Jeffree Star sin sommerkolleksjon♡ Ny favoritt highlighter

ANNONSE

Processed with VSCO with s2 preset

Heey! 

For kanskje rundt en måned siden våknet jeg opp til en skikkelig gladnyhet. Jeg har hatt samarbeid med Tanstore tidligere, og da var jeg strålende fornøyd med alle produktene. Og for rundt en måned siden så jeg plutselig at de hadde fått inn Jeffree Star og jeg ble så sinnsykt glad! Jeg elsker Jeffree Star, og har fulgt han på Youtube kjempelenge. Jeg har hatt lyst på produktene hans siden de kom ut, men jeg har gått på et par smeller med høye tollregninger etter jeg har bestilt fra USA før så jeg droppet det. Derfor ble jeg kjempeglad da jeg så Tanstore hadde fått det inn. Fine priser, og man slipper toll. Woho!

Så da jeg ble spurt om å reklamere for noen Jeffree Star produkter sa jeg selvfølgelig ja. Jeg har allerede brukt leppestiftene mye, og det samme med highlighterne. Leppeskrubbene prøvde jeg for første gang her om dagen, men jeg elsket de. Så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noe fra sommerkolleksjonen hans, og det er så mye fint! 

 Processed with VSCO with s2 preset
 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Disse to leppeskrubbene kommer først og fremst i en skikkelig fin forpakning. Man får veldig mye produkt, og jeg ble overrasket over hvor stor boksen var. Jeg fikk en i blå som heter Blue Raspberry Sucker som dere finner HER og en som er rosa som heter Watermelon Gum som dere finner HER. Begge to lukter kjempegodt, og de smaker bedre. For ja, disse er spiselige! 

Over til leppestifter♡

 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Denne leppestiften heter Skin Tight og den finner dere HERDette er en nydelig peachyrosa farge, og den er perfekt nå om sommeren når man har blitt litt brunere. Denne har jeg brukt flere ganger, og den passer kjempefint til en glowy sminkelook. 

Processed with VSCO with s2 preset

Denne elsker jeg! Denne har blitt brukt mye på kveldene her i Spania. Den heter Birthday Suit og den finner dere HER. Dette er en mørkere rosafarge og den er så fin! Den er litt mørkere enn hva den ser ut på disse bildene, og jeg vil nok nesten si den er litt mørk rosarød. Denne er også dødsfin nå om sommeren, og jeg er helt sikker på at denne blir brukt mye når jeg kommer hjem også. En ting jeg likte veldig godt med disse leppestiftene er at de er veldig creamy og man merker nesten ikke at man har de på. 

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Så over til Liquid Lipstick♡ Denne heter Calabasas og denne finner dere HER. Dette er en veldig mørk rosarød farge, men gud så fin den er. Jeg bruker jo nesten alltid kun nude produkter på leppene, men etter jeg fikk denne har jeg prøvd ut mer farger på leppene. Denne er så sinnsykt fin, og se hvor hvite tennene ser ut med denne på. Dette er en Liquid Lipstick, og den sitter på dødslenge. Jeg sovnet med denne på en gang, og den satt fortsatt på da jeg våknet. Denne merker man heller ikke at man har på leppene, og vet dere hva? Jeffree Star sine Liquid Lipsticks er de beste jeg har prøvd! 

Så over til highlightere♡ 

 Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

Okei, først og fremst. Dette er de største highligherne jeg har sett. Disse kommer jeg nok å ha i mange år. Jeg begynte å lure på hva jeg hadde fått da jeg så pakningen på disse, for de er så store! Den første highlighteren heter Crystal Ball og den finner dere HER. Altså, kan vi bare se litt på resultatet denne highlighteren gir? Jeg tror jeg aldri har prøvd en så pigmentert highlighter før. Denne er så sinnsykt fin, og jeg tenkte jeg skulle ta på litt ekstra for at man skulle se resultatet godt på bilder. Vel, det trenger man absolutt ikke. Åh, denne er så fin! 

Processed with VSCO with s2 preset

Så over til denne som heter Summer Snowcone som dere finner HER. Altså, har dere noen gang sett en så pigmentert highligter? Det har ikke jeg. Denne er i en mer gullaktig farge, og den er helt nydelig på huden. Denne gir en så fin glød, og jeg tror jeg har fått meg en ny favoritt highligher.

Det beste av alt er at Tanstore nå har opptil 20% på alle Jeffree Star produkter. De har så mye fint inne fra det merke, og jeg ville absolutt tatt en titt på hjemmesiden deres om dere vil ha Jeffree Star produkter til en billigere pris. I tillegg har Tanstore utrolig rask levering og gratis frakt. Woho! Dere finner hjemmesiden til Tanstore HER

 

 

17 kommentarer

Siste innlegg