitt meg så mye erfaring, innenfor tv, skriving, drive for seg selv og mye annet. Jeg tror ikke det ville vært noe problem å finne seg en annen jobb, men tanken stresser meg litt. Jeg har så mange planer fremover, så jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg er stresset over dette. Jeg tar ett år av gangen, og så får vi se hvordan det går.

UKENS ØNSKELISTE

Kjole HER – Skjørt HER – Jakke HER

Nelly har som vanlig masse fint inne, så jeg fant selvfølgelig noe der jeg gjerne vil klikke hjem. Den jakka, altså omg jeg elsker den! Den skal kjøpes med en gang. Dere finner hele utvalget til Nelly HER.

Håper alle har hatt en superfin uke! Jeg er klar for en ny uke med masse møter og jobb, og jeg gleder meg skikkelig♡

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg