Jeg er med i et nytt program

Hei dere!

Jeg er med i et nytt program, woho! Denne gangen er Isabelle og jeg med i Insider FEM og dere skal få bli enda bedre kjent med oss. Jeg har allerede sett episoden, og jeg er nesten litt redd for tilbakemeldinger. Jeg snakker om både lønn og haters, og det kan til tider være litt vanskelig begge deler. Dere får følge med da jeg slapp kula og responsen det fikk, og dere får også se en litt annen side av meg kanskje. Jeg viser dere enda mer av hvem jeg er, og sånn at det er sagt så kan jeg virke litt tøff og care. Det er fordi jeg rett og slett ikke klarer å ta meg nær av slemme kommentarer, og det kommer kanskje litt tydeligere frem blant annet.

Dette ble faktisk spilt inn for snart ett år siden, og det er ganske sykt. Jeg hadde nesten glemt at jeg var med i dette programmet, helt til jeg fikk den tilsendt. Jeg ble dratt rett tilbake i tid, spesielt da det kom til finaledagen og alt hatet som kom. Jeg husker nå hvor ekstremt det var, og hvor mye dritt jeg faktisk fikk.

Jeg håper dere vil se på denne episoden! Jeg skal innrømme at jeg likte den godt. Den blir sendt den 15. mars klokken 21.30, på FEM.

34 kommentarer

Siste innlegg