NY VIDEO- JEG SMINKER ISABELLE I BLINDE

Hei dere!

I dag er det tid for en ny video på kanalen vår, og denne gangen sminker jeg Isabelle i blinde. Haha! Denne videoen må dere se, for herregud så grusom Isabelle ble. Det er absolutt ikke lett å sminke noen i blinde, selvom man kanskje skulle tro det er enkelt. Det er helt umulig, og man har virkelig null kontroll. Man skjønner ikke hva som er hva, og man finner ikke de riktige stedene sminken skal være. Vi har også laget en video der hun sminker meg i blinde, og den kommer ut på onsdag. Gled dere! Til dere som lurer på når vi poster videoer, så er det hver søndag og onsdag. 

Gjerne abonner på kanalen vår som dere finner HER

Håper dere liker videoen!

 

16 kommentarer
  1. Heeei
   husker du nevnte en gang at du synes det var slitsomt å lage mat hjemme fordi du ikke visste hva du skulle handle inn til hver gang du gikk til butikken! Men, det som er lurt er å sitte hver søndag å planlegge middagene dine til uka. Skriv det ned i en notatbok, så har du full oversikt. Her er noen tips:
   1. Se filmer på youtube og få mange mattips! Prøv deg frem, lag nye matretter med forskjellig smak. Man blir flink til å lage mat dersom man prøver seg frem.
   2. Ukehandle! Hver mandag tar du med notatboken til butikken og kjøper inn akkurat det du trenger for resten av uken. Ikke kjøp mat hver dag, for da ender det opp med at du kjøper inn ting du ikke trenger. Hvis du bruker to bokser med melk i uka, så kjøper du det på mandag. Man sparer masse penger!
   3. Jeg har sett at du spiser dyr mat ute. Maten du spiser koster sånn 200 eller over. Du kjøper mat ute hver dag. I året er det totale summen 73 000 kr… Kanskje litt mer, siden du kjøper mat ute flere ganger om dagen noen ganger. Magen blir full i et par timer, før du må finne noe annet å spise. Det blir fort mye penger. På butikken kan du kjøpe 8 burgerbrød, billig kjøttdeig og tilbehør til under 100 kr!!! Dette varer minst 4 dager. 100 kr for 4 dager! Hvis du bruker en 100 lapp på mat hver dag, blir den totale summen 36 500 kr. Du har spart nesten 40 000 kr i året bare på mat!!!!!
   Håper du fikk noen tips:) Det er myyyyye koseligere å stå på kjøkkenet med noen gode venniner eller Alex, og lage hjemmelaget sushi, pasta, burger eller pizza- enn å bruke over 200 kr hver dag! Du burde lage en rutine når du er tilbake i Norge
   KLEM <3

  2. Heh, forresten så bruker du mindre enn 36 500 kr i året. Hvis du kjøper burgermiddag på mandag til 100 kr, kan du også spise det på torsdag. Så da har du brukt 100 kr for to dager MINST 🙂 Det blir da mye mindre penger i året, og du har hvertfall spart 50 000 kr i året!

  3. Du må jo ha følt deg frem at du var helt på bærtur? Virker ikke som du prøvde haha😂😂 highlighter helt nede på siden av haka liksom, tror man må bruke henda mer for å føle seg frem

  4. bildet du la ut på instagram for 3 dager siden er så dårlig photoshoppet! Det ser ut som noen har tatt en bit av skulderen, midjen din (som også er skjev) og låret ditt….

  5. Kan du begynne å ha relevante bilder til bloggteksene dine? Hadde du hatt det hadde det vert mye mer tilfredsstillende å lese bloggen din. Du kan liksom skrive om noe «kjempealvorlig» også kommer det et bildedryss med bilder av deg som ikke har noe med teksten å gjøre! Jeg vet det er mange andre bloggere som gjør det samme, men altså, du skjønner vel at det blitt lett da å se på deg som en selvopptatt person. Jeg personlig vet du ikke er det, men tenk på de som leser bloggen din for første gang? Du vil få enda fler til å lese bloggen din og du ikke har så mye clickbaits og urelevante bilder! Vil bare hjelpe<3 loveulots

  6. Jeg håper du er klar over at du og Aleksander ikke kommer til å vare så innmari lenge, når det skal så lite til for at du blir sjalu. Sist en jente skrev til han, hang du henne ut og skrev et blogginnlegg om det. Altså, tror du at alt i bloggverden og livet generelt skal gå din vei? Selvfølgelig vil andre være med kjæresten din, han er en offentlig figur etter paradise. Det burde ikke være et sjokk?
   Hvorfor ikke heve seg over tullete kommentarer, isteden for å lage spekulasjoner om at du og Aleksander har et åpent forhold? Ser ikke poenget. Blir så barnslig

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg