MIN EGEN KLOKKE

ANNONSE- MOCKBERG

Hei mine kjære lesere♡

Endelig kan jeg fortelle om en ting jeg har jobbet med i et halvt år nå. JEG SKAL GI UT MIN EGEN KLOKKE!! Herregud, dette er så kult. Jeg har fått lov til å gjøre et samarbeid med det svenske merket MOCKBERG, og jeg har fått lov til å designe min drømmeklokke. Jeg har brukt klokken en god stund nå, og jeg har fått så mange komplimenter for den. Den er så fin, klassisk og passer til absolutt alt. Ikke minst er den også veldig meg, noe jeg var opptatt av da jeg skulle designe den. 

Som sagt er klokken veldig klassisk, og den passer til alle anledninger. Om det er fest eller hverdags. Jeg bruker min hele tiden, og jeg elsker den. Designet er enkelt, men samtidig skikkelig kult. Jeg valgte svart croco skinn på reimen, og selvfølgelig gulldetaljer. Mine favorittfarger♡ 

Klokken i seg selv er utrolig behagelig å ha på håndleddet. Den er laget slik at den ligger perfekt på håndleddet, og i tillegg merker man så vidt at den er på. Jeg glemmer ofte at jeg har den på, rett og slett fordi den sitter så behagelig på. Detaljene på sidene gjør hele klokken i seg selv. Jeg synes det ser så elegant og stilig ut. Ah, tenk at jeg nå kan ha på min egen drømmeklokke hver eneste dag. Jeg er så fornøyd!

Dette samarbeidet skjedde også veldig spontant. Jeg var egentlig i et møte for noe helt annet, og plutselig kom en mann inn. Han var en av de som drev dette merket, og etter noen minutter var det bestemt at jeg skulle få designe en klokke. Da de viste meg sine andre klokker falt jeg helt for de, og jeg begynte å bruke en annen modell de har med en gang. Den brukte jeg helt frem til jeg fikk min egen klokke i hendene. Jeg har vært i Stockholm på møter, vi har planlagt design, designet på boksen den skal komme i (som forresten blir SÅÅ fint!!), vi har planlagt lanseringsfest som er til helgen, og masse annet. Dette har vært en så morsom ting å jobbe med, og jeg elsker å kunne være litt kreativ. Jeg har også alltid drømt om å kunne lage egne ting, så det at jeg fikk denne muligheten er jeg veldig takknemlig for. 

Klokken vil bli solgt i Bjørklundbutikker i hele landet, og også på Mockberg sine hjemmesider. Jeg kommer tilbake til pris og når den lanseres senere. Shit, jeg håper dere liker den forresten. Jeg ville designe den slik at mange kan få bruk for den, og at det blir en klokke som passer mange. Hva synes dere? Og kanskje jeg kan kjøre en GIVEAWAY på den etterhvert? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet♡

54 kommentarer

Siste innlegg